17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все повече хора почват да се усещат, че ЕС е заприличал на СССР. Колкото и да се опитват да го отричат про.ЕС-есовците. И ЕС не е равно на Европа. На хората им писва да се заличавят различията в културите за сметка нна угаждането на милиони имигранти от Африка и Азия, които не искат европейските закони и традиции да важат за тях. В Европа има различни култури - от Великобритания до Гърция. Не може всичко да е универсално. Пък като имат зор - да направят заплатите еднакви бе. Що тука минималната е една, а в Германия друга - нали сме едно, спорвд рекламата

Това само ще е чест за Орбан че едни подлоги са решили да се отърват от този дето не се подлага като тях т.е. не ни трябва някой дето не го преебават ежечастно което много ги смущава завалиите и за това не искат да има такива между тях... Бегай Орбане, бегай че тия нищо нормално няма как да произведът за хората и суверенните държави защото са вечно надупени...

бегай при Путин, където си се отправил...

Дори гогато бяха във Варшавския унгарците пак не се подаваха на натиска да са пълни подлоги както сега иска еврогейския от уж суверенни страни, ама нали някой ляга и става с Путин на уста че иначе не се чувства жив сред блатото дето се е заврял ама продължава още вони да разнася и от там

Писмо изпратиха и тукашните лакей Обединение „Демократична България“

Надяват се завалиите че може пак да пратят някой дето ще отделя трошички от хилядите си доходи за тях....

"ще обсъди ДАЛИ да изключи" - явно че не всички са слепи послушковци и много са се усетили накъде духа вятъра на народното недоволство в Европа. Не се дърпа току-така шалтера без последствия.

PEYTSCH

Защо споменавате Сорос ? Да не би да е свещена крава ? И кога най сетне ще забраните вредните НПО-та и фондации ?

Ние сме на всеки километър!

да се обединим и дружно да защитим националната си идентичност и правото на свободен избор на начина на живот на свободни народи!

Казано просто, западът са неоколониалисти и живеят за сметка на други народи. Орбан не желае Унгария да е храна за колониалистите и не е удобен. Трябва им послушко, който да отвори Унгария и да я опоскат. Митовете за добричкия, трудолюбив и свободолюбив запад се оказаха силно преувеличени. Най-обикновена маска на хищници.

Много, много точен коментар!

а вие, глобалистите от върхушката на ЕС сте тези които отдавна загубихте мяра и принуждавате хората да загърбят националната си чест и идентичност!

Орбан е изключителен лидер, с много ясна и точна мисъл. Който нарича всичко с истинските имена. А не е стандартен западноевропейски лицемер, леко сбъркани и леко неадекватни. Ако ЕНП изхвърля такъв лидер и такава партия, то значи, че ЕНП просто не става, не са нормални.

Къде сме ний ? Кво са ослушват от ГЕРБ ? Да целуват с език могат , а да изключат ФИДЕС не могат , така ли ? Га ядоха кифтеата ни риваа, а сига мъльчат кат ......!

Г-н Орбан просто не е п- ко поклонник и защитава народа и страната си това естествено не е изгодно за евро-лешоядите

ше ли доживеем и нашто така да го исфърлят от енп,ама орбан не цепи басмата на соросоидните изгъзяци

Господин Орбан , в другия крачол , в другия крачол го прехвърли ! Дано им Умре Сороса !

Народната партия планира да изключи подкрепяния от народа Орбан ... Въпрос - какво и е Народното на ЕвроНародняшката Партия?