Коментари - Ердоган: Австрия ни тласка към война между кръста и полумесеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

таиб , също като вова, се има много на сериозно! мюсюлманите по света са около 1 500 000 000 души, турците са само 50 000 000 от тях!

Стига заплахи.

Целта на Гошо Сороса е бавно да ни смачка с хартиики те на чефутите бавно да убие христиани

Турция се нуждае от един хубав кьотек за да разбере къде й е мястото. Мисля, че тя полага всички усилия да си го получи. За да има мир трябва тя да бъде разцепена на две държави, враждуващи постоянно помежду си. Време е световната демократична общност да се замисли за създаване на държава на кюрдския народ. Не 7, всички джамии, разсадници на религиозен фанатизъм трябва да бъдат затворени и превърнати в картофохранилища. както направи албанският ръководител Енвер Ходжа

Преди 600 години Османците са разбити под Виена. Тогава е било война. Сега трябва да се повтори, исляма да се изгони от Европа. Всички европейци трябва да го направят, защото исляма е завоевателна религия, първо религията и после държавата, справка Косово, навъдиха се ислямисти и превзеха територията Косово. Исляма има велик съюзник, жената. Жената е превърната в едно говедо, подчинена на мъжа си, на нагона му и ражда докато мъжът вече не може. Това е официално обявено в тяхната религия-исляма.

Това което можем да направим е да бойкотираме турските стоки! Никакви вафлички, дънки, наргилета и други! Турците в България, ги броим за българи и не трябва да ги подлагаме на тормоз или дискриминация. Те от своя страна са подсъдими за държавна измяна ако пропагандират чужда идеология или способстват за контрол на чудо управление върху нашето. (за партиите измекярски важи също).

Тука е ред, да бъде заложен живота на всички политици вкарващи ни в нато, евро съюз и те да бъдат на първа линия, ако мюсулманската армия тръгне. Предадоха собственият си народ за шепа жълтици, с този резак да сме в алианс военен и да ни говори полумесец и други такива. Паметта на стотиците хиляди, дали живота си този полумесец да не бъде над нашата страна и да я бъде България, е потъпкана от националните предатели-политици и друга сган! Къде са другарите от САЩ да го бомбандират както направиха в косово? Опс, ама те ще си траят понеже му продават оръжие. Русия ще си гледа интереса и ако тук османско да стане, ще трябва да изживеем ужаса пак да се окупирани, те да ни освободят и да ни насадят комунизъм. Историята се повтаря!

А сега да видим нашата велика армия как ще се справи като нито Русия ще ни помогне вече в една война с Турция ,нито Америка щото не иска да се кара с втората по сила страна в НАТО , а ЕС ще бъде солидарен с нас на думи но не и с армия . Някои подиграват Бойко че бил се кланял на Ердоган . Че кво да правиме с тия 2 автобуса войници , да се дървиме на на 650 000 армия ли ?

Ислиямът е войнстваща доктрина-религия! Ердоган го показва всекидневно! Обединение срещу врагът с феса , всички да му покажем кой е, и ние кои сме.

нима Гърция не граничи с турция?

Граничи и затова е пълна с бежанци!!! По островите и дори континентална Гърция е гъмжило от бежанци...

Дреме им на австрийците.С какво зависят от Турция, един формален стокобмен без който могат и двете страни.Турците са имигрантите и следва да се съобразяват с правилата и политиката на Австрия

Защо освен Бойко Борисов , никой друг политик в този свят не се съобразява с Ердоган и Турция?

Защото граничим с Турция и ни държат с емиграционната вълна от Сирия и Афганистан.

А бе , за това ли влизат на ден по 100 пришалци, даже ги намират нелегалните и в Центъра на София.

И защо са и цели 7 джамии на една християнска страна? Достатъчна е 1 ,но най-добре е всички мигранти по домовете си.

Без войни полумесеца бавно и сигурно с мигранти и инвестиции в мюсюлманските райсни превзема Европа. Това е теорията и практиката на Ердоган.

При нас, в България,това няма и не може да се случи.

Браво! Голям оптимист сте. Ама ги вижте какво правят в Босна и Македония. Като ни "обкръжат" отвсякъде, какво ще правим?

тия ни прегазиха и газиха 5 века но при Виенна кръста ги спря. И що си мислят, че мюслитата там са турци?

