Юнкер към ЕП: Ако искате да си тръгна - кажете, ще си тръгна

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер призова евродепутатите да престанат да го обиждат и да го оставят да си върши работата.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер към ЕП: Ако искате да си тръгна - кажете, ще си тръгна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заедно с другарите си от и от енп, и песоглавите, и всички либерасти. Вземете си и всички брюкселски пиявици, и си отивайте в щатите.

Много точно - от Щатите им дърпат конците, затова там да се омитат и да оставят на европейците да си възстановят СОЦИАЛНА ЕВРОПА. НЕ на неолиберализма, социалните контрасти и глобализма!

на крадци и лъжци. Само като се погледне какви партии, по-точно е да се нарекат банди, членуват в нея. Да посоча само ГЕРБ е достатъчно, но да не забравяме и разните съставни части на Деформаторския блок. Тези не стават за складажии, тръгнали да оправят ЕС. То е ясно, че няма да стане.

този юнкер битер бб, само дето по излъскан иначе също толкова миризлив и подкупен, че и ако не и повече.

а в ЕНП! ЕНП за ЕС е това, което е ГЕРБ за БГ! Все едно да обвиняваме слугата Златанов, а неговите господари!

Корумпираната ЕНП, се задържа много дълго като управляваща партия! Тя се превърна в основен проблем за ЕС и нанесе огромни щети на икономиката му и на външната му политика!

айде при бай Ставри!

Ако искате??!!! Господина, докато е бил премиер на Люксембург е сключил корупционни сделки за милиарди с 340 международни корпорации (IKEA, Amazon, Pepsi и др.) за данъчни измами. Схемата е била елементарна - откривали са се фирмички и са били отклонявани по-голямата част от печалбите - за сметка на бюджета на ЕС. И тези господа ни учат как да се борим с корупцията и ни глобяват. Не е лималко лицемерно!!!???

Не само е лицемерно, то е просто НАГЛО! Да се маха от високия пост, защото повлича целия ЕС към бездната. То и без друго Европа под диктата на САЩ вече не е същата...

Скапаният евросъюз стана за посмешище на целия свят!!

Споко бе,тоя е започнал процедура по закриване на ЕС.

върви п. си майчина!

За съжаление българите много пушат, много пият, ядат храна боклук с животински произход, не спят добре заради различни притеснения. Как да има енергия в организма и воля за промяна? ТЕ са в режим оцеляване, поради липса на истинска вяра и вътрешна енергия. не се ли променят хранителните им навици, няма да има никаква промяна. Човек е това което яде.

ТРЪГВАЙ ЗА БЪЛГАРИЯ Б.Б. ТЕ ЧАКА - ЩЕ ИМА ИЗБОРИ - ТУК И БЕЗ ТОВА Е ПЪЛНО С БОКЛУЦИ

Някакъв идиот се изрязва по телевизията за оплаквания с храни, червясали бисквити, купени безакълници "протестна мрежа",всякакви глупости и голям хъс и загриженост във водещите- А В МОМЕНТА СЕ КРАДАТ ПОЧТИ 5 МЛРД ОФИЦИАЛНО ОТ КТБ И НАЙ-ПРОСТИЯТ И РОБСКИ НАРОД В СВЕТА ГЛЕДА КАТО ТЕЛЕ...

ДА, ИСКАМЕ! ИЗЧЕЗВАЙ!!!!!!!!!!!!!!

Такива новини ме изпълват с умиление. Една от опорните точки на хората на прозападно ориентираните тролове и за съжаление илюзия,която се споделя и от доста читави хора, е,че във висшите европейски институции работят хора с морал като на Свети Иван Рилски: сълза от сърна, разбираш ли. Тезата е,че благодарение на някаква наша атавистична черта,наречена балкански манталитет, ние сме най-крадливото племе на планетата и само факта,че съжителстваме на една територия с голям клан на орките от Мордор ни прави подобни на "белите хора" /да се разбира англосаксите/- по същия начин, по който мръсен сняг изглежда девствено чист на фона на куп въглища. Корупцията тук се шири по всички етажи,социални слоеве и не признава идеологически платформи и партийна оцветеност-факт. Разликата обаче между тук и Запада е в централизацията: тук много на брой финансови вадички,поточета,канали и рекички текат отвсякъде,докато на Запад, предвид /все още/ неимоверно по-голямото окрупняване на капитала наблюдаваме как огромни финансови маси текат в строг порядък през определени хора и институции. Малкият там не може да пипа- научени са с много бой на това в продължение на столетия; по същия начин /с много бой/ са ги отучили да си хвърлят нощните гърнета на улиците; западнякът не е свръхосъзнато същество, а просто много добре дресирано такова. И за да не кажете,че съм от хората,които тръбят постоянно колко добре било в Русия ще кажа,че руснаците /бидейки по-зле дресирани и природно по-първични/ са в пъти по-податливи на феномена "остави нещо в лапата ми",отколкото сме ние тук. Там обаче засилващата се държавност укротява /пак със сила- много сила;-)/ нещата, докато същата на Запад се разпада /се е разпаднала?/ в полза на засилване на влиянието на корпорациите.

