Коментари - ЕК: Границите да се управляват, а не да се затварят | Днес.dir.bg

ЕК: Границите да се управляват, а не да се затварят

Часове преди заседанието на Вишеградката 4-ка Европейската комисия заяви, че е необходимо управление на границите, а не тяхното затваряне.

Обратно в новината

Коментари - ЕК: Границите да се управляват, а не да се затварят | Днес.dir.bg

Коментари

Тия идиоти, евротолерасти надминаха даже бюрократите-комунисти по глупост, наглоост и цинизъм. Какво значи да се "управлявят" -може би "умерено", както умерено подкрепят " умерената сирийска опозиция"? Европа си сърба попарата, която дроби вече години, играейки по свирката на САЩ. Нека на продължава да учи на "демокрация". Виждаме й " уроците" в Либия, Афганистан, Ирак, Сирия...стотици невинни жертви, безвъзвратно изгубени паметници на световната култура. Между впрочем в Ирак главните търговци с експонати от музеите, официално докзано са САЩ и Полша. Като се замисли човек..вие как бихте постъпили ако циниците и престъпниците, които са разрушили държавата ви, убили ваши деца и роднини, разрушили до основи света, в който сте живяли, финансирали и обучавали убийци, лицемерно ви поканят в къщи? Вие отивайки, едва ли ще изпитвате благодарност. Още повече виждайки ситите и самодоволни физиономии, маршируващите геьове, липса на морал, човешки ценности. Европейците, затънали в чужди войни за повече ресурси - нефт, газ, бъдещи поръчки по възстановяване на разрушените от тях държави. Едва ли бежанците се отнасят към своите си жени така. А тези хора са толкова уядени и самодоволни, че даже не им минава през тъпите акъли, че става въпрос за абсолютно различни култури и мирогледи. Вчера американците пак са стреляли в болница, загинали са хора, сигурно грешка...

ГЛУПОСТТА,ЩЕ СТАНЕ ХАРАКТЕРНА ЧЕРТА НА ЕВРО ЧИНОВНИЦИТЕ!!!

гросмайстер генов. уважавайте, този кой е уважил вашето дете. качествата често се пренасят през поколение. а свободата за развитие на дете не са ваши ексурзии до юар, комплекси и знания. дайте възможност на вашето дете да учи нормално, и да си намери призванието. шаха е само игра между търсещи правила. и победа. понекога и за други. но оти тайгъре, други требе ти плащат кефа и комплексите? сам ли си или сите в българския шах сте станали ...бизнесмени? мислях, че боклука е само у футбола. дир да ришава дали да пази тоз коментар...за след години. не е по рубриката.. не пиша имена и места, щото можи го побликувате. ............. мен сички ма бият на шах. вечи и жената. по наддумване и слухове..не мога ги преброя. просто видях, че и в шаха може да си добър човек. давайки, срещу задължение за победа над друг. шаха е общуване, тайгъре. често и с харесване. и сещане по късно. не мачи детето. -тати е гросмайстор, аз още не съм. глупак, ни разбираш ли, кой му е враг. че и мастер некав на теферич.

и аз искам да ми се обясни за какво иде реч - как може да се управлява нещо което го НЯМА. Граници веке няма, как да ги управляваме?

до най близката яхта. самальотите се с проблеми.

и аз не искам да ми се обяснява що ще рече управление на границите и как Направиха ни на идиоти - граница е нещо - дотуек - затворено. Ако е управление то може да бъде само на КПП-тата - пропускат се хора само с документи и с визи, ако не са от ЕС - толкоз!!!

у митница или даначен склад? пловдив например, ахчиева.

Баси и наглеците са тези в Брюксел! Някой от тях да е обяснил, какво означава "управление" на граница, която не е затворена с ограда напр. - тази между България и Гърция? Как се "управлява" нещо, което го няма на практика? Като е така, ми да махнат охраната, вратите и оградите на МС, НС, президентството, Бояна, Евскиноград... Пък да управляват преминаването на хората!

само за кранчето на границата е по новината. оплескваш са нещо с други нища.. айде малко консепратция. дано ни значи нищо на латински..

Ясно е като бял ден, че има давление от УСА на европейските политици Но европейските политици би трябвало да помнят ситуазията около падането на Рим Наистина ли има толкова необразовани сред нашите назначени неолиберали, та повтарят грешки на 2000 години?

Cя, веке разбрафф, що ни приеха в EC а не ни приемат в шенген??!! да ни направят кенефа на Eвропа, и ето почна се?! ;))

''Виждането на Европейската комисия е, че е необходимо управление на границите, а не тяхното затваряне, заяви на пресконференция говорителят на ЕК Тове Ернст...'' Тия са ебати идиотите. Даже няма да си правя труда да коментирам.

