Коментари - ЕС към САЩ: Не се намесвайте в политиката ни | Днес.dir.bg

ЕС към САЩ: Не се намесвайте в политиката ни

Комисарят по външна политика на ЕС Федерика Могерини предупреди правителството на президента на САЩ Доналд Тръмп да се въздържа от намеса в политиката на съюза.

Обратно в новината

Коментари - ЕС към САЩ: Не се намесвайте в политиката ни | Днес.dir.bg

Коментари

Како магарице, колко си жалка.... СЕ ЕНО ИНДИАНЦИТЕ КАЗВАТ НА БЛЕДОЛИКИТЕ: Нема да стъпвате отсам реката. Надеваме се, че ше уважавате нашата................евронещоситам. Ако не направите тва, ше се сдушиме с останалите индиански племена за по-добра защита на техните интереси. ЗНАЕШ КАК СВЪРШВА ТАЗИ ПРИКАЗКА, НАЛЕ? ПО-ДОБРЕ МЪЛЧИ, ОТКОЛКОТО ДА ВРЕКАШ И ДА СЕ ПРАВИШ НА ВАЖНА, А ДА НЕ СИ.

Опаааа ке се мрееее мръсни американски фашисти

Съюз на 28 държави, командван от Меркел и Могерини.ОТ КДЯ НА КЪДЯ.А БЕ КОЙ ТА НАУЧИ БЕ ТВОЙТА......

Българите не са гласували за тази нещастница и не са я пращали да учи Тръмп ,как се правят деца.

НАИВЕН ПРИЗИВ НА ЕДНА ЗАБЛУДЕНА ЖЕНА!!!

Смешницааа

Всеки бежанец като получи статут и като извика официално още 10 свой роднини стават 11 спящи терористични клетки като се размножат след 10 год. ??? калкулатора пуши........Жалко,че тая Могерини е сънародничка на Ориана Фалачи-писателка -журналистка,който желае да научи истината за това ,което става в ЕС да прочете книгите и-докато не са ги унищожили..

На снимката Фредерика изглежда великолепно, намерила най сетне своето женско щастие със "сирийски емигранти", а гадняр Тръмп иска да и го развали. Напълно разбираемо, но защо на гърба на всички ни

ЩОМ СТЕ С НАС И САЩ И ЕС ЩИ ВИ ФАЛИРАМЕ.ИСТОРИЯТА ГО ДОКАЗВА.

кое? Аз, ако бех на Тръмп и имах българите за съюзник и ми се гордеят, че в който съюз са влезнали СА ГО ФАЛИРАЛЕ: напалм, геноцид, 0 /Повтарям нула/ българи НАЛИЦЕ. КОЙ ШЕ ФАЛИРАШТИБЕ, И ШЕ СЕ ФАЛИШ! НЕУДАЧНИК.

"Комисарят по външна политика на ЕС ..." . Комисари, комисии, съюзи, алюзията с болшевиките от времето на СССР е пълна.

Вицът на годината- имало Европейска политика. И тази дропла живее в накаква паралелна реалност.

Тъпа чиновничка, тъпа и грозна!

Намесата на Тръмп е ,че каза на двете патки -Меркел и Могерини че ислямизират европа...

Тази италианска каракуда, много на сериозно се е взела ! Седнала да дава акъл, на американския президент ! В Брюксел, има само бюрокрация, и "кибици", които струват прекалено скъпо на данъкоплатците !

Могеринчето да не размахва така пръстче на САЩ, че не се знае къде ще и го заврат. Пръстчето.

Могерини,Меркел,Олан,Юнкер ,Туск,превърнаха Евросъюза в ИСЛЯМСКИ КАТУН и продължават до пълното му унищожение,срам срам срам

Интересно! Преди малко повече от година, Виктор Орбан обвини САЩ,че се месят във вътрешните работи на страните от централна и източна Европа. По това време от страна на Европейския съюз нямаше никакви реакции! Сега изведнъж,видите ли вие се месите! А преди нямаше ли намеса? Имаше! Защо тогава мълчахте,а сега ревете? Много принципни сте! Няма що!

