Макрон предлага революционни реформи и интеграция в ЕС

Френският президент Еманюел Макрон предлага да се създадат общи европейски сили за намеса, общ бюджет за отбрана и обща доктрина за действие.

Обратно в новината

Коментари - Макрон предлага революционни реформи и интеграция в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такова странно образувание, каквото е ЕС в момента няма как да съществува дълго време. Твърде е нестабилна конструкцията. Или трябва да направим обща държава, или ще се разцепим на отделни държави.

Още от сега ми е ясно какво биха му отвърнали Унгария и Полша.Със кои да се уединиме?Със цялата орда която пристига от Африка и Азия ли?Макрон едно говори а друго върши.Съвсем други са му приказките когато ходи на визити в Мароко Алжир Тунис и Сенегал.Двоен стандарт.За това се бори Макрон.Европа е слаба защото не се работи здраво.

По принцип не ме кефи да се правят революционни промени. Както не ме кефи да правим революционни промени , които искат националистите - да създаваме Европа на нациите, така не искам да правим и революционни промени в обратната посока. А всеки, който има виждане за това как вижда Европа си има място, където да го напише. В сайта на ЕК се събират мнение от гражданите. Разбира се вие няма да напишете там и ред - за да си запазите правото да обяснявате, че никой не ви пита.

Общи сили за намеса? Тоест, ако възникне вътрешнодържавен конфликт, общите сили да смачкат едната или другата страна, според желанието на меркелова и макрон? Защо ли това ми напомня за пражката пролет и варшавския договор?

"Единственият път, който гарантира бъдещето ни, е възстановяването на суверенна, единна и демократична Европа." Което няма как да стане в светлината на глобализма. Колкото повече етнически малцинства (разбирай пришълци от Африка и Азия) има, толкова по-нехомогенна ще е Европа и по-неединна. Не може и вълкът да е сит, и агнето да е цяло.

Щатите са най-нехомогенната държава, но и най-силната икономически и политически. Всички пришълци наричат себе си американци. Въпрос на национална политика. Това може да стане и в Европа. Защо да не може да има европейска нация?!

Защото сме малко хората, които възприемат общото минало на Европа. Колко българи възприемат римския и византийския период на нашата територия като своя история?

САЩ е ЕДНА държава, в която идват различни хора. Европа (респ. ЕС) е съставена от МНОГО държави, всяка от които със своя история и култура. В тази връзка примерът Ви не е удачен.

Този да не се гласи за президент на европейския СССР? Кофти, ние пак ще го играем прислугата, както и сега го правим.

"Единственият път, който гарантира бъдещето ни, е възстановяването на суверенна, единна и демократична Европа." Това да го каже на баба Шмеркел-ханъм! Суверенна Европа, а не зелени и разградени граници за навляци, искащи само цицане, правене на деца и лежане!

Макрон предлага революционни реформи и интеграция в ЕС Рано или късно това , което предлага Макрон ще стане, ако не то ЕС в сегашният му вид ще се разпадне, а западът в лицето на Франция и Германия и другите по-малки западни държави около тях ще си създадат собствен елитен ЕС. А ние ще бъдем придатък или на Високата порта или на батюшка Путин.

Кое ни беше зле при батюшка?

Абсолютно верно. Подкрепям с две ръце.

Подкрепям Петров, не "батюшката"

Строителите на вавилон искат да премахната държавните граници и да изтрият националното самосъзнание. Това е заложено и в "образователната" система. Те искат да смесят народите, да направят каламбур. И са малко изнервени, че нещата не вървят гладко и с очакваната скорост. И пропагандата на европатлантическите, който никой повтарящ това клише не смее да ги дефинира точно, защото или не знае за какво говори или не му е удобно да сподели своето знание защото са сатанински ценности, буксува понеже много хора виждат реалността такава каквато е. Затова им трябват нахъсани и послушни хора сред политиците със запретнати ръкави. Може и да са професионални актьори. Важното е да вършат работа. Защо го правят? Лука 16 "13 Никой служител не може да служи на двама господари; защото или ще намрази единия и другия ще обикне, или ще се привърже към единия а другия ще презира. Не можете да служите на Бога и на мамона. 14 Всичко това слушаха фарисеите, които бяха сребролюбци, и Му се присмиваха. 15 И рече им: Вие сте, които се показвате праведни пред човеците; но Бог знае сърцата ви; защото онова, което се цени високо между човеците, е мерзост пред Бога." Всяко обединение извън Божията спасителна истина е обединение в сатаниските заблуди и е гибелно за обединяващите се. Това води до диктатура и тирания и мракобесие, понеже е основа но на принципите на хаосът гордост, егоизъм, суета, лъжа и липса на любов и свобода. Но Господ е направил всичко необходимо за да узнаем Неговата воля и закони за да живеем според тях.

