Среща на КЕВР с браншовици в енергетиката

Предвижданите реформи в енергетиката и бъдещето на отрасъла бяха основните теми на състоялата се днес среща на КЕВР с представители от сектора.

Обратно в новината

Коментари - Среща на КЕВР с браншовици в енергетиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дъра - бъра, никакви конкретни решения. Нищо което да мине в графа направено.

Заровихте АЕЦ "Белене", заравяяте АЕЦ "Козлобуй", от там нататък за кво си говорим...

Ох тоя Иван Иванов, той доцент станал (така и не разбрахме кога, ама нейсе, сега е модерно), та и той е от отбора на сорсоидите, докато не затвори Козлодуй и зарови Белене няма да миряса. А виж Турция ще построи една АЕЦ до Резово. Ако досега не се замервахме с глупости за крадени пари, досега Белене щеше да произвежда ток, а ние аканъ заровихме 5 млрд лв, но какво да се прави пак "Демократите са на власт!" пък туй за хамериканските централи си е дъвка за зъбите, ще си плащаме като поп......., а че и май ще слагаме гориво на Уестингхаус (имало санкции), та ще вдигнем някой капак и ще приключим с АЕЦ-а.....

ще го изкормя

По тодорово време, тия щяха да бъдат вече избесени- тогава имаше смъртно наказание и фабриките им щяха да са вече държавни!

Този е куче на Костов и се старае да го прикрие , цената та тока трябва да падне с много , ако го махнат този и дойде сериозен човек ще се разкрие колко ни лъжат и крадат !

Абе що не отиде някой набеден "експерт" от тия дето се изявяват по телевизиите и не пообиколи малко "скъпите" и евтините тецове и да говори едва след това. Пък може и да покани и някой работодател от браншовите организации.

Не е престъпление, ако КЕВР обяви публично какви са годишните печалби на "браншовиците",колко работни места са открили- особено ВЕИ-тата,произхода на парите с които са направени и чия собственост са.Защото е очевиден конфликта на интереси сред депутатите,без значение със какъв цвят са.

Всички участвали в сбирщината без Потребителите и Президента Плевнелиев(той си е изпратил представител) . Най-скъпия ток в Света , Най- високите храни в Света , Най-високите Лихви в Света ................. България .

Ниски данъци , евтин ток , мър,мър

Енергетиката и съдебната система са останали в ерата на цоцолизма и тепърва при тях ще започва прехода.

Знаете ли какво се нарича лудост? Да затвориш без причина произвеждащите евтина електроенергия блокове на АЕЦ и да принудиш хората да купуват от скъпата. А знаете ли кому е нужно това? Само на един човек. И той получи награда за предателството си. Сега е вицепремиер.

За тези блокове България все още смуче евра от фонд Козлодуй.

Топлото и светлото тази зима зависят само и единствено от Мариците и АЕЦ Козлодуй. Вода в язовирите отдавна няма.

Колко ток произвеждат фотоволтаниците,през нощта от слънчева енергия??????????Каза ли й Иване?

Като ток не е споменавал но като електроенергия кръгла нула.

Енергетиката е един октопод, който изсмуква последните стотинки на хората. Създаден и покровителствуван от родните демократи-предатели. Ако има някой, който не е съгласен с мен, нека постави минус. Приятна вечер.

Докато НЕК купува скъпо и продава евтино, не може да има трайно разрешение на проблемите. Държавата на практика дотира цената на тока от бюджета. Отделно цялата енергетика е една огромна схема за източване на държавата. Единственото решение е руско и е дело на другаря Калашников.

Само да не му монтират система за опознаване "свой- чужд", защото тогава няма да засегне никого. Те всички са руски възпитаници- тези, които са подписали договорите с двата така наречени "американски" теца.