Резолюция по Бялата книга за бъдещето на Европа

Икономическият и социален съвет прие резолюция по "Бялата книга за бъдещето на Европа: Размисли и сценарии за ЕС-27 до 2025 г.".

Обратно в новината

Коментари - Резолюция по Бялата книга за бъдещето на Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Резолюцията е ала-бала. Нищо конкретно няма в нея, никакви директиви за по-нататъшно действие на законодателните органи на отделните държави. Борба за уеднаквяване на данъци и заплати, пенсионна политика, облекчаване на достъпа до технологии създадени в Съюза, съвместно планиране на образованието и редица други сфери с критично за съществуването на Съюза значение, въобще не са дискутирани. Щели да връщат доверието в Евросъюза?! Какво мислят да променят - хората или администрацията и принципите на управление на съюза? Ако заложат на първото, ще се провалят с трясък. Ако заложат на второто, ще трябва те самите да жертват много от комфорта си. Готови ли са за това?

дрОгаре, понеже гледам , че започвате да слюнкоотделяте, се чувствам длъжен да ви съобщя, че този икономичексият?? и социален съвет , с неговите сложни до безумие констатации, си е наше родно чедо, и от създаването му през2003г. , та и до днес председател му е проф. д-р лалко стойчев дулевски! името го сравних поне пет пъти, за да съм сигурен че не е шега някъква!!

Колкото по неразбираемо за хората,толкова по-висока е претенцията за "научност" и"дълбокомислие". Добре че ни светна,че такова чудо не съм чувала дори от устата на европейски бюрократ.

Един режим като тръгне да си отива и напълно скъсва връзката си с управляваните. Започва да говори все повече, все по-мъгляво и за все повече неща. Несвързани с живота. Никой не го слуша, но той какво да направи ...

Такива блудкави многословни словоизлияния са правени от феминисти за феминиски и нямат нищо общо с икономическата действителност, 100 000 000 бедни и са седнали да мислят какво да не ядат?! Какво по-пошло и безпринципно от това.

Единственото , което разбрах е, че нещо ще се "надгражда"!И понеже нашият Вожд каза, че този мандат ще се надгражда изграденото, то аз съм за!Проблема бил, че ще се надгражда и изградената корупционна схема, но аз не вярвам....!

конвергенция - лат. convergo "сближава"

Това са изключително празни общи думи и нула съдържание. Все едно чета тезисите на 10-ти конгрес на БКП. Все по-нататъшните неща, предизвикателства, кохезии, субсидиарност, равенства, неравенства, политики, практики, все по-нови условия, социални парадигми, все по-глобални, нови перспективи и на баба ви фърчилото.

Пффффф Некакви гейски дюдюкания. Да направат Червена книга, за напусналите ЕС