Путин и Ердоган обсъдиха подписването на ”Турски поток”

Основната тема по време на срещата между президентите на Русия и Турция е била свързана с енергийните отношения между тях.

Обратно в новината

Коментари - Путин и Ердоган обсъдиха подписването на ”Турски поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не купувайте нищо от Русия, с тези пари Рашистите ще изпозват за дестабилизиране на Европа!Милиционерчето ще дава мило и драго за да продава нефто- продукти в Европа иначе ще стоят гладни .стоката се струва и пукната пара докато не я продадеш.Не пълнете касата на Путлер за да се подиграва с вас!

Турският поток продължава да се обсъжда, интерес има и от двете страни. Междувременно вървят и преговорите по северен поток 2, да видим кй ще бъде завършен първи.

Тоя поток е умрял от всякъде!! Дори и аз го зная!! Както знаех и за Южния!!

Статия с източник БНР?? А тях кой ги е излъгал?? ТАСС или друга руска помия!!

Въх,колко клавиатури счупих срещу южния и турския и никой не ми ги плати,въх....

Путин да целува ръка и да вземе това което иска.

путин :утька будет ? ердоган : йок !

Полезна ли ми беше тази информация ? Тия ако си нямат друга работа, аз нямам време за глупости...

Ясно,пАток няма ,да има ,ще има Юрдек!...

За 2021 година сме планирали да кацнем на луната,рублата да замести долара,социализмът да победи по цялото земно кълбо и какво ли още не,но до тогава много вода ще изтече и както казват арабите "я камилата,я камиларя...",а ние руско говорещите казваме "поживьом увидим".

...И вместо водка,да се пие само...квас!...

Въййй,пак трябва да отваряме студиото в Хоивуд,въййй!!!!

РУСИЯ,НЯМА ПРОБЛЕМ ДА СИ ПРОДАВА ГАЗА В ЕВРОПА!!!ТРАСЕТА И ЖЕЛАЕЩИ,КОЛКОТО ИСКАШ,ЗАЩОТО ИМАТ ДАЛНОВИДНИ УПРАВЛЯВАЩИ!!!ГЕРМАНИЯ СИ УТВЪРДИ ВОДЕЩАТА РОЛЯ В ЕС БЛАГОДАРЕНИЕ НА РАЗШИРЕНИЕТО НА"СЕВЕРЕН ПОТОК"!!!"ЕВРАЗИЙСКИЯТ СЪЮЗ" Е ПЕРСПЕКТИВЕН,ВЪПРЕКИ СЪПРОТИВАТА НА САЩ,И ТЕХНИТЕ МАРИОНЕТКИ ПО МЕСТА!!!ТУРЦИЯ,ЗА РАЗЛИКА ОТ НАС, ДОБРЕ ОСЪЗНАВА ПЕРСПЕКТИВАТА ОТ РУСКИЯ ГАЗ И НЯМА ДА ПРОПУСНЕ ВАРИАНТА ДА НЕ ИЗВЛЕЧЕ ПОЛЗА ЗА СВОЯТА ИКОНОМИКА!!!БОРИСОВ СЕ ОКАЗА СЪЩИЯТ ГРОБОКОПАЧ НА БЪЛГАРИЯ КАТО ПРЕДШЕСТВЕНИКА МУ КОСТОВ!!!БЪЛГАРИЯ СЕГА ИМА ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА ОСТРА НУЖДА ОТ ПРЕОСМИСЛЯНЕ НА ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА!!!ДИНАМИКАТА НА СЪБИТИЯТА Е ОГРОМНА И ТРЯБВА АДЕКВАТНА ГЪВКАВОСТ!!!

Я да видим? Статистика на руските газови потоци в ЕС 2014 Потребление в ЕС: от Русия 119 bmc от други източници 164bmc Русия продава на трети страни (нечленове на ЕС, вкл Украйна)106 bmc Северен поток 1 - запълнен на 65% - 55 bmc Белорус - Полша 31.5 bmc През Украйна 159.5 bmc Няма Южен, няма Турски, няма Гръцки или Сръбски, няма Северен 2, няма и няма да има и Китайски

Вярно е,че Россия- няма проблем, да си продава гЪза в Европа!