Hоухау, бре хора, сега вече се спират рязането на лентички по магистралата, започват по оградата!!;))

боцето спрял магистрала хемус??? да не я спира, ами да купува кирки и лопати и сичкото сиган на магистралата!! ердоган ще го залее със много сиган!! ;))

и пак не маат с кирките.. чупи - купи. прабългарска пословица! с трима от дир плюс един, 300 затворника ша бачкат и раце ша целуват. не питайте за ко му е вазелина на плюс единия.

башибозука е заплаха за българия, слагажте вишките с картечниците и всичката тая паплач на решето. след два три "инцидента" ще си остана в турция

беше казал, че Германия ще предизвика три световни катаклизма в рамките на един век! Е, предизвика ги!Парадоксалното е,че и втория, и третия катаклизъм се предизвиква от един-единствен германец (германка).Останалите германци просто козируват и маршируват!И когато лошото премине се оказва, че те, всички виждали и разбирали, че е лошо, но нищо не можели да направят!

А какъв хубав кльон си имахме! По цялата южна граница! С двукилометрова ивица зад него и минни поленца тук-там из нея - ако не бяха блъф, де ... И верноподанно ги пратихме на кино в един момент наа ... Хм ... А сега ново 20 - пак ограда! Събори къща - направи колиба ... Bulgarisch Arbeit ...

Поне го напиши правилно , като ще използваш чуждици ;))) BulgarischЕ Arbeit , ама друг път. Това малоумие е изцяло дело на един пустинен етнос , дето сега се е заел да залее европа с ислямисти. Добрата новина е , че циклиха :)) Нищо , че са над 80% от " управляващите " прекрасната ни Родина .... И на това му се вижда края :)

Да си живо и здраво, че го поправи - иначе не се траеше! Ще те запозная с дакела си!

"Ние с такава радост махнахме границата с Гърция, че сега да построим нова ограда. . . не ни се строи, нито е европейско, нито е демократично" - рекло Бойкото в Чехия. "НИЕ ... махнахме"!

нали? тва дер ди дас и мас.. некога на тоз език са говорели на по умниот теб коне. верятно и по красиви. иначи за кльона си прав. така да се зяносва изорана земя. поне коприва ил други полезни храсти можише да има. на частно. да знае човек за ко да обикаля браздата.

Путйо маринкин.Дава го на външен вид курназ но няма топки. Примери -Хитлер,Наполеон,Саркози,Орбан и мн.други. Торба лайна без мозък.

Това отдавна се знае. Бъзливец е та дрънка. Пръдливец мръсен. Построиха едва 33 км. мрежа по турската граница, останалите пари окрадоха и се осраха.

Помните ли тия западняци, колко години не допускаха нашите работници на техният трудов пазар? Щели сме били да подлеем вода на тяхните работници. А сегя тия работяги от Африка, ще им покажат къде зимуват раците.

Tака е, а преди години имаше стотици хиляди работници по Pусия, от Kоми до Kазахстан!! ;))

Това е пътя както каэва Меркел,както е Кянада Америка БЪЛГАРИЯ, всякакви хора се раэхождат с раэлични кожи,и спаэват эакона в държавата в която се намират,ГОРБАЧОВ ритна берлинската стена и подари на хората да се движат по света никакви эабрани а работа много и ред

движат се свободно и разнасят едни колани, окачени по тях...

h 1

НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ ! .... ЕТО ГО ЕДНО ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ: ------------ Уруф ( нерегистриран ) 15.02.2016 17:58 . Ограда с Гърция и турция построявам за два месеца. Всички нашественици на бачкане. Който не работи експулсация. Който работи получава заплата равностойна на българската дневна трудова ставка за копач с кирка и лопата. нашественичките ще перат, готвят и чистят работническите общежития. Смени по 12 часа двевно. Който не работи не получава пари. Това е. БЪрзо ще ги интегрираме, а и ограда ще построят. След това кой от където е дошъл - разотиваме ги. Хем ограда ще има, хем нашественици няма да има. ------------

плаща - преминава ни плаща - преминават. или..циганите ни бързо ще ги интегрират....и у брюксел дори. ний сма кръстопът. дали бежанеци, долари или друго.. требе да са плаща. ама не на сички.

Aма, ти познаваш ли парите бре, Hеграмотнико??? Kато ти гледам писането и фишек да ти дадът ще мислиш, че е пари, а??;))

Госпожа Меркел да ни обясни защо мюсюлманските мигранти не влизат в Албания и Косово?!

