Буруджиева: Българин не може да стане външен министър на ЕС

Нелепо е въобще да говорим, че постът на външен министър на ЕС би могъл да бъде даден на България, коментира депутатката от БСП Татяна Буруджиева.

Обратно в новината

Коментари - Буруджиева: Българин не може да стане външен министър на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иначе не харесвам тази жена,но това което казва е вярно. От друга страна струва ми се и за не осведомените е ясно,че К. Георгиева прави сериозна кампания да повтори мандата си като еврокомисар и затова се пускат тези партенки ,че ако е тя ще ни дадат най големия пост. Очевидна нелепост, но пък у нас голяма част от хората се хващат и току виж тази жена остане да е новия ни кандидат за евро комисар, нещо което аз макар и дясно мислещ не одобрявам. Не мога да приема такъв нагон към служби от тази жена, когато в страната има да се върши толкова много черна работа, тя винаги е била на топличко някъде другаде. Как го приемате това, за мен е непоносимо.

Нелепо е и кокошка като теб да казва на цяла нация, че нямаме достойни хора за такъв пост. Но опорната точка е очертана - щом "лидер"( всеки знае и видя що за лидер е) на ПЕС не може, значи друг изобщо да не се пробва.

Боже тази куха лейка е и много злобна......ако не беше съсела, тази никога нямаше да види депутатско място......

Татяно,Татяно,ти си най-големия кьор-фишек в БСП,от къде те изкопаха не зная,обаче от където дошла,там отишла..нали знаеш

Ако днес имаше двама генерали като ген.Луков нито един банкер или комунист нямаше да си покаже носа и да ограбва на народа спестяванията.

Имам добра новина! Кръвта вода не става! А това говори как едно време комунистите са били много малко, което означава, че сега им предстои единствено да се стопят до същата бройка. Боруджиева показва родовата си подлост и завист, защото самата тя не знае чужди езици, няма качества и завижда на съпартийката си Кристалина Георгиева и иска да я принизи в калта до себе си, за да грухтят дружно в червен транс.

Комундетата кръв с*рат след тази номинация....

криСТАЛИНА е прекръстена от СТАЛИНКА и въобще не е от семейство на комундета. И Борисов е не-комунде, с партийна книжка...

Не бях обърнал внимание на тази Кристалина Георгиева. Но преди малко гледах някакво изказване по БНТ1 от примерно 1 минута и ми направи много лошо впечатление. Като доволна тедка, която почти дирекно си призна, че ще е доволна от високоплатената си работа. Абсолютна калинка. Как изобщо някой може да я е издигнал?

.............Буруджиева: Българин не може да стане външен министър на ЕС.....

откъде да знае че кристалина първо не е българка а е от мушетата ,тя сигурно и за станишев не знае и откъде да знае като до основното си образование е прекарала на къра с кирчо добрев

Боли ме фара за еврогейския съюз.

ДЪРТИЯ КОМУНИСТ БУРУДЖИЕВА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗВА НЕКАДЪРНОСТА НА КОМУНИСТИТЕ ОТ БКП/бсп МОТОТО НА КОМУНИСТИТЕ: "ПРЕДЛОЖЕНИЕТО Е МНОГО ЛОШО, ПОНЕЖЕ НЕ Е НАПРАВЕНО ОТ КОМУНИСТИ, А ОТ ОПОЗИЦИЯТА! А ОПОЗИЦИЯТА ПО ПРИРОДА Е МНОГО ЛОША! ЛОШ Е И ВСЕКИ ДРУГ, КОЙТО ИМА МНЕНИЕ, ПОДОБНО НА ТОВА НА ОПОЗИЦИЯТА! А МНЕНИЕТО НА НАРОДА ИЗОБЩО НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА!"

Коя е Буруджиева????--- Никоя!!!В Б-я 2 неща нямат почивен ден :ПРОСТОТИЯТА и ЗАВИСТТА!!!

Татяна Буруджиева БKП към Кирил Добрев БKП на закритото заседание, 19 юни 2014 "И ти си същият цървул като баща си" :-))))))))))))))

ПРОСТОТИЯТА НА КОМУНОФРЕНИТЕ Татяна Буруджиева БKП по БНТ. 30 март 2013 "...В скандала с подслушванията Сергей Станишев е малко като Левски ако спечели печели цял народ, а ако загуби губи само себе си..." (задайте в гугъл)

