България одобри договорката между ЕС и Турция за мигрантите

Парламентът прие на първо и второ четене Закон за ратифициране на Общото споразумение за механизма за плащания за Турция в полза на бежанците.

Обратно в новината

Коментари - България одобри договорката между ЕС и Турция за мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТРАШНОТО ЗА БЪЛГАРЯ ПРЕДСТОИ с отварянето на границата с Турция. Новия Бейрут на Балканите ставаме с управници като Пожарникара Бойко, шушумигата Кунева, сбъркания Раданчо и еврогейския лидер Станишев.

България е одобрила!!!Референдум ли имаше и ние не сме разбрали?Българите нищо не са одобрявали.ЦРУ хунтата и депутати,които са такива след съмнителни избори може и да са "одобрили" нещо,но ние българите не сме.

Е, значи ПАРАТА беше в дъното на всичките тия циркове - 5 милиона ще вземат от гладуващия български народ. И какво ще прави Турция с 6-те милиарда, които ще изцица от цяла Европа?? Ще строи двуетажна къща на всеки бежанец, ли?? Пране на пари, брате, на високо равнище

Шепа продажници, плащат данък на Турция, понеже не желаят да пазят БГ-границите, защото от ЕС са им платили за създаването на НЕСТАБИЛНОСТ И ЛИКВИДАЦИЯТА НА НАЦИОНАЛНАТА НИ И РЕЛИГИОЗНА ИДЕНТИЧНОСТ.

Това е една лудница,от която са изгонени професионалистите и са се настанили малоумните.От една страна разораха,унищожиха държавите ,от друга казани за 25 хиляди -храна и др.Ами това до кога и кому е нужно.Ние ли сме на ред с бронетанковите бригади в Източна Европа(?????).Да не са решили крава..те да ни умиротворяват.Но аз ще бягам в православна държава.

После да няма пак "невинни" и да се чудите какъв е тоя нов Народен съд...

на крачка са да почнат да ни принуждават да помагаме с дулата на пушки си, опрени на слепоочията ни... за да може америка и турция да обезлюдяват и да си освобождават територийте, богати на нефт и да си ги ползват, все едно са си законни части от техните държави... а ние ще им плащаме за безчовечията...

Значи, ако разбирам правилно, Турция може във всеки един момент да направи свои граждани 1-2 милиона души и да ги пусне да си дирят късмета из Европа - съвсем законно. И цели 3 месеца (90 дни) никой нищо няма да може да направи, така ли???

ъхъ

Болен здрав носи.

В Турция има 5-6 милиона бежанци-сирийци от начлото на войната,които сега ще получат редовни турски паспорти.Те са абсолюте електорат за партията,която упавлява в момента и не е харесвана от немалка част от туския народ.Не е добре всичко това....

Защо само пари дайте им и земя и хора,но в сърцето на европа

Накои хора от черен хумор не разбират, та чак и плюс са сложили....

Де е Аспарух, де е Крум, Юга винаги ни е плащал дан да не го нападаме, а сега какво стана? Ние плащаме, ама Южна България пак ще е Турска след години (за жалост зависи и от политиката ни)

можеха да ги пратят , така и така е там . Колко от милионите щяха да стигнат - не знам .

11-12 милиона лв. са смешно малка сума за съвременна цивилизована държава членка на Европейския съюз. Срамно и позорно е да помагаш само с 5 милиона евро, когато само влоговете на населението в банките е 65 милиарда, или там парите са 15 хиляди пъти повече и като се има пред вид че под дюшеци и матраци има не по малко от още 65 милиарда то България без особени затруднения може да изплати всичките 3 милиарда в помощ на бежанците и по този начин да респектира и спечели уважението на цял свят.

Ашколсун бе Аркадаш ! Ти днес направо счупи НАГЛОмера !

А бе , я оди в Стамбул на презентация ! Намерил се тука да се показва човеколюбец !

Ще отиде , ама друг път ! На таквиз многознайковци, там веднага им щракват прангите !

Нека Турция да даде Източна Тракия на България пък тогава ще бъдем по-щедри. Щот иначе става - най-обича бильгарска дума "Черпи".

