Коментари - ЕС частично реши съдбата на 160 хил. бежанци | Днес.dir.bg

ЕС частично реши съдбата на 160 хил. бежанци

Вътрешните министри на Европейския съюз се споразумяха по принцип за разпределянето на 160 хиляди бежанци в Европа.

Обратно в новината

Коментари - ЕС частично реши съдбата на 160 хил. бежанци | Днес.dir.bg

Коментари

Всички решения в ЕС са частични!!!Точно това е причината за увеличаване на дълговата криза,окупацията от страна на САЩ,емигрантската криза,енергийната сигурнос.........!!!ЕС,в този си вид на колония на САЩ,НЯМА ДА РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ СИ,НАПРОТИВ САМО ЩЕ ГИ ЗАДЪЛБОЧАВА!!!

ЕС задмина СССР по идиотизъм

Защото ти си в ЕС! И идиотизмът ще продължава, тъй като ЕС е най-благоприятната почва за развъждане на идиотите.

Германският вътрешен министър Томас де Мезиер съобщи, че страните от ЕС са се споразумели по принцип Не знаем какво сте се разбрали вие "по принцип", но ние всички сме единодушни - чакайте ни у вас!

"ЕС частично реши съдбата на 160 хил. бежанци" даде ги на услужливите българи

по 6 хиляди евро и кой от къде е.Да се дават на страните от където идват.

Хленчат над съдбата на "бежанците", ок. Но някой каза ли, че има опасения? Къде ще ги настани (иде зима), съседите какво ще кажат, какви болести ще довлекат, как ще ги издържаме, колко време ще стоят тук? Или само се юрват да помагат, защото другите ги довлякоха?

6 000хил.евро на бежанец,сега нашите продажни управници ще се борят да приемем колкото се може повече мигранти.Западът пак ни намери цаката,сега боко и сие ще искат поне 1млн. мигранти да дойдат в България.

Гледах "Милен Цветков" и се учудих: приятно ме изтенада...противният ми Димитър Стоянов. Каза пророчески слова: ако България беше в Шенген, всички "бежанци" щяха да останат в България.А Емил Коен.-като опонент на Стоянов, обра китките. За чий на евродепутат бе противопоставен шеф на НПО...неподал данъчна декларация.На НПО-то. А така очаквах от Митето да заяви в ефир: А Израел колко "бежанци" прие...

NADIA

Четете ли внимателно статията? Новите мерки, които страните от ЕС ще започнат да прилагат в отговор на мигрантската криза, ще бъдат конкретизирани на следващата среща на вътрешните министри от съюза на 8 октомври, Мерките се отнасят до разпределянето на още 120 хиляди кандидати за убежище в Европа. Това ли са им мерките за прекратяването на това безумие? Нито дума за някакви ефективни действия срещу трафикантите? А, изФинете, забравих. След месец някъде щели да пускат некви кораби на парад край африканските брегове. И после: Ще бъдем включени в списък "сигурни страни" на Балканите, ама без турция. Сиреч, ние и гърците и сърбите. Сещате ли се кое ни обединява? Изказването на шведския министър на отбраната преди време "Православното християнство е най-голямата опасност за света" е достатъчна подсказка за плановете на тия продажници!

И никой зъб не обелва за първопричината за това неистово предселване в Европа - САЩ, които сега както обикновено при нажежени ситуации мълчат и прикарват народите извън тяхната територия да се гърчат, да обедняват, да се разболяват, да се карат помежду си, и да гинат от техните тайни, а и не толкова тайни попълзновения, смени на чужди правителства, правене на "пролети", потънали в кръв и братоубийство. Сега наред еЕвропа, но по този хитър начин - залей я с бедни, озверели от ужаса на причинената отвън война, глад, мисловна тъмнота и религизони истерии, хора, които търсят къде да живеят и упорито да налагат на приемника своите навици, мислене, начин на живот... Но е много странно защо тези "бежанци" не бягат в Америка, в САЩ? Преди 30-40 години бягаха там, САЩ ги приемаше на своите кораби от Африка, сега не се чува един емигрант да е поискал да отиде в САЩ. Нали там хората живеят добре! Защо емигрантите искат Европа? Много просто - в Европа няма ред, управлението и се лигави, вместо да вдигне твърдо ръка, гледа да натресе на средния европейски гражданин резултатите от своята неспособност и коленопреклонничество пред чичо Сам. А САЩ само биха имали полза от ново попълнение африканци и араби. Значи, не им е от полза. Ползата си от този хаос те я виждат другаде, в друг вид. Sorry, но това е истината.