Премахването на държавите и смесването на народите е неминуемо. Въпрос на време. Не разбирам какво сатанинско има в това. Май нещо си се самонавил или са те навили фанатиците.

Така си мислите вие. Но е жизнено важно да се съобразяваме с волята и закона на нашият Свят Създател, от Който сме получили всичко даром, в чието битие живеем и Чието жизнено дихание оживотворява всяка жива твар. Ето какво казва Той чрез своят служител апостол Павел: 1 Солунци 5 "1 А за годините и времената, братя, няма нужда да ви се пише; 2 защото вие добре знаете, че Господният ден ще дойде като крадец нощем. 3 Когато казват: Мир и безопасност! тогава ще ги постигне внезапно погубление, като болките на непразна жена, и никак няма да избягнат. 4 Но вие, братя, не сте в тъмнина, та да ви постигне оня ден като крадец. 5 Защото вие всички сте синове на светлината, синове на деня: не сме от нощта, нито от тъмнината."

ВЪВ ВЕЛИКАТА АРМИЯ НА НАПОЛЕОН ДЕТО ТРЪГВА КЪМ РУСИЯ СА УЧАСТВАЛИ КЪМ 15 ДЪРЖАВИ С ГЕНЕРАЛИТЕ И Т.Н .... И АКО НЕ БЕШЕ РУСКИЯ СТУД , ВИЕТНАМСКАТА ДЖУНГЛА И АФГАНАИСТАНСКИТЕ ПЛАНИНИ , ОТДАВНА ДА СМЕ ПОБЕДИЛИ :)))

Ако? Ако? Ако? Всеки агресор си намира майсторът.

Тоз се извъди егати популистът. "антиимигрантския национализъм" бил противоречал на "принципите" на обща Европа? Е, добро утро, то точно затова възниква, защото на все повече хора им писва от тия "принципи".

СЛУШАХ ИНТЕРВЮ НА МАКАРОНА С КУЧКАТА КРИСТИЯН АМАНПУР - ПО МЪЖ РУБИН (МДАА , ТЯ Е ИРАНКА МЮСЮЛМАНКА ЖЕНЕНА ЗА ЕВРЕИН) ... ТА МИСЪЛТА МИ Е ТОЯ ДЕЦА НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ И СИ НЯМА ЛЮБОВНИЦА , А ТРЪГНАЛ ДА ОПРАВЯ ЕВРОПАТА :))

Елементарните хора не трябва да се занимават с големите проблеми. Стой си вкъщи, прави деца, гледай си любовницата. Джуджето тръгнало да оценява великан! Макрон ще успее, защото това е бъдещето на Европа. Друго няма.

ДЕМЕК АКО РАЗСТРЕЛЯШ ФРЕНСКИ НАЦИСТ С ЕВРЕЙСКО ИМЕ ЖИВЕЕЩ В НЮ ЙОРК , ЩЕ ТЕ ТЪРСИ ИНТЕРПОЛ :)))) ... А ЦАР КАЛОЯН НЯМАШЕ ДА ИЗБИЕ ЛАТИНЦИТЕ АКО БЕШЕ В НАТО )))

Добре звучи, но да се откъснеш от контрола и влиянието на Америка без да играеш с Русия е мисия невъзможна.

МАКРОН ИСКА ДА ГО ИГРАЕ ЕДИН СЪВРЕМЕВНЕН ДЕ ГОЛ. НЕ Е ЛОШО, САМО ЧЕ МНОГО МУ Е КЪС ТОВА...НОСА. СИГУРНО ЗНАЕТЕ, ЧЕ ДЪЛГИЯТ НОС ВЪВ ФРАНЦИЯ Е ПРИЗНАК ЗА БЛАГОРОДСТВО. АЗ ЛИЧНО МУ ЖЕРАЯ УСПЕХ.

