Спешни срещи на държавите-основателки на ЕС

Ден след изхода от британския референдум за излизане от Европейския съюз започнаха консултациите за следващите стъпки на европейските лидери.

Обратно в новината

Коментари - Спешни срещи на държавите-основателки на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смешни срещи на държавите-основателки на ЕС

"Процесът на излизане на Великобритания от Европейския съюз трябва да започне колкото е възможно по-скоро, за да може да се концентрираме върху други въпроси", заяви германският външен министър Франк-Валтер Щайнмайер Например армия на ЕС.

Държавите основателки + Тиквата.

ЗАЩО ГО НЯМА БОКО В СРЕДАТА , МЕЖДУ ОСНОВАТЕЛИТЕ , НАЛИ Е ОСНОВАЛ САМАТА ЕВРОПА ОТ НИЩОТО

Та всъщност за какво става дума и за какво се маха Великобритания. Намерете коментара на полския външен министър пред TVP (надявам се да не ме обвинят в някакво филство или фобство) Waszczykowski (полския външен министър) коментира документа от девет-страница, подписан от ръководителите на дипломацията на Германия и Франция, пред TVP. Потърсете europejskie superpaństwo в polskie radio. Това е официялен сайт, не става дума за черна станция. "Според текста на документа, страните членки на ЕС трябва да бъдат лишени от собствена армия, служби за сигурност, отделна данъчна система, валута, контрол на границите. Планът също така предвижда създаването на единна система за виза и поддържане на общата външна политика". Та за нас остава да плащаме пенсиите на бабичките пазени от германски полицаи. Затова всички искат Англия вън от ЕО за да могат да си правят каквото искат.

Къде са соросоидчетата-въобще не пишат-сигурно са на инструктаж- с оглед новата ситуация

Соросоидчетата ще ги търсиш вече на есен. Те сега са по плажове и морета, да си харчат мангизите дето заработиха чрез спамене!

Бруксел ще съсипе Европа-горките истински белгийци-нищо не пишат за вълнениета там

За това, което се случи не са виновни нито англичаните, нито руснаците, нито никой от народите-членове на ЕС$ а тези ограничени, необразовани, високо платени чиновници в Бруксел, заедно с леля ти от Германия ,които вкараха насила тези гладни и с други разбирания хора от Азия и Африка в Европа.

Целият Европейски съюз -председателят на парламента, неговите заместници и заедно с меркел и френският пудел трябва да си подадът отсатвките и да дойдат млади, начетени не- педерасти и лезбийки хора.Да се ограничат разходите за заплати, за пътувания до робните места , за администрация, за коли , екстри, секретарки идр.

abasador

докато в Евросъюза се действа само от интересите на ..... съставен от германската и френската страни, се отбелязва, че двете държави трябва да работят, за да не се повтори .... бъдете убедени, че ще се повтори. Лек ден.

Райхът пак ща рухне и отново немските грозни вдовици ще топлят руския войник.Този път ще ви нацепят грозната нацистка кочина на 50 държавици.

няма защо да се лъжем: меркел отвори своеволно, неконтролирано границите за бежанци, от които по-вечето бяха "всякакви", не само бежанци! така и тя има пряка заслуга за брексит-а.

Всички от Брюксел и структурите по места да си ходят НЕЗАБАВНО!!!! На държавите им трябва съюз, но не този, в който думиктата ДЕМОКРАЦИЯ, както и навсякъде по света е загубила тотално значението си!

Тези "представители" на държавите-основателки са много далеч в интелектуално отношение от онези представители на същите тези държави, които основаха преди много години ЕС.

"среща на държавите-основателки на ЕС". Звучи ми недемократично, къде остана евро-атлантическата солидарност?

Доньо Донев каза, че глупаците са трима, но се оказа, че те са двойно повече.

Ще сменят вековна идея за пералня или печка! Винаги са ни били врагове!

abasador

господин Щайнмайер, единствения начин да спасите ЕС от разпадане е, да преосмислите обновите ръководството и ръководните методи в Евросъюза. На някои от страните челенки им омръзна (днешния пример е червен картон) да се взимат решения, които провеждат в Евросъюза единствено политика в съответствие интересите на Германия и Франция! Лек ден.

Спешни срещи на държавите-основателки на ЕС срещу задаващата се ликвидация на ЕС.