1,000,000 е 6,000,000,000 годишно. граби докато има.

По 6000 евро за всеки "бежанец"!!!Значи по 12000 лева,тоест за година заплата от 1000 лева на месец!!!Това май е несбъднатата мечта на доста туземци наречени БЪЛГАРИ.И после върви обичай "бежанците",пардон "мигрантите"...!!!Някой яко ще се нагуши!!!

Завистта е кофти нещо. То и брат ти да взима повече от тебе - ти и него ще мразиш и плюеш. Български манталитет, какво да го правиш. Чуждото канче винаги е по-пълно.

Не оправдавай простотията си с "български манталитет". Ти завиждай на брат си, не се сравнявай с нормалните хора, които се борят за хляба си.

Брат ти ще се нагуши, а на мигрантите канчето ще остане празно! Парите са за управлеващите БГ-то, за да пуснат тук мигрантите да се чудят горките какво да правят

И на мен ми дойде до гуша от всички тия ПРИШЪЛЦИ,навлеци и прочие досадници,които заляха като мощно цунами моя роден град последните 25 години! вън от София и марш на бегом към родните си села и паланки бре селяндури носещи отвратителния си селски манталитет навсякъде бре!!!

След като създаде условия за тази инвазия на ислямисти, Америка да си ги приема и "интегрира"!

"създаването в Гърция и Италия на центрове за регистрация на бежанците и за идентифициране на онези, които действително имат основания да искат убежище." В България няма нужда от център, защото в цялата страна еме като бежански център! Ако ни определят и като "сигурна страна", увехнаха циганите и бъкгарските турци. Няма да се оправдават в ЕС с дидкриминацията.

dsco@

Ухаааа, някой ще докопа по 6000 евро на калпак, пък после от бюджета ще се харчат пари за "мигрантите". Не само "безусловно" ами и над квотата ще вземем. Дайте ни ги всичкииии, да ги вземем тези паричкиииии, с нашите крадливи ръчичкииииии.

Pesh0

те частично и нашата съдба решават , вече 25 години. Аз взех да остарявам , те все още малко и да станем равноправни. КОГА БЕ ?

Да - Частично е 'решено', т.е. Реално НЕ е. ..а Единственото ВечеРеално : - Навсякъде из Европа се ЗАТВАРЯТ границите.

тоя май ще е следващия канцлер на германия

Само не разбрах, лелка Меркел къде се изгуби? След като си направи селфи с бежанците и ги настани в Бухенвалд, да не е последвала светлия пример на фюрера?

не правят нищо за спиране на войната в Близкия Изток, вместо да харчат милиони средства за бежанци?!Толкова ли са глупави, или в името на планувания Световен ред, разиграват и жертват както народите на Европа, така и тези, от Изтока, Африка и пр. ...

Миналата седмица - Англия, Франция, Германия, САЩ, Канада - Решиха ЗА Редовни въздушни удари.

Успее ли ПЪРВАТА вълна ,...става страшно със следващите многобройни вълни от бежанци ,...не само от арабския свят ,но и от целия свят. ТОВА СА РАЗРАБОТКИ НА САЩ ,в ПЕНТАГОНА .

"Франс те ве енфо" пише днес, че на хорал от 20 сирийци християни, които трябвало да участват в уникалния френски фестивал на религиозна музика "Светите дни на Страсбург" в началото на ноември т.г. е била отказана виза.

