Може да отнемат правото на глас на Унгария в ЕС

Европарламента прие резолюция, според която положението с основите права в Унгария оправдава започване на процедура за налагане на санкции срещу страната.

Обратно в новината

Коментари - Може да отнемат правото на глас на Унгария в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Унгарците са народ, а не пасмина, евала !!!

666Щапки долу за тези, които бранят суверинитета, свободата и чистотата на народите и държавите си. Само можем да се поучим от тях. Ние станахме гара разпределителна за всякаква арабско терористична измет. На всичкото отгоре, като дойдат в България, освен да пият и да сводничат на руски проститутки, друго не правят. Елате да ги видите във заведението "винарна" в кв. "Овча купел" и на масите на магазин "Фантастико" в същия. Ще се отвратите! Жените и децата стоят прави до тях, а мехлюзите смучат биричка и си говорят за сделки с нракотици и руски проститутки без притеснение! Махата си с полицаиза за "здрасти", изобщо - ужас! Искам да си сменя народността и гражданството. Мисля, да пиша на Орбан, да поискам статут, щото вече на никого и на нищо нв мога да разчитам в България.

Опппааа, щом не харесват Сорос, веднага стават достойни за порицание и наказание. Нарушаване на човешките права, ама кой е "човекът"?

Да ма прощавате ама ситуацията ми напомня един стар, стар виц от времето на Живков... В час класната на Иванчо разпалено разяснява що е това комунизъм и завършва приказките с лозунга: Всичко в името на човека, всичко за благото но човека... А Иванчо плахо вдигнал ръка и попитал: Ама, другарко може ли да кажа и името на човека?

Аз

"Унгарското правителство да отмени законите, които затягат правилата за неправителствените организации и лицата, търсещи убежище, както и да постигне споразумение с официалните власти на САЩ, за да се позволи на Централноевропейския университет да остане в Будапеща като свободна институция. ... Член 7 от Договора за Европейския съюз предвижда механизъм за законово налагане на ценностите на Съюза" Мухахаха... Свободи, а... Свободи, свободи, ама не и Свобода, да знаете. Сиктир ви на суверенитета, амсалаци!

Орбан е мъжкар 1:1, патриот, политик и държавник, а не послушно мекотело да го галят по тиквата!

Пожелавам му на куфелника Юнкер ЕС само с нас и румънците.

На Ви сега еврофашизъм. Който не е съгласен го отсвирват и по най-грубия начин се прокарват корпоративни интереси и се разрушава животът на обикновения европеец. Разбира се, всичко под името на нацитската концепция "за общото благо", което всъщност в модерен вариант ще рече "зле за всички" и тоталитарен, централизиран, глобалистки контрол. В този ред на мисли мигрантското цунами е силен инструмент в ръцете на глобалистите, на принципа, "разделяй и владей". Европа се отслабва, ако няма проблеми, то те се създават умишлено и така по-лесно се манипулират масите, за сметка на... шепа хора кукловоди. А излизането от ЕС също не е лесно, искат ти 100 милиарда евро. Влезнеш ли веднъж в "блажения рай", няма мърдане от там по законите за вечността или... докато не се разпадне напълно ЕС. Само така може да се напусне - ако съюзът се срине напълно, по подобие на СССР.

Явно в този съюз "големите" диктуват, а "малките" робуват ... и познайте в чий интерес големите диктуват ...

Прояви същността си

Член 7,европейски ценности и налагане на диктат от брюкселските гейове!Пряка намеса във вътрешните работи на дадена държава и налагане на неизгодни за държавите правила!Ами брюкселските еврогейове да си го заврът на едно тайно местенце този ЧЛЕН 7!Евалла на Орбан и до голяма степен на цялата Вишеградска четворка,че дават отпор на шибаните брюкселски чиновници,които ги имат за членки втора ръка!Само нашият лайняр е верен брюкселски "Иест мен" и не смее да си изкаже мнението,което всъщност няма,защото краят на канапчето му е на "Козяк" и други кравари го дърпат!Винету само танцува!Орбан е политик,който мисли за държавата си и прави всичко възможно за нейния просперитет и развитие!Тези дни минавах през Унгария и останах възхитен от повсеместните строителства на стотици километри магистрали,по които работят хиляди работници и техника за милиарди,а и промишлено строителство!В България само се граби и руши и не се изгражда нищо ново!Гробарите само ограбват и съсипват държавата!

Пак ще се повторя - сещайте се за комисарите от 1918г., т.н ВОСР в унищожената от тях Русия. Егати демокрацията, плурализма и какви ли не еврогейски измишльотини-има ги само когато са им удобни.

Хахахаха... браво!

Европейският съюз ще просъществува 1200 години! А вие, дядковци, до 10 години ще сте при Ленин и Сталин, така че няма да видите нищо! Ходете си бройте хапчетата и не се косете за ЕС!

Ало, американо- канадецо взел ли си днес хапчетата- краткотрайна ще е радоста ти- да те успокоя.

А бе малко педерастче,лошото е,че си бавно развиващ се и докато ти узрее празната тиква и ти ще станещ старец,ако преди това не гушнеш букетчето!А сега си дръж отворена устата и си лапай мухите,а може и нещо друго да си лапаш .....по желание!Такина калъфи,като тебе имат само такъв избор!