Ние готови ли сме да си купим Кавала и западните покрайнини?

много лоши и прибързани изказвания, които показват, че англичаните гласуваха точно, вместо да погледнат в себе си, европейските лидери се държат неадекватно и обидно

за кого? Като се махат, няма да се обиждат!

да не забравяме и самозлъгваме-британците не са българи!!

Отговарям на всички платени глашатаи, на които все Путин и Русия им пречат, отговарям и на този продажник със 140 евро на ден, дето "ходил свободно" милия и даже "сравнявал". Уважаеми манипулатори, не аз, вие казвате на бялото черно! Я кажете като процент колко българи живеят по-добре след членството в ЕС? Колко българи сбъднаха мечтата си да живеят като французи, германци, англичани... само че ТУК У НАС, НЕ ЗАД ГРАНИЦА? Повече работни места ли откриха , по-големи инвестиции ли има, като изключим тези на имигрантите, да те внасят, ама на кого? В БГ икономиката ли или на своите роднини и близки тук. Къде са съвместните партньорски производства? Няма ги, обаче пък западните стоки заляха българския пазар и унищожават нашия. А младите подгонения от мизерията и безпреспективността продължават да бягат на Запад, за да работят за чужденци, да пълнят чужди осигурителни системи. А ако ЕС се разпадне(а той-ще се разпадне рано или късно), мутрата от Банкя няма да може да лапа евро фондове. После ще изпадне от политиката и ще стане отново квартална мутра както преди царя и Доган да го открият.

това е така защото българската демокрация е от бившите авторитети на бкп и дс,подчинено на масква!тук само се мамим взаимно и всеки ден червеният ни задник(на нашите другари) все повече лъсва!

Продажник си ти!Лъжец и демагог и също ама си много прост да ми твърдиш,че разрухата и ограбването на България и българите е дело на Европейският съюз и ДС и КГБ нямат нищо общо с това!

няколкото дежурни трола, на няколко месеца да си сменят профила! Иначе са смешно разпознаваеми, а и с това самогласуване къртят ,,мифки" и митове! То заради такива, човек ще вземе да намрази наистина Русия!

Детройт в Мичиган ли беше или в Красноярск? Че малко без очила ги бъркам двата щата!

колко от дълговете на ЕС са за Британците и кой ще ги поеме?

Англичаните не искат санкции срещу Русия, сега могат да си ги снемат независимо от ЕС и САЩ

доколкото разбрах в последните дни, британците искат ограничения за европейски граждани и стоки, но искат да си запазят всички права за граждани на ЕС и износители! Като с нашия Литекс, напускат недоволни от съдията и реват че ги изхвърлили! В една организация си има правила, да ги накажат като напускат! Иначе е да се откажеш от задълженията си, но искаш привилегиите на член!

ЕС Е 27 ПАРЧЕТА , А СЕ СЪБИРАТ САМО 6 ОТ ТЯХ ... ДРУГИТЕ ОКУПИРАНИ ТЕРИТОРИИ ЛИ СА , ЩО ЛИ ????? .. ЕГАТИ МАСОНСКАТА КОНСПИРАЦИЯ Е ТАЗИ ФЕРМАНИЯ (ФРЕНСКО - НЕМСКИ ХАЛИФАТ):))

събират се 6 те основатели на съюза, предполагам знаеш кои са от ЕОВС?! Всички останали са се присъединили към тях по собствено желание. Никой не е каран насила, никой не е анексиран.Така че който иска да се маха!!!

Какво си седнал да му обясняваш но тоя уж от Детройт? Това е един елементарен трол, който трябва да си избълва тук определената маса глупости, дадени му от командуване на "Савушкина" и толкова. С такива не се влиза в дискусия, защото той няма готовност за такава. Той си има шаблони и се придържа към тях. Той е нещо като автоматизирана система, както телефонният секретар. Има си някакви първични реакции и толкова.

нещо ...ако в един форум пишете само тролове плащат ли ви ??? нали би трябвало да обработвате общественото мнение но тук виждам само една теза и най-много което правите са минусите ? явно общество нямаме или медиите ни са такива , че хората не си губят времето с тях .