Че в края на епохата и Страшния съд (т.е. днешните времена) ще има гонения и изтребление на християни. И то се случва пред очите ни. Този отказ на визи на сирийски християни е само щрих от общата картина на това предсказание. Ислямът е сатанинска религия и е създаден именно да изпълни предсказанието и да бъде използван за това, което се случва пред очите ни. Всичко е замислено и планирано много отдавна ...и н ие сме свидетели на неговото изпълнение.

само иван костов може даотказва на запада и е истински патриот

РезултатЪ е на лице . Всеки 2-ри в Бг е неграмотен. Всеки 2-ри в Бг е безработен . Бг на 1-во място в ЕС ,по СМЪРТНОСТ. И.Й.Костов ---''БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА. ТОВА Е АВТОБИОГРАФИЯТА НА Бг ,ЗА 27г.

е като не можем да ценим добрите си политици сега сърбаме заради такива като теб

а сега този демезиер излиза публично да бърше лайната на меркел щото тя няма сурат да се покаже вече -долу меркел оставка веднага

ЕС послуша САЩ ,и временно реши сътбата на 160 000 бежанци,.....НО СЕ ГОТВЕТЕ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ВЪЛНИ ОТ БЕЖАНЦИ ! САЩ ще продължи да наблюдава СЕИРА в ЕС ,който с Англия сътвориха...

Предстои обявяването/ признаването на държава Палестина от папата и западноевропейските страни до края на септ.! А с това и вторият етап на "бежанската криза"?!

Макър и тези 6000 евро да са пак от нашия гръб, кой ще издържа тези бежанци при положение, че и ние гладуваме и студуваме и живеем в нищета. Кой?

Сега се раЗбра ,какъв ЕВРОПАРЛАМЕНТ ИМАМЕ. ---ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ.

Я сега акредитираните в Брюксел бълг. журналя да вземат интервю от Станишевия във връзка с цирка с тези измислени бежанци и какво следва оттук нататък! За бежанци пари има, но за бълг. пенсионери и безработните изходът е да се оправят сами.

А къде да го намери? Него вече и с лазер не можеш да го откриеш. И в Европарламента не се явява. Зает е с партийката си. Що да се бута между шамарите, като е по-добре да се гушкат с върлината в Швейцария!

Очевиден ФАКТ !!! В Албания няма нито един " Бежанец " Защо ли ? Там вече има установен ислям ! Целта е да се заселят там където исляма да премахне христянството ! Папата спи !

И папата е зависим ,от ФАЩ.

В Украйна се води братоубийствена война, Германия не е приела един бежанец, хора християни, но затова пък си отваря вратите са сирийци, пакистантци, афганистанци и останалата необразована сган.

стана тя? Европейските държави по-анексирани от Крим. Тъй вярно!

А Бъчварова ,отново чака заповед ,от ФАЩ.

Борисов така се е разчекнал между началниците и електората си, че може да му завиди най-чевръстата балерина от Болшой за гъвкавите пируети.

С една дума :Колко евродепутати са купени от САЩ-НАТО? КОЛКО,.... ПРОСТ ВЪПРОС!

Само 80%.

Тия изобщо в час ли са? Някой с малко мозък, освен Орбан, има ли?Европа.....пропадна. Не ме интересува повече. Когато разреши употребата на криви краставици, ще я подкрепя. Да се занимава с гостите си, ние през плета ще гледаме.

Драги ми евроГЕЙЬОВЕ,...ТОВА ЛИ ВИ ЗАПОВЯДАХА ОТ САЩ? Уточнение: /Не съм фен на Русия /

А къде е САЩ и АНГЛИЯ,които сътвориха кашата?

Гледат сеира на ЕС.

заяви по ТВ от Брюксел: Българското правителство обаче е против моделът на преразпределяне да се превърне в постоянно действащ механизъм за бъдещ нов прием на хора. ДАНО да отстояват тази позиция....щото Германия държи на КВОТНИЯ ПРИНЦИП ЗАВИНАГИ....