Недей, ще я напълнят с Кюрди и така ще ни я дадат.

Явно гориш от желание да поканиш всички "бежанци" у нас !

Я сега ми припомни колко лева детски взима една българска майка? 15 лева ли бяха или 20?

Твоето писание ми напомня за това че киевската хунта която е на власт сега в Украйна иска Русия да им плаща за спътниците които прелитат над нея ! Ако не , то тогава Украинската армия ще има правото да ги сваля ! То бива да си "умен" и злобен , но това е върха на човешката мисъл !

И защо точно България да плати 3 милиарда? Да ги платят тези,които разриха лайна в Сирия. Когато показват мускули са велики,а когато да се праща-всички в кюпа.

Нали все не можете да се нахвалите колко добре било в Турция, каква супер икономика има, какво главоломно развитие, а сега опря до нашата помощ? Знаех си аз, че тая държава е колос на глинени крака - сега го доказаха с хленченето за пари от ЕС.

Бойко , кога ще отлетиш барабар ( това трябва да знаеш вече какво е ) с твоето ято калинки ? Ние тук ще се оправим и без теб . Попътен вятър , а ако участваш и на другите избори имаш шансове колкото сегашният президент .

Той каквото има , повече няма да му трябва ! А това което иска (властта) ние сами му го поднасяме на тепсия !

Който ги кани , той да плаща ! НО, лошото е това , че България даже и да не е в еврозоната носи последствията от недомислената политика на лица като Шмеркел ! Ами , ще плащаме, като сме балабурници !

Явно на група помияри 500 години робство им се вижда малко

Днес , иначе неуважавания от мен Обонго , ИЗРИТА като мръсно куче Реджеп Тайип Ер Доган ! Среща между дваната изобщо НЕ СЕ състоя ! Ние обаче , както винаги , се барнахме за по-големи Католици от Папата и сега ЩЕ НАЛИВАМЕ ПАРИ на Баш ислямиста в Анкара ! Който пък за благодарност ще ни взима в новата си Османска Империя ! Май започвам да разбирам защо сме били 500 години под Турско ...

Kaто в приказката, "болен здрав носи".

Европа си плаща за да я "окупират" мюсюлмани-нашественици! ...И ние се включихме. След няколко века в учебниците по история това ще пише и хората ще се чудят къде им е бил акъла на тези европейци, дето заради това са изчезнали от картата на света. Както се чудим сега че в нач.на 14 век балканските владетели са "канили" турците в армиите си за съюзници, а в края на века са били завладени от тях!.

няма да има ,,учебници,,!!! те ги ,,горят,,!!! ,,потомците,, на ,,муса-та,, ще управляват!!! маи е време за ,,умерена опозиция,,!!!

дългът на фесовете към българия са милярди а ние им плащаме помощи

Това е ужасно!Как може най бедната държава да поддържа богатата???Какво ни направиха???Срамота,безочие и наглост!!

На пенсионерите с пенсии до 300лв - по 40лв само на Коледа и на Великден и дето са работили по 30г, а на Турция, дето иска да ни асимилира и е много по-богата - България защо ще я спонсорира???

БРАВО НА БЪЛГАРИЯ! БОГАТА И УРЕДЕНА ДЪРЖАВА. САМО ЧЕ ПРЕДЛАГАМ НА НАШИТЕ ПЕНСИОНЕРИ НЕЛЕГАЛНО ДА СЕ СМЕСЯТ С МИГРАНТИТЕ, ЧЕ МЕНЮТО Е СТРАХОТНО!!!!!!!!!!!

Въртяхме сукахме и каква стана тя? Вилаета пак взе да плаща данъци на фесовете. Да ви ритам и на управлявщите!

Нали уж имаше някакви евроатлантически цености като демкрация,свобода на словото,човешки права,гейправа???!!! В Турция те налице ли са? Как е възможно това ЕС да разглежда подобна държава като евентуален член,и да води преговори с нея?!

А можехме тези пари да ги дадем за сметка на 12 млрд долара дълг, който те ни дължат за изгонването на българите, живели в Одринска Тракия и конфискацията на земите и домовете им. За избитите няма какво да искаме - тях отдавна ги няма.