Това е защото са свикнали някой друг да носи отговорност и да мисли вместо тях. да се чудиш толкова ли е трудно да вземеш живота си в ръце и каква е тази патологична безволевост?

+++ баце, готин коментар... с доста истина за съжаление в него. с "орките от Мордор" ме разсмя на глас :-)

заминаваи си мафиот

Значи Юнкер крал, пардон, напълно безвъзмездно закрилял определени и все големи компании, обаче не бил само той грешен, затова сакън да не го закачаме, защото без него и комисията Му, Европа (света, вселената) ще рухнат. И тези хора се опитват да ни учат на морал и кририкуват правната ни система.

тя правната ни система е за критика, но сте прав, че точно тези хора, тотално зависими от мултинационалните компании, са последните, които трябва да ни критикуват.

Вие луди ли сте? Като си тръгне Юнкер-разпада се ЕС! Камерън ли да сложим, или Дудука?

------------- цацаров - шеф на европата! тoи ша я оправи! --------------

И като се разпадне, какво? Ще се свърши света ли! По-добре, да се създаде нов ЕС, с равни права за всички членове!!

соцагитката е добре платена онлайн или как е па руски, друзя

1000 рубли на пост!

Aз викам да анексираме Pусия, Kитаи, Индия и Турция и ако не стигне и Иран и да си поживеем наи-после!

Предлагам ти, преди това за тренировка, или ако искаш за генерална репетиция (ако си по-артистична натура) да понамачкаш малко таралежи с гол задник. Ако успееш - напред към завладяването на БРИКС!

Аз викам да направим един референдум-Искате ли България да стане част от Руската Федерация ? Или от Китайската република. Всъщност най-добре и от двете

Браво, бе симпатяга! Малко се зачетох в коментарите, но по-умно и по-точно не видях.

Не не е дебил а открито се подиграва . Значи криете от сумати години ама да си ходи ли ? А не бе ще седиш там и на тебе ще ти дават като на Склещеняка Ропой и Барозу по 70 000 на месец а еврозоната все по -зле а ние ще ти плескаме щото си убавец .

.

Открай време казват, че плъховете първи напускат потъващият кораб. Не мисля че мога да добавя каквото и да е.

не думай! има е един наш но.15 там!

Разбрах Юнкер е измислил играта "тука има тука нема залагайте къде е топчето" . Та коя година е измисли играта ,че не разбрах ? Доста преди СИВ е как да не го наречеш прогнил капитализъм защото от тази игра печелят милярди ама само богатите . Е.С е в много сериозна криза и според данните ние изпреварваме не само Германия защото тя е с 0.1 БВП , за Япония да не говорим в Рецесия са а ние в растеж с цели 2.6 САМО,ЧЕ НИКЪДЕ НЕ СЕ УСЕЩА -заднните са толкова спекулативни ,че е смешно !

япония е в рецесия, въпреки (начи повтарям: въпреки) политиката ала фед - помпане на луди пари в пазара до пълно умиране и задушаване на всичко, което донякъде още работи. и тъй като йената не е долар нещата се случиха твърде по-рано отколкото "мъдреците", които заложиха отново на "мирния атом" въобще си мислеха че не може да ги сполети изобщо. ама какво да ги правиш. заслепени са от учението си за правотата си във всичко. капиталистически стахановци.

The boxer

Ми те ти го казват хората. Махай се бе лицемер!

той излага ЕНП,не мисля че трябва да го защитава точно тя. Какъв е морала и примера за държавите членки? А нашите хора само това им дай, веднага ще ни се изсмеят в лицето да не ги гледаме какво вършат ,щом Юнкер може да си го позволи безнаказано.

Както самият Юнкер казва, тези практики ги има в почти всички страни от ЕС. Кипър, Ирландия, Англия, Холандия, Австрия, че ако щеш и България! За да има равнопоставеност, всички компании в ЕС трябва да плащат еднакви данъци върху доходите. Евентуално някакви отстъпки за по-ниски ставки за определен период може да има за най-изостаналите. А в момента в Белгия например данък печалба на фирмите е 33% докато в БГ например е 10%. В Германия е 16%, в Англия 25%, във Франция 33%.

Да не четем като дявола евангелието! Като се изравнят доходите, да се изравнят и икономическите условия за фирмите.

Явно партиите на които Путлер плаща искат да дестабилизират ЕК. Е, няма да им се отвори парашута!! Не случайно "Национален фронт" на Марин льо Пен и други неофашистки партии от Европа получават пари от руските банки!!

Едните от руски, другите от американски, а овцете се надяват ли надяват.

Кой взема от американски, или просто така си приказваш??

Та откъде другаде високият стандарт на Люксембург? От продажбата на пощенски марки?

Тръгни си!

