Подписваме СЕТА, махат канадските визи до края на 2017 г.

България и Румъния ще подкрепят договора ЕС-Канада, след като са получили писмени уверения, че до края на 2017 г. ще отпаднат визите за Канада.

Обратно в новината

Коментари - Подписваме СЕТА, махат канадските визи до края на 2017 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпа реклама на наШта ГМО ТИКВА - Бойко Методиев Борисов!!!

Има един сорт царевица и както се досещате е ГМО,продукция на Монсанто.Та този сорт е с ген от скорпион модифициран ореш, садиш, не напоява ,огромни първоначални добиви при условие ,че ползувате препаратите на фирмата , с една дума "пред нас са блеснали житата"/царевицата/.Е вярно след няколко години почвата няма да става за нищо и трябват поне 15 години да се възстанови.Чудя се дали могат на някои да им пораснат скорпионски опашки, ще е голям хумор.Всичките тези благинки ,както и ред други дължим на това правителство спрямо , което Василий втори българоубиец, изглежда като чаровен филантроп

а защо изобщо имаме визи, след като сме равноправни членки на ЕС ???? защо пак двоен стандарт за нас ? сега ни лъжат като деца - давам шоколадче, отиваме на зъболекар. ние не сме бавноразвиващи се .

Борисов, това поредно национално предателство ще ти струва на теб и на ГЕРБ ЕООД доста на изборите! 1. Низкопоклоничество към Ердоган, довело до подкрепата на ДОСТ. 2. Съгласието България да бъде наводнена с мигранти. 3. СЕТА А до изборите има още време... И нови Бойковизми ще последват.

Тоя с кофата вазелин ни унищожава, вие избори.

В случай, че Валония бъде притисната и СЕТА все пак се подпише, ни остава още един шанс за противодействие на този изключително вреден за страната ни договор. След подписването му от страните-членки на ЕС, той подлежи на ратификация от отделните парламенти! В някои д-ви се говори за референдуми ПРЕДИ ратификацията! А тук как ще бъде?? Ратификация в закрито заседание на НС или как?

Строго секретно. Няма да разбереш.

от днес върви анкета за/против СЕТА/TTIP 91% са ПРОТИВ! NO COMMENT!

И за какво са ни канадски визи? (Да не говорим, че по закон, понеже сме в ЕС, Канада и САЩ са длъжни да премахнат визите за нас!) Нашите управници пак заменят кон за кокошка! Докога, бе ненормалници, ще унищожавате България?

Много точно казано! Плащаме с икономиката си (доколкото е останала) за да си изпълнят канадците задълженията по договорите с ЕС. Реално, премахването на визите за Канада няма да има никакъв икономически ефект за България. Единствено ще спести по някой лев на малцината българи, които отиват там на гости на мигриралите им там роднини. Ама то, който има пари за билет засамолета до там, лесно ще плати и таксата за виза, докато все още ги има визите, които така или иначе ще трябва да отпаднат.

Пак си пуснах филмчето.И отново съм потресена.ТОВА НЕ БИВА ДА СЕ ДОПУСКА!!! Много ви моля,вижте го,то прави всичките ни коментари излишни....

Вижте в ютюб това филмче-5 мин.е, то ви казва ВСИЧКО!!"CETA (споразумението между ЕС и Канада) - уроци от Канада" Канадците го разпространяват в нета, като ни УМОЛЯВАТ да не подписваме СЕТА-ЗАЩО? ОБЯСНЯВАТ ВЪВ ФИЛМЧЕТО.

"""Подписваме СЕТА, махат канадските визи до края на 2017 г""".И се пълним с тъпкано с хормони на растежа месо и хранени с ГМО животни ,и растения също генно модифицирани , най-вече зърнени, ама ние имаме опит от мухлясалата царевица от първите години на необратимия,безкраен демократичен преход

Подписваме СЕТА, махат канадските визи до края на 2017 може би - може би

Бойко дебила знае ли изобщо какво подписва?

