Аятолах Хаменей: Европейците причиниха най-големите войни

Аятолах Али Хаменей разкритикува ЕС вчера, след като Федерика Могерини пристигна на първата си визита в Техеран.

Обратно в новината

Коментари - Аятолах Хаменей: Европейците причиниха най-големите войни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно така Хаменей. Мачкай лицемерната, гейска клика. А тая кифла Могерини - спретни и едно посещение , че повече да не се натиска да се бута където не и е работа.

Докъде паднаха арабите. А едно време са имали големи постижения в строителството, астрономия, математика, (ал-)химия, картография, писмени паметници, архитектура, медицина и мн.др . . . Лъжепророка им ги докара до никъде.

Хубаво е това демокрацията.... Псуваш,роптаеш,ядосваш се и никой те не бръсне,че си жив и най вече у нас.Но ти става леко... от демокрацията.

какво стана с 'червените линии' дето не трябваше да се пресичат при споразумението? Аятолаха вече е пътник и нещо не го бръснат много..

Е, че ти си малко неук и даже прозд. Тебе ти се иска тоя да се гътне и друг да дойде. И като дойеде кво ще стане - бедна ти е малката фантазия - този поне е вкиснал и размекнат, другият може да е агресивен - това Ирански аятолах не е като американците да посочат некоя тиква и да кажа - тази Е. По-добре да си траеш, да не появи некоя брадата чалма наоколо ти... На всеко гърне меродия. Замърсяваш с простотиите си форума. Трябва да бъде изчистен от несериозници като тебе. Демокрацията наистина е хубаво нещо - нещо като Кольо Босия и гнилите му домати. И кво е поситгнал Кольо Босия? Оди да го питаш...

ВЕЛИКА НАЦИЯ ВЕЛИК НАРОД И ДУХОВЕН ВОДАЧ ЗА КОЙТО НИЕ ХРИСТИЯНИТЕ САМО БИХМЕ МЕЧТАЛИ ДА ИМАМЕ. КАКВА НЕСЪПОСТАВИМОСТ ИМА В ЖИВОТА НА ХАМЕНЕЙ С ТОЗИ НА НАШИТЕ ДОМОГНАЛИ СЕ ДО ВСИЧКИ МАТЕРИАЛНИ БЛАГИНКИ ДУХОВНИ ПАСТИРИ. Баща на шест деца, Али Хаменей живее северно от столицата и е известен със скромния си начин на живот. Оцелял през 1981-ва при покушение, след което вече не може да си служи с дясната ръка. Личност застанала над всичко материално, Али Хаменей е истински слуга на БОГА и НАРОДА СИ! ДЕ ТАКИВА КАТО НЕГО ДА БЯХА И НАШИТЕ УЯЛИ СЕ ДУХОВНИЦИ ПРЕВЪРНАЛИ ВЯРАТА В СРЕДСТВО ЗА ТЪРГОВИЯ! ПЕРСИЯ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ ЗАЩОТО ИМА ДУХОВНИ ВОДАЧИ КАТО АЛИ ХАМЕНЕЙ! ЧЕСТ И СЛАВА НА ВОЖДА НА ПЕРСИЙЦИТЕ!!

а придворните 'бизнесмени' от иранската революционна гвардия, които доста добре печелят от санкциите? Аналогията с руския 'модел' не е неуместна.

Всички останали, преди това. Иран (Персия) е бил най-големия мимпериалист в древността. Няма ли някой (д)журналист да му примпомни на този брадат козел какви вачрваски безчинства е вършила Персия в завоевателните походи в района на днешен Израел, когато масово са изклани християнски и еврейски свещеници и са разрушени храмовете! На какъв се прави този лицемер. Защо всички забтравиха книгата на Салман Ружди "Сатанински строфи". Там е казано всичко за такива като този на снимката.

Светци няма на този свят! Всеки може да бъде обвиняван в лоши неща. Номера не е в това! Номера е какво си постигнал в замяна на това. Да, европейците и белите като цяло сигурно са убили най много хора и причинили най много мъки. Но също така са допринесли и много във всички сфери. Исляма и такива като този брадат козел, само режат глави, забулят жени и не са мръднали в нито една сфера за над 1000г!