Уважаемата госпожа/госпожица Могерини кога най-сетне ще се завърне към изследванията и докторатите, посветени на исляма и арабския свят и да остави европейците на мира?

Новата политика в САЩ започва "лекичко" и непрекъснато да изнервя ЕС, нали г-жо Могерини. На този фон лъсва безпомощността и проекто-разпада на креатурата ЕС, постигнати с конкретните "безумни" действия на същества като Вас!

Аха, значи вие можете да се месите в политиката на САЩ. Да им казвате за какво да си дават парите и т.н., а те не могат да се мешат във вашата??? То бива детинщини, бива самозабравяне, ама това вече си е клиничен случай.

Г-жо, това че Ви унижиха публично все още не е никаква намеса. Това е оценка за работата Ви, за кочината в която превърнахте Европа.

Бо Бо

Да няма намеса, да няма алтернатива, да няма конкуренция. БОЙ за това кой да управлява робите в Източна Европа. Филмите, в които българите живеят са по сценарии на Евроатлантика!

Викат западните еврофакъри от Гейсъюза, че докато кенийската маймуна Обонго, им казваше направо им заповядваше какво да правят.....нямаше проблеми! Но сега, когато Тръмп управлява САЩ...има проблеми!

Това,че Тръмп приема Брекзит положително не е намеса в делата на ЕС. Аз също го приемам положително - значи ли,че имам силата да се намесвам в политиката на ЕС ?

Когато външен министър посети друга държава етикета на дипломацита изисква да бъде третиран с един ранг повече и да бъде приета от президента. Могерини е приета от заместник съветника на държавния секретар (външнен министър). Това си е меко казано унижение и редното е Могерини да не приема този разговор. Но тъй като е ясно кой кой е, се кланя пред господарите.

Време да си даваш оставката и да заминаваш в циганската си Държава ! Станишев ясно каза , че им омръзна от такива пишман управници на народа и че две трети са гласували за Социалистите !

....пални глупусти...та EC не е имал независима от Aмерика политика !...а и Aмерика ако се драпне ...вие ще се наакате !...вапроса ми е ние балгарите защо сме в този мартвороден саюз !....ние сме самo в ролята на краводарители в него !...по добре скатаи усмивката и се замисли какви глупусти плещиш а и колко хора им вярват ....

Уникално неграмотна!

Уважаема могерини!!! Ами и Вие провеждайте правилна политика, насочена към хората!!!

Я виж тая кога се насети, че САЩ се бъркат в политиката на ЕС! Очевидно е, че сега САЩ се месят по- малко или даже не се месят в работите на ЕС. Същото обаче не може да се каже за грубата и нагла американска намеса в ежедневните политики на ЕС, както беше по времето на Обама! Тогава май на магарицата и соросодомитите в Европейската комисия им беше много гот и даже се престараваха да изпълняват нарежданията на Белия дом! Абе гнусни плужеци, които разсипаха Европа!

Я дпреди Тръмп тия там бяха вечно надупени на обамата и въобще не им правеше впечатление че играят по интересите които диктуват от тамама сега нещо решили че е време да обърнат палачинката защото европейците вече едвам ги търпят и ще им бият шута скоро на еврогейските подлоги

Ето виждате ли ги ,да няма намеса,да няма алтернатива,да няма конкуренция-САМО те да управляват както искат. Треперят им глинените крака за робите в Източна Европа.

Могерини, наистина си голяма магар.ца! Значи ЕС може да се меси в чуждите вътрешни и външни политики, а САЩ не може! Що така бе пат.о проскубана? А спрете ти и подобните ти да се врете в чуждите дворове и тогава искайте същото! Де двоен аршин дееее!

САЩ винаги са се намесвали в политиката на ЕС.Някой да не мисли ,че сега ще спрат ,защото на някои евролидери не им харесва политиката на САЩ

Швеция не наема медицински специалисти от ЕС а започва да приема "специалисти"на работа от извън Европа ползвайки фондове

Тази, пък! Как да не се намесва САЩ в политиката на ЕС! Та, САЩ са господарите на планетата Земя.

