Юнкер: Не искам след 15 години в ЕС да има 98 държави

Председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер заяви, че не иска Каталуния да става независима, защото това би насърчило и други региони да направят същото.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Не искам след 15 години в ЕС да има 98 държави | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато българите накажат и изметат своята мафия на хората и поколенията от времената на диктаторите си от БКП и ДС,едва тогава могат да дават мнение за развитието и съдбата на Евросъюзът,където бяха приети последни в сравнение на другите бивши сателити на бившата СССР-сегаРусия.За сега България може да се подели на руска губерния или турски вилает!НАТО,Евросъюзът,валутният борд на левът към еврорто,са балонът на българското поитикоикономическо статукво зад което се тупат в гърдите си българските елити,които обаче са кухи,и със времето почервеняват като задник на маймуната Макак!

Що се хабите бре???След 15 г.ЕС няма да го има!!СССР има ли го????

И кой го казва?Колко е територията на Люксембург и колко жители има и въпреки това е с висок жизнен стандарт!Значи може!И защо да не постредничи на Каталуния,не знае ли историята им,те не са испанци или смята ,че е по добре испанците да се налагат със сила!Не затова е създаден ЕС!

Във Великобритания се провежда политика на омраза спрямо ЕС и мигрантите от ЕС, така че трябва и реципрочност на тези действия!

На този Люксембургски кавал заплатата му е 32,000 евра + други екстри, затова плаче като вдовица !

И аз не искам Люксембург да е държава, но е !

Е тоя белокосия ерген на 70 години, курбана му е по мазен от на терористите в времето на рамазана! Никой, няма да те пита, какво искаш и какво не искаш....Нали хората са свободни да живеят, ако искат и 11198 държави????

Защо тогава Люксембург е отделна държава, да се прикачи към някоя друга. За справка Люксембург е половин милион, а Каталуния нед 7 милиона. Аман от двойни стандарти, тоя ЕС вони отвсякъде.

1. Защото така им е добре и е добре и за юкерите. 2. А ако каталунците се отделят, юнкерите преценяват че за юнкерите няма да е добре. 3. Освен това, 50 % от каталунците също не искат да правят цар рошавия, щото преценяват че за тях ще стане по-зле. 4. А и са забравили да питат тебе.

Ей мушмурок, кой го интересува какво искаш? Не е важно какво иска един корумпиран евробюрократ, а е важно какво искат народите. След 2 години тебе никой няма да те помни, а свободата на народите е завинаги.

Неподстригания каталунец и кукловодите му дадоха отбой нещо от както нещата тръгнаха към присъда за държавна измяна и затвор! Това е сигурно лекарство за такива "патриоти". Не се става цар лесно! Иска здрави задни отвори и органи!

Явно е че Юнкер не си и мисли за Испания като за самостоятелна държава, а само като територия, която трябва лесно да се управлява. И Каталуния е по-лесно да се управлява поставяйки е под ботуша на Мардид. Е те така са си в Брюксел, столицата на германската империя.

,,..Великото херцогство Люксембург (на френски Luxembourg, на немски Luxemburg, на люксембургски Lëtzebuerg ), е вътрешноконтинентална държава в Северозападна Европа със столица едноименния град Люксембург. Граничи с Белгия на север и запад, с Германия на изток и с Франция на юг. С население от 549 680 души[2] и обща площ от 2 586 km², Люксембург е сред най-малките суверенни държави в Европа. Люксембург е конституционна монархия..,,!!!

и офшорна зона за пране на пари от тарикати.

Спокойно бе Юнкер, спокойно. Няма да има след 15 години 98 държави в Европа. Както я карате с Меркел и останалите чичосамови слугувници с европейски ценности и ЕС няма да има, а само един европейски ислямски халифат!

Не е важно какво искате господине , а какво правите!Обединявайте , а не разделяйте!Разделихте ЕС на превилигировани и периферия!И какво очаквате?