Aбе на тоя няма ли най накрая да му натрият нсоса за да спре да се вживява на султан на най насраната империя която само е рушила и нищо не е изградила?Пълен палячо да не се събуди някой ден в Константинопол вместо в истанбул.

Планът на Курц се отнася за Австрия, а не за Турция, така че австрийският премиер е в правото си, а анкарският чалмалия, който също е и член и поддръжник на т.нар. Мюсюлманското братство, взе да става твърде нагъл. И ако останалите европейски управници имат акъл и ги е грижа поне малко за собствените им народи, би трябвало да подкрепят решението на Виена и да постъпят по същия начин, още повече че става въпрос за имами - членове на Сивите вълци и то след като са организирали религиозна церемония с деца, облечени във военни униформи, което излиза извън законовите граници. Според западните алтернативни медии Сивите вълци са свързани с НАТО и главната им квартира се намира във Франфурт, т.е. няма да им е лесно на австрийците да се справят с тия огнища на тероризъм и Пантюркистична идеология. Нека си припомним и, че през 1985 г. в Рим , Абдулла Чатлъ, един от лидерите на „Сивите вълци“ тогава, заяви пред медиите, че му са били предоставени 3 милиона западногермански марки за да обвини българското разузнаване за извършения от Али Агджа атентат срещу Йоан Павел II.

ЕРДОГАН НАЯСНО ЛИ В ЧЕ НА СТРАНАТА НА КРЪСТА Е РУСИЯ, РУСИЯ КОЯТО 28 НЕМАЛКИ СТРАНИ+САЩ НЕ МОГАТ ДА Я СПРАТ И ДА И КАЖАТ КОПЧЕ ЗА КРИМ И СИРИЯ. РУСКИТЕ РАКЕТИ ЗА 1 ЧАС СА СРАВНИЛИ ТУРЦИЯ С МАЙМУН ДЕРЕТО.......ТОЯ ЕРДОГАН ГОВОРИ ПОПУЛИСТКИ НАЛИ ИМА ИЗБОРИ НА 24 .

мдааа , Русия е на страната на Кръста...и е командирована под прикритие в съюз с ислямски държави ( Турция , Иран , Сирия ) . Плюс това заради един АЕЦ и един Руски поток ще пасуват , то е ясно , осбенно ако страда Европа дето хич не ги обича.....тъй че , не ми ги навирай като защитници на Християнството , особенно след като 70 год. се мъчеха да го затрият тъпите болшевики

И що за 70 години руснаците се "мъчеха", ама не затриха християнството болшевиките в Русия? Какво им пречеше?Май не са се старали особено...

Командироването и бизнес отношенията е едно, религията и войната на кръста и полумесеца е СЪВСЕМ друго. Тук става въпрос, дали Русия ще иска да си остане сама Православна -християнска на света.

на Австрия!!! Дано Франция и Белгия последват примера, защото там ислямът е вече много сериозно навлязъл.

Ако войната е неизбежна, по-добре да е между Кръста и Полумесеца. Реално, единствената армия в света, която е опасна за враговете си е руската. Ако се стигне до кръст срещу полумесец, поне ще сме на една страна.

Турция в новата си история от Кемал Ататюрк реално никога не е водила реални бойни действия, за разлика от нас , които бяхме активни участници и в двете световни войни. ТОВА е популистко изказване на Ердоган предизборно:) Австрийския премиер не е Банкянския бай-ганЯ, че да се съобразява с Доганя, ако няма рима - удари мЪ.....

И според теб,кой ще я спечели бе резак???

Всяка жаба да си знае гьола! Вашето е в Анадола!

Рязан, най-големите армии в света не са полумесечни, да не ти дойде месечния цикъл като те подхванем пак?

Ще затвори църкви в Турция, ако ги има там разбира се. Грешка на Австрия и други европейски държави бе, че разреши построяване на джамии, сега ще е трудно да ги затвори и да изгони имамите, без да си навлече гнева на войнствения ердоган, още повече, че той има голям коз, "бежанците". Той си знае, че всяка критика е посягане на правата им. Дали ще има реакция на европейските лидери след тази негова закана?

Банда ГЕРБ направи Два пъти събраният на Министерски Съвет на България начело с Боко Тиквата … ...в Истанбул !!! А Боко свири сладко на Ердоган. Мръсни Туркофили са ГЕРБерастите !

