Таяни: Надявам се случаят със Ска Келер да не се повтаря

Председателят на ЕП Антонио Таяни съобщи на колегите си за случая с евродепутата Ска Келер в България при откриване на двудневното заседание в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Таяни: Надявам се случаят със Ска Келер да не се повтаря | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре стига бе! Зелените сигурно са платили и на нея за тая проява.

Ска Келер е адски нахална псевдо-зелена активиска, която се бърка във вътрешни въпроси и заслужава да бъде персона нон грата за България! Защо Тома Белев, който брои делфини за 3 000 000, не отиде в Брюксел и да им дава акъл, а тази Келер може да идва тук?!?

И аз се надявам самозабравили се евродепутати повече да не идват и да си мислят, че сме им крепостни и могат да ни казват дали ще имаме пътища, съоръжения и т.н.

И какъв си ти та ще плашиш бе, боклук. И аз искам повече да не пращате к--воляци като тая мастия. И да не се повтори ей, пухльо.

Таяни без да иска създаде много фенове на Симеонов! Така правят и във собствените си държави! Създават без да искат крайнолеви и крайно десни партии.

От коментарите по-долу става ясно, че доста българи уважават нагли простаци, когато политиката им се състои от обиди и лични нападки срещу други.

такава подлога е валери симеонов, че няма накъде. не знам кой идиот гласува за него.

Тоя Таяни ясно показва с ръка на снимката каква кръгла нула е!

Като искате дръжте си Ската на каишка. И този пръст дето го размахваш, знаеш къде да го пъхнеш, нали се все джендъри. Малко множко взе да ми идва всеки ден някой да размахва пръсти и да плаши България и Българите, но се надявам скоро да дойде Видьов ден..

"Искам да припомня, че свободата на изразяване на мнение е сред основните права на гражданите на ЕС." От това излиза, че Симеонов не е гражданин на ЕС щом няма право да си каже мнението дори в собстваната си държава, а само оная овца може да се възползва от това право. И не виждам защо трябва българската държава да се извинява. Ако някой трябва да се извинява, то това е оная патка, дето отива в чужда държава и си позволява да се меси във вътрешно политическия живот и има наглоста да дава акъл без някой да и е искал мнението пък и да изявява претенции. Трябва да е доволна, че не е изяла и някой бой.

я не размахвай пръст!

Щом имаме право на мнение, то ако мога, с удоволствие ще му нащърбя кънките на таянито и ще го пусна по пързалката.

Този Таяни има двоен стандарт! Иска, мнението на Келер да бъде зачитано, но мнението на Валери Симеонов не ! Много си "умен" бе жабар!

А е някакъв джендър Франческа

и тоя валери е боклук като пудела.

нима не разбра, че на обикновените българи ни писна от всякакви ментори от собствената си страна и от страните в ЕС и то не защото са против общочовешките ценности или защита на някакви или нечии права чрез това което говорят или искат, а защото десетилетия наред държавата ни се ограбва и народът ни обеднява все повече и повече! Нима и в Италия не е същото с ненавистта на обикновените хора към всички които искат да им натрапят своите виждания и разбирания?! Кой иска някой дошъл от някъде си да се меси в живота в дома му?! Няма такъв човек или такъв народ! Това че сме членове на ЕС н3 ни прави ничии васали или колонии! Като искате да спазваме всичко което се нарежда от ЕС то вземете та ни признайте за нещо повече от "бежанците" които свободно нахлуха и се настаниха в Шенген и ни приемете в него, а не си измисляйте несъществуващи причини!

Вече не им искаме шенгена или миришещото на скорошен фалит ЕВРО. Бях против мигрантите още преди да са дошли в Европа и търпях изгъзиците на тези паразити 20 г. Чакла съм за визи и какво ли не докато гледат на мен като на под човек, но сега вече ще се радвам да отидат 100 000 000 африканеца и да изядат тази мазна паплач.

В държавата на гадовете повторенията са задължителни.

Както Ска Келер има право да си изрази мнението, като подкрепи протест, така и Симеонов има право да говори каквото си пожелае - нарича се свобода на словото.

Продължавайте да вярвате на боковите лъжи че ви мързи да дойдете и да видите реалността без негово знание и ще има да се ''изненадвате'' и да му вярвате още..

Таяни, що не одиш да видиш дали идвам? Земи и ската, па и двете, па се пущи по нанадолнището... Да ида язе у Берлин да си кажа мнението за Меркел и тъмнозелените? Или викаш тогава няма свобода на словото? Ай сиктир, ти ша кайш кой ша кара влака... Дошъл Сульо и Пульо да дава акъл от вън, разни незнайни дупетати, да ходи да гледа колко лифта има в Гармиш Партенкирхен... Валери е урунгел, ма не некви измислени ще изискват каквото им скимне от българското правителство!

Не съм му фен на валерката,обаче така и така ще вадим ваксата за скиА предлагам да намажем и на тоя Антонио Таяни,че и не само ските ами и д-то.

Тая и ми е симпатичен, но тук греши. Много греши.

Единствените, които могат да подкрепят тези мазни, ояли се еврочиновници, председатели, коментатори, членове, симпатизанти или всакаква такава измет, са само техни себеподобни. Прав е Валери да иска да намаже ските!

Таяни ха сега ела и ти да намажем и твойте ски и да те пускаме и теб по пистата ха ха.Ако бише наш политик правил такива изказване но там щеше да има вой не само там а и в ЕП и ТаянитУ щеше пак да се изказва но в обратна посока !!!

Какво е защитават-Те в ЕК не е понасят той е защитава . Казва да се заселят Сириски села в Източна Европа

I zatova da namazhem skite na poserkoto borisoff i vsichkite Bokluci okolo nego!

С какво да ги намажем, с кафевото дето 'фърчи от телевизора когато Курни бълва ли?