Юнкер: Британските евроскептични депутати да напуснат ЕП

Председателят на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер призова евроскептичните британски депутати да напуснат Европарламента още сега.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Британските евроскептични депутати да напуснат ЕП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колко откъснати от света са тия бюрократи,тоз се държи кат император.Е такива са и наште там затуй тоз союз е пътник.

Представете си само, след като толкова нагло започнаха да я гонят Англия, да вземе и да се съюзи с Русия и да си станат по близки във въоръженито например, как ще реагира тогава ЕС!

БИНГООО...ще ореват орталъка ЕС

Иска ми се да спомена, че 24 юни е международен ден на масонството, а резултатите от проучваниятча до 23 вечерта бяха за оставане на британците. На сутринта бе обявено точно обратното - излизат - или с други думи - каквото кажем ние масоните- това става, не някакви там избиратели ще решават съдбата на Британия.

Туй е ЦРУметодата на гласуване и броене.У нас я владее Цецко,има черен колан 5 дан по броене.

посочи по време на сесията днес, че английският може да отпадне от списъка с официални езици на ЕС. мноу съ кефя ади сега прекфалификация на сички даскали на немски и френски....дип че търкалянето на горещ картоф из устата вече няма да е фиешън)))))

Лично Юнкер и шепата престъпници около него са пряко виновни за кризата в ЕС, за бежанската криза и за излизането на ВБ от ЕС. Незабавна оставка на Юнкер и ЕП.

Забранил им Юнкерчо да водят тайни преговори!? Това трябва да се разбира само по себе си, тайни преговори биха били гнусно "преебидругарче" от вида двустранни ползи за сметка на всичко други останали в ЕС. Но явно някои искат точно това, щом трябва изрично да им се забранява! Което показва колко лайняно е единството в ЕС!

изкуфелия Юнкер нещо погазва демокрацията?! как така ще гони представители на европейските /все още!/ граждани - това това е Парламент, да не е квартален футболен отбор.... не че качеството и ефективността се отличават твърде....

Колко ли евродупетати говорят полски, че да се разбират с другарката Данутка Хюбнер на родния и език. Половин Полша прави водопроводни услуги в UK, тя плаши куче с кокал. Я да се пробва на полски на някое летище освен във Варшава!

ДЕПУТАТ НАБАРА ЛИ ЕВРОСОФРАТА НЯМА ИЗПУСКАНЕ ... ТВА СА НЕМСКИ НАДЕНИЧКИ , СТЕЛА БИРИЧКА , ФРЕНСКИ СИРЕНА И ГЪШИ ПАСТЕТ ..:))

Юнкер е убеден,че на този пост е над всичко и над всеки.Неговите думи и поведение е присъщо за неуравновесен човек изпаднал в голяма паника и безизходица.Това го прави агресивен и злобен. За самочувствие говори глупости.Преди години,когато разбрах,че в ЕС има отговорни длъжности с името комисар се сетих за комисарите на ленин от великата октомврийска социалистическа революция.Достойни велики хора на нашето съвремие, революционери.Сега разбирам,че другаря юнкер е прав в своите думи и дела.

Юнкер не е нито болен, нито уморен. Той, милият, е само пиян от рано сутринта. Всички са самонадеяни евроидиоти, които са захапали кокала и ги е страх, че им се изплъзва. Много интересно, ако английският вече не бъде официален език в ЕС, на какъв ще се разбират еврозадниците?!

А така! Зе ми го от устътъ! И аз викам същото! Какво търсят в Европарламента тези евроскептици? Направо да си стягат чемоданчиките да отиват на вокзал откъдето да си купят one way ticket и да отиват в руската Дума!

дори напуснали ЕС британците ще са по европейци от тебе, цървуле русофобски

палачинката ще се обърне и такива нищожества като Юнкер ще го обърнат на бяг и молби.

Плевньо сигурно ще каже на англичаните, че са морзилки!

Този Юнкер в скоро време ще ближе рани, явно ще му искат оставката вече!

на дъртата пияница Юнкер.

