ЕК възстанови плащанията по ОП ”Регионално развитие”

Европейската комисия е възстановила плащанията към България по приоритетни оси "1" и "3" на оперативната програма "Регионално развитие 2007-2013" (ОПРР).

Обратно в новината

Коментари - ЕК възстанови плащанията по ОП ”Регионално развитие” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези фондове бяха използвани безсрамно за рекет и изнудване от ЕК срещу България. Това трябва да ни е ясно.

...соросоидско красиво говедо ...

Razbiram ,4e tuk pishe Radan4o Kanev mamin toi.Pa kak si hvali zaemite i pravitelstvoto.Boge, boge kolko maka ima po taja zemja BG.A kolko bili loshi nashite TV a i vsi4ko BG i rodno.Vig evropejskoto GMO e naj-hubavoto na sveta.I dali Radan40 vsi4ki evropejci si prepuskat kato teb po svetovnite operni sceni,kakto bezsramno lagesh tuk?Zashto ne kagesh na naivnicite tuk koi hodi tam na opera i kolko struva bileta ?Galak fashizoid si ti.A kak sa tvoite po-dobri turci?...

Има Червени Боклуци-Няма пари!!! Няма Червени Боклуци-Има пари!!!

"Има четири неща, господин Памукчиев, които са свети за всеки българин. И ако видиш някой, че ги засяга, че ги обижда, убий го грях няма. - Кои са те? - Аз ги казах вече... Първо майката, второ родината, трето армията, българската армия, и четвърто Русия. Без Русия ние сме роби. Турция ни има зъб и ще ни изяде. Защото и петата й колона работи тихо, подмолно и ни минира отвътре. Ето защо казвам който не обича Русия - независимо какво управление има тя той е враг на България. А който говори лошо за войската ни заслужава удар в тила и смърт... Армията е гаранция за живота на народа ни. Няма значение какво знаме развява червено или зелено, трикольор или оранжево знаме но щом е армия, тя е светиня, като майката, като родината." Атанас Буров

Безгранична наглост, която може да се мери само с тази на господарите му от ФАЩ (фашистки американски щати). На власт от две седмици и вече се хвали, че "оправил" проблемите, които той съзнателно създал за да се докопа до властта (протестърска мрежа). Още не докопал кокала и веднага извърши престъпление спрямо българската нация подобно на патрона и настойника си Иван Костов - взе 4.5 милярда дълг, който той ще харчи а ние ще плащаме! Навревмето Костоф "оправи" България като взе 20 милярда дълг в периода 1997-2001 г. Наистина е ГЛАСУВАШ ЗА БОРИСОВ ПОЛУЧАВАШ КОСТОФФ!!! БОЙКО ВЗЕ КАПАРО ЛЯТОТО ОТ САЩ ЗА ДА ВКАРА МРАЗЕНИТЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ СЕДЕСАРИ ОТНОВО ВЪВ ВЛАСТТА !!!

Бе нещо само от путопропагандата се изявяват тука вече.Затова пущат и по някой антианти европейски комрнтар.Да се завърже нещо като дискусия.Ама като цяло нямаме настроение да говорим на радиоточката.В смисъл:Говорит Москва.Сегодня Американский империализм....и так дале и так дале...

Ами една хубава и положителна новина в нашето мрачно ежедневие.Сегашното правителство ще ги инвестира по подходящ начин.България да заприлчва все повече на Европейска държава.А в никакъв случай на бивша съвецка колония.

А тази друсла ще обясни ли защо ги спряха ? Защото нямаше констатирано нарушение - не се искаше и нищо от страна на България, просто ги спряха докато течеше "проверка" и не дойде на власт послушният, който ще ги разпределя тези милиони накъдето му кажат нали ?

Търгашката, която продава България!

Я бяхме и забравили американската физиономия! И кво вика сега лелята? Де жа ву, че за БГ-то кинти нема, но да вземем да платим по-големи вноски, за да има за нейните премии! Да живее българо-американската дружба, да има повече такива лели в управлението на ЕС! Който не обича САЩ е комунист! Марс е най-красива на земята! А пък Псаки е най-умна! Обама е най-великия нобелов лауреат за мир!

не я разкарате тая продажна грозотия криСталина, отврат.

МАХНЕТЕ ДЕ ЩО ИМА КОМУНОИДИОТ, ГАДЖАЛ, И ПОТУРНАК ПО АДМИНИСТРАЦИЯ И УПРАВА, АКО ИСКАТЕ ДА НЕ КРАДЪТ И ПРЕЧАТ. ИНАЧЕ ПАК ЩЕ ГИ СПРАТ. ВИЖДАТЕ КАКВО ПРАВЯТ С ТЮТЮНА, САПАРДОВЕ И КАКВО ЛИ НЕ. ЗАТОВА ВЪНКА!!!

Ще ни дадат ли и лихвите за тези парици, защото твърде отдавна сме ги вложили при тях?

...бе приятелю,ние ще ин плащаме.Така е по евреиски/европеийски/.

...защо тази мазна ,дърта пача ми е толкова ...противна ???...

... защо и на мен ми е толкова ... противна???

Защото е умна, за разлика от вас подсмърчащи тролове червенотиквеничковчета.

ГМОрганизъм служи добре на господарите, слугинажът и идва отвътре. Това е обяснението, а не защото е умна и интелигентна. Такива бяха и лумпените, дето ги разхождаха цяла година из София, та я опикаха и вонеше навсякъде.

