Европейска агенция за разузнаване предложи Брюксел

Еврокомисарят по вътрешните работи Димитрис Аврамопулос предложи днес създаването на Европейска агенция по разузнаване след атентатите в Париж.

Обратно в новината

Коментари - Европейска агенция за разузнаване предложи Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва ЕС да се мобилизира като ЮМРУК и да ги размаже.

СЪЗДАВА СЕ СТРАХ ОТ ТЕРОРИСТИЧНА ЗАПЛАХА,И ПОСТЕПЕННО СЕ ПРЕМАХВА НЕЗАВИСИМОСТТА НА ОТДЕЛНИТЕ СТРАНИ ЧЛЕНКИ,И СЕ ОГРАНИЧАВА СВОБОДАТА НА ГРАЖДАНИТЕ!!!

Hаjде без таквиз мераци да създавате нови терористични центровe защото саде глухия и слепия не е осъзнал кой и защо създаде ид и разруши светските арабски държави,,

Какво прави Русия 10 г. в Афганистан Коледни подаръци ли раздаваше?

А С КАКВО ЩЕ СЕ ЗАНИМАВА ИНТЕРПОЛ В ТОЗИ СЛУЧАЙ???

И при тях ще се формира една нова агенция, която ще контролира работата и на Интерпол и на тази новата Европейска агенция.

Шило

За единна агенция е рано да се говори, защото доста време ще отнеме създаването и организирането и и т.н., но за засилен обмен и съвместни действия в определени сигуации- мисля, че е крайно време. Както и да се опростат правилата за взаимодействие и правна помощ.

Ей как се сетихте,какви решения,малеее. За тия пари дето вземате трябва да се срамувате ,че сте живи.

само българската, но и ЕВРОПЕЙСКАТА социологическа агенция на специалните служби ще пуска съобщението: "- 94 процента от телефонните разговори на българите са чисти глупости." И ша ни класира и тя на последно място..

да отидат веднага на стаж в кгб !

За всички заблудени, които не искат да отворят очите си, тази сутрин един израелски полковник от тайните спец служби каза, че Европа ще гори от тероризъм, Франция вече е неспасяем случай, а българите не трябва да допускат бежанци в своята родина. Дори в арабски свят не ги искат, защото ще им създават проблеми

Това интервю ме разтърси. Е по този начин говори човек, който наистина знае какво говори. И макар, че не се виждаше почти нищо от него, вдъхваше респект, сила и непоколебимост. В нашата Родина обаче, не съм изпитала нищо подобно, когато някой от нашите се напъва да дава мнения...

Немецът е абсолютно прав! Ама пусто как и с кого да обменя информация, като сигурно в половината от държавите от бившия соц шефовете на спец службите са с московска закалка, за българите е излишно да се уточняват подробности!

КРАВАРИТЕ ПОДСЛУШВАХА и сбира де що има информация по света - кво последва за ИД? Галене с перце над година и половина.. И с посещението на МАККЕЙН в СВОБОДНА СЕВЕРНА СИРИЯ НА АЛ КАЙДА, изведнъж територията и стана ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА НА ИРАК И ЛЕВАНТА!!!

Тия са пълни нещастници. "Да създадем поредната комисия и да раздуем адинистрацията и бюрокрацията". Тотална неадекватност и импотентност. В същото време политиците купуват нефт от главорезите и им продават оръжие. Хората във Франция и къде ли още не по света бяха убити от лицемерието на собствените си политици.

Европейска разузнавателна агенция - това е истината! Германиците не стига че поканиха арабите ами и контра го играят! Имам чувството че Германия иска да унищожи европа! Както трябват и гранични Европейски войски за охрана на границите на ЕС! Въоръжени и с пълномощия срещу незаконно преминаващи границата! Но Германия е против и е ясно че няма никога да стане! Бойко е подлизуркото на Меркел! ДЮНЕР ПОЛИТИК! хаха

нашто контингент вътре ша Ва придаде моминталну на всички, дажи и без пари. Пийте си квото там пиете и ни мъ туварете с още ерворазход. По-добре като почнат да праят новата джихадска държава, тез дето Меркел ги пусна, тогава да си правят разузнаване.

