Коментари - Елена Йончева потвърди, че ще става депутат | Днес.dir.bg

Елена Йончева потвърди, че ще става депутат

Елена Йончева потвърди в социалната мрежа Фейсбук, че ще се кандидатира за народен представител на изборите на 26 март.

Обратно в новината

Коментари - Елена Йончева потвърди, че ще става депутат | Днес.dir.bg

Коментари

ПАРТИЯ Омайваш ме, че вече ще се подмладиш, че ти не си оная, а си много по-различна, че бъдещето светло пак ще ми градиш, звезди ми сваляш колко си ..демократична Уж нова си,.. съвременна.. и със морал, а кланяш се на демони от миналото, на тирани, на мен все още гледаш като на матрял, във мрежите си пак опитваш да ме хванеш Сега аз питам те в очите как така мечтите ми за повече от век не сбъдна, защо опитваш да им сложиш пак ръка, нима отново искаш да ми бъдеш съдник?.. Кога ще ме оставиш просто да живея, без твоите поуки,.. наставления,.. лъжи,.. кога най-сетне ти ще проумееш, че твоето наследство като камък ми тежи Защо си слагаш ореола на невинна, че случващото днес не е от теб дошло, все още тъй уверена във моята наивност напяваш мантрите как хубаво преди било Аз уморих се вече ти живота ми да правиш, отказвам се от твоите успехи.. и блага и искам от доброто си да ме избавиш, от тебе да отдъхнат моят дух и моята снага

Преди години гледах документалния филм на Йончева за Сирия - пълен провал. По-непрофесионална и безмислена боза не бях гледал. Поведох е по рекламите. Това беше филм на човек, който хабер си няма от професионална документална журналистика. Явно Станишев я буташе напред.

Нема лошо! Да изкара и тя някой лев, че с драсканици човек не се става! Виж бившото й гадже СерГей, руския социалист, цял милионер стана и къща в Швейцария си купи! Тя да не е по-проста! Социалистите се борят против Европа и НАТО, но все си купуват къщи в "омразната" Европа и никога в обичаната от тях Русия!

Супер! Всички водачи на листи ще станат депутати, това е ясно. Добре ще е да влязат нови и диказани професионалисти в парламента. Големия майтап ни чака като се сблъскат с "мозъчния тръст" на ГЕРБ - Томислав, Караянчева и Деси с половия правопис. :) За Цецо целите изречения да не говорим, ама той е над тия неща. :)

Леле мале колко е "независима" журналистиката в К енефистан, тая най-накрая заработи за един мандат крадене... Стане ли дупетат на комунагите на тая една статия и един репортаж няма да имат файда, защото на всички им стана ясно за кой работи...

Втората на петия натири бившата на бившия.

Аз не съм потвърдил, че Е. Йончева ще става депутат.

Ама защо пък в Хасково. В Хасково имаме много еродирани хора. Един от тях е генерал Румен Радев, и не политика спортисчето Григор, много са, знаем се, по-добре да изберем и да гласуваме за синчето на предишният кмет Георги Иванов, а и Христо Бисеров още по-добре, стари хасковлии, много са, НО ... гелмета аман ... то и затова градът е в окаяно състояние от 26 и ще продължават да напускат града или това ви е целта

Така е, ама и тя остаря, дете трябва да гледа ,не става с едната гола журналистика.

Ако от БСП са решили да правят кардинални промени, номинацията на Е. Йончева и Иво Христов е тотално попадение. И двамата са професионалисти в своята област и честни хора, без никакво петънце в биографиите им. А специално Иво Христов е не професор - той е академик в областта на геополитиката и трябва всеки да изслуша неговите интервюта (има ги в нета) и да се опита да осмисли жалкото към днешна дата положение на БГ в геополитически и всякакъв контекст. Дотук ни докара ПСЕВДОдемокрацията! Дано съберем сили да променим нещата. Хора като Христов и Йончева са надежда за промяна - към истинска демокрация.

Посмали манго, хайде направо се оля!

Кажи тотално падение и ще ме навиеш.