"Нито съм уморен, нито съм болен, както пишат германските вестници, "

"Юнкер заяви, че е забранил на състава на ЕК да води тайни преговори с британското правителство. За това е забранил, а за ттип и почти всички други преговори е задължил да са тайни. Това е Истината, колкото и да се напъват демократите евро-диктатори.

" БЕЗ ПРИВИЛЕГИИ за англичаните"..., да не мечтаят изобщо, и да не си мислят такива като Найджъл ФУраж, че всички в Европа са им задължени и са ахмаци? НЕеее.., не сте познали ингилизииии! Нагли, лъжливи, манипулативни, промиващи мозъците на народ, който дори НЕ ЗНАЕ, КАКВО Е ЕС!!! Да паднеш от смях и отврат! И ние си имаме подобен ненормалник - Сидеров, но българина не е ахмак и отдавна го е отсвирил!

Това което го пишеш звучи плоско и тъпо. Все едно дрънкаш по някакво тенеке!

Чакаме и декрет от европарламента, лично от юнкер, оланд и меркел, че ще бъдат наложени и икономически санкции на Англия. Плевенлиев пръв ще се включи във войната срещу Англия. Бегайте англичаниии....

Плевньо е американски агент. А Британия беше троянският кон на САЩ в ЕС.

Джордж Харисън беше казал - Когато в стаята има кофти човек, просто си излез! Ето, Фараж си отива, а в спарената стая остават кофти хора, които ще продължават да се опитват да ни управляват. Надявам се не за дълго!

Като слуша човек как бащицата Юнкер гони англичаните от ЕП, ще си помисли че едва ли не са му в хола ! Какво се очаква - От утре англичаните са на корав хляб , сланина и уиски - така ли ?!

ЕС се превърна в мащеха за европейците! Днес всеки, който не е съгласен с политиката на Меркел и компания, е нацист! Това ли заслужават англичаните - наши братя европейци - да бъдат гонени и хулени, а в същото време да приканваме с широки обятия и араби и африканци? Жалко за тази "Европа", която не обича собствените си деца!

Братя какво. .Нали точно за това гласуваха брексит, точно с нас и румънците не искат да имат нищо общо . Ще си ги вкарват от бившите колонии ,все отбор юнаци .Леле що заблуден народ има по тия сайтове не е истина .Още си мислят че са имали чисти идей за Братята от Европа .Нещо като България и Русия ,вечна дружба;(С добри последствия за по малката държава .Много мъка има по тоя свят хора ,събудете се малко .

Не мога да разбера ,защо всички говорят за развод ?! Ако ще е развод , занчи всичко придобито по време на брака се дели 50/50 ! Англичаните са доста дълго в този брак - значи половината от Европарламента е техен - Юнкер що ги гони ?! Юнкер е бесен и логичният въпрос е : На него какво ще му срува този развод ??!

Че тия от парламента и ек собствените си сметки не плащат, та щели чужди да плащат. Те са там на нашата софра, за това не им се става.

За една година в ЕС влязоха стотици хиляди НЕЛЕГАЛНИ имигранти. Юнкер не забеляза това, а сега си позволява да сочи вратата на ЕП на законно избрани британски евродепутати, при положение, че Обединеното кралство не е напуснало ЕС. Още по-скандално е, че той всъщност е ГОСТ в сградата на ЕП и трябва да се съобразява с установения там ред. Вместо това, Юнкер тласка ЕС към институционална криза като си позволява неуважително отношение, както към евродепутатите, така и към ЕП като институция. Нещо повече, неговото поведение достига степента на хулиганство, придружено с изключителна дързост и цинизъм, което не би правило чест и на най-невъзпитания нелегален имигрант.

Не стотици хиляди, а милиони влязоха и още толкова сега ще тръгнат от Турция.

Ема, евродебилите му се кефят.

Юнкер е невъзпитан простак, който си позволява много повече, отколкото правата, които имаме ние всички. Същият е, като протестърчетата, които гонят всеки в сибир, стига да не е на тяхното мнение. За какъв се има то се знай - той е господарина, а ний - ратаи.

Юнкер съвсем е изтрещял. Факт е че сегашното ръководство(ЦЯЛОТО) на ЕС, трябва да си върви незабавно, иначе ще направят още маса поразии. Те в момента разтурват съюза, а той може да бъде много хубаво нещо.