БЯХА ГОСПОДАРИ.

тая си има харем от негри мигранти

Чрез плана Маршал, САЩ подчиниха всички евродържави. Обезпечението САЩ е определила държавното злато на всяка държава.Изключение е Франция, която благодарение на Дьо Гол изтегли златото си от САЩ и излезе от НАТО. Дьо Гол е последният независим ръководител на европейска държава

Тръмп има опит с ку---те, скоро е време да опраска и мама Мерки и Могеринчето по дупето....Лапахте черния и още искате уруспии мръсни...

поредния русофил-интелектуалец..

Иронията ти е тъпа и неуместна. Влюбените в исляма каквато била Могерини може да се зачулят и да потеглат към някоя миризлива държава, не да налагат исляма на европейците.

Бреййй, тия еврогейчета голям го вадят! Само дето досега усаняците ги командваха на 100% чрез шепа свои хора по върховете, като Меркел и с-ие, и занапред ще бъде същото, ама нали на думи трябва да се правим на голяма работа пред очите на плебейските маси...

Агресивната политика на САЩ и Русия може и трябва да бъде парирана с даване на Германия организирането и командването на армия и политика за целия ЕС. Смятам не се съмнявате, че никой в света не може да се сравнява с Германия във всяко едно отношение. И ако цяла Европа е с нея ( не както в миналото ) резултатът за другите ще е лош.

Германия -да ,но не ЕС.

Германия отдавна не съществува-има една държава ,която се казва сега Германистан,Геймания или Жидмания- така ,че си научете урока по гиография(((

хахаха тва трябва да е некъв майтап:))) те САЩ Ви правят политиката бе селинджъри:)

Храненичето на Шорош и мама М докараха милиони африканци в Европа.....От Милиона влязъл в Германистан миналата година 63 ма са почнали работа,останалите 999937 бежковеца продължават три пъти на ден да се дупят към Мека и да гонят дебелите германки в тъмното . Братята на синовете от Сион,вмирисаните на лой,обрязани последователи на епилептика педофил ще започнат да работят на марта в сряда,когато цъфнат налъмите и когато на дъртия Шорош му се вдигне рязаната карабина. Докато не вкарат на лечение в психиатрията дъртата Меркел нито един чалмалия няма да си развали хатъра. Българи и тука ли искате да стане Германистан??? Ако имате тикви вместо глави кой ви е виновен??

не са три пъти на ден - пет пъти са - европейците работят, а те както си отбелязъл "се дупят" - с две думи - хрантутим ги

Умира от кеф, че ще пречи на Великобритания, следващите 2-3 години!"Великобритания ще остане член на ЕС още поне две години (...) и няма да може да сключва търговски договор с трети страни", подчерта Могерини." Значи, важно е на Вуте да му е зле! Абе, тая да не е от шоплука, ве? Без да ги обиждам шопите, защото и те не могат да са толкова гадни!

Европейския съюз си е американско творение и инструмент на влияние във всички сфери, и те (САЩ) могат да си правят с него каквото си искат. Послушковците имат правото само да изпълняват, както до сега и да се скътават, за да не си загубят астрономическите заплати, който балъците им плащат! ЕС е и ще си остане една лобистка организация и хитра машина за пране на пари.

Не се намесвайте в политиката ни на разделяне, отслабване и разделяне на Европа, като противопоставяме ЕС на Русия и пълним Европа с канибали и касапи ислямисти.

"Ние няма да се намесваме в политиката на САЩ. Европейците разчитат, че и Америка няма да се намесва в европейската политика", предупреди Могерини, Могерини-то явно не вижда как европейските политици се задавят от лаене срещу Тръмп. А сега вижте "ние не ви се месим". Ако това, което става напоследък в ЕС по отношение на Тръмп не е месене в чужда политика, представям си пък какво ще е "като се намесят". Лицемерие и дебелоочие, това е госпожата!

България внася годишна такса в ЕС на стойност 1 млрд. 250 млн. евро. Получава т.н. европари, които са български не повече от 600 млн. евро. Още толкова отиват в джобовете на големите колониални евродържави. Е, каква ни е сметката от този съюз ?