Много малко от тези хора бягат от войната. Масово са само мъже! Питаш ги къде са им семействата, незнаят изгубили ги във войната. Е как само мъжете успяхте да се спасите? Това ако не е смешно е трагично. Огромната лъжа леко по леко лъсва.

Зарин, зоман, табун, vx газове. Много са полезни при такива ситуации!

на вниманието на ж.к.юнкер, цялата ек, меркел, оланд, саркози, зелените, червените и всички останали. " "Ислямска държава" е започнала да търгува с човешки органи, като за целта в иракския град Мосул била открита "специализирана клиника". включвайте се активно в мероприятията на управляемия ви ресурс. ето едно благородно дело, което е достойно за вашата "милосърдност" - с един удар - два заека - хем ще спасявате човешки животи, чрез трансплантация, хем ще спечелите още някое евро за лични нужди.

Нещастници, да бяха дали по 6000 евро на нашите пенсионери, на които пенсията не им стига да си платят парното. А тези "беженци" да ходят да паразитират от някоя от богатите арабски страни, които се чудят какво да си правят парите.

само иван костов отказа и на американците и на руснаците и не пусна нито един косовски албанец тук .евала това е политик

ФАК ЕУ!

Представям си разговора на "вип" тарторите ни тази вечер събрани на маса как смятат ако влезнат 10 милиона по 6000 евра...

A другият милион коùто идва ? или са два, не помня вече, че станаха доста.

Чакам с интерес момента в който ще кажат на бежанеца платил поне 10000 евра за да се уреди в Западна Европа, че ще го пращат да живее в България. Гледайте сеира тогава за който брюкселските нещастници пак ще се окажат неподготвени.

Отдавна чакам същото, но допускам, че подлите еврогейци безцеремонно ще го въдворят там, където са си намислили, без да си дават сметка какво ги очаква. Щото бабаитите не си поплюват когато ги мамят.

Коментари - ЕС частично реши съдбата на 160 хил. бежанци | Днес.dir.bg

ЕС частично реши съдбата на 160 хил. бежанци

Вътрешните министри на Европейския съюз се споразумяха по принцип за разпределянето на 160 хиляди бежанци в Европа.

Обратно в новината

Коментари - ЕС частично реши съдбата на 160 хил. бежанци | Днес.dir.bg

Коментари

Всички решения в ЕС са частични!!!Точно това е причината за увеличаване на дълговата криза,окупацията от страна на САЩ,емигрантската криза,енергийната сигурнос.........!!!ЕС,в този си вид на колония на САЩ,НЯМА ДА РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ СИ,НАПРОТИВ САМО ЩЕ ГИ ЗАДЪЛБОЧАВА!!!

ЕС задмина СССР по идиотизъм

Защото ти си в ЕС! И идиотизмът ще продължава, тъй като ЕС е най-благоприятната почва за развъждане на идиотите.

Германският вътрешен министър Томас де Мезиер съобщи, че страните от ЕС са се споразумели по принцип Не знаем какво сте се разбрали вие "по принцип", но ние всички сме единодушни - чакайте ни у вас!

"ЕС частично реши съдбата на 160 хил. бежанци" даде ги на услужливите българи

по 6 хиляди евро и кой от къде е.Да се дават на страните от където идват.

Хленчат над съдбата на "бежанците", ок. Но някой каза ли, че има опасения? Къде ще ги настани (иде зима), съседите какво ще кажат, какви болести ще довлекат, как ще ги издържаме, колко време ще стоят тук? Или само се юрват да помагат, защото другите ги довлякоха?

6 000хил.евро на бежанец,сега нашите продажни управници ще се борят да приемем колкото се може повече мигранти.Западът пак ни намери цаката,сега боко и сие ще искат поне 1млн. мигранти да дойдат в България.

