Юнкер: Речта на Макрон бе ”много европейска”

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер приветства речта на френския президент, като я нарече "много европейска".

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Речта на Макрон бе ”много европейска” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на баба пионерчето. Много си послушен. Ако, продължаваш така, скоро и комсомолче ще те направя. Ти само гушкай баба (съпругата си) и тя ще продължава да пише малоумните ти и изпразнени от съдържание речи. Инфантилник нещастен, ти си позор за Франция

Юнкер е умен човек и го приветствам.

Добър си европейския съюз, това че го тровят от изток винаги е било. Децата ни имат бъдеще. Страшно е там където нямат бъдеще.

Вярно, чудесно бъдеще се задава! Вавилон! А освен това, децата ти ще работят за да издъжат неграмотни и мързеливи навлеци, годни само за разплод! Може ли, човек да не вижда, как Европа и християнството съзнателно се тикат към упадък!

Да ви е честито еврогейското бъдеще!

"Това, от което се нуждаем в момента, е пътна карта за развиването на Съюза на 27-те. Преди май 2019 г. трябва да обсъдим открито всички идеи и да вземем решение" - ето това е истинско НИЩОГОВОРЕНЕ!

Тези го обърнаха на ЕвроГейски Коминтерн!!!

Мога ли да предоставя план за данъчна реформа в западната Европа

Пълна порнография.Събират се някакви немски и френски извратеняци да решават бъдещето на другите:как да ги крадат по-добре.

чичко май трябва вече да се пенсионираш

Нищо ново - поредните грандомански и популистки еврогейски тъпотии

Още едно нищонезначещо определение...все едно слушам Меглена Кунева.

ЕС трябва да бъде разрушен и анихилиран! а морските окупатори изхвърлени в океана! Да живее балканската федерация от атлантика до тихия океана!

НИЕ НЕ СЪМ ПРОТИВ НАШИТЕ БРАТЯ ХРИСТИЯНИ ДА РЕЧЕМ В ИТАЛИЯ ...... НИЕ СМЕ ПРОТИВ МАЗНИТЕ СУДЖИЦИ И НАРКОДИЛЪРИ КАТО МАКАРОНА , ЮНКЕРА И СУДЖУК АГА ДА ЯХАТ НАРОДИТЕ В ЕВРОПА ВСЕКИ ДЕН :))) ... МИЛИОНИ ХОРА В ИЗТОЧНА ЕВРОПА СИ ЖИВЕЕХА И БЕЗ НАТО И ЕС ... И НИЩО НЕ ИМ СТАВАШЕ :)))

Ако на някой му е харесвало преди 1989 година да не го пускат да си подаде носа извън България и след 1989г. , когато пък не го пускаха в другите страни е свободен да се заключи в къщата си и да не си подава носа навън.

По-долу само грак от руски слуги, добър знак. Щом толкова усърдно грачат значи става нещо свястно и господарят им не може да попречи.

ИСТИНСКА ЕВРОПЕЙСКА РЕЧ МОЖЕ ДА ИМА, ЧАК КОГАТО СЕ ОТКАЧАТ ОТ АМЕРИКАНСКИЯТ ДИКТАТ.

това за сигурността и общността, може да се каже и за сик или вис, и какво!? И защо болната и много слаба европа трябва е селската героиня и единствена полезна директория за алтернативи..?? Всъщност, дано да е учил наизуст, защото, ако тези бисери са с негов шлиф нещата ще станат "парлеву франсе" по банкянски...

не става дума за хер плЮнкер, разбира се. Този път, даже и аз го игнорирах без да искам...

ЮВКАТА И МАКАРОНА АБЕ ТОЗ ЩО Е ТОЛКОВА ТЪПА ФЛЕЙТА

А бе мани го този Макрон. Толкова ли няма някоя положителна новина за нашия вожд от Банкя! Все някоя добрина е направил днес!

нищо интересно, пак е гледал сутринта CNN, с горанов са делкали цигарите, и е разбрал че няма по-добре хранен лъв от него ..

...Junker ,ма верно ли бе oтрепко ?!?...та вие играете в eдиH цирк !!!...и твардиш ,че не си му подсказвал ?!?...както ти сам каза ..."подхварляш някоя откровена глупyтевина и чакаш ...ако масите не реагират особено зле...караш напред и подхварляш втора ! "....ти гнидо глобалистка !!!

Това укропняване, централизация на власт и най-вече пари за френската thales и американско/израелския военен комплекс с чрез назначаването на всички тези неизбираеми касти унищожава всякаква надежда за благоденствие на 99.999 те процента.

Значи антибългарска

Що, България в Азия ли е бе, Станкоу? Или в Африка?

"СКОПЦИТЕ",винаги са се подкрепяли,нали ??? Така и тези двамата !!!

Мануеле, латинопартизанино мой - така както си поставил кавичките, все едно Юнкер използва думите в преносен смисъл. Ако ще цитираш, то се цитира цялото изречение и трябва да изглежда така: Юнкер: Речта на Макрон бе много европейска . ПАНИМАЕШ ?!

ДИРНИК явно не позволява употребата на долни отварящи и горни затварящи кавички в коментарите, такива трябва да има след двете точки и в края на изречението, след 'европейска'.

Този ЕС заприлича на пенсионерска организация в която богати пенсионери продължават да "работят" за своя джоб!

Плевело и он много про европейски и все на ценности наблега, но не случи на народ завалията. Немате търпение през пет метра жамия да дигнете, нали. Не на страха, мислите ми са с вас.

Някой хора в България, например като полицайте и, или прокурорите биха сравнили обединена Европа като концетрационен лагер за бели хора, т.е. за български полицай и прокурори, а хората, които си търсят правата в обенина Европа за крадци. Дилема...

Тия скоро ще направят олимпиада по европеизъм. И медали Европеец може да пуснат. Разбира се - всички в комисията НЕ са европейци. Те са с идеалите на едно друго бедуинско племе...

много европейска и вечеми се драйфа...от рай Европа все по бързо върви към ад!

макрон предложи определени концерни да плащат данъци в европа, което откровено е силно против юнкерските ценности и правила. но се надявам макрон бързо да се самопоправи за това така неразумно предложение, или ще бъде строго санкциониран от много еврейското ек.

Кураж скъпи мои! Ние сме силни и ще бъдем тук с плюшените мечета в ръце.

Започвам да ревнувам! Ще пусна пак във фейса писмата със сърчица от Юнкер!

макрон олицетворява духа и ценностите на европа.демокрация,уважение към разлицния,права за всички и враг на расизма. с него европа има бъдеще ,и ние с него

БВП на обединена Европа е номер 1 в света дори и с Brexit. Познайте на кого не е удобно да има сходна по сила армия. Да, на Кимчо на вуйчо му ...

Речта на Микрон беше много еврейска.

А ние искаме референдум за излизане от кенефа ЕС.

Заминавай си , ти и твоите кранти ! Ти унищожи ЕС , Барозо го направи приятно място за живеене ЕС ! Оставка ! Трябва Европейска Конституция с право на ВЕТО и обща Армия , Полиция , Следствени органи и тайна Полиция !

кога ще затворите юнкер и макрон за да не ни заливат с глупостите си!?

И меркелица за да си правят ,,тройка,, и да им дадът осмирителни ризи .По този начин ЕС ще се спаси.АМИН

Юнкер: Речта на МЪкарон бе много европейска и много БЕЗсмислена. Разтягане на ластици от кюлотажа на баба му}:-)))

Отде ви изравят бе.

това са клонинги на путя и лавъра.