С тези спешни срещи ЕС ще се опита да ошамари много здраво Кралството, за да знае всеки следващ какво го очаква, но почти нищо от това, което дразни средния европеец няма да бъде променено и брюкселските зелки ще си карат по старо му! Истинска промяна може да настъпи, когато отделните държави в този съюз осъзнаят необходимостта от закриването на ЕС. Само че при такъв вариант, за страни като нашата ще бъде жална ни майка, защото нашите продажници ни обвързаха до такава степен с ЕС, че всичко у нас е внос или се крепим на заеми и евро фондовете.

те бързо ги ошамариха с искането на Лондон и Шотландия.

още не се е родил този който ще ошамари англичаните- най малко това са германци, французи и т.н. след първите трудности те ще се оправят много добре. това което се цели е когато създадат трудности ЕУ да каже- видяхте ли ние бяхме прави и да сплаши други нации да напускат. е, да ама не. До три месеца следващите ще искат да напуснат.Сега ще се изясни кои държави имят вяра в своето общество и сили. Да започваш от нулата е по- лесно от това да приемаш подаянията от тази организация. Да те държат полугладен е като да висиш в някакъв вакуум и да не можеш да се решиш дали си гладен или сит. Който сега напустне ЕУ, в зависимост от собствения си статус може да очаква до 10 години да види първите резултати от правилно избрания път.

ще забранят ли в ЕС референдумите?

Нали са ''демократи'' няма как да го пропуснат. Не напразно е казано ''ако от избори зависи нещо щяха да ги забранят''......така че е време на референдумите да минат в забранителния списък на еврогейския за да продължат да крадът. Та защо ли митовия каза че такива неща немогат да се решават от простите хора дето не са вътре в далаверата им

Тоя Франкенщайн ЕС, бавно,но сигурно се разпада.

Франкенщайна е в Кремъл!Метър и пейсе с дигнати ръце!А Евросъюза е най мощния икономически и политически съюз на планетата! И България е в този съюз!Гнусни путински мекерета!Да ви преебат с парите да ви преебат и да виете като кучета,че няма какво да ядете!

Верно си агент без мозък.Човека прави изводи от реални събития,а вие веднага с обидите.Що бе,не сте получили новите опорни точки ли? Мъкааа...

Хората все повече убеждават, че е необходим справедлив Народен съд за националните продажници на България. Както след 09.09.1944г. И нов Нюрнбергски процес за Меркел и брюкселските бюрократи

Каквото и да правят, началото на краят е сложен. Ще дойде ден, когато повечето държави ще проумеят, колко е по-добре без този изчерпан съюз! Само нашите платени глашатаи ще крякат във възхвала на ЕС, защото ако искат да са вечно на власт им е нужно финансиране от евро фондовете. Само че до 2-3 години тези фондове ще намалят осезаемо финансирането, защото ще са изправени пред проблеми в които сами се набутват.

Каквито и глупости да дрънкате вие путлерастите колкото и да казвате на бялото черно!Европейският съюз няма да се разпадне и е най хубавото нещо което се е случвало на България и Българите!Путлерастите забравяте,че ходим свободно из съюза и освен, че заработваме много повече пари от колкото в България виждаме и сравняваме!Така,че бе може някой нещастник на руска служба да ме убеждава,че 140 евро на ден издравни и социални са нещо лошо.Или пък, че е робство и някой като Путлер трябва да ме освободи!

Ей гнус, най-хубавите неща на България са се случвали преди турското робство, последвалите съветско и сегашното еврогейско.

тезата си как ще е по-добре без ес ? започни как това ще намали безработицата,увеличи инвестициите и ще вдигне заплатите ?? знам , че това не са ти го написали но измисли нещо ,а ?

Само едно нещо - като спрът тия да гълтат милиарди и парите си останат в държавите. Като спрът тези да ти казват какво да произвеждаш ти за да облагодетелстват други ще се развива това което го може всяка страна и което ще може да продава изгодно на другите. Къде ни е земеделието, животновъдството????след тези квоти и забрани???да ядем палмово сирене и гмо продукти на другите ли

2 НОВИНИ ЗА КОИТО БАШ ЦЕНЗОРКАТА РУМЕНА КРЪЧМАРОВЕ Е ЗАБРАНИЛА ДА СЕ ПИШЕ : .. 1) дЖОРДЖ сОРОС ПРЕДРИЧА РАЗПАДАНЕТО НА ЕС СЛЕД БРЕКЗИТА .. 2) ПОЛСКИЯ ВЪНШЕН МИНИСТЪР Е ПОКАНИЛ НА СРЕЩА НА ВЪНШНИТЕ МИНИСТРИ, ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ОТ ЕС КОИТО НЕ СА ПОКАНЕНИ НА СРЕЩАТА НА "БАНДАТА НА 6-ТЕ ":)))

по цял ден ли киснеш в тия новини? С новини се занимават журналисти, безработни, пенсионери или тролове/кандидат-журналисти/. Нямаш ли някаква професия и заетост?

