Брюксел започна процедури срещу Унгария

Брюксел започна наказателни процедури за нарушения срещу Унгария заради три спорни конституционни реформи - в съдебната система, Централната банка и службата за защита на информацията, които са в разрез с европейското законодателство.

Обратно в новината

Коментари - Брюксел започна процедури срещу Унгария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това че, националност и суверенитет са лоши думи в ЕС е известно. Аз се чудя на тези, които протестират в Унгария. Тези хора държат да хранят двойно повече от нужните депутати ли? Искат си еднополовите бракове ли? Оневиняват политическите чистки преди 89-та ли? Искат държавата им да храни всевъзможни религиозни секти и откачени гурута ли? Има ли наши в Унгария? Нека кажат, какво всъщност става там?

Тия от европейската комисия са се побъркали. Искат да съдат Унгария, че в конституцията им не се нарича Република, че споменават Господ, намаляват броя на депутатите, назначават ръководителите на националната си банка и наричат национал-социализма и комунизма престъпни организации. Браво на унгарците!

Някои неща са си доста добри - отрязване хомосексуалните бракове, отрязване финансирането от държавата на разни религиозни секти.

Да пожелаем на Орбанистан успех в Светлото капиталистическо бъдеще...

Намаляват наполовин депутатите.Това ми халесва.

Всеки ден се съветвам с президент Барозу.

Хлъц!!!

Кой не кляка - зло го чака :)))