Стойността на ”златния” ремонт на Масларова е неясна

Реалната стойност на т. нар. "златен ремонт", за който бившият социален министър от БСП Емилия Масларова е подсъдима и беше оправдана, остава напълно неясна.

Обратно в новината

Коментари - Стойността на ”златния” ремонт на Масларова е неясна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От просто по-просто! С какъв капитал Масларовица влезна в политиката и с какъв излезна???? Влезнаха с панелки и ръчноплетени половерчета и гуменетки, а излязоха с палати, майбаси и целите в бисери и диаманти! От къде е дошла разликата?!

"Стойността на златния ремонт на Масларова е неясна" Нали за това ви избирахме и преизбирахмеда им разкриете далаверите?! То какво стана? Нито един политик-измамник от Триглавата ламя, ни от царските дупета в затвора! Само където и вие се присъединихте и с пълна сила крадете и изнудвате народа точно като цигани гробари на Централните гробища!

Ние сме си виновни. Пращаме смесени сигнали към съдебната система - по процента гласували за цивилния Радев съдиите си вадят извода, че процентът идиоти в българското общество отново е нарастнал до степен БСП да се върне на власт и съответно взимат мерки, за да си подсигурят бъдещето. Я, си представете този съдия да вземе да осъди "другарката" и на следващите парламентарни избори същия процент олигофрени да гласува за БСП? "Другарите" на "другарката" ще направят България да се стори тясна на съдията. А и "другарите" обичат да крадат, а не да ги съдят. Та ще им е нужен някой нещастен съдия, съдбата на когото да сплаши останалите, та да започнат отново да си затварят очите.

Преди всички пишехме че такивата не ги осъждат ами тъкмо обратното , после те осъждат държавата. Всички познахме за изхода от делото макар и още да не е завършено . Като си внесем съдии от Германия - тогава ще се оправят нещата с тълкуването на законите и доказателствата.

Златен ремонт, златни строители на светлото бъдеще, две златни експертизи, поръчани от златния съд, които не могли да убедят и златната прокуратура. в България всичко е златно, само защо всички тънат до гуша в корупционни лайна не е много ясно, понеже тези сценки са в сянката на политическото словоблудство...

Никоя комунистическа "лека жена" не е виновна, че взима пари. Виновни сме ние,че оставявме такива да си развяват куйруците: лилов, данаилов, виденов,станишкин,свинаров,овчаров,говедаров, ананиева и десетки друти гнилочи.

Претоплена манджа. Димна завеса за поразиите на сегашните управляващи.

Претоплена манджа!!!??? Това е кралицата на кражбата в новата ми история, пич! А ти си просто едно комунистическо лайно, затова го обявяваш за кьор фишек:)

По наглостта веднага се познава, че БСП ви е закърмила. Ако сегашните управляващи имат за нещо да отговарят - не се и съмнявайте, че никой няма да им прости. Въпросът е наглата крадла от вашата партия да си получи заслуженото.

Масларката си има достойна наследница - Лиленцето Павлова. Ако на нея й разследват програмата за 'саниране', ще лъснат такива несъответствия, че милиончетата на Масларката ще изглеждат като кинти за джобни. Ей го, днес комунистическата унука Павлова пак най-нахално поиска още 1 милиард, който да окрадат задружно с обръча им от фирми...... Ако имаше правосъдна система у нас, и двете щяха да са вече в пандиза.

не е в затвора. Ако беше някой завалия досега щеше да е излежал половин присъда.

Те хората са го казали много мъдро , че за кокошка няма прошка , а за милиони - няма закони! Така е в БГ-то и като гледам промяна скоро не се очаква!

За пореден път се доказва че СС у нас куца и дори препоръките от ЕК за промени там това е все още химера! МНОГО показателен случай за казусите в българското правораздаване , за голямо съжаление!

Типична комунистическа гнида, жалко е че живеем в държава без правосъдие.

Беден човечец среща богат,надул се като петел и му казва: Какво си се надул и ме гледаш отвисоко и ти ще умреш един ден? Богатия му отговаря:Да, аз ще умра един ден,а ти умираш всеки ден!

Крадете братя, крадете ама на едро. Поне от милион нагоре, ако са няколко десетки още по-добре. Вчера осъдиха жената в Габрово за 12 000 неплатени данъци на едни пари които някой е изработил за да и ги прати. На тия пари държавата вече е прибрала 20% като ДДС и още няколко % във вид на други косвени данъци и такси за да може после такива като Масларова, Бисеров и други като тях да откраднат БЕЗНАКАЗАНО.

Клюкарите завиждат на женицата,че си била купила апартамент във Виена и били комшии с Р.Овч.Това е чиста лъжа.Тя като социален министър се грижеше за всички.Даже си спомням,че през зимата изпращаше социално слаби на море.Някой,пак клюкар,ще каже че са престъпници.Това е друга лъжа,защото те са народни избраници т.е.народът си ги харесва и избира.Аз не мога да им простя,само това,че 27 години ми откраднаха от живота,а за парите и кражбите да ги мъчи съвестта.