Това са лъжите на Г-жа Лъжа. Колкото и да ти се обяснява, чугунената ти кратуна няма да вдене.

Сметка разбира се ние долу нямаме никаква, но управляващия ни корумпиран елт от дясно и от ляво има. Те бързо разбраха каква машна за препиреане на пари се явява ЕС и бързо се включиха в играта. Понеже няма как да бръкнат и откраднат пари директно от бюджета и не могат и не искат сами да си управляват парите и инвестициите, предпочитат да дадат 1,2 милиарда като вноска в ЕС, но да приватизират малкото (600 - 800 млн. лева), което се връща като "помощи", като си го разпределят на близки до управляващите фирми. Това е цената на послушанието и продадения национален суверенитет! Управляват ни продажници (леви ии десни) скрити зад красиви демократични лозунги и празни, изпразнени от съдържание приказки!

contact@

Ясно се вижда от сайта на EU, че общо вноската на България е около 400 милиона евро, а общо приходи над 2700 милиона (2 милиарда и 700 милиона). Разликата в полза на България всеки може да си сметне. http://ec.europa.eu/budget/figures/interactive/index_en.cfm

Европейския съюз стана точно копие на комунистическа България. Някаква група се разпорежда и нарежда, и живее на гърба на останалите "ради общото благо". И разбира се, както българските комунисти се подчиняваха безпрекословно на Москва, европейските "комунисти" се подчиняват безпрекословно на Вашингтон. И разбира се, както нашите бяха уплашени от изолационизма на Горбачов, техните са уплашени от изолационизма на Тръмп. Дали няма да има Перестройка и на запад?

"От Полша до Португалия, от Финландия до Малта, европейците смятат, че техните интереси ще бъдат най-добре защитени от нашия съюз" ----------------------------------------- Най-източната точка на ЕС са България и Румъния, а не Полша, сеньора Могерини. Вие нас сметате ли ни за член на ЕС, или за буферна зона? А ако не искаме да бъдем ваша буферна зона? Ай сиктир!

Коментари - ЕС към САЩ: Не се намесвайте в политиката ни | Днес.dir.bg

ЕС към САЩ: Не се намесвайте в политиката ни

Комисарят по външна политика на ЕС Федерика Могерини предупреди правителството на президента на САЩ Доналд Тръмп да се въздържа от намеса в политиката на съюза.

Обратно в новината

Коментари - ЕС към САЩ: Не се намесвайте в политиката ни | Днес.dir.bg

Коментари

Како магарице, колко си жалка.... СЕ ЕНО ИНДИАНЦИТЕ КАЗВАТ НА БЛЕДОЛИКИТЕ: Нема да стъпвате отсам реката. Надеваме се, че ше уважавате нашата................евронещоситам. Ако не направите тва, ше се сдушиме с останалите индиански племена за по-добра защита на техните интереси. ЗНАЕШ КАК СВЪРШВА ТАЗИ ПРИКАЗКА, НАЛЕ? ПО-ДОБРЕ МЪЛЧИ, ОТКОЛКОТО ДА ВРЕКАШ И ДА СЕ ПРАВИШ НА ВАЖНА, А ДА НЕ СИ.

Опаааа ке се мрееее мръсни американски фашисти

Съюз на 28 държави, командван от Меркел и Могерини.ОТ КДЯ НА КЪДЯ.А БЕ КОЙ ТА НАУЧИ БЕ ТВОЙТА......

Българите не са гласували за тази нещастница и не са я пращали да учи Тръмп ,как се правят деца.

НАИВЕН ПРИЗИВ НА ЕДНА ЗАБЛУДЕНА ЖЕНА!!!

Смешницааа

Всеки бежанец като получи статут и като извика официално още 10 свой роднини стават 11 спящи терористични клетки като се размножат след 10 год. ??? калкулатора пуши........Жалко,че тая Могерини е сънародничка на Ориана Фалачи-писателка -журналистка,който желае да научи истината за това ,което става в ЕС да прочете книгите и-докато не са ги унищожили..