Хм, дали има друга държава в света освен турция, която да е обградена само от врагове? Сега, знам ви довода за отношението на Боко, но той не е държавата България. Боко е преходен.

С Австрия трябва да внимава много Ердоганчо - това не е Германия и Меркел. Да не му отеснее в собствената му страна.

ще му направи ердоганчо ,че да ми отеснее- може би свирчок?

Много проблеми създаде Австро-унгария на Балканите, много! Това че днес тук е най-бедния регион в Европа е благодарение и на тяхната политика! Успяха да скарат близки православни народи, да се намразят брат и сестра, син и баща! Целенасочено, мерзко и подло подстрекаваха едни срещу други! Затова днес сме малки и слаби, а Турция е 80 млн.

Лъжеш бе, лъжеш като дърт турчин, Балканите са изостанали защото тук известен период е било Османска империя.

Говорим за периода от 1870 г. до края на ПСВ! Още от преди освобождението подстрекаваха сърбите с експанзионистична политика спрямо все още не освободените български земи, после през 1885 г. именно те подлъгаха Милан да атакува България, после пряка намеса в Балканските войни и ПСВ!

Абе, безпросветнико! Не те лии е срам да пишеш глупости. Когато тук е била Османска империя, която е спряла развитието на източно-европеиските народи с векове, там е била Европейска Австро-Унгария. Докато тук е цвилела азиатска чалга, там е звучал Йохан Щраус. Сигурно си платен соросоиден лакей.

1867-1918 г. Съществува Австро-унгария! Аман от безпросветни! Кой отрича изоставането ни заради Османската империя??? Но след Освобождението, България, Сърбия, Гърция, черна гора, Румъния и Русия влизат в преки братоубийствени конфликти, с основната намеса на същата тази Австро-унгария! Скоро един унгарски историк публикува данни от унгарските архиви - основната Австро-унгарска цел е постоянно създаване на конфликти на Балканите! Сега по случая да ядат турския бахур! Нас Турция от 100 години не ни е направила нищо лошо, а Русия ни обяви 2 войни, за това че искаме национално обединение, загубено заради същата Австро-унгария!

Проблемът ти е в главата, а не в Австрия!

Днешна Австрия е Австро-Унгария, колкото Италия е Римска империя.

Ердоган отдавна е едностранно във война с християнска Европа с непрекъснато разпространение на исляма чрез строене на джамии и финансирането им, изпращане на турски духовници, насърчаване на турската миграция в Европа и създаване около джамиите на радикално настроени турски групи. Ердоган увеличава турското население там което да използва като пета колона, това се вижда например в Хасково, който вече е станал турски град. Турция бавно без изстрели ни превзема така че действията на австрийците са правилни. За съжаление Б.Б. си затваря очите за това и е голям приятел с Ердоган.

Тоя агресор ще се разпорежда в чужди държави и то православни колко джамий да има.Някой ще си позволи лида каже на ердото да има повече православни храмове в Търция.Има едно изключение ,нашият велик политик балкански е разрешил на турците да си правят каквото си поискат.Е това си има добра цена

А у нас КОГА?

У нас - никога. Комшии сме. А и шубето е голям страх ...

Обезумелият ислям-шовинист е най-добре да вземе мерки срещу себе си, т.е да влезе доброволно в психиатрия за спешно и доживотно лечение. Обяснявам: Думи на Реджеп Тайип Ердоган, министър-председател на Турция, изречени през 1998 година: "Джамиите са нашите казарми, куполите им са нашите каски, минаретата са нашитe байонети, вярващите са нашите войници.” Какво по-нормално, когато някой вкарва войници и казарми в чужда страна, от това да получи шут? Какво очаквал този ретро-османист палячо, след такива думи (и последващи действия, които подкрепят тези думи)? Какво очаква, с брътвежи като "границите на неговото сърце", освен нормалното заплюване на територия от заплашените страни, включително с махане на турски топоними? Австрийците са направили най-логичното и нормално в случая. Очаквам продължение и в останалата Западна Европа.

Тъпо Ердогане, тъпо. С кого не се скара през последните години? Със САЩ, с Германия, с Израел, със Сирия, с Холандия със .... с кого ли още не. Ама Ердогане, технологиите и инвестициите, които ти поддържаха държавата са 99% християнски. Ердогане, наясно ли си, че точно за една година, само с изтегляне на патенти и инвестиции могат да те върнат в 10-ти век ?!

