”Медиана”: При евроизбори днес - БСП - 20.5%, ГЕРБ - 17.1%

Коалиция за България би събрала 20.5% от гласовете на европейските избори, ако те се провеждат днес. След тях - със 17.1%, се нарежда ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - ”Медиана”: При евроизбори днес - БСП - 20.5%, ГЕРБ - 17.1% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В пълен ход е дезинформацията относно настроенията в избирателите. При евентуална, а тя е твърде вероятна победа на ГЕРБ, ще се вдигне вой до небесата за фалшифициране на вота. Ако поне малко от Позитано бяха сигурни в това, което е публикувано, досега поте 5 пъти щяха да отидат на предсрочни избори, защото това им решава всички проблеми. Но те прекрасно знаят, че това не е така, а напротив- губят с поне 3-4%. И ревльото Бареков също знае, че е дори под половината на това, което му приписват.

ФАНДЪКОВА ПРИКРИВА ДАЛАВЕРИ В ОБЩИНАТА ! " ХУФУГЕЙТ " - ПРЕДСТОЯЩ ГРАНДИОЗЕН СТРОИТЕЛНО-ИЗМАМЕН СКАНДАЛ . link

Процентите на Атака според мен са доста над 3,5, но все пак в тия агенции, който плаща той поръчва музиката! Ще видим реалните резултати на 25 май дано хората да не се подвеждат по платените агенции!!!

Защо хабите сайта като давате място на мошеник като Кольо Колев????

Този червенобузестия защо направо не си лепне лепенка за стар заслужил кадъ на БСП, по всички телевизии и изобщо където и да се появи все им се слага. А някой каже нещо срещу тях и той веднага маже отгоре... Достоверността на подобни данни е под всякаква критика, думи нямам, но всичко ще се види след изборите. Специално ще си запиша неговите данни за да можем по-късно да му се смеем всички.

Пълна лъжа. А пък избиратели на ГЕРБ никога няма да станат фенове на Бареков без Ценз

защо всеки ден се публикуват резултати и защо се закриха независимите агенции, плащани от данъкоплатеца, а трябва да слушаме платени от партиите такива?

Що се появяват тия въобще като се видя в Бивол какви са в действителност? Ами влезте в Бивол и прочетете за родните учени социолози. Няма аналог онова,което правят.

Вече нищо не ме учудва. Стадото си затваря очите за колосалната работа свършена от ГЕРБ и отново е готово да гласува за онези, които минимум пет пъти до сега го ограбвали. Някой да може да каже какви успехи постигна настоящото правителство? Или правителството на Станишев? Или онова на Виденов? А може би, онова на Луканов? БСП изобщо не би трябвало да може да мине четири процентовата бариера. Заслужаваш си управниците, прости народе.

Свещен дълг на всеки българин е да мрази и презира мръсните комунистически изроди! Комунистите избиха хиляди българи, превърнаха България в пустиня и обрекоха милиони на мизерия и терор! Господ да пази България от комунисти и русофили!

Когато мразиш, обикновено губиш здравия си разум. Затова е по-добре да си обективен и безпристрастен, за да си истински полезен на каузата си, каквато и да е тя. Упорствай, дори, когато времето ти изтича!

Този смешник, досущ като червените си работодатели е цар на лъжите и манипулациите. Жалка картинка си ти, Кольо!!!

Ха-ха-ха. Лъжлив Кольо изби рибата. Първо си помислих че се е минал да увеличи преднината на ГЕРБ после като си разтърках очите и гледам то БСП били пред ГЕРБ. Добре че остават по-малко от 10 дни до изборите та скоро ще го чуем и как ще обясни превратностите.

Ще направят някоя изборна измама. Тия само им подготвят почвата, за да им повярват лековерните.

Другари и другарки тази анкета е направена сред служителите на позитано 20 :)

На предните избори единствено ЕНЦИОМ позна подредбата, и след изборите имаше яки съкращения. Смее ли някой да даде други прогнози сега :)

Смешник!!!!!

... гепахме парите от Нора Ананиева и сега си правим прогнозки. С БКП до смърт, другари!

Не искам да плюя по агенцията и собственика - ясно е какви са и какво правят за пари. Утре за повече ще работи за който даде. Ще ми се обаче агенциите да имат рейтинг според точността на прогнозите им. И ако това става публично, кой ще им се връзва после???

Нйека дружно дъ йизвикамйе : Бйеее Сйиииии Пйееее !!!

Добре де , тоя не му ли омръзна да ни навира в очите пристрастията си. На предните избори пак така представяше неверни данни. Ама и вие от ДИР-а си нямате друга работа та постоянно обръщате внимание на такива явни стъкмистики. Да не би и на вас да плащат. Поне имате право на избор.

Резултата е верен но проучването е сред членовете и симпатизантите на БСП.

единствената цел на такива проучвания е да се набляга на това, че избирателната активност ще е ниска, да се манипулират хората да не гласуват. иначе от тия цифри няма никакъв смисъл -нито глупавите ще поумнеят и няма да гласуват за бсп, нито умните ще затъпеят и ще гласуват за бсп

Само дето не пише кои са го поръчали това "проучване".