На снимката Фредерика изглежда великолепно, намерила най сетне своето женско щастие със "сирийски емигранти", а гадняр Тръмп иска да и го развали. Напълно разбираемо, но защо на гърба на всички ни

ЩОМ СТЕ С НАС И САЩ И ЕС ЩИ ВИ ФАЛИРАМЕ.ИСТОРИЯТА ГО ДОКАЗВА.

кое? Аз, ако бех на Тръмп и имах българите за съюзник и ми се гордеят, че в който съюз са влезнали СА ГО ФАЛИРАЛЕ: напалм, геноцид, 0 /Повтарям нула/ българи НАЛИЦЕ. КОЙ ШЕ ФАЛИРАШТИБЕ, И ШЕ СЕ ФАЛИШ! НЕУДАЧНИК.

"Комисарят по външна политика на ЕС ..." . Комисари, комисии, съюзи, алюзията с болшевиките от времето на СССР е пълна.

Вицът на годината- имало Европейска политика. И тази дропла живее в накаква паралелна реалност.

Тъпа чиновничка, тъпа и грозна!

Намесата на Тръмп е ,че каза на двете патки -Меркел и Могерини че ислямизират европа...

Тази италианска каракуда, много на сериозно се е взела ! Седнала да дава акъл, на американския президент ! В Брюксел, има само бюрокрация, и "кибици", които струват прекалено скъпо на данъкоплатците !

Могеринчето да не размахва така пръстче на САЩ, че не се знае къде ще и го заврат. Пръстчето.

Могерини,Меркел,Олан,Юнкер ,Туск,превърнаха Евросъюза в ИСЛЯМСКИ КАТУН и продължават до пълното му унищожение,срам срам срам

Интересно! Преди малко повече от година, Виктор Орбан обвини САЩ,че се месят във вътрешните работи на страните от централна и източна Европа. По това време от страна на Европейския съюз нямаше никакви реакции! Сега изведнъж,видите ли вие се месите! А преди нямаше ли намеса? Имаше! Защо тогава мълчахте,а сега ревете? Много принципни сте! Няма що!

Уважаемата госпожа/госпожица Могерини кога най-сетне ще се завърне към изследванията и докторатите, посветени на исляма и арабския свят и да остави европейците на мира?

Новата политика в САЩ започва "лекичко" и непрекъснато да изнервя ЕС, нали г-жо Могерини. На този фон лъсва безпомощността и проекто-разпада на креатурата ЕС, постигнати с конкретните "безумни" действия на същества като Вас!

Аха, значи вие можете да се месите в политиката на САЩ. Да им казвате за какво да си дават парите и т.н., а те не могат да се мешат във вашата??? То бива детинщини, бива самозабравяне, ама това вече си е клиничен случай.

Г-жо, това че Ви унижиха публично все още не е никаква намеса. Това е оценка за работата Ви, за кочината в която превърнахте Европа.

Бо Бо

Да няма намеса, да няма алтернатива, да няма конкуренция. БОЙ за това кой да управлява робите в Източна Европа. Филмите, в които българите живеят са по сценарии на Евроатлантика!

Викат западните еврофакъри от Гейсъюза, че докато кенийската маймуна Обонго, им казваше направо им заповядваше какво да правят.....нямаше проблеми! Но сега, когато Тръмп управлява САЩ...има проблеми!

Това,че Тръмп приема Брекзит положително не е намеса в делата на ЕС. Аз също го приемам положително - значи ли,че имам силата да се намесвам в политиката на ЕС ?

Когато външен министър посети друга държава етикета на дипломацита изисква да бъде третиран с един ранг повече и да бъде приета от президента. Могерини е приета от заместник съветника на държавния секретар (външнен министър). Това си е меко казано унижение и редното е Могерини да не приема този разговор. Но тъй като е ясно кой кой е, се кланя пред господарите.

Време да си даваш оставката и да заминаваш в циганската си Държава ! Станишев ясно каза , че им омръзна от такива пишман управници на народа и че две трети са гласували за Социалистите !

