Плевнелиев: Няма 5 сценария за ЕС, а само един - да е силен

Президентът Росен Плевнелиев (2012 до 2017 година) заяви, че според него няма 5 сценария за ЕС, а само един - на силен съюз със силни национални държави.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Няма 5 сценария за ЕС, а само един - да е силен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Росенчо с тази физономия ставаш само за щатна оплаквачка на погребения.Поне се огледай в огледалото.

Не мога да си представя, че Плевнелиев и за миг вярва в тия глупости, които бръщолеви. Все пак не е идиот, вероятно не е и глупав. Сигурно наистина са безмилостни правилата на играта, на която се е хванал преди години; най-вероятно няма освобождаване, няма пенсиониране и ще прави и говори до гроб това, което му наредят. Просто не мога да измисля друго обяснение на поведението му (както и на други като него на подобни постове).

Г-н Плевналиев-обичате да жонглирате с думите и хвърчите из облаците-не сте прагматик.Ако бяхте на мястото на Б.Б и един ден нямаше да изкарате.

Тоя па кривак! Абе тебе не те ли забравихме вече?! Не се меркай по наше село,че ората че те утепат с каменье...

Коте, само да те лепна,с кьф кеф ша те евна:) Де одиш ма ру спио,че умрех отсмех, сал кат те зърнех по ТВио :) Скапаняк, отврет подиграван тоз глупак,пак решил на всяко гърне да е похлупак :)

ТОЗИ ПАК СЕ ИЗКАЗВА НЕПОДГОТВЕН!!!

Не слагайте знака националист = популист! Като президент трябва поне родната история да уважавате! Ако не бяха националистите през 18-19 век, вие на какво щяхте да сте президент? Или Левски, Ботев, Вазов, раковски са популисти? Айде бе, мекере!

Чехльо знае по-добре. А и зщо пак е надигнал рошава глава като никой не му обръща внимание?

Личност Плевнелиев няма! Има едно политическо недоразумение с това име, за което искаме да забравиме! Защо дир.бг. ни го напомня?

Еееее Плевел, още те помнели бе! Цели 30 коментара!

Много показателна снимка :))) Представители на двете племена , най-върли врагове на България . Само гьокче липсва ...... Щото британския амбасадор е бил в наличност. Колко официални лица почетоха жертвите от терористичните атаки на гара Буново и Пловдив ?!

защо веднъж завинаги не замълчи

България пострада най силно от менкани на власт престъпници спекулиращи с думата евросъюз. Десетки хиляди милиони ограбени с незаконни данъци и акцизи бяха прахосани само по нагло корупционни обекти.Разрушена е индустрията. Милиони сме без доходи ..МИлиони са прогонени трайно от родината.

какви интервюта дава, като мирише на блато.

на бивш военен да хленчи против Доброволен съюз ! Видя ми се на срещата как го заобикалят от далече !На днешно време съюзи много - да си избере един и да почне да се усмихва !

ЕС ЗАГИВА ЗАВИНАГИ

Тая шматка още ли в България. Абе да изчева завинаги проклет предател.

Да надграждаме приоритетите!

що я няма новината че радев е подписал сета и сега е национален предател по приказките на нинова ами ни занимавате с избелели тапети от миналото

Защото статията е за Плевнелиев.

Радев не се праи на гейче бе ?Първо не ти отива второ ако ни трябваше траверс щехме да си поснем Цецка.

Този се нуждае от специализирано лечение.В едно от последните си словоблудствия ни убеждаваше,че той е и Меркел и Оланд и Обама,а сега пък имал не един а пет проекта за укрепване на ЕС.?

Леката олигофрения на пастирката очевидно не се лекува !?

Радев каза "да" на СЕТА само месец след ултиматума на Нинова "против" Подкрепа за споразумението за свободна търговия (CETA) даде българският президент Румен Радев на снощния Европейски съвет, стана ясно от официалното съобщение на страницата на Европейския съвет. Това стана, след като буквално по-малко от месец след избирането си за президент Радев обяви, че ще даде CETA на Конституционния съд. Представителите на всички страни-членки на ЕС с изключение на Полша подкрепиха всички решения на Съвета. Полша се противопостави, защото Доналд Туск беше преизбран за председател на Европейския съвет, а Варшава не искаше това заради вътрешни политически дрязги. Решенията на Съвета обаче бяха оповестени чрез малтийското председателство, т.е. реално блокада няма.

това не зависи от Радев

ТОЗИ ОТ СНИМКАТА БЪЛГАРИН ЛИ Е? "Президентът Росен Плевнелиев (2012-2017) бе удостоен с наградата Приятели на Израел за 2016 г. заради активната му и последователна подкрепа към еврейския народ и Държавата Израел. Наградата бе връчена на тържествена церемония в Йерусалим, с участието на президента на Държавата Израел Реувен Ривлин и в присъствието на представители на най-влиятелните еврейски организации по света. КАКВИ СА ТЕЗИ ТЪПИ КРАТУНИ КАТО ТОЗИ ОТ СНИМКАТА, КОИТО НЕПРЕКЪСНАТО НИ ПРОБУТВАТ ДА ИЗБИРАМЕ.

Той е смрадлив цървул с български произход !!

Тъпите муцуни троле които ни карат твоите шефове отБСПДПСПИШМАНПАТРИОТИ шефовете им от Масква са :Нинова,Ерменков,Каракачанов,Бойчев,Томов,Христов и так далее... А Плевнелиев е един достоен Българин и Президент!

Това идиотче пак не разбра за какво става дума, те го гонят през вратата той се вре през прозореца.

НЯМА ЛИ ОТЪРВАВАНЕ ОТ ТЕБ

от позицията на Плевнелиев?

Тази дребна и грозна твар, която С ПЪЛЗЕНИЕ направи неочаквана дори за себе си кариера отново овонява пространството около себе си.

но и рогата.

Оооо хибридчо, тежи ли новата работа? Кой ли сега те е наел да му държиш чадърчето?!?!

Стига сте ни занимавали с този плужек!!! То бива шеги, ама вашето няма край! Едвам издържахме няколко години с него, вие пак ни го натрапвате.

кой каза че хибрида го няма бе

Шило

Снимката показва много точнокаква роля трябва да играе нашетно момче- да държи чадърите.

ето го бе,нашто момче,изпълзя отново с малоумните си възгласи