ИД планира да използва Либия за нападения в Южна Европа

Бойците от "Ислямска държава" планират да превземат Либия, за да я използват като плацдарм за нападения в Южна Европа.

Обратно в новината

Коментари - ИД планира да използва Либия за нападения в Южна Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Добре сте дошли на фронта срещу гнилия запад"..Май няма опасност за руските бази в този район на света.

тези наистина ли си вярват че ще нападнат Европа с неината вековна военна история и опит, и добре обучена и потдържана армия? ето какво ще ви кажа чалмосани маимуни такива Добър бял човек измисли наркотиците от които изкарвате пари за оръжията си,Добър бял човек измисли бензиновия и дизелов двигател и рафинирането за да знаете какво да правите с нефта а не да се заливате и палите с него като си нападате крепостите , а да фортрификацията , за първи път виждате такова чудо при построяването на Ерусалим пак от Добър бял човек, дори оръжията които така ентусиазирано размахвате са измислени от Добър бял човек,и добре че Добър бял човек ратифицира правата на човека иначе дори нямаше да знаете че сте дискриминирани . Лидерите на държавите постигнали икономически и културен напредък учиха в училищата на Европа и построиха чудеса върху пустинята . И браво на тях! Ние сме с тях и ще бъдем до края без да тръбим как сме им помогнали в това защото няма да ни прави чест.Но ако си мислите че можете да ни нападате ще разберете уменията ни от няколко века военно дело и превъзходството на съвременната военна машина. Така че единственото разумно нещо което може да направите е да се помолите там на вашите си богове Добър бял човек да изобрети още нещо с което да улесни живота ви!

и кво сега - да продължаваме да ги наричаме бежанци и да ги обгрижваме за сметка на нашите баби и дядовци -пенсионери?Ай сиктир ве Кунева

Там където Америка е бомбардирала и влязла пожарите не стихват. В коя държава която беше ''омиротворена'' от САЩ - Афганистан, Ирак, Сирия, Либия след ограбването на ресурсите им, ИМА МИР И ХОРАТА ЖИВЕЯТ НОРМАЛНО??????????

що за разкапани зомбита живеят в тази измислена страна ИД?Това са отровни инсекти срещу които трябва да се използват ефикасни препарати и без всякакво угризение на съвестта да бъдат унищожени!

Американската пропаганда си е свършила работата, ако вярваш на това. В действителност малък брой "терористи" (някои от тях финансирани от САЩ, други зомбирани и вярващи наистина) си играят на "ислямска държава". Повечето хора нямат желание да участват в джихад.

Що на пратят там трактористите и миньорите от източна Украйна!? Мигом ще се справят с ИДИЛ!

БATKO

Явно затова САЩ нападнаха и разтуриха Либия и Ирак. За да си разположат там подразделенията на ЦРУ, наречени ИДИЛ.

какви "боици"са тези от ид.за мен те са мрасна долна паплач от диваци и варвари които трябва да бадат изпарени от земята.ялко,че няма да усетят никаква болка.мрасни ягали миризливи.дано изпукате всичките,дано. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Европа е стара бабичка рентиерка, напълнила къщата с мургави наематели, които усещат, че е широкоскроена, но обича паричките и започват да си правят каквото си искат... НА оградата напират още от мургавите, а бабата изобщо не се усеща, защото цялото и внимание е фокусирано в спора със съседката в какъв цвят да е боядисана оградата между дворовете им.... Мургавите стават все повече и по-нагли, а бабичката все по-безпомощна, а в цялата работа има намеса и на един стар неин приятел, който май има други планове за квартала.

Прав си! И спасението е да се пусне на Путин и Раша!:)

Раша е съседката, с която живеят отдавна, но и двете са одъртели и не могат да се разберат за оградата. А Путин е кучето на Раша. Дребно, но хитро. Не лае много, но драска по оградата като я доближиш и хапе :) И баба Раша има мургави и мустакати квартиранти и е в същото положение като Европа, но още не знае, защото разчита да я пази кучето.

По-добре ООН да каже държавата САЩ финансира ли терористите от ИЛ или не.Ако не,тогава кой ги финансира/Израел,Турция,Саудитските терористи или друг/?

къде забрави руската помощ?

Държавата САЩ е най-големият спонсор на тероризма след втората световна война. САЩ са спирачка за прогреса и генератор на човешки страдания. Трябва да бъдат унищожени като ценностна система и цивилизация, за да се нормализира светът!

В кулоарите са истинските индивиди, които използват само името, за да не се усещат масите за какво става дума. Така, че заменете името "САЩ" с нещо по-удачно и достоверно.

Нали трябва да се произвеждат оръжия и после някой да ги купува.Баламите се бият а другите гледат отстрани и си броят пачките.

янки... Подпалиха света. Сега и Садаам, и Муамар ще изглеждат като слънце за европейците. На янките им дреме на г..а, че са зад океана, ама и на тях сигурно ще им задреме.