Хохохохохо..... И бутилка ром! Каквито и реформи да предлага тоя любовник на баби, приготвяйте се за стагнация. Европа се мюсюлманизира, Англия излиза от ЕС (заедно с 20% от общия бюджет, влизащ в европейската банка), САЩ влязоха на европейският пазар чрез СЕТА..... Макарона нека да си дрънка лакардиите така, както Меркелица реди политиката на ЕС според желанията на тези, които и дърпат конците (за да не изкарат на яве подслушванията и).

Оф стига с тия приказки за интегриране...... не разбрахте ли, че мюсюлманите НЕ могат да се интегрират в християнските държави? Те не отиват да се интегрират, а отиват да убиват бели европейски християни....

И децата на ЕС разбраха,само тия шизофреници не разбраха.УБИЙЦИ НА ЕВРОПЕЙЦИ

Другото име на предложението му е: Съединени Европейски Щати под френско-германско управление. Къде сме ние - на кучето в г..а. Бойко ще ни обясни колко е хубаво и европейско там.

А ти къде искаш да си, бе село? Я си погледни скъсаните гащи и мързеливата немита муцуна в огледалото! Бъди благодарен, че все пак си част от ЕС, а не от турско-руска окупационна зона.

Новобранеца си е новобранец. Всичко дето го предлага вече е утвърдено на Лисабонската срещата на ЕС проведена през... 1999, и трябваше да е изградено до 2011 а Франция е една от страните които подмолно бойкотираха лисабонските решения за изграждане на общ военен корпус за бързо реагиране и общото разузнаване а общата доктрина за действие беше оставено в ръцете на брюкселските чиновници;)

Въпреки това, добрите идеи трябва да бъдат повтаряни! Свободата ще избере...

Макрон не познава структурата и основполагащите документи на организацията която иска да реформира защото това което предлага от 10 години вече не са идеи а част от Договора за Европейския съюз (ДЕС). Член 41 определя финансирането на Общата външна политика и политика за сигурност (ОВППС) и Общата политика за сигурност и отбрана(ОПСО), като политиката е допълнително описана в членове 4246, в глава 2, раздел 2 от дял V (Разпоредби, свързани с общата политика за сигурност и отбрана), както и в протоколи No 1, 10 и 11 и в декларации No 13 и 14. Специфичната роля на Европейския парламент в ОВППС и ОПСО е описана в член 36 от ДЕС.Решенията относно ОПСО се вземат от Европейския съвет и Съвета на Европейския съюз (член 42 от ДЕС). Те се вземат с единодушие с някои забележими изключения относно Европейската агенция по отбрана (EАО, член 45 от ДЕС) и постоянното структурирано сътрудничество (ПСС, член 46 от ДЕС), при които се прилага гласуването с мнозинство. Предложенията за решения обикновено се правят от върховния представител на Съюза по въпросите на външните работи и политиката на сигурност, който също така изпълнява функцията на заместник-председател на Европейската комисия (заместник-председател/върховен представител). ;)

c 99%

Тоя като го гледам---се се сещам за оная чалга: "Дърт козел...млада върба лющеше..."! .... ама на обратно!:)))))

ЕВРОПЕЙСКА СИГУРНОСТ БЕЗ РУСИЯ? НЕ СТАВАЙТЕ СМЕШНИ. ЕВРОПЕЙСКА СИГУРНОСТ СТРЕЩУ РУСИЯ? НЕ СТАВАЙТЕ ЖАЛКИ.

Няма значение дали одобрявам или не, важното е, че това не може да стане реално. Без Русия Европа няма капацитета и решителността да бъде независима от САЩ и всяко такова начинание ще се превърне във фиаско, което вместо да донесе самостоятелност ще направи ЕС още по-зависима от Америка. Интересите са си интереси и Американските винаги ще надделяват, докато има кой да играе американската карта като вземе нещо да не му харесва - т.е. винаги ще има. Трябва внезапен скок и той няма как да стане без Русия. Погледнато без предубеждения, Русия в ЕС няма как да донесе минуси и то именно погледнато в светлината на Западната теза - 155 милиона не могат да се наложат над ЕС, могат само да опазят специален привкус на руската култура, но не и да овладеят Европа, икономическите интереси на Русия биха се променили към тежест в ЕС и постоянно заиграване с големите - политическата тежест и икономическата и страна бижа били далеч по-изгодна за Русия, че да прибягва към създаване на трайни политически зависимости, които костват много. Независимата позиция, която ще наложи това на Европа ще означава собствена политикав световен мащаб и липса на отстъпки пред Америка ,Русия би се демократизирала точно, както им се иска на мнозина днешни атлантици, но едно няма да се случи - поклони пред задокеански интереси. Страхът, че Русия може буквално да попие някои малки страни е ирационален - със сила наготово шансовете на Русия да привлече големите са гарантирани и играта на дребно само би попречила на това, а то е далеч по-изгодно. Единственият минус е онова, което споменах - Русия няма да приеме да бъде част от мекушава споделена империя, ако ще е така, тя ще продължава да си строи своя.