Oт, цялата работа виждам, че хурката ще я изядем ние!! Cърбите и македонците, ще си затворят границите с нас, а гърците и турците ще ги отворят!! Bсичките тези, това чакат!! Mеркел е далеко, бог е на високо, а нашите политици се въртят като "обрани евреи" и се чудят, коя от наи грешните позиции да заемат и накрая я избраха,....да гризем дървото ние!!!.. дано, не съм прав, Hо.. нататък вървят нещата!! Tогава, не го виждам боцето!! ;))

да затварят. да видим как ша бега от тук раята.

Kои, "избегал избегал" брато, другото у кенефа които сътвориха избранниците на народа за 27 години!! ;))

абе какъв Орбан? това го искат всички българи!

Българи, третата Ви национална катастрофа се казва кабинет "Боко-2"!!! Време е да вадим метлите!

h 1

хайде МУРЗИЛКИ .... викайте Орешарски ... да ни съсипе докрай !!!

Не позна. Много скоро на жълтите павета сами ще се извикат българските тираджии, които бедстват от двете страни на граничните пунктове с Гърция!

ние вечи сме у рая.

...искаш ли ни имената поименно? и де е била катастрофата. РУШВЕТА УБИВА! и живите. сащо.

Ограда с Гърция и турция построявам за два месеца. Всички нашественици на бачкане. Който не работи експулсация. Който работи получава заплата равностойна на българската дневна трудова ставка за копач с кирка и лопата. нашественичките ще перат, готвят и чистят работническите общежития. Смени по 12 часа двевно. Който не работи не получава пари. Това е. БЪрзо ще ги интегрираме, а и ограда ще построят. След това кой от където е дошъл - разотиваме ги. Хем ограда ще има, хем нашественици няма да има.

чи немало такваз позиция за нас. пак сас връзки като при соца е днес..

Имаше си ограда с Гърция даже в началото на 90-те, докато придошлите от прованса "демократи" с бели чорапи и вълнени ръчно плетени пуловери не я продадоха на скраб. хе-хе

За продажбата най-много спомогна, ако не се лъжа ген. атанас семерджиев.

а къде бяха софийските п*тювци ?! Забелязал съм, че никъде другаде в България на 120 килограмов мъж с име Петър не му казват ПепИ, само в София..

пак ще изтеглим изглежда късата клечка??!!

Искаме ограда! Боко, чуваш ли! Не искаме амуджи, и без това с циганите едва се справяме!!

ко управление без затваряне? се едно да махнеш батерията на душа и да духаш срещу струята.. тез ощи малко ша отрекат транзистора, за по простите - ключа за лампата. нещо не са се доисказали пак май. и без тва отдавна са чудя де е файдата на садебната ни мафия от бежанеците? и тя ни проста е.

Имам чувството ,че това изказване на ЕК е направено от неадекватната овца Миглена Кунева -тя говори в такъв стил !? Това дали ще затворим границите ,или ще се разтворим широко...проблема и последствията ще бъдат изцяло за нас !!

Ех, защо Орбан не ни е премиер, а стана тази дебела марионетка?!!!

не разбирам, защо беше голямата радост и кудкодякане когато събаряха берлинската стена???? а сега, ще строят по голяма от китаиската?! ;))

Когато въпроса с охраната на българските граници се решаваше в София, а не в чужбина, тя беше непробиваема и непроходима. Нас не ни блъснат за слива в Брюксел, а Бойко е една надувауема кукла на конци, която ни превежда това, което са му наредили в Брюксел. Това си е чисто предателство на националните интереси.

Как да ни "бръснат" , като сме обръсната слива.

Боко не преведа, защото не знае езици, а предава това, което е разбрал от онова, което са му преввели. Все едно крив телефон, ако си го играл навремето. Но най-лошото е, че и постъпва в съответствие с това, което е разбрал.

Орбан ще поиска, бг народ иска,а сложената от САЩ тиква не иска. Трябва да подаде оставка, да се проведат честни избори,не електронни,с наблюдатели от чужбина Китай, Индия, Русия, Швейцария. Повече не може да караме така защото ще ни залеят нашествениците и край с БГ.

Колкото по - рано излезнем от нато и евросъюза, толкова по - голяма е вероятността да спасим това, което е останало от България!Но без Русия сме обречени на изчезване като народ и като държава.

"България е солидарна с Гърция и няма да се съгласи да затвори границата си, става ясно от думите на премиера Бойко Борисов от разговора му с канцлера на Германия Ангела Меркел."