Ето това са ТЕ,тези които СЪСИПАХА ,ВЯРАТА,МЕЧТИТЕ на много хора вярващи в СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ!!! Да,така е,и ЛОШОТО е че ОЩЕ продължават да са ЧЛЕНОВЕ на БСП! И ,още ПО-ЛОШО е,че ни ЛЪЖАТ,че БСП се ПРОМЕНЯ!? А,НАЙ-ЛОШОТО е ,че се СРАМУВАТ от ИМЕТО БСП,и се КРИЯТ зад някакви си "КОМИТЕТИ"!? До ,КОГА?

Дали все пак ще има реално правосъдие и тази мазната Масларка ще стане манекен на сливенския пандиз!Доста милиони лапна и замаза тази чапла и ако има реално правосъдие,тази ще трябва да лежи поне 20 години,без право на обжалване!

Куче влачи рейс....

Нищо не е това! От БСП са крадци на десетки милиарди, не на милиони! Гергов открадна панаир за 240 милиона. Станишев склщчи договори за ТЕЦ-а за 15 милиарда Гоце Големия шлем за 5-6 милиарда. Румен Овчаров ощети енергетиката с над 5 милиарда Заменките на БСП са за над 2 милиарда И тези се гласят да вземат властта пак напролет!

Защо народа не се справи сам с политическата класа, вместо да се прави на велик като пише в интернет? Аз го призовавам за това. Време е народа да покаже на какво е способен пред света и че не е роб на никого и че не го е СТРАХ от нищо и никого. Време е младите хора да се върнат и да ходят да живеят наготово, защото народите в чужбина там те сами са си го направили такъв начин на живот. А не младите хора да бягат от СТРАХ. Време е народа пак да влезе в Парламента, както стана през далечната 1989 г. А тези, които сме тук да останем и да направим родината си по-добра за живеене, защото няма нищо по-красиво от родината. Другите народи са казали същото за родината си и са го направили по-добро място за живеене и сега приемат такива като нас българите да им работим и да им правим кефа, а защо не си го правим ние в собствената родина? Защото няма нищо по-хубаво и сладко от извоюваната свобода. Не знаете ли, че ние - българите сме робите на Европа и Америка? И пращаме пари на роднините си, за да живеят по-добре в собствената си родина, вместо ние сами да си го направим по-добре. Така ще сме винаги близо до роднините и приятелите си. Трябва дасе хвалим пред света с това какво сме направили и постигнали в живота, а не в коя страна сме работили като роби.

Ето за това Пиночет е направил преврата в Чили.

Дрън, дрън - съдът пак не разбрал ... Отидете на СтЗ бани и вижте х-л армира-вече има и разширение... От това, което не е присвоила ... 27 г. се краде нагло и безочливо, а прокуратура и съд все са неразбрали и невидели!!!

Ха,ха, тия се сетиха сега и за Масларова!!Ами досега защо не я осъдихте,бе, тъпанари?!Я по-назад във времето, кожусите на Янчо Таков или при Крум, щото сегашните гербаджии, воглаве с баш престъпника Мутрак от Банкя не са виновни?!Масларова пред тези престъпници е като бял херувим!!!

За мен, това "сромно чавдарче" е едно от Най-отвратителните Политически Мутреси, които сме имали след 10-ти. Може би, даже и да "води колоната". Туй "калинките" пред нея са направо "пеперуди". Ей за такива, трябва да открият едно Ново Белене. Ама не става, защото Политическата "КочИна" иска да живее с Народни милиони, а не като "прасе при Газдов". Нали така му беше фамилията, на онзи с прасетата...

Този с прасетата не беше ли Бойко Борисов? Нали от малък събирал помия да си храни прасетата? А после маал филии с мас.

Защо не се провери и строителството на новата Съдебна палата на столичния бул. Скобелев? С какви пари и колко са присвоени от строежа, защото лично аз помагах за обзавеждането на съдебните зали с дървена ламперия?

Защо не попитате председателя на Софийския районен съд г-н Методи Лалов колко пари са присвоени от строежа на новата Съдебна палата на столичния бул. Скобелев?

В сравнение с кифлите и калинките на Тиквата, Муха Масларка е едно скромно чавдарче! А тези за една година как опукаха 16 милиарда?

Колкото е дебел асфалта в отсечката от Ст. Загора до Нова Загора!Нищо ново под слънцето,парата е в Старозагорските минерални бани,ама "разликата" в асфалта не знаем къде е!:)

ЗА КОГО ЛИ ОТ БСП ЩЕ ПИШАТ ААА ДА ЗА КОГОТО ИМ ПЛАТЯТ САМО ДА СЕ ОЧЕРНЯ БСП НО С НИЩО НЕ МОЖЕТЕ ДА НАКАРАТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА БСП ДА СЕ ОТКАЖАТ ЗАЩОТО КОЙТО Е ВИНОВЕН ЗА НЕЩО ЩЕ СИ ОТГОВАРЯ

ВСИЧКИ КОМУНИСТИ СА НАГЛИ И КРАДЛИВИ

Ако не знаеш да ти кажа, че в България отдавна има плурализъм и многопартийност, и крадливите субекти могат спокойно да си избират към коя партия да принадлежат.