Не съм сигурен ,че изобщо му дават да чете , а направо му нареждат да подписва.На слугинажа му се нарежда , а не го питат за мнението му,нали за това си има началници

Падат визи за Канада: всичкото циганье и "бежанци" се сбира с булдозери, камиони, влекачи, фадроми, ешелони, влакове, самолети, крайцери, подводници и де що има наземен, подземен, подводен и въздушен транспорт и мята в горите и планините на Канада. Голяма страна-безлюдна в по-голямата си част-идеална е за "бежанци". Ако тази мечта се осъществи, ви гарантирам, че след една седмица самите канадци ще искат европейско гражданство, а САЩ ще са иградили гранична стена срещу Канада, с кули, картечници, гладни крокодили и лъвове.

ТРОЛ - ПРОСТИ ХОРА НА КУБ В ДИРА

за чий х.й ми е потрябвала тази СЕТА-мета ? и кво ни грее ,че канадските визи ще отпаднат? колко ходят в Канада? щом имаш пари да отидеш до там и да поживееш малко ще намериш пари и за виза. на канадците не им пречим да им гостуваме. целта им е да намерят безпрепятствен пазар за продукцията си. реално печалбата идва след като си продал произведеното.

Около правителствената болница в Москва има сериозно присъствие на милиция. - Да не би Брежнев да е...? - пита развълнуван минувач. Близостоящ милиционер му отвръща: - Не, от четири часа извършват сложна хирургическа операция - отделят езика на другаря Живков от задника на другаря Брежнев...

Не искам СЕТА, не искам канадска виза, не искам Дънди Прешъс в България. Б.Б. не е английската кралица, не може да взима решения с такива дългосрочни последствия, за които ще плащат децата и внуците ни.

Бойко Борисов и Вежди Рашидов откриват Музея на социалистическото изкуство,след което разглеждат експонатите. ББ коментира: Тази статуя на Ленин е 32 тона, тази звезда я свалихме от Партийния дом, това е портрет на Тато, а това е картина от социалистическия реализъм - мутра и клошар. Уредничката на музея: Това е огледало, г-н Борисов.

Не ми трябват никакви визи и договори, искам си златото, което канадците окрадоха през дънди прешъс!

Не искаме нито сета нито отпадане на визите. Не искаме канадци и техните американски производни в БГ.

Ама вие всичките ли живеете в Канада и ги ядете тези ГМО продукти и хормони и тн??Или просто по стар български обичай си лаете и повтаряте нещо,което сте дочули?А да и друго...българските производители,щото си хранят добитъка само с био и еко трева,царевица,овес и не знаят какво е да бутат хормони,та за това сте зинали така,нали??И пилето и всяко друго месо от нашия пазар мирише на урина и антибиотик!!А всичко българско производство (с 1-2 изключения) е с долно,гнусно качество!!!

Виж какво, аз предлагам да се преброим. Редно е, това са важни неща и не може в рамките на 4 годшен мандат някой да ни ги натресе. Това е редно. Защото корпорациите отдавна не са национални. Българското производство стана гнусно, като влязохме в Европа. Може и още по-гнусно да стане - след СЕТА.

Още от сега целокупният български народ редом с пенсионерите си точат лигите, как ще се юрнат към Канада та да си купят кофичка евтино ГМО кисело мляко.

...много блудкави вапроси от juрналистите.....нищо което наситина има значение.....

СЕТА е път към TTIP /трансатлантическото споразумение/ Информацията е тук link/what-ceta

Предполагам, че Борисов не е чел този договор. Дори и да го е чел, не е разбрал смисъла му заради терминологията, която не му е позната. НО ПОДПИСВА ОТ НАШЕ ИМЕ! ОСТАВКА!

да си го видял да чете някъде да чете,съмнявам се дали е чел и винету защото не знае азбуката и не може да чете.неговият язраз"аз съм прост герп и вие сте прости" не се отнася до мен.