Боку Турската П*тка познаваш ли го ? Който ходи на Ердоган на гости, по негова лична инициатива ?

Трябваше не Орбан, а наш Тиквун да поиска ограда. Същото лице трябваше за 2 мандата да построи оградата с Турция, а не да пречи за построяването.

европейските политици, че почти масово отблъснаха народите на Източна Европа с проислямската си политика? И колко много хора промениха първоначалните си нагласи към Запада?

на срещата....изразил е позицията на Меркел разбира се. В 24 часа има статия по въпроса и нищо повече за другите становища. А ,има снимки с чеха....вижте ироничния поглед на чеха.

Правилното решение е: ограда с Гърция и изхвърляне на Гърция от Шенген. След това може да се помисли за приемане на България в Шенген. Засега сме по-добре извън Шенген.

Бойко пак се надупи на Меркел!

деер

Ало, новината е Спаска Митрова загуби делото в Страсбург!!! Къде сега са реформаторите да обяснят на чист български език, как така една майка и дете е тероризирана на територията на Европа и вече със санкция на съда в Страсбург ???? Каква ограда?! Да си ги прибират мюсюлманите !Нали си ги поканиха!Нали техни фирми оперираха находищата в Африка и Азия? Да си плащат сметката сами Никакви огради , а направо магистрала да им построим! Нали германките са луди по черничкото. Да си го взимат..Да си ги издържат. Аз не съм ги гонил хората и ги разбирам - хем пари , хем секс и цял ден си айляк!Дори можем да им направим бивак пред посолствата с интегрирани пейки с wifi за първи стъпки на онлайн запознанствата със загорели меркели да им цветнат леко чистата раса.

Боко, стига си се слагал на Меркел, Юнкер и Ердоган! Срам ме е, че в момента България се управлява от марионетка като Боко Тиквата.

Ние от СИК,пари за огради не даваме,искаме да ги откраднем!ХА ХА ХА ХА ХА!!!

ТРЯБВА СТЕНА ПО ЮЖНИТЕ НИ ГРАНИЦИ, КАКТО МЕЖДУ САЩ И МЕКСИКО, И ТО НЕЗАБАВНО. ЦЯЛА ЕВРОПА ДА ОТЛИВА ПАНЕЛИ, А НЕ ДА ДАВА АКЪЛ!!!

Други са плановете на световната лихварска пасмина.

таз граница никой не минава..

Искахте демокрация, искахте да се отървете от СССР - ами имате я демокрацията, отървахте се от СССР - да ви е ЧЕСТИТО!

Пристигането, нахлуването на стотици хиляди бежанци в България ще се превърне не само в национална катастрофа. То ще провокира редица страни от ЕС да затворят своите граници и така ще се създаде опасността страната ни да се превърне в буферна зона. И така България ще си остане в 9 глуха а нашите 240 депутатчета ще се разбягат към Брюксел Вашигтон и Москва! Кой остане в България яка му гъзина!

Добро "УПРАВЛЕНИЕ НА ГРАНИЦИТЕ" има само тогава, когато: 1) Те се преминават от хора и стоки САМО през регламентираните за целта места - ГКПП ("граничните контролно-пропусквателни пунктове"). 2) Не се преминават през нерегламентираните за тази цел места - т.е. не се допуска пресичането им от хора и стоки, извън ГКПП. 3) Държавата прави всичко необходимо, за да улеснява преминаването на хора и стоки през ГКПП и да възпрепятства преминаването на хора и стоки извън ГКПП. Толкова е просто - би трябвало всеки еврочиновник да го разбере.

Като чета коментарите, виждам единомислие по въпроса за бежанците и затварянето на границата. Как да покажем на тиквата, че провежда неправилна политика?

Като бъде сменен от поста, който предполага вземането на решения от национален интерес. Това става с всенародна стачка за измитане на тикви и ко.

Политиката на Европейския съюз в борбата срещу мигрантска криза се провали. Това заяви унгарският министър-председател Виктор Орбан. Унгария е против въвеждането на задължителни квоти за разпределение на мигрантите между страните-членки от ЕС, каза още той, цитиран от Ройтерс.

Бойко за пореден път показа колко са му МЕКИ топчетата! Ако нямаш топки нямаш и бъдеще! Жалко за България! Бойко се наведе за пореден път на Меркел! Ква е тая НАВЕЖДАЧЕСКА политика не знам!

