Коментари - Ердоган: Турция подкрепя удължаването на зърнената сделка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С пускането на нацистите от Азов Турция си загуби шансовете да може да определя играта. Зърнената сделка е приключена. Зърното ще изгори където и да е и за следващата година няма да има. Криза за храна + финансова криза… идват интересни времена!

Трябва да се изиска предварително потвърждение, че няма да бъде арестуван в Турция. Това, че Турция не признават МНС означава само едно: Не се извършва автоматично предаване по спогодбите за взаимно доверие, а се изисква доместно разледване. По този проблем никакви рискове не бива да поема той. Никакви! Искайте от РФ потвърждение.

байрактар еба мамата на руската армия..ха.ха

Проф. Джон Миършаймър: Русия категорично ще спечели войната в Украйна, но... https://blitz.bg/analizi-i-komentari/prof-dzhon-mirshaymr-rusiya-kategorichno-shche-specheli-voynata-v-ukrayna-nonews963324.html?fbclid=IwAR0nDSubKlAp6a2gw3jqSXUTzNihnmx3oaKud-H1HD7qZfl6qv4c-jVnbE

Моляте Ердо, свърши в мен хахахахахахахаха.....

Зеленко не го ли заболя устата да върти дудици :)

Българските курви политици да се учат от ердоган.Човека има топки за разлика от нашите които са с бельо прашки.

А Русия дали е съгласна да продължи зърнената сделка? Ами не. Казано я прав текст.

Зеленото лайно не смее да се озъби на ЕрДоган, както се зъбеше на Президент Радев, защото онзи директно щеше да го нарита и прати да спи в коридора, както орита многодетната акушерка Лайнен. Но наркоманът си го позволи това у нас, защото беше подкокоросан от местните жълтопаветни лайняри и калдаръм кокони!

Много е тъжно, когато се поставиш постоятнно в условия на безизходица, което те води стремглаво надолу и губиш уважението на всички. Както е казал писателят - едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш.

Чифутляк на бело трудно ще го схване това :)

Глупаци, ставайте!!!На работа!

За Зеленски от нас Пушки, от комшиите Пишки

Голямата новина е, че Турция подкрепи Украйна да стане член на НАТО! Но дирниците не са посмели да го напишат...

аве и на тебе ти обещаха светло EUROбъдеще ама те навреа у калната EUROнива да им бИрешь европлода и еврозеленчука ве гурбетживотно тъпо и бездумно.. ббаахахаха

в Източна Европа е добре подготвен пиар ход "непратеното оръжие е причина за провала " ! Все повече усилия ще трябват за биене на камшици по уморените укри !

Русия има много повече оръжия нормално е да искат помощ понеже Украйна няма тези възможности. Егати мисли малко

"Блумберг: нали написа, че Украйна и Русия са се изравнили по количество танкове. Значи "перемогата" може да е успешна.

Русия има много повече оръжия, нормално е Украйна да искат помощ понеже няма тези възможности да се защитят от силната армия на Русия. Егати мисли малко

на изпит , не е като да клопа пред Мунчо. А няма и капацитет , как да подхване бай Ердо , да се измъкне извън тясната рамка на срещата " зърнената сделка" и нищо повече.

Следващата новина друга песен ще пеете когато прати някое друго оръжие на Украйна

Един Еврей КЛОШАР броди из Европа и гледа Парите ни да докопа !

Ти си трол...от заплатата ти100% съм сигурен че не плащаш никакъв данък. Та...кой пари да ти вземе?

Не всеки предател е русофил, но всеки русофил е предател !

Заглавието е Турция подкрепя Украйна за НА ТО. Ама копейките ще завият , та сте сложили второстепенно Бухахаха

Путин е агент на ЦРУ

Ако Иран не дава оръжие на Русия, Путин ще вдигне бялото знаме и ще избяга в Китай

Тоталитарна русия, трябва да се нарита и украинци го правят Рублата се срива,руските ветерани и пенсионери ще са мнозина в градския транспорт,а социалната им с-ма ще се срине ,работна ръка намалява,вноса се оскъпява, износа намалява

Как точно украинците наритват руснаците? Ако не бяха апаратите за изкуствено дишане, към които са закачени, те отдавна да са се издъхнали от липса на кислород. Просто са използвани от всички останали да им вадят кестените от огъня. Просто им се Внушава , колко са важни, велики, спасители на човечеството и т.н., което си е тотална демагогия. Затова постоянно ги изпращат зомбирани в бой и загубите им са огромни.