НЯМА КОЙ ДА СЕ ГЪНЕ ЗА БЪЛГАРИЯ 111

Въпросът е къде сме ние като газов хъб , без газ ??

турски поток от руски мечти !

..."газопроводът ще продължи за Европа през турско-гръцката граница." Този поток никога не е секвал, бе - само дето от известно време насам е бежански, а не газов;о) А дано , докато се наканите с газа, бежанците поне да секнат!

Евала на Ердоган. Накара жужето да му се моли и да сваля цената на газта. Не както при ЮП българския потребител да плаща милиарди заеми за да печелят руските колонизатори и монополисти.Аз се хващам на бас че руската газ ще е по-евтина от до сега съществуващите доставки...ха.ха

Хем си тъп,хем си неграмотен. Кой ли идиот си е дал парите на вътъра ? :))

пишеш като отчаян кандидат-безработен..ха.ха . руския идиот се прецака като плаща на некадърни простаци..ха.ха

Ужас ужасен ! Сега OZZY,созе,аа,>>,Щерев,ПУТИН ФАШИСТ и други знайни и незнайни войни на амбразурата на реформаторският спам,ще се споминат от мъка....

То това е един човек, не са няколко ... в нпо-то не са толкова луди, да плащат на няколко човека за работа, която може да се върши от един!

а ти смешко , знаеш ли кога ЩЕ е 2021 г. ? и путиландия дали ще съществува в сегашният си вид ?

Този путин стана смешен вече с неговите потоци. Нито южен поток ще има нито турски.....

Доколкото разбрах, вече евентуален Турски поток се преговаря за 2021-ва година и то на фаза предварителни проучвания Значи 2016 год, 2017 год, 2018 год 2019-та год, 2020-та година и 2021-ва година Русия ще трябва да помоли Украйна да транзитира руска газ и да не вдига много цените за Русия ХА ХА ХА

Украински платен спам.

И Русия и Турция ще оцелеят след третата световна. И си правят плановете за след нея. Ние обаче все кроим чужди сметки.

След Третата световна война, която ще бъде ракетно-ядрена няма да има оцелели хора поради следните причини: Достатъчен е да се използва 1/6 от наличния ядрен потенциал на САЩ или Русия за да се получи радиоактивно заразяване на земната повърхност и тези които са оцелели от ядрените взривове ще загинат от лъчева болест или от глад тъй като ще настъпи ядрена зима с понижаване на температурата, загиване на растенията които се използват за изхранването на човечеството, поради не пропускане на слънчевите лъчи на повърхността на Земята от замърсяването на атмосферата от ядрените взривове.

Само ти чалгата моеш да одиш с протегната ръка и да се молиш.!.хахахаа

Путин и Ердоган обсъдиха подписването на Турски поток Точно сега е "най-благоприятния" момент за подписването и изграждането на потока.

В момена в който се подпише проектът, много хора в България трябва да бъдат съдени и опандизени - като се почне от боко тъпото и чехъла и се стигне до последния соросоид от платена мрежа или ранобудни бокл*ци! Също така разни реаниматори и псевдожурналисти от две големи частни телевизии.

А ако не се подпише проектът, вие ще ни напуснете ли в посока Русия завинаги Няма да плача дълго за вас

Ми що да не плачеш, нали така е модерно сега спод твоята голяма любоф прецедента?

за десерт са поръчали белата златка да им прави вятър

И да им посвири...

Условията на Турция на Турски поток: Путин кляка и сваля гащи Ако иска и в обратен ред :)

Кьорфишека го бутаме ,а .ХА-ХА.

Какво, подписали?!...

Нищо не са подписали. Поговорили си как Турция да получи руска газ по 5 рубли/куб м Освен това предварителни разговори за проекта се водят за не по-рано от 2021-ва година А русия уж спира газта през Украйна 2019-та година ХА ХА ХА