Отхвърлиха кандидатурата на Аленка Братушек за еврокомисар

Комисии в ЕП отхвърлиха с голямо мнозинство словенката Аленка Братушек като кандидат за комисар в ЕК. Трябва да се промени и ресорът на унгарския кандидат.

Обратно в новината

Коментари - Отхвърлиха кандидатурата на Аленка Братушек за еврокомисар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джонатан Хил - е лобист, неговата Фирма се е занимавалс с Лобиране за финансови фирми. - Има Вълк в стадото на ЕК...... / ЕС ще се разпадне не от външна сила а от КОРУПЦИЯ.....

Пародия- назначени парашутисти и кукли на конци филтрират следващите такива. както е писал колегата "Кейн" по-надолу: провалилите се да се гордеят,че не стават за тази клоака.

Да видите вие! Веднъж да запее "Венсеремос" и цял живот си носи последствията. Аленка сега и за продавачка в парфюмериен бутик няма да я вземат с това позорно петно от миналото й.

Е Боко като говори сега, че има най-подготвения екип да управлява да си припомни Румянка Желева как се изложи на изслушването си в Европейския парламент. Всички му казваха, че е гола вода, но той държеше на своето колко добре подготвена била. Подобен провал историята на Европейския парламент не помни. Но ако не беше тоя провал Боко щеше да продължава да твърди колко добър външен министър си е избрал. Е такива са кадрите на ГЕРБ!

Шило

Това ли беше дамата, която "пяла на публично място комунистическа песен"?

Шило

http://dnes.dir.bg/news/evropeyska-komisia-evrokomisar-tibor-navrachich-17532225

Естествено ще се приемат само комисари и с двойно американско гражданство, иначе кой ще гласува за Трансатлантическото робство на Европа? Дали накрая ще постигнат 100 %?

Жалко за Альoнка Братушкина

Отгоре на всичкото бедните васали от източна и централна европа ще бъдат подлагани и на такива унижения. Оправията ще настъпи, като почнат открито да съботират ЕС и да напъват да излизат - което е неизбежно.

Думата ти сЪботират от събота ли идва,? Т.е. да правят съботници?! Неграмотни хора да дават съвети за геополитика, това никъде го няма!!!

Жалко най-красивата дама бе отхвърлена.

по това ли ги избираш

Ами италианката къде я оставяш?

Леле, бате, вие и двамата яко сте закъсали. Вашето вече отива към зоофилия - на глигани налитате!!! :)

бла-бла,царството на демагогията,който се е провалил да се гордее

НЕ Е МЕЙСЪН , НЯМА РОДНИНИ В ЙЕРУСАЛИМ И ГОВОРИ СЪРБО-ХЪРВАТСКИ .. КАК ДА СТАНЕ ЕНЕРГИЕН КОМИСАР???

Славянка е и от страна традиционно близка до Русия-включително политиците им ! За разлика от русофилска България с русофобските си политици . Никакъв шанс.

А Кристалинка как стана?

Кристалинка със сервилна усмивка на устата под масовите подмятания и снихозително-подигравателни усмивки извика 14 пъти "йес-сър" в рамките на пет минути. Да и престигна от поста вице на Световната Банка.

Кристалинка си има еврейски произход, а словенката "къде се напъва"?

Кристалинка е американка, така че питайте тях, ако решат, ще ти отговорят, колко им е струвало това назначение.

Освен всичко и хабер си няма от енергетика,освен ако я бяха питали що е то електромер нямаше шанс жената,в Любляна по време на лекция на студенти по международна дипломация гледаха онлайн изпита,професора спря връзката когато единия изпитващ си свали слушалката след последния въпрос.Какво да се прави,нормално е комисията да иска някой който да си има малко от малко представа за какво става въпрос:)

Еу е висша форма на демокрация със много ситна цедка за качествени кандитати,това не е бардака государственая дума ,в който тетките,кварталните разпоретини кабаева,гаджева и ташева ще си простират прането! къде е желязната амазнонка на бат Бойко -Кристалина,къде са тези малограмотни трътки?

сталинка няма как да е раз.oретина... няма толкоз мераклии...