НАЛОЖИТЕЛНО Е ДОКАТО НЕ Е КЪСНО ! КАКТО ИМА ОТДЕЛИ ЗА БОРБА ПО ДРУГИ ПОКАЗАТЕЛИ ДА БЪДЕ СЪЗДАДЕН И ОТДЕЛ ЗА БОРБА С ИСЛЯМСКИЯ РАДИКАЛИЗЪМ ! ВИДЯХМЕ , ЧЕ ТАЯ НАПАСТ , КОЯТО Е НАВРЕД ОКОЛО НАС, ЦЕЛИ УНИЩОЖАВАНЕТО НА ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ! ТАКЪВ ОТДЕЛ ЩЕ Е ПО-ПОЛЕЗЕН ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРАНИ ОТ МНОГО ДРУГИ ХАРЧОВЕ ЗА КАКВИ ЛИ НЕ ГЛУПОСТИ, ЦЕЛЯЩИ И ПРЕПИРАНЕТО НА ПАРИ ! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СИ ПРИГОТВЕТЕ КОРАНА ЗА ЗУБРЕНЕ И БУРКИ ! "СТРАХ - ЛОЗЕ ПАЗИ...!"

Предложи как да се харчат повече пари от едни хора. Пълен измамник.На фона на всичките разходи още едни, сякаш при толкова много национални разузнавания се намериха едни, които да открият готвените атентати. Пропуските са в незнанието на арабски, интернет революцията и глобализацията на престъпността и тероризма. Идеята за евроразузнаване е идея за изтичане на средства по определена посока и нищо повече. Отглеждаме хрантутници, както САЩ си отглеждаха ЦРУ и ФБР, а в същото време няколко самолета ги удариха много тежко и показно.

Ударите на Световния търговски център е дело на американските специални служби ... както и убийството на Кенеди.

ако европа иска да баде силна като уса -- да копира неините закони и служби, и да оеднакви запластанята на труда вав всички даряви за да е европа а не да е рзграден двор за "имигранти" *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В ДИР БГ оперират основно подкрепящите човека който си маже косата с кислородна вода, за да изглежда по мъжествен. Добре го бушонираха преди месец. Изяде и един шамар зад врата)))

Нищо след шоуто след изборнат нощ не може да се сравни с шамара зад главата! Пеенг! И риплей: Пенг! Баси народната радост настана по нета и телефоните!

Никоя национална държава не бива да губи сензорите си за животоспасяваща информация в полза на аматьорски, с неясни крайни цели и недоказано доронамерен политически Франкенщайн като ЕС. Съюзът провокира безумна криза като бежанската, не защото нямаше информация. И целта на европейското ФБР не е събира разузнавателна информация централизирано, а да я отнема от държавите.

Каква стана тя. Нашият предишен зрял, развит и всякакъв там социализъм, с борбата против капитализма и съюза СИВ ще ни се видят детска градина пред този октопод, който се ражда в момента. Те всички дето иронизират "комунизма" ще видят в какъв комунизъм, но с друго име ще се озовем този път!!! Дали и тези ще се правят, че всичко е в името на народа. Олеле, пак същия филм, но по шарен!!!

другарю теб като гледам колко ти е акъла сигурно си бил комсомолска секретарка по времето на "комунизма" а сега си от дпс 2 на сидер ага

Ти се погрижи за твоя акъл, че аз може да съм била "комсомолска секретарка", ама баща ти е бил партиен секретар. Щото тогавашните партийни секретари след 1989 започнаха най-яростно да ругаят тогавашното време. Според мен ти си завършен КРЕТЕН!

пак се обади

Проглежда народа . Ето така се заражда бюрокрацията. Папане. Гушене. Кафе с райбер. Партита.Командировки. Оле-оле. Много работа ще падне.