Станишев толкова пъти е петнил тази, че... Какво ти без петънце?! Тя направо е прогизнала. От психопат. Това е симптоматика, човеко!

Тази гноясала гнида 15 дни се правеше "независимия" имидж на фатмака и редяха служебно мафиотско правителство, а сега с Курнелия сега редят листите на БСП. Лъжат като долнопробни циганки и баламите им вярват.

Като видя това име, всеки път се сещам за едно нейно гениално изречение някъде от Близкия изток: "Те ме удряха по главата, ама добре че бях с бронежилетка".

Аз пък се сещам за Пълна лудница и две реплики: Набий, набий тука!(това с вариото на камерата) Хакни ме сега да ме снимаш.

некадърна комунистка

и тя се запъти на ЗАПАД... ткато хвалиш изток отиваш на запад! тия хора за луди ли ни имат.......

Здравейте глупаци!!! забележете кандидатурата на проф. Иво Христов, великолепие ,Елена Йончева -тук се почна била гадже на Станишев, не била професионалист- тука ще ви посрещна с здравейте идиоти. За какво говорим изобщо, що за идиот трябва да си, да сравняваш откровения глупак и престъпник Борисов и сие с тези двамата по горе. Какво значение има от коя партия са - ами никакво, но като Ви гледам словесните извращения -не знам , нямам думи, както и да - еми вие дори не можете да си направите нормален анализ вече 25 год. а как живеете не искам и да си помисля. Та това е от мен знайни и незнайни писарушки, намерили поле за изява в дебрите на политическия анализ. Лека и приятна вечер, спете спокойно и не се тревожете за Бойко, Нинова и Йончева, мислете за това какво Вие допринасяте на държавата и не пишете ГЛУПОСТИ.

Иво Христов е един от най-глупавите путинисти, и ако ти не си го разбрал, явно си като него.

Путлерастки Боклук!

Що не си обърнете повече внимание на материалното и емоционалното си положение а само лепите етикети Путинист,Путлерист, русофил , русофол и др.Па чак и мнение за Крим - прав е Н.Александров на Вас и господ не може да ви помогне , та камо ли Бойко или Нинова.

И Ицето е голям футболист. И него направете депутат.

Интересно защо само в Б-я спортисти, артисти, журналисти стават депутати. Толкова ли е сладка депутатската хранилка?

НЕ, толкова са прости избирателите. Отделно е сладостта на хранилнката, понеже при такива депутати се определя и корупционната и моралната страна на политиката. Щом изкуфял артист (Данаилов) е по-популярен при 4 издънени управления на партията му от финансист (Дянков), върнал Бългаиря към икономически ръст от убийствения спад на БСБ преди това... Имаш ли повече въпроси относно нивото на нацията? Мисля, че изясних с няколк оизречения. Борисов успя с три думи: материалът е лош.

Ясно иска да става евро депутатка до обслужва Станишко отново......

Ако бяха мажоритарни избори, Елена щеше да помисли и каже, че ще става "кандидат-депутат", защото в противен случай рискува да излъже. Сега няма какво да мисли - вътре е, изборите са само формалност.

Лесна работа е то да станеш дупетат. Особенно като си бил гадже на серГЕЙ и в екипа на генералчето. Ма то това е случайно бе. Ахааа.

КАК ТАКА ЩЕ СТАВА ДЕПУТАТ, ДА НЕ СА МИНАЛИ ИЗБОРИТЕ .... ТРЯБВА ПЪРВО ДА Я ИЗБЕРАТ ..... ТО И "ЗБОГОМ" ЩЕ СТАВА ДЕПУТАТ ПРЕНОСВАЧА НА ВАЛУТА КИРИЛ ДОБРЕВ СЪЩО ЛЕЧЕВА - СЪПРУГА НА СЕРВИТЬОР, НЕЗНАЙНО КАК СТАНАЛ СОБСВЕНИК НА ГОЛФ ИГРИЩА, КАЗИНА ..... НЕЧЕСТИВИ ХОРА .... ИНДИЙСКИ СЕРИАЛ - ВТОРАТА СЪПРУГА НА РАДЕВ Е ПЪРВА СЪПРУГА НА СВИЛЕНСКИ- ДЕПУТАТ ОТ БСП СЪПРУГАТА НА СТАНИШЕВ Е ПЪРВА СЪПРУГА НА СОЦ. БАНКЕРА ЙОСИФОВ ГАДЖЕТО НА СТАНИШЕВ СЕГА ПЪК СЕ ГЛАСИ ЗА ДЕПУТАТ ....... АБЕ, ГОЛЕМА РОДА ......