Нашият тиквеник много ентусиазирано ни разказва как сме щели да получим безвизов режим с Канада. Само пълни глупаци или цигани може да се радват на това. Ако наистина стане, то 1-2 милиона българи ще изчезнат от България в посока Канада. В замяна Канада ще ни засипе с месо и продукти с хормони и ГМО (вредни за здравето на българите), на много ниски цени, което ще фалира масово нашите производители. Та не разбрах Бойко и другите наши дебили защо са се съгласили да подписват тоя договор, те за българите ли трябва да се грижат или за Канада.

Защото Тиквеника е една преуспяла мутра еволюирала до политик. Той сложни документи още повече написани на чужди езици не може да чете. Тиквата както и останалите ни политици са едни прислужници с ограничени пълномощия. Мутрата може да строи магистрали и да реже ленти, но по въпроси касаещи ЕС, НАТО, Трансатлантически споразумения и т.н. няма правомощия да решава, там решават Началниците от Брюксел и Вашингтон както тъпата тиква се изтърва веднъж. Лека полека ще ни завлекат в Трансатлантическото споразумение, ще станем истинска колония на Америка, ще ни затрупат с бежанци, ще ни хранят с ГМО и лека полека ще си изчезнем както индианците. Освен ако не се вдигнем /невероятно/ или пък БРИКС успее да разкаже играта на Америка преди да е изсмукала соковете на Европа /по-вероятно/.

... евтини на брашното. Значи подмамваме магарето с морковче, та по - лесно да му нахлузим самаря. За какво е и на баба Цеца от Вонливище виза за Канада - тя до вчера беше обирана от нашенските, сега и стовариха и чуждоземски разбойници да и шетат по къщичката, та на нея само как да се добере до Канада и е зорът, зер.

Ще ви внесат ГМО-та и хормони, колкото си щат. За комисионни- продсжници в България колкото сим щещ. Пълен форум с разсъждения, осъждане и т.н., пък нито един не е излезнал да протестира. Я това да беше в Гърция, да видим кой ще подпише без да знае народа какво се подписва. Всички като един ще са на улицата. А тук- само писачи, драскачи, мрънкачи и роби... роби... с робска психика. Заслужавате си го!!!! Колко излезнахте да протестирате срещу мигрантите- мижава група.

...хварлете го тоя на орките....да си получи всичко каквото е подписвал с вересиите ...

Прилича ми на стръув за балъци, тази уговорка с българските визи! Ние по право, като членове на ЕС, трябва да получим безвизов режим за САЩ и Канада! Но, ЕС има безпринципно ръководство изглежда и дели членовете си на по-членове и по-малко членове! По всичко личи, че Правителството ни, евро-депутатите ни от ЕНП, Премиера и Президента ни са слаби и безусловно зависими от САЩ и силните в ЕС!

Бокич, я дай да видим какво подписваме? Щото ти утре ще си вдигнеш шапката с крадените милиардчета, а ние и децата ни оставаме да изпълняваме това, което ти СЕГА ще подпишеш! 'бириш ли?

Възползвайки се от СЕТА канадците могат да ни съдят до дупка , а ние да им плащаме..... link Канадците от Дънди Прешъс Металс тихомълком скриха златните галерии на Троя в Крумовград 26.08.2012 ..Най-старото златно находище в Европа, давало бижута на Древна Троя падна под канадско робство. С помощта на правителството, незнайни чужди концесионери продължават да крадат България без капка срам! Няма абсолютно никакъв, било то държавен или обществен контролен орган, който да се занимава с мониторинг върху дейността на канадците в града при източните Родопи. Великата договорка между държавата и канадците, е че ние ще взимаме 0.75 % от добитото злато! Може ли човек да си представи по-голям подарък за чужденците и по-голямо унижение за народа?!.. link Цветелина Йорданова  19:05 27 юли 2016 "Дънди" добила злато и мед в Челопеч за $1,5 млрд., внесла в хазната $0,023 млрд. Държавата сама се ощетила с милиони от златната концесия в Челопеч, показва одит на Сметната палата .Това са основните изводи от изключително задълбочен одит на концесията, публикуван от Сметната палата в сряда. Въпреки че той изследва периода януари 2011 г. - декември 2013 г., чрез него на практика може да се проследи цялата история на концесията. Хазната прибира само 1,5% от добива За трите години на одита - от 2011 г. до 2013 г., канадската компания концесионер "Дънди Прешъс" е добила край Челопеч 5 153 261 тона руда. Съдържанието на мед в нея възлиза на 66 759 тона, на злато 18,8 тона, а на сребро 42,99 тона. Стойността на извлечената за трите години мед е 531 млн. долара, на златото 939 млн. долара, а на среброто 41 млн. долара. Общата сума на добива е над 1,5 млрд. долара, става ясно от доклада на Сметната палата......................