Какви топчета видя в Мутрю той на онова място има мушмулчета ,а ОРБАН ИМА И ТОПКИ И АКЪЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментари - ЕК: Границите да се управляват, а не да се затварят | Днес.dir.bg

ЕК: Границите да се управляват, а не да се затварят

Часове преди заседанието на Вишеградката 4-ка Европейската комисия заяви, че е необходимо управление на границите, а не тяхното затваряне.

Обратно в новината

Коментари - ЕК: Границите да се управляват, а не да се затварят | Днес.dir.bg

Коментари

Тия идиоти, евротолерасти надминаха даже бюрократите-комунисти по глупост, наглоост и цинизъм. Какво значи да се "управлявят" -може би "умерено", както умерено подкрепят " умерената сирийска опозиция"? Европа си сърба попарата, която дроби вече години, играейки по свирката на САЩ. Нека на продължава да учи на "демокрация". Виждаме й " уроците" в Либия, Афганистан, Ирак, Сирия...стотици невинни жертви, безвъзвратно изгубени паметници на световната култура. Между впрочем в Ирак главните търговци с експонати от музеите, официално докзано са САЩ и Полша. Като се замисли човек..вие как бихте постъпили ако циниците и престъпниците, които са разрушили държавата ви, убили ваши деца и роднини, разрушили до основи света, в който сте живяли, финансирали и обучавали убийци, лицемерно ви поканят в къщи? Вие отивайки, едва ли ще изпитвате благодарност. Още повече виждайки ситите и самодоволни физиономии, маршируващите геьове, липса на морал, човешки ценности. Европейците, затънали в чужди войни за повече ресурси - нефт, газ, бъдещи поръчки по възстановяване на разрушените от тях държави. Едва ли бежанците се отнасят към своите си жени така. А тези хора са толкова уядени и самодоволни, че даже не им минава през тъпите акъли, че става въпрос за абсолютно различни култури и мирогледи. Вчера американците пак са стреляли в болница, загинали са хора, сигурно грешка...

ГЛУПОСТТА,ЩЕ СТАНЕ ХАРАКТЕРНА ЧЕРТА НА ЕВРО ЧИНОВНИЦИТЕ!!!

гросмайстер генов. уважавайте, този кой е уважил вашето дете. качествата често се пренасят през поколение. а свободата за развитие на дете не са ваши ексурзии до юар, комплекси и знания. дайте възможност на вашето дете да учи нормално, и да си намери призванието. шаха е само игра между търсещи правила. и победа. понекога и за други. но оти тайгъре, други требе ти плащат кефа и комплексите? сам ли си или сите в българския шах сте станали ...бизнесмени? мислях, че боклука е само у футбола. дир да ришава дали да пази тоз коментар...за след години. не е по рубриката.. не пиша имена и места, щото можи го побликувате. ............. мен сички ма бият на шах. вечи и жената. по наддумване и слухове..не мога ги преброя. просто видях, че и в шаха може да си добър човек. давайки, срещу задължение за победа над друг. шаха е общуване, тайгъре. често и с харесване. и сещане по късно. не мачи детето. -тати е гросмайстор, аз още не съм. глупак, ни разбираш ли, кой му е враг. че и мастер некав на теферич.

и аз искам да ми се обясни за какво иде реч - как може да се управлява нещо което го НЯМА. Граници веке няма, как да ги управляваме?

до най близката яхта. самальотите се с проблеми.

и аз не искам да ми се обяснява що ще рече управление на границите и как Направиха ни на идиоти - граница е нещо - дотуек - затворено. Ако е управление то може да бъде само на КПП-тата - пропускат се хора само с документи и с визи, ако не са от ЕС - толкоз!!!

у митница или даначен склад? пловдив например, ахчиева.

Баси и наглеците са тези в Брюксел! Някой от тях да е обяснил, какво означава "управление" на граница, която не е затворена с ограда напр. - тази между България и Гърция? Как се "управлява" нещо, което го няма на практика? Като е така, ми да махнат охраната, вратите и оградите на МС, НС, президентството, Бояна, Евскиноград... Пък да управляват преминаването на хората!

само за кранчето на границата е по новината. оплескваш са нещо с други нища.. айде малко консепратция. дано ни значи нищо на латински..

Ясно е като бял ден, че има давление от УСА на европейските политици Но европейските политици би трябвало да помнят ситуазията около падането на Рим Наистина ли има толкова необразовани сред нашите назначени неолиберали, та повтарят грешки на 2000 години?

Cя, веке разбрафф, що ни приеха в EC а не ни приемат в шенген??!! да ни направят кенефа на Eвропа, и ето почна се?! ;))

''Виждането на Европейската комисия е, че е необходимо управление на границите, а не тяхното затваряне, заяви на пресконференция говорителят на ЕК Тове Ернст...'' Тия са ебати идиотите. Даже няма да си правя труда да коментирам.