гърка е апсолютно прав ..отдавна трябваше да има европеиско фбр и европеиски федерален съд които да разследва и съди не само терористи но и корумпираните политици и червени крадци като нашите които тука са над закона....за да е общ съюз не е достатъчно само единна валута а общи правила и сигурност

Май и единната валута не се получи. И Шенген. И общата армия. И GNSS Галилео даже, и тя не се получи. Щото империя, даже и малка държава, не се гради с "мониторингови доклади" на млади преводачки и преминали втора младост "лидери". Не се ли опънат на САЩ, нищо няма да им се получи.

Излишно е да има европейска агенция по разузнаване. Ако на някой нещо не му е ясно особенно хибридните войни , нека се обърне към специалиста .

Айде, още една структура, която ще гълта милиарди, хиляди мастити служители със супервисоко заплащане на гърба на европейския данъкоплатец. Сега като се почне една борба с тероризма, та край няма да има. Такива безотчетни пари ще се харчат, щото всичко ще е строго секретно. Те и нашите ще се облажат. Ще им паднат доходите и на европейците, та така ще ни се сближи стандарта. Гениален план!!!!

хайко гьобелс ще е председател. меркел пак е съгласна да отиде при цукърбърг да трият мнения. защото това е в основата на всяка диктаторска система, която "прочиства" мнения, които днес споделят над една трета от американските конгресмени.

Какво изобщо прави??? ЗАДНИЦИ!!!

как какво прави? оправят личното си бъдеще. как беше там: "... всекиго според възможностите, всекиму според потребностите), и за обществени отношения, базирани на свободното сдружаване на индивидите.". а за избирателите само гърч до спукване, а като се спукат ги замяняме с "управляем ресурс". питайте юнкер, той ги чатка тия неща. в същност не ги питайте, че само ще си загубите времето да слушате нещо като нищо.

Още местенца за наши хора, още лапачи, още бюрокрация...

Какви служби, какви пет лева! Те както се уср..а френските служби защото се подготвяха за форума по климата и пренасочиха всички шпиони дето уж трябваше да вардят атентати сега европейска служба ще правим. Кой ще подслушва тази служба? Обран? Дето и фашист го наричаха преди време. То туй стана по- гадно от компартия от натегачи.

Много добре, още една организацийка дето ще се напълни с връзкари и некадърници от цяла Европа.

европейска аксиома: колкото "повече европа" - толкова повече комунизъм и диктатура на самозабравилите се. ; но вярно е също така, че европейските чиновници не взимат така високи заплати от нас, както вземат "заплати" от концерните и поради това са прави да не гледат интересите на народите, които са легитимирали интересите на концерните, чрез гласуването си за евро-чиновници, където шуро-баджанащината е на едно твърде завидно ниво. хората едно време подкупваха с бутилка слънчев бряг и кутия троен лешник. в днешни времена комунизъма се доразви безмерно в това отношение и спомените за "едно време" будят само мили усмивки от старите ленти...

слушай вчерашен пикльо, не ни обеснявай какво е било по времето на комунизма с бутилка и бомбони, по времето на комунизма мачкаха способните за да може на тяхно место да се издигат простаците от партията и техните копелета които ползваха привилегии на активни борци

пикльо ще викаш на баща си посерко нещастен на социална помощ. това като първо. като второ ще ти кажа, че сега сте си все същите. само че вече не издигат само внуците на активните борци, като сергей, ами се прибавят и разни ктб барековци. в днешни времена се ползват с привилегии много повече копелета и простаци като теб. само че днес ги наричат "протестърчета". а за сметките в ктб няма да говорим, защото там нямаше привилегировани, а само способни, защото не всеки е способен на такава гнусотия, да краде по пет пъти от народа си и пак да не му стигат парите от приматизацията. това ясно ли е написано?

Едно от тези копелета се казва С. Дянков ....... а друго М. Велчев и т.н. Вече не им пука че започнаха да се разкриват !