ИЗПИРКАЛАТА БАБУШКЕРА СТАЛИНКА ГЕОРГИЕВА НЯМА НИКАКЪВ ШАНС СА КТАНЕ ВЪНШЕН МИНИСТЪР НА ЕС, НО ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ ГРОБ И БСП СА НАСЛЕДНИЦИ НА БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПРАТИЯ. СТАЛИНКА /КРИСТАЛИНА/ ГЕОРГИЕВА Е ОТ СЪЩОТО КОТИЛО. ТЕЖКАТА ЧЕРВЕНА ПОДЧЕРТАВАМ ЧЕРВЕНА КОМУНИСТИЧЕСКА БУРЖОАЗИЯ. КАКВО ВИ ЧУДИ ОТ 1944 ГОДИНА НИ УПРАВЛЯВАХА И НИ УПРАВЛЯВАТ ТЕ. ПО РАНО БАЩИТЕ СЕГА СИНОВЕТЕ ПИРИНСКИ, СТАНИШЕВ, БОЙКО БОРИСОВ - ДЕЦА НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛИДЕРИ И ЧЕРВЕНА ВЪРХУШКА. ПОДГОТВЯТ И ВНУЦИТЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ НА СЪЩИТЕ ЧЕРВЕНИ ДРУГАРИ ОТ 1944, А НИЕ СЕ ДЖАФКАМЕ КАТО ИДИОТИ

А Бойко и правителството на ГЕРБ подкрепиха избоора на Бокова в ЮНЕСКО през есента на 2009.

Антибългарска политическа "класа".

Злобата в БСП няма граници.

Да те информирам душко, че освен "бесепари" и "гербери", и всякакви други партийни зомбита в България има и нормални хора.

Има и много тролове, май. С ясна задача - да се провали избора на Ккристалина Георгиева. Средствата нямат значение. Това обаче го гледаме повече от година и губи ефект - като изветряла вчерашна бира е.

Бе то българин не може да стане външен министър на България, че камо ли на ЕС. Но пък Сталинка не е българка.

Нелепо е въобще да говорим, че БСП може да защитава някакъв БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕС !!!

Да ,българин НЕ може ,а Станишев може!?

мое да хахо но е напълно права...

Каква злоба и какво невежество! Тия бесепарски дупетати вече предизвикват само отвращение с безумието си! Ако човек има поне малко мозък и някаква информация за ситуацията в Европа и света, бързичко може да съобрази, че точно на страна-аутсайдер като нас могат да дадат точно този пост в точно този адски сложен и труден за външния министър на ЕС момент! Просто защото на този нещастен еврочиновник ще му се наложи да се занимава с ужасно неприятни и нелицеприятни преговори, срещи и обяснения на неадекватните действия на ЕС в Украйна, да се разправя със задокеанските партньори, самите те вече в пълна истерика поради несъгласието на доста страни и особено на бизнеса в ЕС с техните измислени санкции, които им объркват бизнес-отношенията, и да изглежда при това, че вярва на лъжите, които ще му се наложи да говори! И кой от ЕСовските политици желае да се пържи на този огън?! Не вярвам да се намерят много кандидатури! А ние има да се бием в гърдите, че са ни дали на страната такъв пост, голямото постижение ... Дупе да му е яко на този, който ще седне на горещия стол на Катрин Аштън!

аненцефалката кой щи даде на теб такъв ресор ма..нещо си слънчасала и сетне наводнена ...))))

Много ми прилича на щерка на Депардийо...Ама толкова много. Хубавица, че и умница!

Кога комунистите са работили за България? Те знаят само да я очернят и съсипват....

др. Буруджиева , в голяма забуда сте !!! Интересно каква връзка намерихте между тия два поста : -председател на ПЕС - и "външен министър" на ЕС .../въпреки , че да се каже външен министър на ЕС е малко неправилно.../ Едното е вътрешнопартийни работи- а другото е ОБЩОЕВРОПЕЙСКИ.... АМА НА ОфЦИ И КъЛИНКИ ОТ ГЕРп - що да им обясняваме.?????? Та "Те" , както и "ТОЙ"- всичко знаят и се изказват така, че винаги стават жалки и смешни....

леле , не вишдам , че това го е калзал обикновена червена офца... а не червена гербераска офца... те са един дол дренки иначе де .... И сички до една завиждат на млеконадойната червена офца с "голмо виме" - другарката Сталинка.../интересно по Европата , знаят ли изобщо за силно комунистическия произход на семейството на другарката Сталинка- а и правилното и име а не Кристалина..-от която се е отказала предвидливо... /

Много си наивен - в "Европа" точно такива ги търсят, като другарката Меркел, като Сергея Съселов, като Сталинка... такива са най-вървежни.

А стига с тая Сталинка. Напълни се с пари, сега някой друг ще си пълни гушката.

Ако правилно съм разбрал - не може да номинираме Кристалина, щото на висок пост Председател на ПЕС имаме друг българин. Смятам, че тази жена нещо не е разбрала - първо тоя не е българин, а украинец, не е служил в Българската армия и ако е работил нещо в България, това е било против интересите на българите. Ако пък толкова пречи, нека си подаде оставката от ПЕС и да си номинираме Кристалина на общо основание.

И каква е разликата между Станишев и "Кристалина"(Сталинка)?

Единият е съсел и се познава отдалече...

Така си е!:)

Ни българин, ни украинец, най ми е юдеохазарин, като Сталинка.

бурджиева тъпа завистлива селянка, от ефтините фафли

Като гледам как добре са подредени външните работи на България ... с нетърпение очаквам да подредим и външните отношения на Еврейския съюз!

