Коментари - Ердоган: Турция подкрепя удължаването на зърнената сделка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заглавието е за Зелената сделка, на снимката е Зеленски, а в статия се говори за посещение на Путин. Българска мисирка ли е това?

Какво искаш? Мисирките са добре обучени ученици на Гьобелс.

Отворкото защото не се прави на отворен пред Ердоган ?! Защо не му говори как Турция трябва да му дава оръжия ?! Нещо много е смирен наркомана !! Явно Ердогоан не му е дал дозата и наркомана е мирен и тих !

Положението е двама се карат третия печели!

В тази публикация приоритетите са много внимателно подбрани. Повечето хора биха си помислили, че най-важната част е подкрепата на Турция за членство на Украйна в НАТО. Но това е споменато някъде накрая, съвсем между другото. Дали Путин ще посети Турция или не, това също представлява някакъв интерес, но не става много ясно защо това е първото изречение след заглавието, още повече че подобно посещение ще е след известно време, евентуално. А заглавието е най-интересно. Много ясно, че Турция подкрепя удължаването на зърнената сделка. Просто Турция и ООН измислиха и направиха възможна тази сделка, това е огромен външнополитически успех за Ердоган. Няма как да не подкрепя удължаването и.

Айде, и тоя е за Украйна в нато!

Ердо как успява Ердо да лавира. У нас аматьорщина! Нашите тук се разделиха на два крайни лагера про и анти и разиграха срамни сценки и едните и другите.

Не е казал, че ще им даде системите C400, нито че ще им хариже байрактари или налични натовски муниции 155мм, нито пък Ф16. Даже не им е предложил да им шитне поне един реактор от Акуйо. И дума не е обелил за декларация, че Украйна трябва да бъде член на НАТО и ЕС. Не е благодарил на Зеленски, че защитава цяла Европа, включително България, от руската заплаха. Най-многото, което може да направи за тях, е да поддържа износа им на зърно за спонсориране на войната за следващите две години, ако го желаят.

Лвов, Киев и Одеса трябва да бъдат ударени с ядрени боеприпаси и така войната ше свърши за часове!

Хахахахаха, за изрожденците сега Ердо какъв е хахаха, предател или, като Пригожин хахахаха, ваш човек ли е пак, хахахахаха... промити овчи глави! Хахаха....

Тоа па, ненормалник. Я отиди в кенефа и удари една бомба, за да отслабиш напрежението.

А как Одеса руский город, лайненце.

Промита овча гава си ти соросоидна фашкиьо!

Прилича на покана - предлагаме ви да се срещнете с Путин в Турция в близките месеци и да уредите нещата, иначе ще има да драпате поне още две години за приходи от вън.

Зеленски не е посрещнат от безгръбначни

Са жълтопаверните да плюят по Ердо?

Вата, колко боя ще отнесете днес? Направи ви разказаха играта. Бункерният се покри. Бухахахахаха

Което би повишило изключително авторитета на Турция, да не говорим за ЕС и УС

Много си прост ! Всички точат за възстановяване на Украйна , но единствените които ще намажат май ще са Русия ! Да не говорим , че възстановяват Мариопол и всичко което е под техен контрол ! Всички други само ще гледат !

По интересно , че наркомана се държи нормално и смирено ! Това говори само едно ! Не са му дали дозата !

Преговори няма да има, докато руският ПИДИРАС не се върне в Руската Федерация. И подкрепа за влизане в НАТО на Украйна ще има и от един от най важните членове Турция. Ердоган е хитра лисица. Когато види, че Путкин ще яде тоягата, тогава Турската територия ЩЕ ПРЕВЗЕМЕ ЧАСТ ОТ СИРИЯ!!!!!!!! И РАКЕТИТЕ ДЕТО Е КУПИЛ ЩЕ ГИ ИЗПОЛЗВА СРЕЩУ РУСИЯ В СИРИЯ.

А защо се натискате да ни посетите тогава преди срещата на НАТО? Ние не сме ви канили. Няма за къде да бързаме.

Ами тя дава още от първите дни бе, глупак Байрактарите какво мислиш че са ? Ей, страшно тъпи цървули са тез рубладжии

Много си напред в разсъжденията, на врачка ли ходиш.