Аз лично съм доволен от този ''Брекзит '' - Иначе Никога нямаше да разбера , колко ПРОСТИ били англичаните !!! Ето - всяко зло за добро !!!

Англичани, швейцарци, норвежци... са все "ПРОСТИ". Умни са българите, турците, румънците, украинците... та затова напираме към ЕС и Шенген.

Абе хора , това е просто ШЕГА !!!!! Какво сте ги заредили тези минуси - толкова ли нямате чувство за хумор ???!!!!

Като не се владее правописа и пунктуацията, не може да се общува. Като си искал да се шегуваш, да беше сложил кавички на "ПРОСТИ". Иначе, ще трябва да пишеш отдолу: "Това е шега".

Този да не е у дома си че да пъди някого от Европарламента. И това са хора, които претендират за толерантност и демократизъм. Пази Боже.

Юнкер ще моли Великобритания за извинение.

1.А по какво се различава ЕС от СССР? 2.Каква е разликата от демокрацията в ЕС и тоталитаризма в СССР?3. Каква според вас ще бъде сътбата на България в подобни съюзи. На тези въпроси отговор трябва да дадът мин. председателя, президента и всяка една от останалите власти.На печеливши-те честито.На нас гор-чи-во и вечна дружба БГ-ЕС и НАТО.

Колко си годишна?

Теб какво те интересува?

Да не някой траверс. Внимавай. С това име.

Това европейско ''семейство'' заприлича на '' Амиш секта'' - Само някой да каже че ще се отдели и са готови да го разкъсат ! Нищо толкова драматично не е станало . Англичаните си излизат и както другите асоциирани членове си договарят условията за членство в клуба срещу съответното заплащане !!! Тази истерия е по- скоро за назидание и уплаха за малките членчета като нас , Гърция и Румъния , че ако някой от нас каже вън - Кой ще им пази дуварите и къде ще си хвърлят боклуците ?!

Точно, а медиите подхващат ехото и не оставят място да се чуе какво мислят другите, от тези хора.

Едно време на Българският компютър Правец 82 имаше само големи букви. Та и Русския планшет така!

дали този брекзит ще отрезви самозабравилите се чиновници в ЕС, но дъното ще се стигне много скоро ако не са! Сега щели да правят "супер държава" но да управляват големите в нея, другите да станат официално задния им двор!

Нищо не може да ги отрезви, прекалено много са се насмукали с кръв. А ако някой се поразрови и в техните авгиеви обори....

Ние НИКОГА не сме били другаде освен в задният двор! А и доста дълго ще си стоим там докато се държим меко казано като '' диваци '' и сами си унищожаваме и народа и държавата !!!

Звучният шамар, ударен от англичаните на уродливото създание, в което, с усилията на Юнкер и юнкероподобните, се превърна прекрасната идея за обединена Европа, продължава да отеква. Естествено всеки еврочиновник ще се бори със зъби и нокти за запазване на изгодното му статукво. И колкото по-високопоставен е този чиновник, толкова по-яростно ще драпа той. Но обикновените хора се събуждат от летаргичния сън, англичаните го показаха.

Жестоко си се заблудил. Не казвам че Юнкер не е нагъл чиновник но тия които наричаш обикновенни хора, всъщност са расисти , при това доста глупави .Аз поне живея в Лондон и виждам за какво става на въпрос. Разсипаха с един замах цялата си икономика ,защото дадоха възможност на селяните от севера да гласуват ;)Сега с години ще се опитват да оправят щетата .Не им трябвали имигранти ,ха ха да видим мързеливците как ще работят сег.. Относно Европа ,който си мисли че България ще е по добре без нея само да се огледа и да види какво производство имаме и ако не са европейските пари дали въобще ще има и толков..

Нещо си се объркал. Хората от Севера (Шотландия) гласува за оставане в ЕС. И за каква икономика говориш? Може ли да кажеш какво се произвежда от тази икономика? Единствено заводите за автомобили задоволяващи английския пазар предимно ще продължат да си произвеждат. Колкото до Сити-то не съм сигурен как там ще се отрази промяната.