Не знам за Европа но скоро ще се отделят 141 държави от руската империя. Народите под руско иго им омръзна Путин и компания да им граби полезните изкопаеми,младите момчета да мобилизира зорноволно във руската армия да се бият за интересите на шепа руснаци и в същото време поробените народи да живеят в нищета .Богатата на нефт автономна република Татарстан се обяви против предложената от руския президент Владимир Путин реформа в избирателната система и я нарече опит за държавен преврат, предаде АП. Плановете на Кремъл за премахване правото на провинциите сами да избират своите губернатори срещнаха решителен отпор от страна на местните депутати. Според тях тази мярка нарушава автономията на републиката. В крайна сметка законодателите подкрепиха предложението. Президентът на републиката Ментимер Шаймиев обаче заяви, че Татарстан няма да приеме постановката на Путин, според която Кремъл ще има право да разпусне местния парламент, ако не одобри предложената от него кандидатура за поста губернатор. На територията на Татарстан в края на IХ и началото на Х в. от н.е. от тюркски племена е била създадена първата държава на североизток от Европа - Волжка България. 7 милиона в Русия казаха: Аз съм българин7 милиона от жителите на Руската федерация ще се самоопределят като българи в приключилото вече в по-голямата си част преброяване на населението там, въпреки че все още има места, където то продължава и срокът е удължен до края на седмицата. Съдбовното за нас в това събитие е, че за първи път от 1926 г. насам се допуска възможността граждани на федерацията да се самоопределят като българи. Всички знаем от историята как Сталин методично създава т. нар татарска нация, потъпквайки българската национална идентичност и преименувайки волжките българи в татари (впрочем, по подобен начин бе създадена и македонската нация, б. а.). С нарочен указ болшевишкат

Прав си - не знаеш , но лаеш .

О, "Щерев", как сме, май са те пуснали са събота и неделя от психиатрията ?

Абе и на мен ми омръзна да ти гледам простотиите в Дира, ама пита ли ме някой?!

Късно е мухльо, не може и да слугувате на чужди интереси и ЕС да просперира.

Когато вместо партиите, регионът/областта, поддържащ най-висок стандарт на гражданите си и внасящ най-високи вноски в бюджета определя състава на МС , тогава партиите ще погинат и за желания за отцепване на по-богатите региони няма да се чуе повече.

след петнайсе години ти ще си вмирисан труп бе мангасар тъп! дейба и юдете тъпанарски и от дира също!

Ако хората искат да са независими, то няма лошо да има повече държави. Просто приемането в ЕС за такива случаи трябва да се облекчи

юнкер знае ли колко пари има покрай соиалистическото си управление към амазон, чиито бесос решава какво да е мнението на тълпата тъпа.

След 15 години я камилата я камиларя... с тези мюслита, с които ни напълнин баба Меркел, може и Европа да я няма в този и вид! Така че чиче ти какво искаш няма особено значение, а е важно да си опичате главите и да мислите за бъдещето на милиони данъкоплатци!

ДА ИЗТРЕЗНЕЕ :)

На кой му пука какво искаш бе бабе издухано?

писна ми- колко е лоша Европа, колко е тъп този, колко е гаден онзи, такива-онакива-на мен в Европа ми харесва. Точка.

Нормално. На някои им харесва да се е.ат в г.за. На други им харесва да ядат гъсеници. Не се притеснявай. Всичко ти е наред.

Ама изобщо не ме интересува вие какво мислите по въпроса. Проблем?

ЕВРОПА И РУСИЯ И ХОРАТА В НЕЯ СА СИ О КЕЙ . ПРОБЛЕМА Е ЧЕ: ПЪРВИЯ ДОКУМЕНТИРАН РАСИСТ Е СТАРО-ЗАВЕТНИЯ ПАТРИАРХ МОЙСЕЙ = МОЗЕС = МУСА В КОРАНА .... ПЪРВАТА РАСИСТКА ИДЕЯ Е ИДЕЯТА В СТАРИЯ ЗАВЕТ "ЗА ИЗБРАНИЯ ОТ БОГ-БАЩА = АЛЛАХ НАРОД " .... АЗ КАТО ХРИСТИЯНИН ПРИЗНАВАМ САМО НОВИЯ ЗАВЕТ И МОРАЛНИТЕ ПРИНЦИПИ ЗАВЕЩАНИ НИ ОТ ИСУС ХРИСТОС .. А КАТО КОМУНИСТ , ПРИЗНАВАМ ЧЕ СТАРО-ЗАВЕТНИЦИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРЕВЪЗПИТАТ БЕЗ БОЙ И РЯЗАНЕ НА ГЛАВИ :))

Намери си читав християнин да ти ги разясни кое какво е.Това което говориш е глупост.

МОЯ ПРОБЛЕМ С ЮНКЕРА И СУДЖУЦИТЕ Е ЧЕ ТЕ НЕ СА ХРИСТИЯНИ - НЕ СЛЕДВАТ МОРАЛНИТЕ ПРИНЦИПИ ДАДЕНИ НИ ОТ ИСУС ОТ НАЗАРЕТ :))

Логиката на историческият материализъм е, че след години на Земята ще има само една държава и всички хора ще се наричаме Земляни, Териани, Таури. Но за световните политици има още много време да узреят до тази идея. За сега, все още от Цезарово време много ги влече идеята - разделяне и владеене.