Гледах "Милен Цветков" и се учудих: приятно ме изтенада...противният ми Димитър Стоянов. Каза пророчески слова: ако България беше в Шенген, всички "бежанци" щяха да останат в България.А Емил Коен.-като опонент на Стоянов, обра китките. За чий на евродепутат бе противопоставен шеф на НПО...неподал данъчна декларация.На НПО-то. А така очаквах от Митето да заяви в ефир: А Израел колко "бежанци" прие...

NADIA

Четете ли внимателно статията? Новите мерки, които страните от ЕС ще започнат да прилагат в отговор на мигрантската криза, ще бъдат конкретизирани на следващата среща на вътрешните министри от съюза на 8 октомври, Мерките се отнасят до разпределянето на още 120 хиляди кандидати за убежище в Европа. Това ли са им мерките за прекратяването на това безумие? Нито дума за някакви ефективни действия срещу трафикантите? А, изФинете, забравих. След месец някъде щели да пускат некви кораби на парад край африканските брегове. И после: Ще бъдем включени в списък "сигурни страни" на Балканите, ама без турция. Сиреч, ние и гърците и сърбите. Сещате ли се кое ни обединява? Изказването на шведския министър на отбраната преди време "Православното християнство е най-голямата опасност за света" е достатъчна подсказка за плановете на тия продажници!

И никой зъб не обелва за първопричината за това неистово предселване в Европа - САЩ, които сега както обикновено при нажежени ситуации мълчат и прикарват народите извън тяхната територия да се гърчат, да обедняват, да се разболяват, да се карат помежду си, и да гинат от техните тайни, а и не толкова тайни попълзновения, смени на чужди правителства, правене на "пролети", потънали в кръв и братоубийство. Сега наред еЕвропа, но по този хитър начин - залей я с бедни, озверели от ужаса на причинената отвън война, глад, мисловна тъмнота и религизони истерии, хора, които търсят къде да живеят и упорито да налагат на приемника своите навици, мислене, начин на живот... Но е много странно защо тези "бежанци" не бягат в Америка, в САЩ? Преди 30-40 години бягаха там, САЩ ги приемаше на своите кораби от Африка, сега не се чува един емигрант да е поискал да отиде в САЩ. Нали там хората живеят добре! Защо емигрантите искат Европа? Много просто - в Европа няма ред, управлението и се лигави, вместо да вдигне твърдо ръка, гледа да натресе на средния европейски гражданин резултатите от своята неспособност и коленопреклонничество пред чичо Сам. А САЩ само биха имали полза от ново попълнение африканци и араби. Значи, не им е от полза. Ползата си от този хаос те я виждат другаде, в друг вид. Sorry, но това е истината.

1,000,000 е 6,000,000,000 годишно. граби докато има.

По 6000 евро за всеки "бежанец"!!!Значи по 12000 лева,тоест за година заплата от 1000 лева на месец!!!Това май е несбъднатата мечта на доста туземци наречени БЪЛГАРИ.И после върви обичай "бежанците",пардон "мигрантите"...!!!Някой яко ще се нагуши!!!

Завистта е кофти нещо. То и брат ти да взима повече от тебе - ти и него ще мразиш и плюеш. Български манталитет, какво да го правиш. Чуждото канче винаги е по-пълно.

Не оправдавай простотията си с "български манталитет". Ти завиждай на брат си, не се сравнявай с нормалните хора, които се борят за хляба си.

Брат ти ще се нагуши, а на мигрантите канчето ще остане празно! Парите са за управлеващите БГ-то, за да пуснат тук мигрантите да се чудят горките какво да правят

И на мен ми дойде до гуша от всички тия ПРИШЪЛЦИ,навлеци и прочие досадници,които заляха като мощно цунами моя роден град последните 25 години! вън от София и марш на бегом към родните си села и паланки бре селяндури носещи отвратителния си селски манталитет навсякъде бре!!!

След като създаде условия за тази инвазия на ислямисти, Америка да си ги приема и "интегрира"!