В грешка си. Иран, и то в условия на санкции /пак измислени от САЩ и Запада/ са най-развитата ислямска държава със собствено производство на много артикули и техника. Виж, ей такива богати държави като Саудитска Арабия и Катар, къде се режат все още глави по площадите, ако визираш, си прав

Право куме в очи......

Мъчно ми е да призная, но тоя аятолах е 100% прав!

100% прав може да е само руския аятолах, този - 97-98%. Да си имаме уважението.

Необходима е пълна инспекция на всички израелски ядрени програми. Пълен отчет за наличие на всякакво ядрено оръжие в Израел. А не само да се преследва Иран. Едва след това може да се обсъжда региона. Ако Израел откаже, трябва да бъде изключена от всякакви организации в цивилизования свят. И без това са една твърде варварска държава.

Като ви чета обшит приказки, разбирам, че номера е минал. А той е да се прикрие стоплянето на отношенията между ЕС и Иран. Ядрената сделка си беше успех за последните, подкрепен от Европа и не случайно младите иранци отпразнуваха събитието по улиците.

Европа и Израел, ВСВ и колониите... ТОВА СА МИНАЛИ РАБОТИ. Сега цялата бъркотия по света я създават американците.

"американците" е твърде общо казано, още повече, че за мен последният Президент на САЩ беше Кенеди. След него всички са марионетки, а САЩ - ЕООД се управлява от мафията на "печатарите"

БATKO

За съжаление е прав. И световните войни са с техните пари, а и след като си направиха държава около нея са непрекъснати войни. При това все се изкарват пострадали и че са над другите.

Киртаците на махамеда и путя без Велика Европа и Могъщия Сащ и клечки за зъби не могат да си издялкат без да се порежат,камо ли индустрия! Рашката и сега спи на единия клон а мумулистанеца на другия,а отдолу енчев и сидераста чакат да им паднат мъдете ,вместо портокали!

К`во да пра`йш батка??:):))) И по-лошо има,нали...:):))) Например,един бавно развити идиоти тук,не могат да уцелят темата на новината,разбираш ли...:):)))))))

Няма как да отречем, че в това отношение е прав, но нека не забравя, че Европа не е само Англия, Германия или Франция?Всички останали страдаме не по-малко от него и народът му от същите тези "европейци".

а САЩ къде ги забрави?

Не съм ги забравил,те са споменати в статията - Държавата Израел.Тя е на два фронта.Едната е на географските карти,а близнака и е САЩ,но на друга територия :).

Каква роля играе фашистът Нетаняху?? С упорството на такива като него,не може да се реши проблемът с вечната вражда между Иран и Израел!!както и с палестинците... Щом не са му по вкуса шиитите,да се оттеглят и на тяхно място да отидат сунитските главорези!! Умерените израелци,както и умерените мюсюлмани,страдат от безсмислени войни,заради говеда от типа на Нетаняху и на сунитските ИДИЛ,Ал Кайда,талибани........

loyola

Ами нали ако се помирят той вече няма да управлява, а и токувиж се наложило да дава обяснения за деянията си. Затова е готов да пожертва мило и драго, само да се запази конфликта.

А и едни мангизи ще му се изплъзнат от процентите които получава от покупката на оръжие и от тези евреи -наречени ортодоксални-които не са с всичкия си и ходят по буклички и се клатят като болни от синдрома на Даун пред стените по цял ден... Същите тези,обикновените израелци не могат да ги понасят...

или как юдейте създадоха и финансират с пари от САЩ башибозука от ИДАЛ враговете на Хизбула врагът на Юдея.

За съжаление е прав, след ВСВ ОН, преди да стане ООН, 'прави' Израел в компенасация на причинените страдания на еврейския народ. Останалото е доклада на международната атомна агенция на база приказките на избягали ирански дисиденти, което беше използвано като повод да се въведат санкции срещу Иран, за да се насмуче щатската подлога Катар (преобретават Алджазира и субсидират Ислямски братя, които дестабилизират де що им падне наоколо) колкото може повече от общото газово находище в Персийския залив (Саут Парс), за Иран името му е Норд Сайд. Е не може една независима държава да е втора в света по запаси на природен газ. Същата работа е с Русия, една шепа хора (140 милиона), притежават 40% от световните ресурси, САЩ веднага включиха лайнометите на пропагандната война.