Имаше един като теб ,който викаше ; ЕДИН НАРОД, ЕДИН ФЮРЕР, ЕДИН БОГ. Помниш ли го?

Трява да разберете, че политици от Ес, и Буратиновци, като този, са по корумпирани и по-големи престъпници от нашите политици! ( СЕГА ЩЕ ДАМ ФАКТИ И АРГУМЕНТИ) Ако не беше така, защо 11 години откакто се управляваме директно от Америка и Ес не се оправихме в България? Напротив никога не е имало по-голяма престъпност и беззаконие! ФАКТ ЛИ Е ТОВА? Дори Лупи Томов и наш Бока от Банкя са морални от този Жан Клод от княжеството! Това е по лош диктат от комунизма!

Значи джуджето люксембург може -но Каталония -Баския --не може

Юнкер няма нужда да се безпокои. След 15 години в Европа ще има само 2 държави - Четвъртия Райх и Нов Ислямски Халифат в западната част.

Кой го интерисува мнението на Великата сила Люксембург?

А къде е Барозо?Ейй гадни слуги на Сорос.Ама и нагли като Бойко.

БАЙ ЮНКЕР ИЗПОЛЗВА РЪЦЕТЕ СИ САМО ЗА ДА СИ БЪРШЕ ГЪЗА И ДА ПРИБИРА РУШВЕТИ .... И ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СА ТАКА - ЗАТОВА НЯМА ОПРАВА :))

Какво беше това Люксембург??? Дали пък не беше някаква провинция на Франция, Германия или Белгия?! Дали пък Юнкер не беше нейният губернатор, ерго човек попаднал по грешка начело на ЕС?! Какво значи тук искам-неискам?! Тук говорим за принципи!!!!!

АЩО ЗНАМЕТО НА ЕС ИМА 12 ЗВЕЗДИ ??? ... Старозаветната книга на Битие заявява, че има 12 сина на Яков, а 12-те сина са формирали 12-те племена на Израел. ... ДА СЕ ЗНАЕ КОЙ КАРА ВЛАКА

Най после се изплю камъчето : Значи ''демокрацията '' и ''свободата '' се изразяват в това какво иска Юнкер !!!! Всички ''големи фрази'' и приказки са излишни вече ! Само дето , никой не може да гарантира ,че след 15г. този съюз ще съществува - нали се сещаш , без значение дали искаш или не искаш !!! И на теб както и на всички други , НЕ им Дреме за този ЕС - Важна ви е само да ЛАПАТЕ пари !!!!ВЕЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗЛЪЖЕТЕ НИКОГО !!!!!

Това го кажи на САЩ, дето си направиха Кокосово в Сърбия.

Защо бе, Юнкер, само една държава ли искаш да има в ЕС след 15 г. и вие да я управлявате? Затова ли подкрепяте фашистите в Испания?

...че защо да няма 98 дарjaви бе ...да не те наричам както заслуjaваш ,че ще ме изтрiят !...какав е проблема да има различни народи ,които да си живеят в дарjaвите и свободно да си правят икономически и военни саюзи ?!?,,,не се напаваи да ми отговаряш !..аз ще те улесня !...защото нещо ви се изплазва Hовiя Pед дето така настарвено и безцеремонно искате да наложите за да грабите от всякаде и без абсолютно никакви проблеми !!!...вие господине сте олицетворение на световното зло и негов администратор !!!

ще платят знаеш ли кога?? никога!!!;) голяма вина за напълването на европа и англия с всякаква измет, имате и вие бюрократите от брюксел!!;)

Трябва да има съд за хора като вас, довели до потисничество разпадането на Европа!

Тоя дядка юнкер ли е матрос ли е, няма значение, но го е хванала старческата деменция както нашия обичан вожд - Боко Тъпото.

леко с нервите, че може д а не докараш още 15 г. по добре оди си гледай старините не къде на спокойно.

Заради такива като теб бе мурук!

Кой те пита теб какво искаш, бе дъртак! На хората над 50 трябва да се забрани да заемат ръководни длъжности и да участват в политиката.

какво могат да направят КОМУНОСТИ като Юнкер и Меркел, Освен БЪРКОТИИИИИИ