Тоя трябва да организира парад на шизо .И друго защо ЕС е направил и прави толкова инвестиций,а също им изкупва зеленчуците с ,,яко пестициди,,В нас не инвестират в страна добронамерена и членка на ЕС ,а при този агресивен ислямист.Има също нещо ненормално и в ЕС.Австриеца яв о не иска паразити,а неговите избиратели да работят на две работи за да живеят нормално

Е, ще се поцупиш, ще позаплашваш, па ще си замълчиш. Както се разлая на швейцарците като забраниха минаретата, а те не промениха нищо, така и австрийците ще си направят каквото са решили, ти ще полаеш, полаеш, па ще се намери кой да ти покаже като е време да спреш.

Предлагам Ердоган да закрие 40 църкви в Турция! А, то нямало църкви там, а ?! Странно ....

Австриеца е от малкото с топки в ЕС. Браво на него!

Който се финансира от чужбина не бива да участва в политическия живот. Не бива да води пропаганда ! И не само мюсюлманите, всеки !

Ако ердоганя постави война полумесеца срещу кръста, Русия как ще реагира? Да не стане Константинопол да бъде с руското знаме и кръст, както си е планът от преди 200 години?

защо да има руско знаме,комунягите и турчилята нали сте побратими вече

до това? 1878ма. Ако не бяха Британската империя и останалите, отдавна румънци, гърци, половин турция и ние да сме зашпрехали на рашънски. Ердоган кво ще направи, ще бутне австрийски църкви у турция ли, хехехе, австрийците още помнят нашествието им преди 300 и кусур години когато са изпепелили всичко по пътя си за да отслабят града. Поляците са се притекли на помощ, как да не е война на кръста срещу полумесеца то откак има полумесец, това не е спирало ...

Няма страшно ! Ердоган като тръгне за Виена ще ни зобиколи през Гърция , Македония и Сърбия... Няма само газопроводите да ни заобикалят...

Защитавайте руско-турската дружба както учредителя на джамии Путин ви е учил.

Ало задръстения ,капитала не си играе на дружби.Той отива там където има интерес.България заради навеждането на управниците прпусна този шанс и сега ще купува руска газ през Гърция ,но от Турция.

Ние ще пропуснем която армия даде заявка. БХ ще стои на портала и ще ги целува.

"Вие правите това, а ние ще седим със скръстени ръце? Това означава, че ние ще предприемем също някои стъпки, заяви Ердоган." Хахахахаха, ми ще стоите със СКРЪСТЕНИ ръце, крайно време е да приемете християнството

Тя войната тихо си тече, и ислямът тихо я печели. Ако премине в открита фаза, поне имаме някакъв шанс.

Ердоан,заплашваш с война ли? Ще долетиш с очакваните Ф35 и може би ще изравниш Виена със земята? Кръста срещу Полумесеца....война.....неуправляем ислямист. Още веднаж-браво на австрийците.

Kalin

Нормално да изгониш финасирани от чужбина свещенници независимо от коя вяра са.И в България трябва така да правим.Неможе да се строят разни храмове независимо дали за джамии или на разни секти или евангелисти или......с пари от чужбина.Това си е намеса във вътрешните работи на една страна.

Тъкмо ислямиста Ердоган- Некадърни да фалира Турция и ето ти виновен за всичките проблеми на Турция: Австрия!

Русия помага на Турция да не фалира. На нас няма кой да ни помогне. От кривите краставици не чакам.

краставиците вече са прави, бе! Това е едното основното постижение на ЕС откакто стана ЕС. Другото са щастливите кокошки. Не показвай колко си зле относно постиженията на ЕС, ахмак с ахмак.

"Ердоган: Австрия ни тласка към война между кръста и полумесеца" Това, казано от един ислямист, ислямизирал Турция и целящ ислямизация на Европа, си е откровен ФАРС! "Полумесецът" отдавна води война срещу "кръста". Турските хирстияни са избивани по улиците на Турция! Хиляди ислямистки терористични атаки в Европа! Хиляди терористични актове срещу християни и църкви в ислямски държави! Хиляди ислямистки проповедници в Европа, чиято цел е разпространение на политическия ислям и ислямизация на Европа!

От Австрия винаги тръгват добрите неща за Европа!

Така е. Те подкрепят Сърбия по време на Сръбско-Българската война.

Путин строи джамии Австрия затваря джамии Путин е велки.

Защо така бе Наташке?????