като гледаш резултата, някак си не ти ли се изяснява кой го е поръчал:)

винаги когато го гледам този малоумен клоун, той изглежда все по-жалък в опитите си да наподобява визията на човек.. и при това на такъв на който, според статистиката може да му се гласува доверие. абсолютни боклуци са, по-евтини и от дъвка с косми но с много по-малко достойнство

Аз

Надлъгват се едни други, но колкото и да се надлъгват, в едно всички са съгласни: хората все повече ги е гнус. Това са вече думите - няма страх, няма омраза, няма възмущение, няма противостояние, няма несъгласие... Отношението на хората е погнуса и отвращение... "Данните показват, че с наближаване на изборите, намалява готовността и желанието да се участва в тях, отчете още Колев." Мчикък - колкото по-близо е кенефът, толкова повече смърди и толкова по-гадни са мухите.

бкп хвърлиха последни сили чрез идиотските цифри на дс-констатициите за изборите. Тези нещастници действително ще правят гласоподавателите до последно на глупаци.

Бях решил да гласувам за някоя малка партия, но при тези прогнози веднага ще гласувам за ГЕРБ :) Леле колко сме зле :)

кольо, кольо, кога позна някакъв резултат, та сега се пънеш

не сме социалисти. Ние сме комунисти.

Има ли значение, кой колко гласове ще вземе, при положение, че избирателите си остават същите? Тази страна си остава обречена на комунизъм. Най - новият политик Бареков, ще връща комунизма и още един куп простотии. Всички маймунки на клона на бай Тошо.

Споко, изборните резилтати ще бъдат нагласени така, че ПЕСовете да имат 23-24%, ГЕРБ - 14-15%, Капут(к)а - 9-10% и БАтака около 6-7%, но след такива ОЧЕВАДНИ МАНИПУЛАЦИИ ще има МАЙДАН и ще ги изринем гадовете!!!

Пак анал-лизираха резултатите тези колоси на словото и мисълта... Ама нали и тях Майка България ги ражда... наш'те момчета социологчета, милите:) Кольо, бегай мий краката и легай, че избега медианата надолу-в ляво:)

Червен Кольо и на миналите избори предричаше победа на Червените Боклуци..... :-) :-) :-) Не помня тоя платен боклук някога юда е познал нещо... Но това не е целта му, а манипулиране на хората преди изборите. Според мен три месеца преди избори трябва да се забранят всякакви социологически стькмистики!!!

На снимката е един гаден червен боклук путкиновец.

Тоя боклук, може ли да е толкова прост!?

Ти да си видял умен комунист.

+++

Всичко е ясно за Кольо, няма да го коментираме. Но би трябвало да си скъса дипломата след изборите.

Този простак няма чувство за срам. Пък и каква ли диплома има? От някаква партийна /БКП/ школа ?

Мафия Мафия! От днес със име! С тлъсто рекетьорско виме. Кръстник, Хамстер, Бисер, Мая ДАНС, Делян и Скакауец Опротивялски и Лютфи-то Банки, манги, Златния телец Заповеди с имена, в прокурорската игра. Бити,цакани, безчет, със правителствен декрет. Пеевски и Бисеров! Всичко ясно е подир: Обяснения, раздумки, Бесепарски хитроумки. Срещу таз зараза, лек:- Политически кютек, изолатор и рае! Долу- БЕ-СЕ-ПЕ. Народ зове!

моят Паси забЕгна в чужбина че изпростЕл от многото работа за $емейството

Всичките избори в които са участвали ГЕРБ, опровергават еротичните фантазии на червен Кольо!

мразят Бойко ама Станишев не могат да го дишат направо. Червен Кольо пак лъже

тоя кога е познал , та сега пак да познае в един бюджет ли лижат с дудука ?

Аз пък мислех, че Бареков вече е платил за 99% поддръжка. Виж ако мине стоте процента, ще стане леко подозрително.

Червен Кольо се нарича въпросният. Станишев ще се сгромоляса и никакви подобни манипулации няма да го спасят.

БКП=БСП=СДС=ДПС=НДСВ=ГЕРБ=РБ=НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПАРТИИ ИЛИ РАВНО НА ЕДНА ГОЛЯМА НУЛА.

Точно!

В РБ-то няма вече комунисти, има само социалисти и техни врагове /без никакви шансове/.

И колко платиха БСП и Бюрекофф за тези резултати? На изборите ще лъснете всички с голи з.дници!

Кольо не е вярно 90% БСП, 9% ДПС и 1 % за враговете на Социализъма. Това са истинските резултати, по Кримски и Донетски! С БСП и ДПС смело към Велика Турция (и каквото остане Задунайска Губерния)!

И тоз не е срал скоро!!!

Тва медиана не беше ли някаква средна работа на нещо си?

Минават пет дена след изборите, Бойко се появява и казва, че не ги признава, иска оставка на Еврокомисията и вкарва, и изкарва депутатите си от Европарламента,

Когато в Европа видят Станишев, Бареков и Пеевски всички ще напуснат Европарламента.

Какво трябва да ви внушат тези резултати: 1. Че всички много харесват управлението на Орешарски, а само вие сте идиот, защото ясно виждате как всичко пропада 2. Че всички партии и политици са еднакви, затова по-добре да не гласувате - е, твърдият и платеният електорат ще компенсират вашия глас 3. Че от вас нищо не зависи и за който и да гласувате е все едно

Всички харесват управлението на Бойко Геноцида.

Аз като напиша мнението си за сегашното управление, веднага се изтрива от модераторите, и то тотално, все едно, че не съм го писал. И то не защото силно се съмнявам в умствените способности на Станишевите поддръжници, а защото си казвам всичко направо. Тъжна история.