....пални глупусти...та EC не е имал независима от Aмерика политика !...а и Aмерика ако се драпне ...вие ще се наакате !...вапроса ми е ние балгарите защо сме в този мартвороден саюз !....ние сме самo в ролята на краводарители в него !...по добре скатаи усмивката и се замисли какви глупусти плещиш а и колко хора им вярват ....

Уникално неграмотна!

Уважаема могерини!!! Ами и Вие провеждайте правилна политика, насочена към хората!!!

Я виж тая кога се насети, че САЩ се бъркат в политиката на ЕС! Очевидно е, че сега САЩ се месят по- малко или даже не се месят в работите на ЕС. Същото обаче не може да се каже за грубата и нагла американска намеса в ежедневните политики на ЕС, както беше по времето на Обама! Тогава май на магарицата и соросодомитите в Европейската комисия им беше много гот и даже се престараваха да изпълняват нарежданията на Белия дом! Абе гнусни плужеци, които разсипаха Европа!

Я дпреди Тръмп тия там бяха вечно надупени на обамата и въобще не им правеше впечатление че играят по интересите които диктуват от тамама сега нещо решили че е време да обърнат палачинката защото европейците вече едвам ги търпят и ще им бият шута скоро на еврогейските подлоги

Ето виждате ли ги ,да няма намеса,да няма алтернатива,да няма конкуренция-САМО те да управляват както искат. Треперят им глинените крака за робите в Източна Европа.

Могерини, наистина си голяма магар.ца! Значи ЕС може да се меси в чуждите вътрешни и външни политики, а САЩ не може! Що така бе пат.о проскубана? А спрете ти и подобните ти да се врете в чуждите дворове и тогава искайте същото! Де двоен аршин дееее!

САЩ винаги са се намесвали в политиката на ЕС.Някой да не мисли ,че сега ще спрат ,защото на някои евролидери не им харесва политиката на САЩ

Швеция не наема медицински специалисти от ЕС а започва да приема "специалисти"на работа от извън Европа ползвайки фондове

Тази, пък! Как да не се намесва САЩ в политиката на ЕС! Та, САЩ са господарите на планетата Земя.

БЯХА ГОСПОДАРИ.

тая си има харем от негри мигранти

Чрез плана Маршал, САЩ подчиниха всички евродържави. Обезпечението САЩ е определила държавното злато на всяка държава.Изключение е Франция, която благодарение на Дьо Гол изтегли златото си от САЩ и излезе от НАТО. Дьо Гол е последният независим ръководител на европейска държава

Тръмп има опит с ку---те, скоро е време да опраска и мама Мерки и Могеринчето по дупето....Лапахте черния и още искате уруспии мръсни...

поредния русофил-интелектуалец..

Иронията ти е тъпа и неуместна. Влюбените в исляма каквато била Могерини може да се зачулят и да потеглат към някоя миризлива държава, не да налагат исляма на европейците.

Бреййй, тия еврогейчета голям го вадят! Само дето досега усаняците ги командваха на 100% чрез шепа свои хора по върховете, като Меркел и с-ие, и занапред ще бъде същото, ама нали на думи трябва да се правим на голяма работа пред очите на плебейските маси...

Агресивната политика на САЩ и Русия може и трябва да бъде парирана с даване на Германия организирането и командването на армия и политика за целия ЕС. Смятам не се съмнявате, че никой в света не може да се сравнява с Германия във всяко едно отношение. И ако цяла Европа е с нея ( не както в миналото ) резултатът за другите ще е лош.

Германия -да ,но не ЕС.

Германия отдавна не съществува-има една държава ,която се казва сега Германистан,Геймания или Жидмания- така ,че си научете урока по гиография(((

хахаха тва трябва да е некъв майтап:))) те САЩ Ви правят политиката бе селинджъри:)

Храненичето на Шорош и мама М докараха милиони африканци в Европа.....От Милиона влязъл в Германистан миналата година 63 ма са почнали работа,останалите 999937 бежковеца продължават три пъти на ден да се дупят към Мека и да гонят дебелите германки в тъмното . Братята на синовете от Сион,вмирисаните на лой,обрязани последователи на епилептика педофил ще започнат да работят на марта в сряда,когато цъфнат налъмите и когато на дъртия Шорош му се вдигне рязаната карабина. Докато не вкарат на лечение в психиатрията дъртата Меркел нито един чалмалия няма да си развали хатъра. Българи и тука ли искате да стане Германистан??? Ако имате тикви вместо глави кой ви е виновен??