Hоухау, бре хора, сега вече се спират рязането на лентички по магистралата, започват по оградата!!;))

боцето спрял магистрала хемус??? да не я спира, ами да купува кирки и лопати и сичкото сиган на магистралата!! ердоган ще го залее със много сиган!! ;))

и пак не маат с кирките.. чупи - купи. прабългарска пословица! с трима от дир плюс един, 300 затворника ша бачкат и раце ша целуват. не питайте за ко му е вазелина на плюс единия.

башибозука е заплаха за българия, слагажте вишките с картечниците и всичката тая паплач на решето. след два три "инцидента" ще си остана в турция

беше казал, че Германия ще предизвика три световни катаклизма в рамките на един век! Е, предизвика ги!Парадоксалното е,че и втория, и третия катаклизъм се предизвиква от един-единствен германец (германка).Останалите германци просто козируват и маршируват!И когато лошото премине се оказва, че те, всички виждали и разбирали, че е лошо, но нищо не можели да направят!

А какъв хубав кльон си имахме! По цялата южна граница! С двукилометрова ивица зад него и минни поленца тук-там из нея - ако не бяха блъф, де ... И верноподанно ги пратихме на кино в един момент наа ... Хм ... А сега ново 20 - пак ограда! Събори къща - направи колиба ... Bulgarisch Arbeit ...

Поне го напиши правилно , като ще използваш чуждици ;))) BulgarischЕ Arbeit , ама друг път. Това малоумие е изцяло дело на един пустинен етнос , дето сега се е заел да залее европа с ислямисти. Добрата новина е , че циклиха :)) Нищо , че са над 80% от " управляващите " прекрасната ни Родина .... И на това му се вижда края :)

Да си живо и здраво, че го поправи - иначе не се траеше! Ще те запозная с дакела си!

"Ние с такава радост махнахме границата с Гърция, че сега да построим нова ограда. . . не ни се строи, нито е европейско, нито е демократично" - рекло Бойкото в Чехия. "НИЕ ... махнахме"!

нали? тва дер ди дас и мас.. некога на тоз език са говорели на по умниот теб коне. верятно и по красиви. иначи за кльона си прав. така да се зяносва изорана земя. поне коприва ил други полезни храсти можише да има. на частно. да знае човек за ко да обикаля браздата.

Путйо маринкин.Дава го на външен вид курназ но няма топки. Примери -Хитлер,Наполеон,Саркози,Орбан и мн.други. Торба лайна без мозък.

Това отдавна се знае. Бъзливец е та дрънка. Пръдливец мръсен. Построиха едва 33 км. мрежа по турската граница, останалите пари окрадоха и се осраха.

Помните ли тия западняци, колко години не допускаха нашите работници на техният трудов пазар? Щели сме били да подлеем вода на тяхните работници. А сегя тия работяги от Африка, ще им покажат къде зимуват раците.

Tака е, а преди години имаше стотици хиляди работници по Pусия, от Kоми до Kазахстан!! ;))

Това е пътя както каэва Меркел,както е Кянада Америка БЪЛГАРИЯ, всякакви хора се раэхождат с раэлични кожи,и спаэват эакона в държавата в която се намират,ГОРБАЧОВ ритна берлинската стена и подари на хората да се движат по света никакви эабрани а работа много и ред

движат се свободно и разнасят едни колани, окачени по тях...

h 1

НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ ! .... ЕТО ГО ЕДНО ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ: ------------ Уруф ( нерегистриран ) 15.02.2016 17:58 . Ограда с Гърция и турция построявам за два месеца. Всички нашественици на бачкане. Който не работи експулсация. Който работи получава заплата равностойна на българската дневна трудова ставка за копач с кирка и лопата. нашественичките ще перат, готвят и чистят работническите общежития. Смени по 12 часа двевно. Който не работи не получава пари. Това е. БЪрзо ще ги интегрираме, а и ограда ще построят. След това кой от където е дошъл - разотиваме ги. Хем ограда ще има, хем нашественици няма да има. ------------

плаща - преминава ни плаща - преминават. или..циганите ни бързо ще ги интегрират....и у брюксел дори. ний сма кръстопът. дали бежанеци, долари или друго.. требе да са плаща. ама не на сички.

Aма, ти познаваш ли парите бре, Hеграмотнико??? Kато ти гледам писането и фишек да ти дадът ще мислиш, че е пари, а??;))

Госпожа Меркел да ни обясни защо мюсюлманските мигранти не влизат в Албания и Косово?!