Русия не иска да е член на ЕС. ЕС не иска Русия за член. Как точно си я представяш тази сватба дето нито единия, нито другия иска да се оженят?:) Пълна утопия!

...няма логика от извратеняк и ненормалник да се очаква нещо смислено и нормално !...глобалистките отрепки освен да бадат заплювани ...друго не заслуjaват !

лелче лудо, ходи си в любимият умрял ссср, там ти е мястото, ще ти "хареса"

Те са на власт, и плюенето няма да помогне, скоро ако не и сега революция ще трябва.

Това е поредната емоционална полюция на служител на Ротшилд назначен за президент на Франция. Когато някой политик говори за реформа да се разбира ПРЕЦАКВАНЕ НА ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА за сметка на богатите.

Тоест на червените кхмери, като теб.

Нашето Правителство трябва да му каже ЯСНО на тоя Макрон че в България си имаме- Безработни БЪлгари, Пенсионери и просяци.. Така че, Европа ако иска да дава пари за БЕДНИ, нека да даде за нашите Безработни, Пенсионери и Просяци... Бежанците, Колоездачи, Крокодили нека да бягат някъде из Африка.. Тук, такива ги убиваме...

Правителство не му пука,че сме бедни,важно е ороекти от които да крадът.Никога няма да заемат позиция да ни защитат,те умеят само да се мазнат,гъзолизци

...уjaс !!! ма това Mакронет - бабоеб самичак ли го измислил и предложил ?!?...видно бе ,че на този не му е читава работата !!!...вашiя "саюз" е орел рак и щука ...тои обща армiя барза ,барза да предложи !!!...всички се правят на луди и натискат за общото (има повече за лапане и крадене )...нищо че има безброи нередности и откровенни глупусти !!!

Френската Thales ли говори или Макрон. Насочват всички парични потоци и върховна власт към Франция, Англия и Кравария. Работил съм в структура на ЕС, НЕ се подлъгвайте тази централизация в неизбирани свръхнационални касти ще ви превръща необратимо в проста биомаса !!!

Общи неща, не е лошо. Можеше и да мине преди 10 години и дори да се случи. Само че сега вече никой не вярва на брюкселкските чиновници, че да им повери съдбата си. Те постоянно доказват, че не са в състояние да мислят за нищо различно от собственото си благополучие и желанията на атлантическия брат. Така че, мосю Макарон, оревоар!

С други думи ще минем официално под управлението на Германия и Франция ...

на ротшилд

Френската Thales ли говори или Макрон. Насочват всички парични потоци и върховна власт към Франция, Англия и Кравария. Не се подлъгвайте тази централизация в неизбирани свръхнационални касти ще ви превръща необратимо в проста биомаса !!!

който е сложил макарон на тоя пост - той е человека дето прекарва тея идеи... макарон е само послушко и нищо друго. а бедните наивни франсета, истински си верват, че "демократично" са си избрали макароня... не е важно как е гласувана, а кой брой гласовете, драги наивници... :-)))

един "микроН" се охарчи здраво за да сложи пенка маринова за своя марионетка, ама франсетата не се хванаха и избраха Макрон

това ли е идеята на бабичката му и на ротшилдов ?

..май най мърлявите най много кусури намираме. Не видите ли че само с Европа можем да се освободим от "братските" интереси на империите Америка и Русия. Колкото е по силна Европа, толкова по добре за нас ... с корумпираните политици служещи ту на Америка ту на Русия. Осъзнайте се!