А сега да не би да е по-различно?!!! Мачкат се способните и на тяхно място се назначават наши верни партийни тербави другаре. Тшя "калинки" - рожбета на ГРОБ - откъде ни налазиха, а? От началник отдел нагоре всичко е гербава калинка.

хихи как е кръга на илюзорната компетентност расте ли?

баси нещастниците, тия станаха по зле от комунистите с изоглавените си чиновници в некакви измислени служби и институции, напълно откъснати от хората и дествителноста канцеларски плъхове се опитват да дирижират живота на хората

извинявам се, но когато гледам новините на "демокрациите" всеки път се сещам за филма "гудбай ленин". но на практика голяма част от отрочетата на "комунистите" управляват европа. меркел бутна кол с интрига и се заобиколи с верни другари. тази чума е по-зле от всеки "комунистически" режим.

тея до сега ни баламосваха с мигранти сега с европейска агенция за разузнаване я съпрете се малко мина ви времето:) държава - това понятие за изхвърляне ли е??? не стана

типично за брюксел. винаги след дъжд качулка. човек остава с впечатлението, че цялата тази нео-либерастка вакханалия бе предизвикана за да се подсили диктатурата на малцинството от брюксел срещу мнозинствата на народите на европа. но за какво ви е ново разузнаване, служби, полицаи, след като ни убеждавате, че призивът на франция бил "символичен". това е най- новата перверзия на лицемеркелите. за да не участват във военните действия, те казват, че атентатите също са били "символични". франция праща символични самолетоносачи, за да се бори символично със символичния идил, който е подкрепян съвсем не символично от всички онез, които днес продължават да увеличават "силите за сигурност" и диктатурата на зелките в европа, без да отстраняват причинителите на заразата. а това е същото толкова загубено, колкото да извикаш всички джихадисти-сунити на селфи.

да се обърна и към интиликтуалцити, които ката ден ни занимават с невежите си писма, призиви, обвинения по вини, които те не могат и да докажат, което се нарича донос или клевета. на практика, те клеветят мнозинството на народите на европа. и това тяхно действие щеше да е самата невинност, ако не беше чиста подривна дейност в полза на джихадистите. неуважаеми интиликтуалци, защо до сега не написахте нито едно такова вдъхновено писание за спиране на войната в сирия. не написахте нито едно писание против подкрепата на умерените главорези от вашите правителства. защо до сега не приехте и един "бежанец" в собствените си домове? много от вас казваха, че шарли абдо са си го търсили, което е завидно подлярство в съпоставка с това за което се борите - против свободата на словото и за шария. аз ще ви кажа защо сте против народите на европа - защото и вие имате полза от "бежанците", инак кой ще ви обърне внимание. а така и вие печелите нещо от чуждите нещастия - тези на жертвите на умерените главорези от двете страни на границата - разумно vs безумие-диктатурата на малцинството над мнозинството.

На Балканите да си направим наш Шенген и да си решим проблема!

Точно и може да си разрешим съпроса по балкански. На границата пропусквателния пункт като тоалетна. Всеки мъж сваля гащите, проверявасе да не е правоверен и правоверните ги проверяват и отвътре да не носят нещо за атентати. И може да има даже да има по-голяма пропусквателна способност от еврогейските граници.

Още някоя агенция да ви дойде на ум, за да я издържаме! То не беше европейска полиция, после армия ... какво ли не!!!!! Просто прословутия "Шенген" не работи, не се попълва със свежа информация или ако я има, не се ползва, всички в тайните служби са в унес :) Не може да каниш гости от кол и въже, без да си оправиш вратата на входа в дома ( това, което направи Меркел). Я се махайте с глупостите си!

да се разкарате,да се забрани исляма официално и коѝ откъде е!И ще си живееме спокоѝно!

Да вея и измислените разузнавачи!Те си направили цяло арабско село в Белгия, разхождат се с калашници, ония щели да разузнават....

Чини ми се, че се е изказал неподготвен малко...

пак глобал и антиглобалѝ:) ей това да имаш европейска власт голема примамка за шарани излезе