ДОБРО УТРО ДРУГАРКО КРЪЧМАРОВА ... ВДЪХНОВЕН СЪМ ОТ ВАШИЯ ОПИТ КАТО ЖУРНАЛИСТКА И ПИ-АР КА :)))

Някой нещо ти е длъжен да ти дава обяснения?Горката...

Значи според големия икономиС и военен стратег Путин Русия само пИчелИ, а Европа само губи!И САЩ са окупирали Европа и искат тя да се разпадне за да я поробят икономически.И разполагат войски във граничещите с Русия държавички с цел да попречат на Путин да ги освободи или да защити руското малцинство.Но той Путин е готов да освободи цяла Европа и нас най много заради Южен Поток!

Верно си без мозък, ако могат да ти изкарат графика на мозъчната дейност, че я изправиш кат на умрел кардиограмата.

"Спешно"или смешно,си размърдаха дебелите,високопоставени и високоплатени,зад-ици.Все едно,до онзи ден нямаше индикации,че ЕС-то,не работи добре. Лично аз,имах големи очаквания,че след 1.1.07г.,нещата у нас ще се променят.Поне до приемлива степен,ще се намали корупцията,че Законът ще стане властващ,че мутро-милиционерите ще си намерят майстора.Че ще се наложи нормална,пазарна среда и икономика,с ясни правила и принципи. Ха,ха,ха-колко илюзорно! Фактът,че една личност/ББ/,с цялата му хайдушка биография,е Премиер и с цялата му хайдушка дружинка,се ползват с подкрепата на ЕС,ЕК и пр.,е доволно показателен,за каква демагогия и лъжа иде реч.

викаш ес,ек избират боко за втори път ??? ама и те ли гласуват и преобръщат вота ? определено пред бсп което се прегърна с дпс то герб причинява по-малко щети !! относно реформите явно не четеш , че отново ес критикува за неизпълнение на реформите които те са препоръчали...какво искаш повече от ес ? да суспендира парламента и правителството и те да назначат ли? нали после ще ревеш , че се намесват в независимостта ни !!

Всъщност искам ЕС да говори с хората ... начи, тука си имаме държавен вестник. Там какво имаме? Реално има безброй негативни доклади и наложени глоби над България точно заради всичките глупости, дето правят 'нашите'. А обикновеното българче знае ли нещо? Ако не си бял мъж във волска възраст (дето тегли хомота на 2 деца, 2 маймуни, 2 кучета и 4 кърлежа) - то няма как да се поинтересуваш свръх активно, съответно няма как и да разбереш. Затова 80% от хората не одобряват ЕС - защото ЕС не си говори с тях. Дори не им говори. Ни моно, ни диа, ни никакъв лог няма. Онези 55к пиявици правят нещо си за някой си. Ми да, не ги искаме. Със страшна убедителност виждаме всичко лошо, натворено от тях, а също и че продължават изобщо грам лог да нямат с нас. Ако ЕС иска да има нещо общо с хората в Европа, е, ми трябва да положи някви усилия. Това е, 55к ще се мръднат, защото 500млн няма да се мръднат а просто ще ги смажат.

Тоя па,-няма да позволим да ни вземат Европа, ами май малко закъсняхте. Напълнихте Европа с мюсюлмани и още се готвят да дойдат, съсипват ни соц.фондове, ние мизерстваме, а те на наш гръб живеят и се чудят кога да ни гръмнат. Англия се усети, че коя е тая бабичка та ще им казва да вземат 50 х. орки? Те си имат достатъчно индийци, пакистанци и др. за изхранване. Това май преля чашата и ако не се осъзнаете утре и други страни ще напуснат. Накрая в ЕС ще останеме наистина ние и Румъния.

Общо взето 3-4 години след перестройката на ЕС и идва разпада. България трябва да направи всичко за да заздрави икономиката си без ЕС. Днес ние сме наркоман , зависим изцяло от дозите на ЕС, а утре трябва да покажем самостоятелност. Доста трудно ,а ?