И вдвата случая ни чака въоръжена борба. Особено в Американския. Ти не гледаш.ли какво става с подобни идеи в Северна Африка. Нали Кадафито искаше да продява петрол не в Долари. Гледай и мисли

Дедо, да те питам, като станат жамиите и минаретата през пет метра, кой ще ни освободи от исляма? Веднъж едни се подлъгаха да ни освобождават, ние се изплюхме върху кръвта на синовете им. Сега не вярвам отново да повторят. Не разбираш ли че Макрон говори в прав текст за заселване на изверги навред, без да имаме право да гъкнем?

Е според теб ЕС комисията сега на кой служи? Защо не се противопостави на вноса с "тонове" бежанци? Ще го повторя и пак ще го кажа: Никой не е против бежанците, но нормално ли е да влизат през "прозорците"? Следващо: хем сме заедно, хем сме отделно. Да сте забелязали някакво движение на ЕС към нас, има много баш ЕС- фирми, Метро и т.н. Защо доходите не вървят нагоре . . . . защо стръвно се подтиква към емиграция . . . . . .нали уж приватизирахме, модернизирахме и . . . нищо . . . . . Даже в речта си Макрон беше още по-прям: Ще има един център в Брюксел и по един държавен управител назначен от Брюксел ( а пък спрорен е въпроса доколко политиците не се "наначават" от Вашингтон, нямаше да бъде лошо, ако се вижда движение към светлина). В момента в който дойде тази нова комисия, Юнкер и т.н, дори и тоя Шулц, всичко работи за РАЗБИВАНЕ на ЕС. Айде сега да гледаме филма, как в Каталония референдума е вреден за здравето, а пък в Кюрдистан е врън на демокрацията. Ами просто Кюрдистан ще замести ИГИЛ и войната в Близкия изток няма да спре и ще е генератор на бежанци . . . . . Ще видим Меркел как ще се оправи с АГ, между другото това са все гласове от бившето ГДР, явно сексуално различната ориентация не им е харесала . . . а пък в Бавария . . .

Ако трябва да преведем на човешки език от рептилски либерален новоговор, ще се получи следното. 1. Макрон се пробва да се еманципира от САЩ, закривайки НАТО. Не е питал обаче началниците си, затова казва, че щял да "допълва" НАТО. НАТО ако беше в ред, нямаше да има нужда от паралелна ЕС структура. Като знаем колко тромаво и бюрократично работи Брюксел, след 20 години ще са избистрили основните стандарти и безброй правила. 2. Централизирана ЕС власт над бившите държави, првителства със затихващи функции. 3. Ускорена и усилена ислямизация, преселване на Африка и Азия в Европа, без право някой да гъкне.

Европейския СЪюз е направен за да може хората от съюза да се движат по- лесно между страните... Стига с тия ГЛУПОСТИ за Обща администрация... Свърши с Убежищата.... Думата"" Бежанци"" се оказа НАЙ- ГОЛЯМАТА Измама на арабите и негрите и техните Шпиони- Гюлен, Местан. Вече ги РАЗКРИХМЕ и треябва да ЗАКРИЯТ всички Агенции за убежища.. В БЪлгария си имаме Аганция за БЪлгарите в Чужбина... А ако чужденец( Пътник) иска да дойде в България, най добре да плаща ТАКСА за всеки ден- по 1000 евро или 30 хиляди евро за ПЪРВИЯ месец... А с всеки следващ месец, таксата да нараства с 1000 евро. Така за 12-тия месец, таксата за ПРЕСТОИ в БЪлгария ще е 41 хиляди Евро.. А ако Чужденеца напусне страната за 3 месеца и реши да дойде отново, таксата му пак трябва да почва от 30 хиляди евро. Така , чужденците ще се махат за известно време и ще знаят че в БЪлгария са просто ЧУЖДЕНЦИ...

Микрончу само надува гайдата и за нищо го небива. Още 6 месеца говорене и нищоправене и ще видите Френски Чехъл се подава изпод спалнята. Гола вода и смрад по газЪ

сега си представям един смел и интелигентен българин в американския университет в Благоевград пред разни еврогости да им направи нашето гениално предложение : или ще ни робуват или им разказваме игрите !аз лично им зная всичките маймунджулуци още от предишната ера .

Най-некадърната военна нация дава акъл за отбрана...

Ал

Макрон няма да изкара пълен мандат... Ако тези неща ге беше предложил преди 10 години, га глобалистите пълновластваха, можеше и да мине номера. Но сага, когато хората почнаха да се осъзнават и ротшилдовите и сороските креатури срещат отпор и никаква подкрепа сред народите, то просто ще го изхвърлят от политиката.