"Аятолах Хаменей: Европейците причиниха най-големите войни" Не е като да не е съвсем прав, но забрави ФАЩ.!

Сакам и азе у ЕП, първата година ке учим ингилизки, за което ке ни платят половин милион. После ке одам на работа веднаж на три дни кът един истински евродепутатин.

А Федерика се подмаза на Иран, заявявайки, че ядрената сделка е удар по ИД. Какво по-добро за иранците от това, да бъдат посочени като добрите в този конфликт. Лесно е да се мрънка срещу Европа - военно джудже и енергиен лилипут с неефективна ЕК. Ако Европа иска да бъде фактор в света ще трябва да се реформира. С веита, няма да се получи номера - скъпа и безперспективна стратегия.

При това западноевропейците!!! Започвайки от кръстоносните походи уж за освобождаване на божи гроб, а в същност за ресурси. Сега - уж демокрация и човешките права.....а в действителност ресурси.

Ха ха, Европейците ли създадоха държавата Израел, доколкото съм чел и знам Хитлер не ги е събирал да им прави държава, Хаменейчоо време ти е да се пенсионираш като политик иначе ще се пенсионираш като клоун.

Да бе да, азиатците не са правили войни. Това джихада е нещо като първомайска манифестация.

Те измислиха "джихада" в борба с твоите любимци, обект на чиято "национална сигурност" е ВСЯКА точка не само на планетата, но и във Вселената!

Тъпак викай на баща си! Джихада съществува кажи речи откакто съществува и ислямът. Добре че е бил хан Тервел да ги спре навремето.

Всички говорят срещу Европа и САЩ, а всеки се опитва да копира тяхната култура. Плюс това да кажеш, че ЦЯЛА Европа е виновна за войните и безчинствата на шепа държави, е все едно да кажеш, че ЦЯЛА Азия е виновна за терористичните атаки на мюсюлманите. Аятолахът си води неговата про-ислямска политика, и е нормално да говори лошо за Християнска Европа. А тук всякакви евроскептици, путинофили и прочие измет им текат лигите по един водач на шариатска държава. Кво да ви кажа...

Всъщност ти си пълен глупак, подвластен на пристрастия и липса на обективност, защото просто нищо не знаеш. Не е лошо да се ограмотиш малко, Иран вероятно е единствената действаща теокрация в света, и никак, ама никак не им трябва чужда култура нито в бита, нито в държавното устройство. Цел на всички лайна са Иранските енергийни ресурси, санкците са средство за дестабилизация на управлението на страната. Същия е подхода и при Русия. Радвай се, че ние не притежаваме нищо.

Отчасти е прав.Нато се командва от Вашингтон.Войните в днешно време са за ресурси-газ,нефт и тръби.Пентагона има над 800 бази по света,не са на Европа.Това е вече окупация на съответните страни.

Как отчасти? Европейците причиниха най-кървавите войни в историята.

Кви европейци! Азиатщината в Русия е виновна за двете Световни войни и сега готви трета!

Така е, Пентагона има над 800 бази по света, навсякъде ги канят и приемат! А Русия я изритаха отвсякъде и не я приемат никъде! Що ли?

Защото, Пипо, Русия притежава 40% от световните ресурси, всички останали, включително и България точи лиги по тях и се обединява с други крадци. Та затова Русия не я 'канят'.

европейците са лакей на хамериканците, които от своя страна са в центъра на всяко зло

Прав е пичът.

Всички рият срещу Европа, а европейската визия се защитава от някаква си Федерика. Тя няма капацитета да отговори на подобно предизвикателство.

Че то другите да не са по-добри? Абсолютна измет. Щях да се пръсна от смях, когато наш Джамбазки каза че първата година учат английски.

А, то си е за смях. Хрантутници жалки.

И е прав.Да вземем пример този цигански отпадък Саркози.Саркози открадна парите на Кадафи и за да не ги върне го уби."Западното общество" трябва задължително да пукне защото е един мръсен цирей.

БАБА МУ НА САРКОЗИ Е СОЛУНСКА ЕВРЕЙКА :))) НО ТОВА ЕДВА ЛИ ИМА ЗНАЧЕНИЕ :)))

Всъщност е прав - европейците (и бившата им колония САЩ) наистина са причинили най-много войни и загинали в цял свят.