Какво се чудиш - червени боклуци от джинс!

Забрави на Кирето сетра му и на Първанката сина са оратци в 5 *Хотел .Интересно така и не се разбра от къде тез парички.Ни на единият ни на другият.А кака Курнелия тя милата била преди години в Булагртабак там пък Пеевски не беше ли нещо.Наглост....

Станишев пишеше: "Ако виждате този надпис, значи Елена е паднала". Е, вече падна окончателно!

Жалък край за един безспорен професионалист.

Че жалък е вярно. За профито е друга работа. Ако имаш познати в тези среди питай ги. Ще се изненадаш вероятно.

Що не попитате другите журналисти, какъв професионалист е тая? Ами питате Позитано? Къде-къде по-кадърни журналисти можеха само да мечтаят за скъпите командировки на Съселовата изгора. слушах я какви ги плещи за Крим. Говорителката на Путин ще ви управлява в парламента.

И тази се..."наработи",..."професионално":)))!!!

Това е само потвърждение, че президентският пост и всички свързани с него службици са толкова незначителни, че няма нужда народа да се разединява заради тях. Те сами ще се окепазят и ще се поблазнят за нещо по-сериозно.

според мен българина гласува в много голяма степен емоционално. Когато е поставен пред дилема за кого да гласува той гледа на избраника си като на член на своето семейство. Мисля че всяка хасковлийка трябва да се запита: Аз искам ли да имам такава снаха като Елена? Един месец след раждането и вече е по Спартаните. Ако такава жена за снаха и допада, тогава смело да гласува за нея.

На оскотелите избиратели на БСП им трябват пилоти, журналисти, тв водещи. чалгари... Това са им героите.

Нямате наяждане. Явно много сте оскотяли, щом ще ставате депутатка. До сега ядохте от друго място, да не би да нямате кадри, че се хванахте за насъщния от народа още да доите?

не се знае, всичко зависи от циганите. много са. най-много боя да си изяде. зависи от сина на Георги Иванов, бившият кмет. той направи много за града, а другите мишоци - за власт и пари. ще ви пишем допълнително за ситуацията в циганският квартал Орфей ХОХОХО смъртоносен удар на хасковлии. жална ни майка. нищо не се подобрява, а се влошава, улици, магазини в крайните квартали , къде са, всичко старо, младото извън бг, най много в САЩ, Испания, Италия. Смърди на старо в Хасково. Както казва моят адвокат след като умрат(р.1936), кво ли ще става с тия жилища. Хора млади няма. Не ми се мисли. Глава ме заболя, като я виждам тая комунистка, а неизвестна никому и тя ще ми милее за града. Ще милее ама друг път. Генерал Румен Радев и той що не си каже мнението си. Той е от този регион. Или вече и той не е. НЕ БИХ ПОДКРЕПИЛА ТАЗИ 55 ГОДИШНА ДРУГАРКА. точка слагам и не искам и да мисля за избори ХОхоХО

Има моя глас

няма да е само твоя, ами и на цялата ви махала, Хасане!

мда

И каква е гаранцията, че ще стане депутат...

Всеки който се докосне до партиите от статуквото които всички са произлезли от една, става боклук.Никакви приказки и дитирамби за честност не могат да променят това, гледат се делата не устата.Жалко за иво христов харесвах го.

Елена Йончева от както беше осребрен параван на серГ.Е.Й,загуби уважението ми и като човек и като професионалист.

На тая , като й произведоха бебе, що поне не се прави на майка, ами е хукнала на дърти години да гони ....сещате се чий... Е, ненаяли се!