какво имаш в предвид България да заздрави икономиката си ? искаш отново средствата за производство/фабриките пак да са държавни или пак да строим комунизъм ? иначе не виждам как държавата може да заздравява частни фирми ....

тебе на минуси ли ти плащат ? като не знаеш какво предлагаш защо само трафик генерираш ?

Помня годините 1986-89 как ни проглушаваха ушите със съветската перестройка. Както виждате ,нещата обичат да се повтарят в навечерията на разпад на съюзите. Отсега нататък медиите на ЕС ще ни обработват с тяхната перестройка. Сами разбирате, че крахът на колониално-бюрократичният им мастодонт е неминуем, при това аналогично положение.

думата ,,колония" има съвсем друго значение от клишетата на една партия, която работи пряко за друга държава. Ползва се като опорка, за пред по-тъпи хора минава!

Дали като точки от дневния ред ще включат приемането на Украйна в ЕС? Нали им обещаваха да ги приемат? Ето сега се освобождава място.

ташак работа не мойш да разбериш кое е добре кое не е

САЩ имат икономически, а Русия геополитически и военен интерес от разпада на ЕС! Тоя ЕС е трън в очите на всеки друг!

Напрайха на Рашкити куркапан.А да видим де ши дръжат парити

Аааааа, брат, с тоя лаф изкърти миФките, барабар с бидето!

Стопираха нацяло достъпа на Русия до финансови потоци.Много елегантно.Затова жужака бега у Китай

Кой туй нещу биде ве

Дай боже този евро съюз да се разпадне преди и ние да сме сменили лева с еврото че иначе голям грездей ни чака.

Амчи ния отдавна сме го сменили Нали лева е вързан за еврото

Ми той, тоя 15/15 де да знае?Казали са му какво да повтаря и толкоз...Пък да го питаш, дали помни га левът не беше вързан за еврото, какво се случи?Няма да помни тъпото..То за памет се иска акъл

Дай Боже да си получаваш заплатата в рубли в Русия!Далече от проспериращият Европейски съюз!

Да живее кралят! И какво, ние специално ще "загубим" само няколкостотин пияници и педофили по-малко! Иде време, когато Чарлз ще си къпе камилата собственоръчно на двора с дървено ведро. А на границата ни - скъпи дори и за тях визи, за да си стоят там изолирани от всички. Цяла Европа не може да ги понася, Юнкер го каза - да си събират партакешите и да си измитат по-бързо, че ни пречат.

много лоши и прибързани изказвания, които показват, че англичаните гласуваха точно, вместо да погледнат в себе си, европейските лидери се държат неадекватно и обидно

Хубавото е,че дори и Англия да излезе от ЕС санкциите срещу Русия остават.Което означава,че е солидарна с политиката на ЕС срещу Путин!

Г- н Осеменен, в горната статия не прочетох нищо за Русия и Путин или в лиШчето не пише друго, а трябва да се заработва за насъшния?

С всяка следваща година Русия се научава да живее без ЕС. За разлика от други държави , дето стават толкова зависимо, че като им спреш кранчето и умират за 24 часа.

Радвам се,че Англия подкрепя външната политика на ЕС!Путин беше само пример! (((-: (((-: (((-:

Тази година Унгария увеличи търговския обмен с Русия с още един милиард евро, той достига 10 млрд. На икономическия форум в Санкт Петербург бяха сключени договори между руски и западни фирми за 350 млрд долара. С една трета е увеличен търговския обмен на Русия с азиатските държави ... и т.н.

Знаменитите думи на мис Вики Нюланд - Fuck the EU се оказаха пророчески и верни. Освен това те имат и познавателно значение. Хората научиха 1-2 думи на английски език, които се употребяВат най-много в САЩ.

Що не цитира Николета Лозанова?

Основното трудово правоотношение на мис Вики Нюланд е fuck, ако не ти е известно!

толкова да реве целият евроелит и политически коректните социолози и прочее мошеници, явно тая работа е добре за обикновените хора. Иначе какво толкова има да се чудят тия главанаци - трябва просто като дойде някой бежанец да му се хвърля един бой и откъдето е дошъл. Народите ще се успокоят на първо време и ес ще оцелее за момента.