В МОЙТА ГЛАВА НЕ ДЕЛЯ БОКЛУКА НА АНГЛО-САКСОНЦИ , ТУРЦИ , АРАБИ И ЕВРЕИ ......:)))

в товята глава си е септична яма така че нормално да не ги делиш а и тея са персийци не араби ама се тая

МНОГО ТОЧНО СЪМ СИ ПРЕБРОИЛ БОКЛУКА - АНГЛО-САКСИ ,ТУРЦИ И ЕВРЕИ И АРАБИ:)

Знаем ги такива като теб.

да видиш аятолах антихрист да реве БЕЗЦЕННО!!!!

Дразниш с тростотиите си.

Язе ич не либа мюсюлманите, но повече не либа евреите. Па то не ми се и налага. Язе нема се жена за мюсюлманка или еврейка, я? Язе най-си либа нашенските моми, оти по-'убави от българките нема на тою свет. Ма да ви ка'а немам и нищо против мюсюлмани и евреи да се "атентират" взаимно. Техна си воля.

К

Целия сват си плаче за една трета световна. След това ще се кротнат хората...колкото там са останали.

Целият свят иска мир. Я има 1000, които искат войната, я няма. След първата и втората кротнаха ли се?

Без европа и сащ се връщате отново по дърветата само за месец -аятолаха,рашките и техните читаци в българия -Енчев и сидераста!

Май е обратното-със САЩ и Европа и техните двойни стандарти,държавите се връщат 100 години назад в развитието си! Пример: България,от държава се превърна в територия за 25 години преход!

Да? А Тиквата и Чехъла къде ще идат в такъв случай - не се ли усещаш, че си подритваш трудовата книжка?

Знаеш ли кое е най-Великото изобретение на човека? Това е барута и не е изобретен в Европа или от индианците. Измисли са го насред Азия. Но глупаците от оризовите плантации са били неразумни та са го дали на еврогейците. Без барут нямаше да бъде извършен и геноцида в Северна Хамерика, а ти щеше да си държиш устата затворена сега.

То и математика и цифри ,които порзваме и основите на медицина са дошли от Изток. Ама когато човекът идиот,като оня по-горе, то за него най-велико изобретение е Кока кола.

Алоу, блажния. Вземи прочети малко история и виж какви цивилизации са били Иран и околните държави. Точно тогава бъдещите "европейци" и "американци" са били по дърветата.

Без САЩ и еврейското финансово лоби на Уол стрийт в Европа,Азия,Латинска Америка,Близкия Изток: Един много по добър и мирен свят!

Религията е използвана за инструмент да се ограбят и подчинят народите в името на малцината кукловоди-манипулатори които техни наследници вършат делата им и днес.между другото пророка Мохамед ако в онези времена е бил признат като такъв и от църквата тогава исляма нямаше да съществува като различна религия а щеше да е една от многото деноминации защото корените и причините за завоевания са едни и същи

нато е гордият воин който спира ксеркс! иран ни нападна с атентата в бургас но българските управляващи ги е страх да го кажан направо добре че е нато да се противопостави на иран и на терористичните му групировки!

Щом и "звездите Ви говорят" е време да започнете лечение...!!! :::)))

Ами колониите ги няма, а местните богатства не могат да поддържат стандарт. Единствения начин е чрез войни да се взема /или поне по-евтино/ нещо, да се ползват блага, за сметка на други. Кой каквото ще да ми говори за икономикатата, истината е една - при едни 1 000 души, за да са богати 100, трябва 900 да не са. А ако се откъснат като колония тия 900, то тези 100 по между си нямам как всички да са богати; или еднакво бедни, както е при соца и с малки изключения, разбира се.

Аятолах, съгласен съм с теб, но и ти се замисли върху следното: юдеите си създадоха среда, в която да израсте "нещото", което е бяло и прави злини на тях. Направиха война срещу него, за да покажат, че белите са срещу тях. В резултат, така завъртяха нещата, че масово хората останаха с впечатление, че фашизма е продукт на германците и другите "арийци". Всъчщност си беше техен продукт, чрез който се изкарват жертва и очакват вечно снисхождение, достигащо до покорство и подчинение. Ако човек се заниема с изследване на това, ще види, че още в зората на "пръкването" на юдеите, те се занимават с измами и лукавости. Дела присъщи на Дявола ... Стигна се до днес, където казваш Аятолах, че европейците са причнили злини. Правилно си забелязал за ционисткото образувание. Сложете там акцента и целта си. Свършете си намисленото и после ще види един нов и мирен свят. Християните не са против никого! Никога не са и били! Имам предвид източно православните! На другите Началник им се явява юдаизма, който според мен си чист продукт на Дявола! Дирете и ще намерите!