Елена Йончева застава начело на листата на БСП в Хасково.... в Хасково, забележете!

Какво показва тази снимка? Всички са спокойни , само двама бягат? Какво означава това? Постановка!! И как така докато бягат някой ги снима точно тях двамата? Много руски пропаганден журнализъм усещам тука!! Много нагласена работа.

то, тъй като гледа, мисля, мисля си Народе мой тоеа ще да е спасението ни от таквиз, червенотиквиничета, ' "умни и красиви" ', ситни дребни като камилчета ... Иначе, глад, бой, и ... другото не е смешно господа / другарииий !?

Каква промяна бе? Комунизъм ли пак ще строите бе изроди? Що не си заминете в родната русия?

Сега разбирам вицовете за блондинките.

Да, ама да си депутат не е съвсем същото като да хванеш един микрофон и да разправяш на хората какво виждаш наоколо! Или да го ръгнеш под носа на една майка и да я питаш "какво чувствате сега, като гледате трупа на детето си?" Елена има толкова квалификация за приемане на закони (след прочитане, осмисляне, сравняване с другите неща от бранша и с НК ... ), колкото и за балерина ... За второто може и повече да има - поне е гледала някой балет, а парламента само го е плюла от външната страна, а сега иска да седне вътре и да раздава акъл! А в Хасково дали е ходила някога, дали знае колко села и малки градчета има наоколо, и какви са проблемите там?! На какви езици говорят хората в региона, от какво живеят, с какви доходи, с какво се занимават?! Или тя ще отиде веднъж-дваж по времето на кампанията, ще ги омайва с празни приказки на тема "Дайте да дадете!" и това ще ѝ бъде целият ангажимент към тях, а другото време - партийните интрижки в централата на Позитано и в кулоарите на парламента - известна ни е тази история, гледали сме го този филм не един път вече! И всичкото това докато ѝ писне от глупости и пак я засърби и заболи да се метне в някоя си далечна точка на планетата, откъдето да ни разправя какви танкове вижда наоколо ... Ама борбата е сега за локомотивите, които да теглят листите на "социлистите", за да се позабравят малко старите муцуни и да се създаде илюзия за някакви нови лица - а те, като ги погледнеш - пак същите - от познатите фамилии, от известните компании на ЦК и Политбюро, от майките-рускини и бащите - комунисти, с приятелските кръгове само в техните си среди, в които идеите са, че този народ е прост и такъв трябва да си остава, за да могат лесно да го лъжат! Докато си разпределят евро-милионите от програми и целеви грантове - единственото, което ги интересува!

Яд та е, че дрогарагата комунистка се е вредила в парламента, а ти след толкоз слагане .... даже синковеца май не си успяла да пратиш в САЩ.... е да де ама дрогариките са отличнички и техните деца също... те са в САЩ!

Ще стане ли Сноудън подарък от Русия за Тръмп Според мен зад "смелата" журналистка се крие не особено умен и широкоскроен човек.

Не ми харесва този човек. Още повече че тя е мюсюлманка. А не искам мюсюлмани да управляват християнска България.

СЕСТРА ГАЛЕВА /МАНОЛОВА / И ТЯ ЛИ Е КАНДИДАТКА НА БИ СИ ПЕ ТО ,ВЪХ,КО ,ШЪ Я ПРАИМ.

помня каква помия се изливаше върху Мая Манолова. що не лаете срещу нея сега, а? сега срещу нея лае Топлофикация и оядените и адвокати

За "журналистката" Ел. Йончева: Командирована по време на войната в Ирак бъдещата депутатка беше се снимала пред повреден американски танк в предградие на Багдад и твърдеше: "Няма никаква атака, наоколо е спокойно." Било е спокойно, понеже битката за града бе приключила и амер. части бяха в центъра му.

ти там ли беше за да видиш, а боклук?

Не,бях пред телевизора

Дерзайте гробарски тролове! Още малко ви остана! На хората им писна да стоят на студено, да ги убиват паднали лампи, да слушат простотиите на мутрата. свърши вашата

Сега очаквай целата държава да падне.