"създаването в Гърция и Италия на центрове за регистрация на бежанците и за идентифициране на онези, които действително имат основания да искат убежище." В България няма нужда от център, защото в цялата страна еме като бежански център! Ако ни определят и като "сигурна страна", увехнаха циганите и бъкгарските турци. Няма да се оправдават в ЕС с дидкриминацията.

dsco@

Ухаааа, някой ще докопа по 6000 евро на калпак, пък после от бюджета ще се харчат пари за "мигрантите". Не само "безусловно" ами и над квотата ще вземем. Дайте ни ги всичкииии, да ги вземем тези паричкиииии, с нашите крадливи ръчичкииииии.

Pesh0

те частично и нашата съдба решават , вече 25 години. Аз взех да остарявам , те все още малко и да станем равноправни. КОГА БЕ ?

Да - Частично е 'решено', т.е. Реално НЕ е. ..а Единственото ВечеРеално : - Навсякъде из Европа се ЗАТВАРЯТ границите.

тоя май ще е следващия канцлер на германия

Само не разбрах, лелка Меркел къде се изгуби? След като си направи селфи с бежанците и ги настани в Бухенвалд, да не е последвала светлия пример на фюрера?

не правят нищо за спиране на войната в Близкия Изток, вместо да харчат милиони средства за бежанци?!Толкова ли са глупави, или в името на планувания Световен ред, разиграват и жертват както народите на Европа, така и тези, от Изтока, Африка и пр. ...

Миналата седмица - Англия, Франция, Германия, САЩ, Канада - Решиха ЗА Редовни въздушни удари.

Успее ли ПЪРВАТА вълна ,...става страшно със следващите многобройни вълни от бежанци ,...не само от арабския свят ,но и от целия свят. ТОВА СА РАЗРАБОТКИ НА САЩ ,в ПЕНТАГОНА .

"Франс те ве енфо" пише днес, че на хорал от 20 сирийци християни, които трябвало да участват в уникалния френски фестивал на религиозна музика "Светите дни на Страсбург" в началото на ноември т.г. е била отказана виза.

Че в края на епохата и Страшния съд (т.е. днешните времена) ще има гонения и изтребление на християни. И то се случва пред очите ни. Този отказ на визи на сирийски християни е само щрих от общата картина на това предсказание. Ислямът е сатанинска религия и е създаден именно да изпълни предсказанието и да бъде използван за това, което се случва пред очите ни. Всичко е замислено и планирано много отдавна ...и н ие сме свидетели на неговото изпълнение.

само иван костов може даотказва на запада и е истински патриот

РезултатЪ е на лице . Всеки 2-ри в Бг е неграмотен. Всеки 2-ри в Бг е безработен . Бг на 1-во място в ЕС ,по СМЪРТНОСТ. И.Й.Костов ---''БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА. ТОВА Е АВТОБИОГРАФИЯТА НА Бг ,ЗА 27г.

е като не можем да ценим добрите си политици сега сърбаме заради такива като теб

а сега този демезиер излиза публично да бърше лайната на меркел щото тя няма сурат да се покаже вече -долу меркел оставка веднага

ЕС послуша САЩ ,и временно реши сътбата на 160 000 бежанци,.....НО СЕ ГОТВЕТЕ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ВЪЛНИ ОТ БЕЖАНЦИ ! САЩ ще продължи да наблюдава СЕИРА в ЕС ,който с Англия сътвориха...

Предстои обявяването/ признаването на държава Палестина от папата и западноевропейските страни до края на септ.! А с това и вторият етап на "бежанската криза"?!

Макър и тези 6000 евро да са пак от нашия гръб, кой ще издържа тези бежанци при положение, че и ние гладуваме и студуваме и живеем в нищета. Кой?

Сега се раЗбра ,какъв ЕВРОПАРЛАМЕНТ ИМАМЕ. ---ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ.

Я сега акредитираните в Брюксел бълг. журналя да вземат интервю от Станишевия във връзка с цирка с тези измислени бежанци и какво следва оттук нататък! За бежанци пари има, но за бълг. пенсионери и безработните изходът е да се оправят сами.