Тази комунистка е толкова проста, че не заслужава да си хабим времето, за да я коментираме.

"БРАВО"

Имаше един скеч - "Тва майните са като хлебарки!" По-вярно е обаче, "Тва комунистите са като хлебарки!" - неунищожими и гадни. За тия само RAID и някоя друга неутронна бомба.

То в България от четвърт век няма външен министър Българин : )))) Съответният пост в ес естествено е запазен за същия етнос . И не е престижен за никой Българин.На този абсурд скоро му идва края. Както и на самата етническа организация ; )00 Това нещо бурунджиева , определено не си заслужава коментара ....

Другарко Татяно, Кристалина Георгиева те превъзхожда няколко пъти- и по външност и по вътрешност. Мълчи си.

Е тая е много тъпа!!!!

Външен министър на ЕС от България? Ама, моля ви се на тях може да се даде само министерство за зарядни на мобилни телефони!

Юнкер и "десните" ще подкрепят за външен министър на ЕС своя "десен" кандидат, внучката на виден комунистически функционер и дъщеря на комунистическо ченге, снажната стрина с тунингованото име Сталинка Георгиева!!! ЕС, а честит ви комунизъм!!!

Вегенин е много по подходящ

....и тая Т.Буруджиева е от групата на наследниците на българоубийци: БСП и ДПС и трябва да бъдат забранени с референдум!!! 1----"С кръв сме я взели,с кръв ...." 2---Убийство на 149 интелигенти -след 1944г!! 3---Унищожили в концлагери, затвори, уранови мини ---хиляди!! 4---Пребивали, интернирали милиони селяни не желаещи ТКЗС!! 5---Лишавали от права и свободи милиони инакво-мислещи българи!! 6 ---Създали етническата противоконституционна ДПС ---патерица на БСП - 26г в престъпленията срещу българите---управлявали ни турци- предатели на България!!! 7---Ограбили държавата---с кредитни милионери- фалирали 1994г---14 банки! За 1г управление--- сега докарали България --- на дъното на ЕВропа!!! И---още хиляди престъпления......Станишев,Манолова, Миков, Буруджиева,Бареков --БСП-?---гавра с Конституцията на България на избори 2013г.!!! Антибългари--работят срещу България!!! ----- ЗА ТОВА на изборите 2014г сега--българите трябва за винаги да ги изметат тая пасмина БСП и ДПС ---от управлението!!!Ето и банките ограбиха, за да могат да купуват гласове на изборите! Защо не ги затварят ???---Ц.Цветанов за наследствени апартаменти го осъдиха 4 г. ---тия за три милиарда--- още са на свобода---но съдът е техен!!! До кога???

ГЕН. ХРИСТО ЛУКОВ Днес се навършват 70 г. от показния разстел в София на генерал Христо Николов Луков от комунистически терористи. Водачът на националистическата организация Съюз на българските национални легиони е ликвидиран по решение на БКП. Изготвен е списък на хора, които трябва да бъдат убити, в който влиза и Христо Луков. Заповедтта е предадена от секретаря на окръжния комитет на БКП в София Методи Шаторов на ръководителя на терористичните групи в града Славчо Радомирски, който възлага убийството на Луков на Иван Бураджиев и Виолета Якова.

Много сме си повярвали, че сме толкова значими. Кой ще ни даде такъв пост? Това само главата на някой хора може роди, като Боко например. Това е само евтин популизъм и насаждане на вражди и омраза. Права е г-жа Буруджиева

ако не си платен не ти е простено да си толкова тъп . и ако не искаш някои като бураджиев да застреля семейството ти. гласувай за ГЕРБ.пиша го с главни букви ега нещо ти влезне в главата

Амчи то значи че баща и е бил терорист национален предател и му е плащано от Москва.Кво прай дъщеря му в Българския парламент

Партиецо, като се пишеш гербер да не би да си нещо по-розлично от останалите партийци? Сламата на две магарета не може да разделите. Айде ресто и на гербери и на бсп-ари и на всякакви там хрантутковци.

Аз съм българин, не ми пришивай разни принадлежности. Имаше седесари-изчезнаха, имаше костовисти,-изчезнаха, българите оставаме. Има антибългари или комунисти едно и също е. Те най трудно изчезват, но по летален път бъдещите поколения ще се отърват от тези антибългари и душмани.

приятелю, че тя Румянка се компрометира сама и то пред цял един европейски парламент! Забрави ли ?!?

точно ББ си даде оставката след като разговаря с Путин.Нали ББ твърди,че ако беше на власт вече да е построил Южен поток и да угоди на Путин в борбата за Украйна.....

Всякакви селянки се изтрепват да ни казват какво е могло и какво не могло. Като ги почнеш - Буруджиева, Караянчева, Русенската пишман докторка Атанасова и пр.

бурдживва е тъпа завистлива селянка . ефтина

Тва че баща и е убиец дали е вярно.

като тази се гордеят,че бащите им са убивали от засада достойни офицери и генерали,воювали за България.Баща й участва в убийството на генерал Луков,пред дома му и пред очите на дъщеря му.