От ''кандидат'' до ''депутат'' има голяма разлика ама те медиите от къде да знаят това:((((

ЕЛЕНА ,ЕЛЕНЧЕТО Е ЕДНО МАЛКО КАФЯВО ЖУРНАЛИСТЧЕ,ТОВА ,ЧЕ ,ЩЕ ПОДДЪРЖА ПАРТИЯТА НА СТАТУКВОТО И НА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ Я ПРАВИ ОЩЕ ПО ОТБЛЪСКВАЩА И ЖАЛКА.

Сгантъ тряба да се рани! Осигурете места за всички!

Коментари - Елена Йончева потвърди, че ще става депутат | Днес.dir.bg

Елена Йончева потвърди, че ще става депутат

Елена Йончева потвърди в социалната мрежа Фейсбук, че ще се кандидатира за народен представител на изборите на 26 март.

Обратно в новината

Коментари - Елена Йончева потвърди, че ще става депутат | Днес.dir.bg

Коментари

ПАРТИЯ Омайваш ме, че вече ще се подмладиш, че ти не си оная, а си много по-различна, че бъдещето светло пак ще ми градиш, звезди ми сваляш колко си ..демократична Уж нова си,.. съвременна.. и със морал, а кланяш се на демони от миналото, на тирани, на мен все още гледаш като на матрял, във мрежите си пак опитваш да ме хванеш Сега аз питам те в очите как така мечтите ми за повече от век не сбъдна, защо опитваш да им сложиш пак ръка, нима отново искаш да ми бъдеш съдник?.. Кога ще ме оставиш просто да живея, без твоите поуки,.. наставления,.. лъжи,.. кога най-сетне ти ще проумееш, че твоето наследство като камък ми тежи Защо си слагаш ореола на невинна, че случващото днес не е от теб дошло, все още тъй уверена във моята наивност напяваш мантрите как хубаво преди било Аз уморих се вече ти живота ми да правиш, отказвам се от твоите успехи.. и блага и искам от доброто си да ме избавиш, от тебе да отдъхнат моят дух и моята снага

Преди години гледах документалния филм на Йончева за Сирия - пълен провал. По-непрофесионална и безмислена боза не бях гледал. Поведох е по рекламите. Това беше филм на човек, който хабер си няма от професионална документална журналистика. Явно Станишев я буташе напред.

Нема лошо! Да изкара и тя някой лев, че с драсканици човек не се става! Виж бившото й гадже СерГей, руския социалист, цял милионер стана и къща в Швейцария си купи! Тя да не е по-проста! Социалистите се борят против Европа и НАТО, но все си купуват къщи в "омразната" Европа и никога в обичаната от тях Русия!

Супер! Всички водачи на листи ще станат депутати, това е ясно. Добре ще е да влязат нови и диказани професионалисти в парламента. Големия майтап ни чака като се сблъскат с "мозъчния тръст" на ГЕРБ - Томислав, Караянчева и Деси с половия правопис. :) За Цецо целите изречения да не говорим, ама той е над тия неща. :)

Леле мале колко е "независима" журналистиката в К енефистан, тая най-накрая заработи за един мандат крадене... Стане ли дупетат на комунагите на тая една статия и един репортаж няма да имат файда, защото на всички им стана ясно за кой работи...

Втората на петия натири бившата на бившия.

Аз не съм потвърдил, че Е. Йончева ще става депутат.

Ама защо пък в Хасково. В Хасково имаме много еродирани хора. Един от тях е генерал Румен Радев, и не политика спортисчето Григор, много са, знаем се, по-добре да изберем и да гласуваме за синчето на предишният кмет Георги Иванов, а и Христо Бисеров още по-добре, стари хасковлии, много са, НО ... гелмета аман ... то и затова градът е в окаяно състояние от 26 и ще продължават да напускат града или това ви е целта

Така е, ама и тя остаря, дете трябва да гледа ,не става с едната гола журналистика.