Oт, цялата работа виждам, че хурката ще я изядем ние!! Cърбите и македонците, ще си затворят границите с нас, а гърците и турците ще ги отворят!! Bсичките тези, това чакат!! Mеркел е далеко, бог е на високо, а нашите политици се въртят като "обрани евреи" и се чудят, коя от наи грешните позиции да заемат и накрая я избраха,....да гризем дървото ние!!!.. дано, не съм прав, Hо.. нататък вървят нещата!! Tогава, не го виждам боцето!! ;))

да затварят. да видим как ша бега от тук раята.

Kои, "избегал избегал" брато, другото у кенефа които сътвориха избранниците на народа за 27 години!! ;))

абе какъв Орбан? това го искат всички българи!

Българи, третата Ви национална катастрофа се казва кабинет "Боко-2"!!! Време е да вадим метлите!

h 1

хайде МУРЗИЛКИ .... викайте Орешарски ... да ни съсипе докрай !!!

Не позна. Много скоро на жълтите павета сами ще се извикат българските тираджии, които бедстват от двете страни на граничните пунктове с Гърция!

ние вечи сме у рая.

...искаш ли ни имената поименно? и де е била катастрофата. РУШВЕТА УБИВА! и живите. сащо.

Ограда с Гърция и турция построявам за два месеца. Всички нашественици на бачкане. Който не работи експулсация. Който работи получава заплата равностойна на българската дневна трудова ставка за копач с кирка и лопата. нашественичките ще перат, готвят и чистят работническите общежития. Смени по 12 часа двевно. Който не работи не получава пари. Това е. БЪрзо ще ги интегрираме, а и ограда ще построят. След това кой от където е дошъл - разотиваме ги. Хем ограда ще има, хем нашественици няма да има.

чи немало такваз позиция за нас. пак сас връзки като при соца е днес..

Имаше си ограда с Гърция даже в началото на 90-те, докато придошлите от прованса "демократи" с бели чорапи и вълнени ръчно плетени пуловери не я продадоха на скраб. хе-хе

За продажбата най-много спомогна, ако не се лъжа ген. атанас семерджиев.

а къде бяха софийските п*тювци ?! Забелязал съм, че никъде другаде в България на 120 килограмов мъж с име Петър не му казват ПепИ, само в София..

пак ще изтеглим изглежда късата клечка??!!

Искаме ограда! Боко, чуваш ли! Не искаме амуджи, и без това с циганите едва се справяме!!

ко управление без затваряне? се едно да махнеш батерията на душа и да духаш срещу струята.. тез ощи малко ша отрекат транзистора, за по простите - ключа за лампата. нещо не са се доисказали пак май. и без тва отдавна са чудя де е файдата на садебната ни мафия от бежанеците? и тя ни проста е.

Имам чувството ,че това изказване на ЕК е направено от неадекватната овца Миглена Кунева -тя говори в такъв стил !? Това дали ще затворим границите ,или ще се разтворим широко...проблема и последствията ще бъдат изцяло за нас !!

Ех, защо Орбан не ни е премиер, а стана тази дебела марионетка?!!!

не разбирам, защо беше голямата радост и кудкодякане когато събаряха берлинската стена???? а сега, ще строят по голяма от китаиската?! ;))

Когато въпроса с охраната на българските граници се решаваше в София, а не в чужбина, тя беше непробиваема и непроходима. Нас не ни блъснат за слива в Брюксел, а Бойко е една надувауема кукла на конци, която ни превежда това, което са му наредили в Брюксел. Това си е чисто предателство на националните интереси.

Как да ни "бръснат" , като сме обръсната слива.

Боко не преведа, защото не знае езици, а предава това, което е разбрал от онова, което са му преввели. Все едно крив телефон, ако си го играл навремето. Но най-лошото е, че и постъпва в съответствие с това, което е разбрал.

Орбан ще поиска, бг народ иска,а сложената от САЩ тиква не иска. Трябва да подаде оставка, да се проведат честни избори,не електронни,с наблюдатели от чужбина Китай, Индия, Русия, Швейцария. Повече не може да караме така защото ще ни залеят нашествениците и край с БГ.

Колкото по - рано излезнем от нато и евросъюза, толкова по - голяма е вероятността да спасим това, което е останало от България!Но без Русия сме обречени на изчезване като народ и като държава.

"България е солидарна с Гърция и няма да се съгласи да затвори границата си, става ясно от думите на премиера Бойко Борисов от разговора му с канцлера на Германия Ангела Меркел."