Българин, аятолаха не е казал нищо за християните, а европейците. Ти имаш предвид евреите. Значи ли това, че Европа е населена в по-голямата си част от евреи. В този случчай наименованието Еврейски съюз, като синоним на Европейски съюз е точно и правилно.

и Християнството и Исляма са издънки на Талмудизма, хора. Не се карайте. Ако нямаше притчата за Месията, никой нямаше да е чувал за Валаам (Исус) Всъщност май 300 години по-късно Спасителя беше обявен за бог, с което се влезна грубо в божиите заповеди на евреите и стана разкола с юдаизма.

Всъщност Талмудизма е извратена форма на християнството. Когато съществува представата за Небесният Отец, Богинята Майка (Богородица) и Божият Син в Причерноморието, мулатската подраса на семитите от смесване на бели преселници с негри в Африка още не съществува. Около 5-6000 г.пр.н.е. се отваря Босфора (Кравешкият проток) от покачване на Световният океан и земетресенията. Тогава започва разселването на белите хора и появата на междинните раси. Исус е Синът (Божият). Христос е Спасителят - прозвище. Кабала е откраднатото учение на Богинята Майка Кибела - Кибелион. На монетите на цар Константин Велики пише на чист български името на бог - БАЛ. (Бял-Бел). В семитските езици не могат да произнасят твърди гласни и няма буквата Б. Затова се провлачва Ваал, Авраам, Аарон. Шестолъчката и свастиката са изконни балкански символи съществуващи до днес върху носиите ни. В Кърджалиэският музей има нефритова свастика на 5600г.пр.н.е.

Тая Могерини няма ли да я опънат некви брадати аятоласи най-накрая, че да се кротне.

така стоят нещата че е по-вероятно тя да ги опъне! и слава богу

носителят на светлината сащ е натиснал с крак главите на антихристите - иран и русия и демоните квичат нормално! ако персия имаше силата на сащ сега щеше да е ад на земята!!!

Нашия кърсердарин абу Болен ебн Рубладжи от сектата Путака е биз бизе с този аятолах , с халифа на идил и пророка ал Путини от Москалската джамахирия! Всички заедно са дупе и гащи мразят Юнайтед стейс и хубавата ни ,цивилизована Европа до дъното на потурите си!

Абе май Джонатоглу Маккейн си прави общи снимки с шефа на ИДИЛ Багдади,не Путин и Сидеров.

Повече от очевидно е, че ако има световен агресор и империя на злото, то това може да бъде единствено САЩ.

В телевизионно интервю с Кеворк Кеворкян световноизвестният американски писател Гор Видал съобщи, че след Втората световна война САЩ са водили 300 войни в различно краища на света. През времето, изминало след интервюто, броят на войните на САЩ се увеличи още повече. САЩ трябва да се извинят на народите, пострадали от тях!

Да, но Путин тези дни каза,че не трябва да се демонизира политиката на САЩ защото те така си я водили. Путин защитава САЩ и не вижда злото,което причиняват. Путин същия като САЩ,които мразиш.

о филки чуйте светлите и истинните слова на аятолаха!!!! европа лъже ислямиста говори истините!!!

европейските мюсулмани чуват зова на ИД и масово се включват в изграждането и, т.е., европейската агресия. Как по-ясно да ти се каже бе ....

Е, най-накрая написа и един верен коментар...!!! :::)))

Т'ва че ти умееш да си служиш с комп не те прави по-високотехнологичен от иранците.... смотаняк...

Така е. САЩ и Европа не обечат да им се казват истините, но да си променят политиката - не. Тази политика на двоини стандарти, надпревара в въоръжаването, фасадната демокрация, аучността за чужди богатства, затриване на цели държави и народи, ни доближава до края на нашата цивлизация.