Ако от БСП са решили да правят кардинални промени, номинацията на Е. Йончева и Иво Христов е тотално попадение. И двамата са професионалисти в своята област и честни хора, без никакво петънце в биографиите им. А специално Иво Христов е не професор - той е академик в областта на геополитиката и трябва всеки да изслуша неговите интервюта (има ги в нета) и да се опита да осмисли жалкото към днешна дата положение на БГ в геополитически и всякакъв контекст. Дотук ни докара ПСЕВДОдемокрацията! Дано съберем сили да променим нещата. Хора като Христов и Йончева са надежда за промяна - към истинска демокрация.

Посмали манго, хайде направо се оля!

Кажи тотално падение и ще ме навиеш.

Станишев толкова пъти е петнил тази, че... Какво ти без петънце?! Тя направо е прогизнала. От психопат. Това е симптоматика, човеко!

Тази гноясала гнида 15 дни се правеше "независимия" имидж на фатмака и редяха служебно мафиотско правителство, а сега с Курнелия сега редят листите на БСП. Лъжат като долнопробни циганки и баламите им вярват.

Като видя това име, всеки път се сещам за едно нейно гениално изречение някъде от Близкия изток: "Те ме удряха по главата, ама добре че бях с бронежилетка".

Аз пък се сещам за Пълна лудница и две реплики: Набий, набий тука!(това с вариото на камерата) Хакни ме сега да ме снимаш.

некадърна комунистка

и тя се запъти на ЗАПАД... ткато хвалиш изток отиваш на запад! тия хора за луди ли ни имат.......

Здравейте глупаци!!! забележете кандидатурата на проф. Иво Христов, великолепие ,Елена Йончева -тук се почна била гадже на Станишев, не била професионалист- тука ще ви посрещна с здравейте идиоти. За какво говорим изобщо, що за идиот трябва да си, да сравняваш откровения глупак и престъпник Борисов и сие с тези двамата по горе. Какво значение има от коя партия са - ами никакво, но като Ви гледам словесните извращения -не знам , нямам думи, както и да - еми вие дори не можете да си направите нормален анализ вече 25 год. а как живеете не искам и да си помисля. Та това е от мен знайни и незнайни писарушки, намерили поле за изява в дебрите на политическия анализ. Лека и приятна вечер, спете спокойно и не се тревожете за Бойко, Нинова и Йончева, мислете за това какво Вие допринасяте на държавата и не пишете ГЛУПОСТИ.

Иво Христов е един от най-глупавите путинисти, и ако ти не си го разбрал, явно си като него.

Путлерастки Боклук!

Що не си обърнете повече внимание на материалното и емоционалното си положение а само лепите етикети Путинист,Путлерист, русофил , русофол и др.Па чак и мнение за Крим - прав е Н.Александров на Вас и господ не може да ви помогне , та камо ли Бойко или Нинова.

И Ицето е голям футболист. И него направете депутат.

Интересно защо само в Б-я спортисти, артисти, журналисти стават депутати. Толкова ли е сладка депутатската хранилка?

НЕ, толкова са прости избирателите. Отделно е сладостта на хранилнката, понеже при такива депутати се определя и корупционната и моралната страна на политиката. Щом изкуфял артист (Данаилов) е по-популярен при 4 издънени управления на партията му от финансист (Дянков), върнал Бългаиря към икономически ръст от убийствения спад на БСБ преди това... Имаш ли повече въпроси относно нивото на нацията? Мисля, че изясних с няколк оизречения. Борисов успя с три думи: материалът е лош.

Ясно иска да става евро депутатка до обслужва Станишко отново......

Ако бяха мажоритарни избори, Елена щеше да помисли и каже, че ще става "кандидат-депутат", защото в противен случай рискува да излъже. Сега няма какво да мисли - вътре е, изборите са само формалност.

Лесна работа е то да станеш дупетат. Особенно като си бил гадже на серГЕЙ и в екипа на генералчето. Ма то това е случайно бе. Ахааа.