Това може да стане само ако сме по силни от тях, повече са от 12 милиарда, за да стане обаче трябва някой по силен Батко.

Тъй , тъй , ся Едроганчо ш напраи всички мигранти напъплящи в Турция , турски граждани и последствие съвсем легално ще ги прехвърли в Европа :-) Бах ти абсурното нещо е тва ЕС , не е само България Абсурдистан явно .

,,..Най-късно от 1 юли вратите на 2 6 европейски държави ще се отворят за нашите граждани и пътуванията ще станат безвизови...,,??? коя е ,,двадесет и седмата със затворените врати???

великобританиа

мноого ,,отворена,, британската общност??? на петдесет мигранти пристигнали в европа в ,,последните партиди,, всички са под тридесет години, няма сириец, а от алжир, бангладеш, афганистан,пакистан, ирак ,мали ...??? да ги ,,храниме,,...!!! ,,..Абсурдите с безплатните закуски на децата продължават. Почернели банани, парче тесто без нищо с името кашкавалка и върхът днес - две черни сухи филии само с парче салам в средата! Това се предлага на децата в училищата в град Костенец.,,???

Сутрин стaвaм гъзa ме сърби вечер си лягaм гъзa ме боли !

Не се притеснявай, с всички рязани е така, не си изключение.

разхлабен съединител.

То май в Османската империя са ни облагали с по-леки данъци. Срамота! Полша, Унгария, Словакия, Чехия дали ще се наведат толкоз лесно?

Отново двоен стандарт в ЕС. За турците сега може, за българите и румънците преди НЕможеше....Ха така.. е Що? Никъде не видях нещо споменато ако Турция не изпълнява задълженията си ДАЛИ ще връща парите на ЕС , а господа продажни ПОДЛИТИЦИ?

За българите безплатен вазелин за да ни завлиза по-лесно отзад.Ако от ЕС кажат да синакичим главите с праз и това ще направим.Нямаменикакво национално достойнство.Вместо Турция да върхе на българите отнетите земи в Тракия ние ще ги спонсорираме.Какво е гаранцията , че няма на пускат емигранти.Всичко от резаците са голи обещания.Бедния ще обслужва богатия.И всичко това на гърба на народеца.

Русогейци си бяхте, русогейци ще си останете! Събирайте се и в Масква при Путин!

Фес,можеш ли да седнеш,или си слагаш възглавничка отдолу ,да не те боли?

Мдаа, такива сме си - рубладжии, путлеристи и руски шпиони - целия български народ, до последния. Затова сега ни внасят малко арапчета от братска Турция, да ни поразводнят малко. Ти като им се радваш толкова, що не отидеш при умерените терористи, да ти се "порадват" малко и те?

Той си зарадван по рождение

"робство, робство как хубаво си ти" БРАВО на Българския политически ум. Машала - евала.

радвайте се - на куков ден.

На нас среден пръст за присъединяването ни към Шенген, а на турците прав им път да влизат свободно в него!

БОРИСОВ СЕ ОЛЯ,НО ЗАЩО ГО ТЪРПИМ???ПРОДАВА ВСИЧКО БЪЛГАРСКО И ТО НА БЕЗЦЕНИЦА,И НАЙ СТРАШНОТО Е,ЧЕ НИ ВКАРА В ДЪЛГОВА СПИРАЛА ОТ КОЯТО ОТЪРВАНЕ НЯМА!!!РЕЖИМА БОРИСОВ ГАРАНТИРА НА ЗАПАДА ЗАРОБВАНЕТО НИ!!!НАРОДЕН СЪД ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА НАРОДА И ОТЕЧЕСТВОТО!!!

Айде стига с тези лозунги! Народа ще търпи и ще скърца със зъби докато не стигнем до нова катастрофа. А ние ще стигнем. Така че, спете спокойно- гражданска война ЩЕ има. (И народен съд, само че след това.)

Няма случай България, официално да е изразила несъгласие с нарежданията от Централата на ЕС в Брюксел! Дали ще бъде разумно, след като Меркел и Оланд бъдат пометени на наближаващите изборите в Германия и Франция, пламенните им поддръжници и последователи в България, да получат така нареченият Се Де Сарски шут!