Крайно време е да им пуснат по една, две по стабилни бомби и да ги унищожат всички. Какво ги галят. Язък им на американците за шпионажа и бойната екипировка, като не могат да защитят нормалните хора.

Не може. Води се приятелски огън.

Пак тъпо заглавие. Ще хвъркат като гълъби ли тези от ИДИЛ като пресичат серидиземно море. Истината е, че "благодарение" на запада, който ни принуждава да ги приемаме пришълците, у нас се инфилтрират бойни групи на ИДИЛ.

Най добре Италия да окупирва Либия и да си стане като при Дучето! Либийците ще са благодарни!

Бе това ИДИЛ без руска помощ дали оперира?

Според мен не ИДИЛ а Америка...едно и също е !!!

Лирбия е рекламната витрина на американските демокиратични пориви: - от една страна имате 4ма воюващи един с друг генерали отцепници - редовната армия, която воюва със всички - редовната милиция, която воюва с този който и плати - още поне 6 частни милици, които освен че воюват с всички и генералите, воюват и помежду си - Клон на Ал Кайда, който точно какво прави не се знае - Баш демократорите от ИД, които ще воюват с който им панде - 4-5 бедуински вожда, които тормозят от пустинята Свобода- мечта!

,,ИД планира да използва Либия за нападения в Южна Европа,,??? ,,превозът,, наш- ,,сии карго оф нато,,!!!

А сте нападнали Европа,а ви ебх маката неандерталска! Русия ще пази Европа въпреки всичките скандали....

Ми нали затова я заглавичкват с Украйна, да й отвличат вниманието.

Не направим ли сега оградата по южната ни граница с Турция и не спрем ли бежанския поток съвсем скоро ще се наложи да правим стена по река Дунав,а може и по на север...

Глупчо,не се кахъри толкова. Стената по Дунава няма да я правим ние.

Е то нас ни отнесаха СДСИДЛ, БСПИДЛ, ГЕРБИДЛ, СОРОСОИДЛ, нема какво да се плашиме.

Американците чрез тази ИД успяха доста пари да завъртят,като продават оръжията си!!! ИД е създадена от САЩ с умисъл! ИД плаши целия свят с кланета,а САЩ продават оръжията си и на ИД,но и на коалицията,която се бори срещу ИД!!!! Чрез ИД, САЩ успяха да въздигнат отново НАТО,като накараха повечето страни членки да вложат пари във въоръжение,повечето разбира се американско! От всичко това САЩ печели стотици милиарди,те стоят зад повечето конфликти от които печелят огромни суми пари! Ако наистина искаха да унищожат Ислямска държава,те отдавна щяха да са я прегазили,но след това трябваше отново да замислят нови конфликти,защото някой болни мозъци трябва да пируват....

Ще влизат,като бежанци....да му мислим ние с разградената ни граница!!!! Спрете на часа бежанския поток,спрете го!!!!!

На нас ни остава да почерпим, защото една част от камикадзетата няма да дойдат най-напред в България!

американците явно са решили да подпалят Европа от всички страни - като няма да е тяхна - ничия да бъде! Франция и Белгия, Украйна, сега южна Европа. Айде Мечо, тресни им един зад врата на тез кравари, та следващите поне 100 години да си седят на острова и да не шават оттам!

Хайде радвайте се и си пуснете тази вечер Списъкът на Шиндлер!(самия смисъл на филма е провилен ,не ме разбирайте погрешно)Можем да занесем и цветя пред Израелското и Американското посолство за великите дарове които получихме от тези наши ''братя''............

Престанете да наричате тези изроди бойци - това са шизофренни психопати с маниакални наклонности.

А глупава Европа продължава да дъвче, че Русия й била най-големия проблем? А сега да видим? Ислямистанците са на крачка от нас. 5 в сме търпели геноцид на един друг ИДИЛ с фесове.

А имаше едно време Садам, Кадафи и други. Само на мен така ли ми се струва или откъдето мине освободителната демократична коалиция винаги се появяват терористи и мира изчезва завинаги?

Не виждаш ли какво шизофренично виждане има английският вестник. Доставяли били оръжие на Кадафи, защото го смятали са съюзник в борбата срещу ислямския тероризъм? И след това го бомбардираха и убиха,заедно с ислямските терористи? Баси идиотите.

Защото вече не им е бил угоден. Най-вероятно е спрял да дава петрол.

Пирате ,те така действат от триста години години насам откакто са колониални държави!Тояга ,морков,тояга ,морков,тояга,само дето морковите свършиха......

Ти си идиота (нищо лично)! На входа на лондонската фондова борса (най-голямата или поне най-важната в света) стои надпис: Няма вечни приятели, има само вечни интереси!

Добре де, ами НАТО защо не се намеси и да ги унищожи, ами се занимава с Путин ??

да заповядат арабусите! После ЕС ще намери нови находища на нефт и газ, а територията ще се разшири малко и в Африка...