200 години бонус ли му даваш , райховете са само по 1000 години , поне според оная откачалка дето го докара едва зорлем до 12 такива и накрая пи отрова и се стреля за по-сигурно.

Видяхте ли сега в какъв "Съюз" се нахендрихме! Че той е по-калпав и от Съветския съюз едно време! Тогава също можеше да си пътуваш където си поискаш в социалистическите страни без виза и без Шенген! Можеше и в Куба, и в Швеция без виза, и в Австрия, и в Дания, и във Финландия без виза! Всичките тези държави съм ги обиколил 1968 - 1970 г. след чешките събития! Тогава и в ГФР австрийците пускаха, но трябваше виза от немския консул в Залцбург! Бил съм най-малко пет пъти във Виена тези години! И в Москва, и в Киев, и в Петербург (Ленинград), и в Стокхолм, и в Копенхаген, и в Мюнхен съм бил по това време. Виждате сега в какъв "съюз" ни набутаха! Който не слуша заповедите на Канцлера и евреина Сорос - наказание, който не изпълнява колониалната им политика - наказание, санкции и...отстраняване! На негово място подставени лица послушковци и национални предатели! У нас същото, че и по-лошо: Спрени фондове, намалени субсидии, грабеж на националните ни богатства (цветните метали), енергетиката, неизгодни концесии! Страхотна "привилегия" е днес да си член на Еврейския соросоиден съюз! Радвайте се плебеи, все още сме в Шенген и все още с визи за САЩ и Канада!

За да си бил толкова пъти по онова време си бил дърт, лъжлив комунист и доносник! На такива като тебе не вярваме! Ходи си в СССР и се жалвай на Медведев!

Айде пайда в Америка или Канада при онзи с Алцхаймера- вие сте от същият сой като него- изкуфяли.

Тъпако, по това време бях студент във ВИАС (дн. УАСГ), никога не съм бил член на БКП като Борисов, Цачева, Цветанов и др. Просто съм бил по-умен от тъпите селянчета-комсомолци като Плевнелиев и Павлова! През лятото работех като екскурзовод и имах достатъчно средства, пък и пътувах със студентските намаления. Цена на билета за влак София - Берлин !-ва класа - 19 лв.

Много си надъхано бе соросоидно герберастко ЛАЙНО!Аз и през комунизма си обикалях без проблем целия свят със синия морски паспорт и нямах никакви проблеми!Само балъците,като тебе бяха без възможности!А сега,като имаш свободата да излизаш на всякъде,имаш ли мангизи за тази цел А?И ти сигурно бачаш за 600-700 лева,и като излезеш навън кльопаш консервички от България и не смееш да щракнеш с пръсти,защото от 200метра миришеш на ГЛАД лайняр!

Еврогейовете искат пълно подчинение. Но браво на унгарците.

ТОЧНО ТАЗИ ДИКТАТУРА,ПРИКРИТА ЗАД НЯКАКВИ СТРАННИ ЕВРО ЦЕННОСТИ,ДОВЕДЕ ДО РАЗПАДАНЕТО НА ЕС!!!

Евродебилите кога тихом мълком са премахнали НЕзависимостта на отделните страни???? И защо да приемам едни еврогейски ценности когато те не съответстват на човешките многогодишни възприемани ценности???

Много и пука на Унгария и на Орбан след като всеки мислещ знае че с това ''право на глас'' само се манипулират народите че нещо зависи от техните представители..

Считам, че в защита на националните интереси Орбан не действа необмислено и е наясно, че либерал-фашистите ще се опитат да му извиват ръцете с мотива за измислените европейски "ценности". Като умен човек, той е предвидил този ход на евролиберастите и очаквам да им отговори подобаващо. Орбан издъно познава изчадието Сорос, пръв дръзна да се опълчи срещу него (и сподвижниците му в сянка) и водената антиевропейска политика на Сорос в лицето на нацвъканите из континента сороски НПО-та и учебни заведения. Хора, да не забравяме - нито е случайно, нито алтруистично, когато чужденец иска да обучава децата ни и дори инвестира в това!! Тук се преследват други цели, събудете се!!

''...подложат на изпитание способността на ЕС да защити своите ценности'' И какви по точно са те ?! Примерно да ме тормозите в моята си Родина с емигранти , на които вие разбивате държавите и ги прокуждате от родните им места за да ограбвате ресурсите им ?! Бах ти и ценностите , я си ги заврете.......Съсипахте ЕС-то , дано да понесете и отговорности за това.

Браво на унгарците, нация,която защитава националния си интерес преди всичко!

По-лобиско действие за защита на лично частни интерени едва ли има. То е очевадно и записано, съществуване на учебното заведение на Сорос. Кой ви плаща заплатите и чии интереси защитавате мили ми БРЮКСЕЛСКИ ЧИНОВНИЦИ?!!!!!

Виктор Орбан е завършил политически науки в Оксфордския университет със стипенция от мумията сороз. И много добре познава и мумията, и спонсорите й, и ЦЕЛИТЕ й. Смятайте - след като Орбан тръгна срещу мумията, за какво отвращение става въпрос!

Да ви е.... аз ценностите, еврогейски!

Bye, bye EU... Ха, ха, ха... :::))) Началото на края...!!! Дааа...!!!

Тази резолюция е най- ясния знак, че ЕС няма да го бъде.