Браво! Веднага се намират пари за гелосаните ''бежанци'' с айфоните и то не у нас ами в Турция! А в това време колко българи се нуждаят отчаено от пари за лечение например?! За тях пари обаче НЯМА! И за Великден няма да дадат дори на всички пенсионери. Браво на властта!

нa султaн Ердогaн.....унижение без крaй !

Всички дето са вземали рубли, колкото рубли са взели да ги дадат за химиотерапия до копейка!

Ей зъл дух, жив да си! Добре че проклятието ти не важи за центове и евроцентове, че щяха да се свършат химикалите бе....

язък че закриха газовите камери,щеха да ти направят идеална химиотерапия там

Охооо... преброитхе се рубладжиите! :D Знаех си, че всичко тука е руска агентура - платени простаци!

Да е ку* да го начукаш ама акъл....

ОСТАВКА И ИСТИНСКИ НАРОДЕН СЪД ЗА ГЛАСУВАЛИТЕ "ЗА"!!!

Това путлерастията е уникално невменяема тълпа или просто платени тролове, които да внасят раздор и смут! Веднъж реват, каква велика и многобройна армия сме имали при бай Тошо, друг път реват, когато решат да купуват въоръжение за армията, веднъж реват, че идвали бежанци, сега реват, че нямало да идват бежанци, веднъж реват, че нямало оград, друг път реват, че давали пари за ограда. Въобще, каквото и да се случва, ако не е от Путин - все е лошо!

е по вреднa от путлерaстиятa !

Ти май не си разбрал за какво иде реч, я прочети внимателно публикацията. А най-добре викни някой да ти я обясни.

А най-много ревем от вас проеяропейците, че по три кожи от гърба ни съдирате, но нейсе... Ще дойде и вашето време.

нещо май ти хлопа ли или и ти си играл ориенталски игрички пред онова посолство

как, вони тоя, пак си е пуснал злият дух в публичното пространство, извън селския кенеф. Затваряйте вратите - ужасна миризма.

Мислех, че плащам данъци на България, а то било на Турция...

Дано греша, но ми се струва, че Турция ще оползотвори дадените й пари за други работи... Струва ми се една анексийка на части от Сирия ще й дойде добре. Хем ще решат проблема с кюрдите, хем ще си стиснат ръцете с ИД. Турция готви и присъединяването на Кърджалийско. За това БГ не се счита за външна граница с ЕС, за да няма после правови пречки за анексията. Това последното ще го направят само за спорта за да бръкнат в здравето на Русия.

Няма да бъде анексия. Ще бъдат сини каски с мандат на ООН. Източна Румелия #2.

ВЕЧЕ ПРЕКАЛИХА. ТО БИВА БИВА СЛУГИНАЖ АМА ТИЯ СЕ ЗАБРАВИХА!!!

Хосе Мухика-президент на Уругвай.В тая страна невероятна чистота и почти нулева корупция.Кара систарата кола,пазят го само 2-ма полицаи ,живее си в ранчото ,не ползва никакви привилегии от заемащия пост.Мухика вижда Европа затънала в блато.Европейците могат да се измъкнат от него ,опирайки се на интелектуален потенциал.Европейските политици предпочитат да се занимават с празни глупости.Изумява се как живеят много лидери на държави,а говорели в същото време за демокрация.Ердоган е на страната на ИД,печели от тях , в никакъв случай няма да се бори срещу ИД.ИД и Ердоган се борят за световен халифат.

Тъй де , ама не извършва престъпления.Когато извършваш престъпления трябва да те пазят и колкото по-голями са престъпленията толкова по-голяма трябва да е охраната.Та така стоят нещата с нашите '' управляващи '' .

Е те сега Путята окончателно ще се разсърди на Ердоган, че му прецака плана с бежанците в ЕС.

личи личи,не търкай

Правителството и депутатите в така нареченото мнозинство за пореден път доказа зависимостта , продажността и слугинажа пред чужди интереси.

Тези пари трябва да се дадат за огради по границата и вишки, а не на ислямистите.