Че то излиза, цялата страна само от комунисти, то има ли такива дето не са нагли и крадливи, на пръсти се броят.

никакво даване на пари и всичко да варнат -проекти те са само за личен харчлак

Съдия гледа дело за убийство.Убиецът е оправдан. След дълго мислене казва:Да влезе убитият!

Оправдателните присъди, след 6 годишно умуване са ПЪЛНА ГАВРА С ДАНЪКОПЛАТЕЦА.... Съдия Ангелова е най-добре да се самоубие...

Всеки е невинен до доказване на обратното! Да са доказали, че е виновна!

Ал

Мила родна картинка! Хвани единия, удари другия! Тия 11 милиона вече ми звучат като джобни в сравнение с 1-ния милиард на Лиляна Павлова, от който 80% са буквално присвоени. А иска и 2-ри милиард! Нагла!

Дрогарката Масларкова, Има ли значение колко е откраднала- 8 или 11 милиона! Ужас изпитвам като си помисля какви изроди се раждат по нашите географски ширини!

надявам се, че и ти си свил нещо като комунист. Добре де Бобко, както му казваш свил милиарди, ама той плаща борчовете на комунутата, но и да ги е свил - не строи хотели, не живее в лукс. Да бе като прост къта ти в буркани. Но строи -вижда се - метро, завод за боклуци, мегистрали. Кажи ми ти какво освен Водното огледало, Цанков камък, дупката в Беляне - които струват милиарди и ги окрадахте какво построи БСП-то, като беше 18 години на власт.

Смях! Невинни, защото не може да си изчислят с точност откраднатите милиони! Значи, не е важно за съда, че е извършено пресъпление в огромни размери, а фактът, че размерът на престъплението не е определен точно до стотинка! И какво излиза сега? Играеш си с милиони, не отчиташ както трябва документално откраднатото, никой не може да изчисли колко точно си откраднал и накрая си.....НЕВИНЕН! Евала! Само така!, наши любими български политици и магистрати! Българската пенсионерска гърбина ще понесе и това! Младите ви бият и ще ви бият дузпата и в бъдеще еднопосочно през границите!

Нека ровенето за скелетите по гардеробите да започне СЕГА!

БСП Лъже и краде от 1944-та година и убива от 1919

От статията най-ясно се разбира, че група тарикати ни правят на олигофрени.

Кой дава, на времето, на Роската лиценз да изнася български строителни работници в Германия? И кой взема от тази далавера комисионни? Масларката, естествено!

Значи трябва да почакаме доста докато опандизят Бобко за изкрадените милиарди само тая година. МЖД какво стана с пропагандата на Бобко в дните на избори ? Много бързо забравяте вчера какво е станало , а ни пращате 10 год назад(не ,че не е важно)

уво за всички..

щом е откраднала само 8 000 000 а не 11 000 000 разбира се е невинна!

Да затворим страниците,да не ровим в миналото и да се обединим.Ние сме правова държава,има давностен срок,другарката вече не е виновна.Кой таковал,таковал....Мара дигна гащите.

Всички до сега на пангара...и за приватизацията и за обществените поръчки...всички. Не е само Масларова...следват и другите.

Тъкмо се чудех кой ще ми лиже кайсиити!

kirchevo

Щом тази лелка не успяха да опандизят значи всичко е договорено и няма ОПРАВИЯ

е яйцата в различни кошници и чадъра и е добър за разлика от кошниците и чадърите за бедни дето все разпъваше - добре се е спрсвила като за лелка

А знаете ли как ваш боцко е строил магистрали с европари. Като са му казвали да купува чакъл от румънеско а битум от албанско. Това е далаверата при демократско а вие си стойте с двата леви галоша и прославяйте светлата демокрация, а някои казват че онази планета идва, демек тези дето са чукали ваште мацки и са направили така наречените "еврейчета" , и ще ви забрули яко, яко.

Глупак, ако е купуван бутум от Албания- той е най добрият в света.

Значи всичко е ясно - невинна е....... Да влезне следващият обвинен.......

Курнито като обяви,че ще бори корупцията и ако дойде на власт дали ще подкрепи или обвини съпартийката си.

как ще са лъжци и крадци от БСП - не е верно. Да не кажеш, че Курнелчето лъже като казва, че трябва да сме плътно с Русия,а нейното синче - в най-престижния университет в САЩ - Бъйркли. Значи най-великата комунистка в - САЩ, а ние - в Русия. Не, благодаря.