Боку Турската П*тка познаваш ли го ? Който ходи на Ердоган на гости, по негова лична инициатива ?

Трябваше не Орбан, а наш Тиквун да поиска ограда. Същото лице трябваше за 2 мандата да построи оградата с Турция, а не да пречи за построяването.

европейските политици, че почти масово отблъснаха народите на Източна Европа с проислямската си политика? И колко много хора промениха първоначалните си нагласи към Запада?

на срещата....изразил е позицията на Меркел разбира се. В 24 часа има статия по въпроса и нищо повече за другите становища. А ,има снимки с чеха....вижте ироничния поглед на чеха.

Правилното решение е: ограда с Гърция и изхвърляне на Гърция от Шенген. След това може да се помисли за приемане на България в Шенген. Засега сме по-добре извън Шенген.

Бойко пак се надупи на Меркел!

деер

Ало, новината е Спаска Митрова загуби делото в Страсбург!!! Къде сега са реформаторите да обяснят на чист български език, как така една майка и дете е тероризирана на територията на Европа и вече със санкция на съда в Страсбург ???? Каква ограда?! Да си ги прибират мюсюлманите !Нали си ги поканиха!Нали техни фирми оперираха находищата в Африка и Азия? Да си плащат сметката сами Никакви огради , а направо магистрала да им построим! Нали германките са луди по черничкото. Да си го взимат..Да си ги издържат. Аз не съм ги гонил хората и ги разбирам - хем пари , хем секс и цял ден си айляк!Дори можем да им направим бивак пред посолствата с интегрирани пейки с wifi за първи стъпки на онлайн запознанствата със загорели меркели да им цветнат леко чистата раса.

Боко, стига си се слагал на Меркел, Юнкер и Ердоган! Срам ме е, че в момента България се управлява от марионетка като Боко Тиквата.

Ние от СИК,пари за огради не даваме,искаме да ги откраднем!ХА ХА ХА ХА ХА!!!

ТРЯБВА СТЕНА ПО ЮЖНИТЕ НИ ГРАНИЦИ, КАКТО МЕЖДУ САЩ И МЕКСИКО, И ТО НЕЗАБАВНО. ЦЯЛА ЕВРОПА ДА ОТЛИВА ПАНЕЛИ, А НЕ ДА ДАВА АКЪЛ!!!

Други са плановете на световната лихварска пасмина.

таз граница никой не минава..

Искахте демокрация, искахте да се отървете от СССР - ами имате я демокрацията, отървахте се от СССР - да ви е ЧЕСТИТО!

Пристигането, нахлуването на стотици хиляди бежанци в България ще се превърне не само в национална катастрофа. То ще провокира редица страни от ЕС да затворят своите граници и така ще се създаде опасността страната ни да се превърне в буферна зона. И така България ще си остане в 9 глуха а нашите 240 депутатчета ще се разбягат към Брюксел Вашигтон и Москва! Кой остане в България яка му гъзина!

Добро "УПРАВЛЕНИЕ НА ГРАНИЦИТЕ" има само тогава, когато: 1) Те се преминават от хора и стоки САМО през регламентираните за целта места - ГКПП ("граничните контролно-пропусквателни пунктове"). 2) Не се преминават през нерегламентираните за тази цел места - т.е. не се допуска пресичането им от хора и стоки, извън ГКПП. 3) Държавата прави всичко необходимо, за да улеснява преминаването на хора и стоки през ГКПП и да възпрепятства преминаването на хора и стоки извън ГКПП. Толкова е просто - би трябвало всеки еврочиновник да го разбере.

Като чета коментарите, виждам единомислие по въпроса за бежанците и затварянето на границата. Как да покажем на тиквата, че провежда неправилна политика?

Като бъде сменен от поста, който предполага вземането на решения от национален интерес. Това става с всенародна стачка за измитане на тикви и ко.

Политиката на Европейския съюз в борбата срещу мигрантска криза се провали. Това заяви унгарският министър-председател Виктор Орбан. Унгария е против въвеждането на задължителни квоти за разпределение на мигрантите между страните-членки от ЕС, каза още той, цитиран от Ройтерс.

Бойко за пореден път показа колко са му МЕКИ топчетата! Ако нямаш топки нямаш и бъдеще! Жалко за България! Бойко се наведе за пореден път на Меркел! Ква е тая НАВЕЖДАЧЕСКА политика не знам!

Какви топчета видя в Мутрю той на онова място има мушмулчета ,а ОРБАН ИМА И ТОПКИ И АКЪЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!