А къде да го намери? Него вече и с лазер не можеш да го откриеш. И в Европарламента не се явява. Зает е с партийката си. Що да се бута между шамарите, като е по-добре да се гушкат с върлината в Швейцария!

Очевиден ФАКТ !!! В Албания няма нито един " Бежанец " Защо ли ? Там вече има установен ислям ! Целта е да се заселят там където исляма да премахне христянството ! Папата спи !

И папата е зависим ,от ФАЩ.

В Украйна се води братоубийствена война, Германия не е приела един бежанец, хора християни, но затова пък си отваря вратите са сирийци, пакистантци, афганистанци и останалата необразована сган.

стана тя? Европейските държави по-анексирани от Крим. Тъй вярно!

А Бъчварова ,отново чака заповед ,от ФАЩ.

Борисов така се е разчекнал между началниците и електората си, че може да му завиди най-чевръстата балерина от Болшой за гъвкавите пируети.

С една дума :Колко евродепутати са купени от САЩ-НАТО? КОЛКО,.... ПРОСТ ВЪПРОС!

Само 80%.

Тия изобщо в час ли са? Някой с малко мозък, освен Орбан, има ли?Европа.....пропадна. Не ме интересува повече. Когато разреши употребата на криви краставици, ще я подкрепя. Да се занимава с гостите си, ние през плета ще гледаме.

Драги ми евроГЕЙЬОВЕ,...ТОВА ЛИ ВИ ЗАПОВЯДАХА ОТ САЩ? Уточнение: /Не съм фен на Русия /

А къде е САЩ и АНГЛИЯ,които сътвориха кашата?

Гледат сеира на ЕС.

заяви по ТВ от Брюксел: Българското правителство обаче е против моделът на преразпределяне да се превърне в постоянно действащ механизъм за бъдещ нов прием на хора. ДАНО да отстояват тази позиция....щото Германия държи на КВОТНИЯ ПРИНЦИП ЗАВИНАГИ....

Много малко от тези хора бягат от войната. Масово са само мъже! Питаш ги къде са им семействата, незнаят изгубили ги във войната. Е как само мъжете успяхте да се спасите? Това ако не е смешно е трагично. Огромната лъжа леко по леко лъсва.

Зарин, зоман, табун, vx газове. Много са полезни при такива ситуации!

на вниманието на ж.к.юнкер, цялата ек, меркел, оланд, саркози, зелените, червените и всички останали. " "Ислямска държава" е започнала да търгува с човешки органи, като за целта в иракския град Мосул била открита "специализирана клиника". включвайте се активно в мероприятията на управляемия ви ресурс. ето едно благородно дело, което е достойно за вашата "милосърдност" - с един удар - два заека - хем ще спасявате човешки животи, чрез трансплантация, хем ще спечелите още някое евро за лични нужди.

Нещастници, да бяха дали по 6000 евро на нашите пенсионери, на които пенсията не им стига да си платят парното. А тези "беженци" да ходят да паразитират от някоя от богатите арабски страни, които се чудят какво да си правят парите.

само иван костов отказа и на американците и на руснаците и не пусна нито един косовски албанец тук .евала това е политик

ФАК ЕУ!

Представям си разговора на "вип" тарторите ни тази вечер събрани на маса как смятат ако влезнат 10 милиона по 6000 евра...

A другият милион коùто идва ? или са два, не помня вече, че станаха доста.

Чакам с интерес момента в който ще кажат на бежанеца платил поне 10000 евра за да се уреди в Западна Европа, че ще го пращат да живее в България. Гледайте сеира тогава за който брюкселските нещастници пак ще се окажат неподготвени.

Отдавна чакам същото, но допускам, че подлите еврогейци безцеремонно ще го въдворят там, където са си намислили, без да си дават сметка какво ги очаква. Щото бабаитите не си поплюват когато ги мамят.