не са три пъти на ден - пет пъти са - европейците работят, а те както си отбелязъл "се дупят" - с две думи - хрантутим ги

Умира от кеф, че ще пречи на Великобритания, следващите 2-3 години!"Великобритания ще остане член на ЕС още поне две години (...) и няма да може да сключва търговски договор с трети страни", подчерта Могерини." Значи, важно е на Вуте да му е зле! Абе, тая да не е от шоплука, ве? Без да ги обиждам шопите, защото и те не могат да са толкова гадни!

Европейския съюз си е американско творение и инструмент на влияние във всички сфери, и те (САЩ) могат да си правят с него каквото си искат. Послушковците имат правото само да изпълняват, както до сега и да се скътават, за да не си загубят астрономическите заплати, който балъците им плащат! ЕС е и ще си остане една лобистка организация и хитра машина за пране на пари.

Не се намесвайте в политиката ни на разделяне, отслабване и разделяне на Европа, като противопоставяме ЕС на Русия и пълним Европа с канибали и касапи ислямисти.

"Ние няма да се намесваме в политиката на САЩ. Европейците разчитат, че и Америка няма да се намесва в европейската политика", предупреди Могерини, Могерини-то явно не вижда как европейските политици се задавят от лаене срещу Тръмп. А сега вижте "ние не ви се месим". Ако това, което става напоследък в ЕС по отношение на Тръмп не е месене в чужда политика, представям си пък какво ще е "като се намесят". Лицемерие и дебелоочие, това е госпожата!

България внася годишна такса в ЕС на стойност 1 млрд. 250 млн. евро. Получава т.н. европари, които са български не повече от 600 млн. евро. Още толкова отиват в джобовете на големите колониални евродържави. Е, каква ни е сметката от този съюз ?

Това са лъжите на Г-жа Лъжа. Колкото и да ти се обяснява, чугунената ти кратуна няма да вдене.

Сметка разбира се ние долу нямаме никаква, но управляващия ни корумпиран елт от дясно и от ляво има. Те бързо разбраха каква машна за препиреане на пари се явява ЕС и бързо се включиха в играта. Понеже няма как да бръкнат и откраднат пари директно от бюджета и не могат и не искат сами да си управляват парите и инвестициите, предпочитат да дадат 1,2 милиарда като вноска в ЕС, но да приватизират малкото (600 - 800 млн. лева), което се връща като "помощи", като си го разпределят на близки до управляващите фирми. Това е цената на послушанието и продадения национален суверенитет! Управляват ни продажници (леви ии десни) скрити зад красиви демократични лозунги и празни, изпразнени от съдържание приказки!

contact@

Ясно се вижда от сайта на EU, че общо вноската на България е около 400 милиона евро, а общо приходи над 2700 милиона (2 милиарда и 700 милиона). Разликата в полза на България всеки може да си сметне. http://ec.europa.eu/budget/figures/interactive/index_en.cfm

Европейския съюз стана точно копие на комунистическа България. Някаква група се разпорежда и нарежда, и живее на гърба на останалите "ради общото благо". И разбира се, както българските комунисти се подчиняваха безпрекословно на Москва, европейските "комунисти" се подчиняват безпрекословно на Вашингтон. И разбира се, както нашите бяха уплашени от изолационизма на Горбачов, техните са уплашени от изолационизма на Тръмп. Дали няма да има Перестройка и на запад?

"От Полша до Португалия, от Финландия до Малта, европейците смятат, че техните интереси ще бъдат най-добре защитени от нашия съюз" ----------------------------------------- Най-източната точка на ЕС са България и Румъния, а не Полша, сеньора Могерини. Вие нас сметате ли ни за член на ЕС, или за буферна зона? А ако не искаме да бъдем ваша буферна зона? Ай сиктир!