Не чакам Запада да се сгромоляса.Чакам да му дойде акъла в главата.Искам силна Европа.Искам богата Европа!Дезинформацията на хората в Е ВРОПА ТРЯБВА ДА СПРЕ!

Да не се самообиждаме занапред толкова българите. Какви сме били корумпирани, как всчко уредено с роднини и рушвети. И как Запада бил кристално чист и кога ли ще го стигнем. А то същия Запад е до уши в лайна. Създател на укриване на данъци, въртял всички далавери и то в космически суми, същият е поставен начело на еврокомисията. И същият пита невинно да си тръгнел ли. Едно, че въобще не е трябвало да бъде предлаган, второ, при първата информация трябваше сам да си подаде оставката. Има да ги гоним западняците. И преди да ни пуснат следващият унищожителен доклад, редно е да се погледнат самите те какво представляват и тогава да говорят за корупция. Сравнено с тях и техните мащаби, направо сме невинни дечица в България.

Г-н Юнкер, симпатичен сте ми, особено на фона на тройната подигравка "Барозу-Ромпой-Аштън". Но такива са новите реалности, не може една корумпирана страна като Люксембург, тихо пристанище на гео-европейската корумпирана система, да излъчи ръководител на Съюза. Ако искате да започнете на чисто, подгонете дяволите в собствената си къща. Иначе кой ще ви вярва, че сте на страната на справедлива и демократична Европа.

.........Юнкер към ЕП: Ако искате да си тръгна - кажете, ще си тръгна.... като си тръгнеш гледаи да си вземеш и европата и демокрацията и последствията от тях!

И после?? Руско робство?? Нещо друго??

има много опции

Къде ще отиде бе а??? Каквото и да е направил-мърдане,няма...... Не четете ли?? "300 милиарда евра,за развитие и работни места..." Не е време за караници,че лапачката за брюкселските мародери е неповторима!! Няма да развалят манджата в последния момент я.....

абе знаеме ги тия номера от селски вечеринки. тя си тръгва "обидена", за да можем ние да кажем: ама нидией тъка! молъ ти съ! върни съ! въх ни могъм биз теби, ей! баси ефтиния и неморален, но законен сценарий, отврат! и ние си плащаме билетите за тая бурлеска.

dionisiosd@yahoo.com

Ама дебилите им се хващат.... Същите които гледат турските сериали и се вълнуват..... Европа-за лумпени......

мечтайте си да се разпадне еврото ... всички са на далавера.. от меркел до рахой ... за кво да се разпада ... нали плащаме

Съвсем безпристрастно го казвам - баш тази пенсия ли намерия да управлява ЕС? Иначе, не му мисля злото, нека си разхожда внучетата из градинките, а ако иска - може и на сафари в Африка - сега има супер промоции за там.

ами ето, казваме ти го: Тръгни си! ама и забери със себе си цялата си лобиистк-продажна пасмина и вървете по дяволите! това е.

Комунино - русо - бесепаро- атако - филите са като герои от "По жицата" . Седат и чакат запада да се сгромоляса вече 80 годин като бялата лястовица.... Разбира се предизвикват само смях !

Пак добре... Твоят хал,само плач може да предизвика!!! "Комунинорусобесепароатакофилите..." Ег...ти умствения багаж... Колкото кибритена кутия!!! К`во ШЪ ка`Иш а?? "Алабалодебилибералочуководораслено" ай кю......

Госпожо ... Моля ви пишете по къси коментари.. така и така са тъпи и безмислени.... Ето сега заради дългия Ви коментар ме разсеяхте от Байрон..

Ами те британците ти го казаха, ама ти си нагло същество.

Какво Чакаш, ТРЬГВАЙ СИ!!! "Юнкер към ЕП: Ако искате да си тръгна - кажете, ще си тръгна"

Ахаа нещо стачки във Великобритания и Белгия е имало...

С КАКВО Е ИЗВЕСТНО ЛЮКСЕМБУРГ , НА КОЕТО ЮНКЕР БЕШЕ МИНИСТЪР - ПРЕДЕСДАТЕЛ ? - С ТОВА ЧЕ ПОВЕЧЕТО СВЕТОВНИ КОМПАНИИ И МИЛИАРДЕРИ БЯГАТ ОТ ДАНЪЦИТЕ КАТО ОТКРИВАТ СМЕТКИ В ЛЮКСЕМБУРГ - СТОТИЦИ МИЛАРДИ ДОЛАРИ УКРИТИ ДАНЪЦИ :)))

Ей я да не ми бутате комисията, аз съм бил министър-председател, на единствената държава в света с 4 600 процента външен дълг отнесен към брутен продукт. Пиша го с думи да не си помисли някой че е грешка - четири хиляди и шестотин процента външен дълг към брутния продукт на Люксембург. Няма друга такава държава в света и същия този управник ни казва дали да имаме 2 или 3 процента дефицит.

Колко малко активни тролове има когато стане дума за ЕС... дира, я пуснете една статия за Русия за да сравним как се правят 1300 коментара за един час срещу 22 коментара на статията за ЕС лооол.