Тъпият си ти. Продава, а не дава байрактари. Има всякакви оръжия, но продава само малка част от тях.

Никой няма да помага на Украйна, ако се превърне в една буферна зона. Запада е заинтересован само ако може да разположи оръжия там.

Няма значение, предпочитам рязан да ме лашка, отколкото да сме в ЕС и да минем в евро!!!!

Толкова ли не можаха да намерят по-свестен от Зеленски! Нито има ръководни умения, нито организационни, да не говорим за държавниески. Нашите дупедайковци разбира се са първи в хвалбите си за него, дори някой си позволи да го сравни с Чърчил, да тоя същия, който искаше столицата ни да заприлича на картофена нива след бомбардировките на англичаните по време на ВСВ.

Само вие късопишковците не виждате че Зеленски е ГИГАНТ. А жужето посран бързо излетя за един по-далечен бункер, кога оня с чука наближи москва.

Тоталитарна русия, трябва да се нарита и украинци го правят Рублата се срива,руските ветерани и пенсионери ще са мнозина в градския транспорт,а социалната им с-ма ще се срине ,работна ръка намалява,вноса се оскъпява, износа намалява

Ако Иран не дава оръжие на Русия, Путин ще вдигне бялото знаме и ще избяга в Китай

Ти добре ли си бе идиот? Този е един от най-значимите лидери в днешно време.Успя да запази държавата си - воюва солидно.Подкрепя народа си.Идиот смотан...

Путин е агент на ЦРУ

Как точно украинците наритват руснаците? Ако не бяха апаратите за изкуствено дишане, към които са закачени, те отдавна да са се издъхнали от липса на кислород. Просто са използвани от всички останали да им вадят кестените от огъня. Просто им се Внушава , колко са важни, велики, спасители на човечеството и т.н., което си е тотална демагогия. Затова постоянно ги изпращат зомбирани в бой и загубите им са огромни.

Друго си е ТикТок герой или готвач с перуки... Нещастници!

Заглавието е Турция подкрепя Украйна за НА ТО. Ама копейките ще завият , та сте сложили второстепенно Бухахаха

Не всеки предател е русофил, но всеки русофил е предател !

Добре извъртате новината. Как така още не казахте че била фейк

ТИ КАКВО РАЗБИРАШ ПОД БЪЛГАР ? ТЕЗИ С ПОТУРИ КЪДЕТО ПИЯНИ ВЛИЗАТ В РЕКАТА ЗА ДА РАЗВЯВАТ ЗНАМЕНА , ЦЯЛА НОЩ СА СЕ НАЛИВАЛИ ? Е НЕ СЪМ ОТ ТЯХ. НЕ ИСКАМ И ДЕЦАТА МИ ДА КАЗВАТ НА НАЙ-ДОСТОЙНИЯ ПРЕЗИДЕНТ ЕВРЕЙ .

Всичко е РУСИЯ ! Не имало Укри и Държавата им е Измислена ! Един Клошар Броди из Европа и парите ни гледа да докопа !

Става въпрос за 33 страни от Латинска Америка и Карибския басейн. Всички пропаднали, само България цъвти свободна и без диктатура.

Един Еврей КЛОШАР броди из Европа и гледа Парите ни да докопа !

Само българи подкрепят Путин в Европа. Не говорим за правителство а за народи. Ето...само пропаднали държави и бивши комунистки подкрепят Русия.

Ти си трол...от заплатата ти100% съм сигурен че не плащаш никакъв данък. Та...кой пари да ти вземе?

на изпит , не е като да клопа пред Мунчо. А няма и капацитет , как да подхване бай Ердо , да се измъкне извън тясната рамка на срещата " зърнената сделка" и нищо повече.

Следващата новина друга песен ще пеете когато прати някое друго оръжие на Украйна

в Източна Европа е добре подготвен пиар ход "непратеното оръжие е причина за провала " ! Все повече усилия ще трябват за биене на камшици по уморените укри !

Голямата новина е, че Турция подкрепи Украйна да стане член на НАТО! Но дирниците не са посмели да го напишат...

Русия има много повече оръжия нормално е да искат помощ понеже Украйна няма тези възможности. Егати мисли малко

Русия има много повече оръжия, нормално е Украйна да искат помощ понеже няма тези възможности да се защитят от силната армия на Русия. Егати мисли малко