Казвам,че не са в ЕС и това не е проблем за тях и за нас.

Абе Бай Тошо верно ли е бил ром? Затова ли от 100 000 през неговото управление станаха 1 милион? Гледам тая снимчица - ром! Чистокръвен!

юнкер си изпуска нервичките, както си изпускат нервичките всички онез, които са малцинство, а управляват, не като да са мнозинство, а направо по диктаторски сякаш и ЕС им е бащиния, или са си го донели от село.

А кой ще изгони Юнкер? Невъзпитан и пределно нагъл,назначен топ чиновник.Имаше напълно основателни съмнения за корупция.Но Меркел го наложи силово,въпреки несъгласието на британците. Юнкер от благодарност,се е превърнал в раболепен лакей на Берлин.Ама и за доходите,които реализира..... Остава да му спретнат една СС Вафен черна униформа.

това важи и за евроскептиците в българския парламент!

Капутс.и изпълнения.

Аз не съм привърженик на квоти, а на координационна система на трудовия пазар като напр. ако има гражданин на съответната страна който с малко екстра квалификация може да заеме определено място, то той да го заеме. Ако няма, да се търси от чужбина, но вътре в ЕС и чак на последно място - извън ЕС. Това ще облекчи социалните системи в отделните страни. Освен това ако гражданин на една страна от ЕС страна не е работил поне 5 години в друга страна член на ЕС, да няма право на социални помощи в страната на която не е гражданин. Ей такива правила, не квоти трябват и нещата ще се оправят

Gal

Между "призова" и "изгони" има доста голяма разлика.....Ѝнкер не може да гони никого що за простотии пак пишете....

Юнкер, ако иска да запази ЕС трябва да действа бързо и безкомпромисно. Англия не е Гърция и за съжаление ще бъде жестоко наказана. Гърците можеха да си позволят да шикалкавят, да си правят безсмислени референдуми и после да се отмятат от тях. С англичаните не е така. Ако на Англия се направят компромиси, ще ги последват холандци, италианци и кой ли не. Накрая ЕС ще се срути от само себе си. Затова сега ще бъде даден пример на останалите, какво ще им се случи ако напуснат ЕС - пазарът ще бъде затворен за Англия, ще им се въведат визи, забрана за работа в ЕС и какво ли не. С реципрочните мерки голям брой граждани на ЕС ще се върнат по родините си. Няма да има кой да бере ягоди, да поправя водопроводи, да работи в строителството. Отделно ще бъдат стимулирани Шотландия и Северна Ирландия да се отцепят от Обединеното кралство. Голяма глупост излезе този референдум, няма печеливши от него.

Стига си мамил хората Кончи, Швейцария и Норвегия не са в ЕС а няма такива забрани каквито си изредил.

Така е, но те не са напускали ЕС. Това е като при развода - не си се женил за чуждите жени и нямаш нищо против тях, но против бившата си насъбрал толкова, че не можеш да я дишаш.

На Юнкер и еврофашистката паплач от ЕП.

Браво на Жан-Клод Юнкер, точно и истинско поведение, който защити всички, които сме СЛАВА БОГУ в ЕС ! БЛАГОДАРЯ ВИ г-н Юнкер !

Фифи , ти сигурно си от парада ?!

Абе фифи и на кой бог точно си благодарен - Бог Юнкер или Бог Шулц ,или на онази менинката богиня , дето каза че трябва да се вземе страха на всеки друг , който си помисли да и напусне семейството ???

Този Юнкер се държи кат някакъв император. Никой не го е избирал и никой не може да го смени. Изобщо бюрокрацията в ЕС си създаде царство и ще се подменя само по наследство. Който е по-умен да се откачи навреме бива..... по-късно ще е много по-трудно....

Аз защо не обичам англичани: седя си едно време с часове пред консулския им отдел, те ме развъртат за някакви визи... Идват някакви бонговци - тряс печата и пътуват за Лондонистан! Пречели им белите :D

До средата на миналия век са лекували с хормонална терапия тебеподобните. Ето ти още една причина да ги мразиш. :)

Юнкерса от немски бомбардировач, станал Месершмидт изтребител, ама пуцалото му заредено с халостни.