Аз пък предлагам да има общи единни заплати в двете Европи източна и западна. Еднакво качество на стоките в двете европи, както и изравняване на пенсиите. Необходимо е и цените да се изравнят, така, че електроуледите по каместо в едната и другата европа да са с едно и също качество и цена. В замяна на това обещавеме да работим точно толкова, колкото работят в другата европа като качество и продължителност на труда, примерно 39 часа седмично.

И аз искам, но западните рептили искат за тях по-мекото на баницата!

Германците искат да направят работната седмица 30 часа. При това от десетилетия в събота и неделя няма ни една отворена фирма, забранено е.

Европа е едно от най важните места в света, родила и създала много умни хора и обратното, досега въпреки критичните периоди първите винаги са надделявали, така ще стане и този път, милиони са убедени в това.

"Европа е едно от най важните места в света..." Хмм, зависи за коя епоха говорим. Човечеството произлиза от Етиопия, а е имало периоди, в които Европа е била скована от дебели ледове за дълги векове. Вероятно пак ще се случва. Така че в Европа няма нищо по особено или специално от другите места по света.

от историята знаем че един Съюз е.... улетел в небетието,когато опрел до реф.... тоест до перестройка

Приведено на български език, Макрон предлага следното: Федерализация,в която Франция и Германия ще командват въоръжените сили, полицейските сили, общ бежански център, който ще разпределя, а другите изпълняват, всички ще плащат, . . . но няма да има обща социална политика, няма да има обща здравна политика, или . . . . . както сега Германия и Франция ще цуцат, а другите ще лапат мухите . . . . . . . . . . Не мисля, че Полша и Унгария ще се съгласят . . . . изключително егоистичен и езоитски план . . . .по-скоро план за РАЗБИВАНЕ на ЕС . . . . .Англия щяла да се върне . . . . да, ама не . . . . от тоя по-голям русофил здраве му кажи . . . . .

Франция и Германия се преструват, че са приятелчета, но всъщност се надпреварват коя от тях да управлява Европа. И в един момент ще им писне от преструвки, ще намерят достатъчно добър повод и с голям кеф ще се сритат. Вече се е случвало в две световни войни. А мъдрата Британия усети накъде подухва ветреца и се дистанцира чрез Брекзита. Тя има навика да се смее последна.

мнакрон споменал ли е за финансовата част на тази неолиберална революция? значи паралелно на разходите за отан, ще дойдат разходите за еато. паралелно на разходите за европол и фронтекс ще дойдат и разходите за паралелните структури на макрон. а за "интеграцията" на всички пропуснати през границите отделно. и откъде ще дойдат тези пари? от новите безработни? или от онези, които ще се пенсионират на 80, за да могат младите да не могат да си намерят работа. е, ако успее да накара офшорните пощенски кутии на концерните да се отворят за плащане на данъци с абракадабрата: сусам отвори се! ще му повервам, че това не е популизъм от най-долнопробно ниво.

най-сериозните въпроси, които европейският съюз може да разреши, са ограничаването мощността на прахосмукачките ... оттук насетне следват всякакви импотенции: политическа, военна, икономическа, културна...

Несправедлив сте, не са само прахосмукачките. Всеки си има своите звездни мигове. Забравихте ли за щастливите кокошки, правите краставици, надписаните банички, стандартизираните бидета, платените найлонови торбички по 1 лв., единното зарядно устройство на сем. Паси ?

Геронтофила на Ротшилд-Макрон да предложи и общи минимални почасови ставки по10 Э на час за всички вЕС общи европейски ПЕНСИИ минимум по 1300 Э на месец щом всичко ЩЕ е ОБЩО

Типично НЕОЛИБЕРАЛНО И ГЛОБАЛИСТКО ГОВОРЕНЕ....Тоест едно говори съвсем друго има в предвид.....парадоксалното е , че говоренето може И ДА НИ ХАРЕСВА но.....НЕ е отрекъл НИТО ЕДНА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ЦЕННОСТ......Тези тъпотии ,които докараха Европа до ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ!!!!пак с плюшени мечета ще преборим терора,,,и ТОЙ НЯМА ДА ПРОМЕНИ НАЧИНА НИ НА ЖИВОТ/КОНСУМАТОРСТВО И ЗАБАВЛЕНИЕ/,,,