Махат визите , а транспортните ти ли ще ни плащаш бе кочан ?!

Догодина очаквайте и подписване на договор за безвизов режим с белите мечки на Северния полюс! Само гледането на северното сияние ще е платено, ама това е местният атракцион, така да се каже.

А България размени кон за кокошка. Поне да бяха изисквали от канадците още: - признаване на нашите дипломи за висше образование; - свободен достъп до пазара на труда в Канада; - гаранции, че месо с хормони и ГМО няма да влезе в България.

Ти па много искаш сега - и кино, и лимонада.

И като всички ще се ЮРНЕМ за тая пуста Канада! Краката ще си счупим чак да ходим там да студуваме и да копаме торф...

Канада с взимането на златото. Добър пример за манталитети култура. Длъжни са безсрочно да позлатят и обгрижат всеки един българин.

кой им е разрешил да говорят или подписват от името на двата народа без референдум? Като не си изпълняват задълженията към нациите, нямат нужда от гражданство

Премахването на визите за Канада е на-маловажният проблем за 80% от българите, които дори не могат да си позволят лекарства, храна и др. от първа необходимост, ... та едва ли дори си и мечтаят да ходят в Канада!

Не на подписването!

А няма нужда! Договора в парламента. Затова сме парламентарна демокрация. Стига ни едно Беляне, от второ няма нужда. Щом Валония е против, искаме да разберем цялата истина.

най-после добра новина! да се надяваме, че не е троянски кон споразумението

продали сме се за некой пробит долар и говеждо ГМО от дето на цецка ще и прорастне мустак

Хей дебел, мазен банкянски мизерник стига си правил гнусотии и поразии на България и българите, махай се и се спри вече, управлението ти е по лошо и от ядрена война мизернико. Кой те сложи на тоя пост бе твойта м.....

Ббоже Господи, накъде върви този свят? Обслужване на монополите зад които стоят 1-2г-за, а му слугуват цели контитенти???? Боже Господи, не му ли е обидно на българина да пуска червена бюлетина, която вкарва във властта турски партии, турски интереси и още един кръг грабители, поради необходимост от брой гласували за червените? Боже, Боже!

Голям праз, че отпаднали визите за Канада! И сега като потече един туризъммммм! Леле мале! По-скоро това е отваряне на още един авариен изход за бягащите българи от България и опразването на земите ѝ с все по-малко документални пречки. Не одобрявам тази стъпка на ББ. Който си има роднини там, има и документални предимства като покани да пътува и види децата и внуците си, колкото и да е скъпо.

Нищо не подписваш! Да махнат визите ВЕДНАГА, това беше вече подписано, а после ще видим за другите подписваници!

ИДИОТИ,КРЕТЕНИ И ПЪЛНИ ОЛИГОФРЕНИ!!!

правителство не могат да бъдат валидни. Ще ги отменим ние - суверенът. Никой не ни е питал за нищо. Не признаваме договорите ви, не признаваме законите ви, не признаваме прехода ви, не признаваме откраднатите ви от нас богатства! Долу омразната власт!

А ти къв си та да пита някой? Капацитет ли си, резистор ли си?

Не знам дали мога да бъда резистор, ама ти си транзистор!

Искаме референдум! Или както за НАТО, за ЕС- народа никой не го бръсне за с---а. Мръсна продажна напаст. Дано Бог ви накаже подобаващо вас и наследниците ви.

ако съществуваше няма да има толкова нещастия, войни и смърт по света. Трябва да ги накажем ние.

и това е вярно!