Толкова ли не можаха да намерят по-свестен от Зеленски! Нито има ръководни умения, нито организационни, да не говорим за държавниески. Нашите дупедайковци разбира се са първи в хвалбите си за него, дори някой си позволи да го сравни с Чърчил, да тоя същия, който искаше столицата ни да заприлича на картофена нива след бомбардировките на англичаните по време на ВСВ.

Ти добре ли си бе идиот? Този е един от най-значимите лидери в днешно време.Успя да запази държавата си - воюва солидно.Подкрепя народа си.Идиот смотан...

Друго си е ТикТок герой или готвач с перуки... Нещастници!

Няма значение, предпочитам рязан да ме лашка, отколкото да сме в ЕС и да минем в евро!!!!

Преговори няма да има, докато руският ПИДИРАС не се върне в Руската Федерация. И подкрепа за влизане в НАТО на Украйна ще има и от един от най важните членове Турция. Ердоган е хитра лисица. Когато види, че Путкин ще яде тоягата, тогава Турската територия ЩЕ ПРЕВЗЕМЕ ЧАСТ ОТ СИРИЯ!!!!!!!! И РАКЕТИТЕ ДЕТО Е КУПИЛ ЩЕ ГИ ИЗПОЛЗВА СРЕЩУ РУСИЯ В СИРИЯ.

Много си напред в разсъжденията, на врачка ли ходиш.

Всичко е РУСИЯ ! Не имало Укри и Държавата им е Измислена ! Един Клошар Броди из Европа и парите ни гледа да докопа !

Вата, колко боя ще отнесете днес? Направи ви разказаха играта. Бункерният се покри. Бухахахахаха

Са жълтопаверните да плюят по Ердо?

Зеленски не е посрещнат от безгръбначни

Прилича на покана - предлагаме ви да се срещнете с Путин в Турция в близките месеци и да уредите нещата, иначе ще има да драпате поне още две години за приходи от вън.

Което би повишило изключително авторитета на Турция, да не говорим за ЕС и УС

Хахахахаха, за изрожденците сега Ердо какъв е хахаха, предател или, като Пригожин хахахаха, ваш човек ли е пак, хахахахаха... промити овчи глави! Хахаха....

Промита овча гава си ти соросоидна фашкиьо!

Лвов, Киев и Одеса трябва да бъдат ударени с ядрени боеприпаси и така войната ше свърши за часове!

Тоа па, ненормалник. Я отиди в кенефа и удари една бомба, за да отслабиш напрежението.

А как Одеса руский город, лайненце.

Не е казал, че ще им даде системите C400, нито че ще им хариже байрактари или налични натовски муниции 155мм, нито пък Ф16. Даже не им е предложил да им шитне поне един реактор от Акуйо. И дума не е обелил за декларация, че Украйна трябва да бъде член на НАТО и ЕС. Не е благодарил на Зеленски, че защитава цяла Европа, включително България, от руската заплаха. Най-многото, което може да направи за тях, е да поддържа износа им на зърно за спонсориране на войната за следващите две години, ако го желаят.

Ердо как успява Ердо да лавира. У нас аматьорщина! Нашите тук се разделиха на два крайни лагера про и анти и разиграха срамни сценки и едните и другите.

Айде, и тоя е за Украйна в нато!

В тази публикация приоритетите са много внимателно подбрани. Повечето хора биха си помислили, че най-важната част е подкрепата на Турция за членство на Украйна в НАТО. Но това е споменато някъде накрая, съвсем между другото. Дали Путин ще посети Турция или не, това също представлява някакъв интерес, но не става много ясно защо това е първото изречение след заглавието, още повече че подобно посещение ще е след известно време, евентуално. А заглавието е най-интересно. Много ясно, че Турция подкрепя удължаването на зърнената сделка. Просто Турция и ООН измислиха и направиха възможна тази сделка, това е огромен външнополитически успех за Ердоган. Няма как да не подкрепя удължаването и.

Положението е двама се карат третия печели!

Отворкото защото не се прави на отворен пред Ердоган ?! Защо не му говори как Турция трябва да му дава оръжия ?! Нещо много е смирен наркомана !! Явно Ердогоан не му е дал дозата и наркомана е мирен и тих !

Заглавието е за Зелената сделка, на снимката е Зеленски, а в статия се говори за посещение на Путин. Българска мисирка ли е това?

Какво искаш? Мисирките са добре обучени ученици на Гьобелс.