...и ква стана ся!!!Свалихме Кадафито...убихме го!Ще изградим нова държава...ха ха ха...ИД

САЩ война срещу Европа ли започнаха?

Да и то на няколко фронта!

затова италианците да спрат да ги спасяват...да ги връщат откъдето са дошли,иначе за европа няма спасение...

ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВНА АМЕРИКА!!!!!!!!НО ТЯ Е ДАЛЕКО. ЩЕ ГО ОТНЕСЕМ НИЕ И ХИЛЯДИ НЕВИНИ. ПРИ КАДАФИ В ЛИБИЯ ИМАШЕ РЕД И ЗАКОННОСТ НО ТОВА ДРАЗНЕШЕ ДЕМОКРАТИТЕ ЗАД ОКЕАНА. ГОСПОД ДА НИ ПАЗИ

остана само Путин, ама се надвиваме да го отхвърляме.

САЩ не са толкова далеко!Това не е 18 век!Часът им наближава!Въпроса е ,че ние ще го отнесем ЯКО покрай тях!

тЕЗИ ИЗРОДИ ТРЯБВА ИКОНОМИЧЕСКИ ДА БЪДАТ ПАРИРАНИ И ВОЕННО ЗАТРИТИ !

Не знам, пич. Цяла коалиция не успя да направи това, което Йордания направи за няколко дена. Просто не искат- Турция купува петрола им за стотинки.

Усаците унищожиха нарочно светските режими в ислямските страни, за да дойдат на тяхно място ислямските джихадисти, защото те сами не можеха да се справят с унищожаването на режимите в тези страни. Тайната цел на уса изглежда е много мрачна и зловеща и отвъд всяко разбиране.

ЗА ВИНОВНА АМЕРИКА!!!!!!!!Н

Коя друга агресивна сила също има милиони ислямисти? Точно така РАССИЯ Не е далеч денят, в който ИДИЛ ще започчнат война с Рассия. Като навремето съюзниците Сталин и Хитлер. Двама агресора са много на една земя.

Русия вече води война против ислямистите в Чечня. Тогава тя защити югоизточната граница на европейската цивилизация, което явно много те е разстроило. Ако или когато ИДИЛ се опитат да дойдат в Южна Европа и в частност у нас, тогава и ние - българите - щи защитим цивилизацията си.

Бай Ставри

Русия води завоевателна война срещу чеченския народ. А сега въоръжи и храни много добре 15-хилядна ИСЛЯМИСТКА ЧЕЧЕНСКА АРМИЯ, много от които войници бяха в Украйна и убиваха православни славяни. Интересно ми е, тази ислямска армия на Кадиров на страната на кого ще се бие? За Аллах или за рубли?

Що не си намериш някой аграрен сайт, нещо от което може и да разбираш? Сульо и пульо с политика се занимават....

Що се отнася до "агресора" Русия, то ще ти цитирам интервюто на бившия президент на бившата вече т.нар. "украйна" Леонид Кравчук: "У нас нации немае." Преведи си го сам! Интервюто е в Ютюб.

Подготовката за 3тата световна върви по план и с пълна сила.

че ни върна в 19 век .....все пак от тая работа има и нещо хубаво: европейците ще трябва да станат отново мъже тъй ако не го направят ще влязат в харемите на брадатите примати.....а гейовете,гейовете могат само да се радват

тия Американците каква простотия сътворха с цветните революции.. само Египед успя да се съвземе..

За сега!!!!!

А знаете ли защо Египет успя да се съвземе?Защото Египет е една от най древните и мъдри цивилизации!ФАКТ!А за нас.....без коментар!

България има ли излаз на Средиземно море. Не! Тогава що ме брига за тези подчовеци.

Няма излаз, но подчовеците имат директен "влаз"

Изкуствено създадения проблем-арабска пролет,доведе до създаване на ИД.И това си беше с цел!Сега има пак изкуствено създадена "обстановка" в Украйна,с цел да се обвини Путин.Един е виновника за това и всички го знаем.Лошото е,че когато асовете се ритат,страдат магаретата.

Още едно доказателство, че ислямския тероризъм е следствие от американския тероризъм в тези държави. Когато си имаха "диктатори", които ги управляваха, нямаше такива проблеми. Демокрацията е хубав строй, но не е приложим за всяка държава и не може да се наложи със сила. Смърт за американските агресори!

Нашите мигранти няма нужда да преплуват - директно се настаняват във бившите военни поделения, чакайки момента да ги превърнат в настоящи.

Силно се надявам да си прав, защото те са вече в Европа - отдавна. Провокациите на Шарли Ебдо показаха колко е крехко спокойствието тук. И как събитита могат лавинообразно да ни залеят.

ВЕДНАГА ЗАТВОРЕТЕ ВЪНШНИТЕ ГРАНИЦИ НА ЕС !

Инструкциите са други. И нашите политици ги изпълняват.