защото си изтривалка, затова ти е противна!

не съм и няма да бъда ,но явно всички пишещи в подкрепа на тази долна ,дърта ,мазна пача ,сте памперси ...използвани ,симпатични и красиви ...соросоитски ....подлоги ...дано се налапате с това което ви изходиха ..."спонсорите"...

След тоталното спиране на Еврофондовете при Червените Боклуци сега нещата постепенно се вьзстановяват.... Бавно, защото изгубихме една празна година, но всичко си идва на мястото. Трьгнаха строежите по магистрала Струма, Марица....

към 16 милиарден заем.

От тези 16 милиарда половината (8 ) са за врьщане на заеми от крадлив дедо ( Симеон ) управлявал в коалиция с Червените Боклуци......

А бе тръгват за държавата,но за това пък много тарикати ще обеднеят..

Браво на момчетата и момичетата, които ни отсрамиха. Но преди всичко браво на ББ, който налага волята си за действие. Затова съм благодарен и нахора като д-р Москов, като М.Кунева (която критикувах често), Л. Павлова, Т. Дончев и пр. Имат воля и преследват целта до последно. За съжаление, аз не съм като тях...

Това не е воля,а е послушно изпълнение на програмата "Ран-Ът" на ЦРУ за геноцид над българите.Би трябвало да ги различаваш.

От ЕС пускат парите, за да ни поробят! Това са напълно безсмислени пари - какви региони ще развиваме?! Те са си прекрасно развити! - такива отработени схеми работят във всеки регион, че онези от ОЛАФ цъкат като скъп часовник, като ги разплитат! Или от ЕС ще започнат да дават пари за истински важните неща - кебапчета, леб и лютеница, или да си ходят в Брюксел при Сергей!

P.S. Тези от ЕС може да дадат некое евро за културен и духовен живот - в смисъл за ракия и разредител, че много ожадняваме от тази лютеница, бе!

парите задължително трябва да се инвестират в нещо, което определено не е най-смисленото, а смислено е ЗАБРАНЕНО даже да се търси. самият факт, че под енергийна ефективност се разбира уплътняване на пещерата, а не осигуряване на достатъчно енергия (а тя е неизчерпаема), говори изключително много за скритият ефект и цел на подобна политика. в крайна сметка се получава точно това, което имаш впредвид с лютеницата и леба. съвсем не твърдя, че е по-добре парите да се "усвоят" от обръчите на сарайската измет.

недоволен от всичко,на бялото черно,важно е да си недоволен.Изключваш нещо много важно ХОРАТА НЕ СА СЛЕПИ И АХМАЦИ,КАКВИТО ТИ СЕ ИСКА НА ТЕБ.НЕ СА И КУХИ ЛЕЙКИ....

То не са оси, не са оперативни програми и т.н. А нещата са съвсем прости - спираме когато някой не ни е удобен, пускаме когато дойде удобен. Това е положението, Стъкларийо. Пред нас не минават демагогиите ти и заучените фрази!

ЕвроГейски комисар-това означава човек без съвест и морални задръжки,готов на всякакви гадости за да заслужи заплата си от 18 хил.евро!

Нема ОРЕХ има кинти

има кинти.

Припомнят за евроробството.

Голямо робство, няма що. Днес си на опера в Милано, утре со в Лондон. Май забрави как се висеше с дни на опашка пред посолствата за виза. Ако пък кажеш, че няма пари за пътуване, виж статистиката или се поогледай къде пътуват съседите ти през отпуските . Само в Турция са оставили 600 млн. лева. през това лято.

Делян

тези които говорят за робство слушат чалга обаче.....

пачавра Сталина отдавна не я бяха давали, даже бяхме я забравили.

Дава на България милиарди евро. Без ЕС България не може да съществува.

Толкова прости хора не може да има.

Живели сме бедно. Чак като дойде демокрацията разбрахме, че всички на запад пазаруват от корекоми. А ние пазарувахме технически боклуци, които самите ние си бяхме произвели и си мислехме че имаме промишленост на световно ниво. Кой си спомня за българските цветни телевизори. Казваха се Велико Търново. Някой да е видял някъде да се продава подобен кютюк?

Бареков отиде в Брюксел и програмите тръгнаха ;P Браво, мой!

БСП/Евророма и ДПС/Атака - врагове на народа!

Абе, защо не покажете нещо по-одухотворено и по-красиво, а ни навирате непрекъснато тази леля. За да ни научите как с пълзене и хамелеонщина се постигат лични облаги ли? Или за да ни представите една индивидка, която служи на господарите си, а не на народа, чийто език вече забравя? Не ни губете времето!

що бе, тамам си е женицата !? знайш ли колко строиме, пътища строиме, стадиони, басейни на село строиме.. скоро и хора ще докараме даже... пак на аркадаша родата, например

напъват се горките но са нелечимо зомбирани до костите. без реална визия и ефективни решения, и 100 милиарда да изкрънкат, народа пак ще си тъне в мизерия.

Ти да не си столипински боклук, че си затънал в мизерия?

по-лошо чадо, по-лошо... извадих ги такива от мизерията и затънах в простотията им

крадлив бухал отдавна не бяхте ни плашили.

И какво ти открадна жената? Може би предпочиташ кукумявката мая?