КАК ТАКА ЩЕ СТАВА ДЕПУТАТ, ДА НЕ СА МИНАЛИ ИЗБОРИТЕ .... ТРЯБВА ПЪРВО ДА Я ИЗБЕРАТ ..... ТО И "ЗБОГОМ" ЩЕ СТАВА ДЕПУТАТ ПРЕНОСВАЧА НА ВАЛУТА КИРИЛ ДОБРЕВ СЪЩО ЛЕЧЕВА - СЪПРУГА НА СЕРВИТЬОР, НЕЗНАЙНО КАК СТАНАЛ СОБСВЕНИК НА ГОЛФ ИГРИЩА, КАЗИНА ..... НЕЧЕСТИВИ ХОРА .... ИНДИЙСКИ СЕРИАЛ - ВТОРАТА СЪПРУГА НА РАДЕВ Е ПЪРВА СЪПРУГА НА СВИЛЕНСКИ- ДЕПУТАТ ОТ БСП СЪПРУГАТА НА СТАНИШЕВ Е ПЪРВА СЪПРУГА НА СОЦ. БАНКЕРА ЙОСИФОВ ГАДЖЕТО НА СТАНИШЕВ СЕГА ПЪК СЕ ГЛАСИ ЗА ДЕПУТАТ ....... АБЕ, ГОЛЕМА РОДА ......

Какво се чудиш - червени боклуци от джинс!

Забрави на Кирето сетра му и на Първанката сина са оратци в 5 *Хотел .Интересно така и не се разбра от къде тез парички.Ни на единият ни на другият.А кака Курнелия тя милата била преди години в Булагртабак там пък Пеевски не беше ли нещо.Наглост....

Станишев пишеше: "Ако виждате този надпис, значи Елена е паднала". Е, вече падна окончателно!

Жалък край за един безспорен професионалист.

Че жалък е вярно. За профито е друга работа. Ако имаш познати в тези среди питай ги. Ще се изненадаш вероятно.

Що не попитате другите журналисти, какъв професионалист е тая? Ами питате Позитано? Къде-къде по-кадърни журналисти можеха само да мечтаят за скъпите командировки на Съселовата изгора. слушах я какви ги плещи за Крим. Говорителката на Путин ще ви управлява в парламента.

И тази се..."наработи",..."професионално":)))!!!

Това е само потвърждение, че президентският пост и всички свързани с него службици са толкова незначителни, че няма нужда народа да се разединява заради тях. Те сами ще се окепазят и ще се поблазнят за нещо по-сериозно.

според мен българина гласува в много голяма степен емоционално. Когато е поставен пред дилема за кого да гласува той гледа на избраника си като на член на своето семейство. Мисля че всяка хасковлийка трябва да се запита: Аз искам ли да имам такава снаха като Елена? Един месец след раждането и вече е по Спартаните. Ако такава жена за снаха и допада, тогава смело да гласува за нея.

На оскотелите избиратели на БСП им трябват пилоти, журналисти, тв водещи. чалгари... Това са им героите.

Нямате наяждане. Явно много сте оскотяли, щом ще ставате депутатка. До сега ядохте от друго място, да не би да нямате кадри, че се хванахте за насъщния от народа още да доите?

не се знае, всичко зависи от циганите. много са. най-много боя да си изяде. зависи от сина на Георги Иванов, бившият кмет. той направи много за града, а другите мишоци - за власт и пари. ще ви пишем допълнително за ситуацията в циганският квартал Орфей ХОХОХО смъртоносен удар на хасковлии. жална ни майка. нищо не се подобрява, а се влошава, улици, магазини в крайните квартали , къде са, всичко старо, младото извън бг, най много в САЩ, Испания, Италия. Смърди на старо в Хасково. Както казва моят адвокат след като умрат(р.1936), кво ли ще става с тия жилища. Хора млади няма. Не ми се мисли. Глава ме заболя, като я виждам тая комунистка, а неизвестна никому и тя ще ми милее за града. Ще милее ама друг път. Генерал Румен Радев и той що не си каже мнението си. Той е от този регион. Или вече и той не е. НЕ БИХ ПОДКРЕПИЛА ТАЗИ 55 ГОДИШНА ДРУГАРКА. точка слагам и не искам и да мисля за избори ХОхоХО

Има моя глас

няма да е само твоя, ами и на цялата ви махала, Хасане!

мда

И каква е гаранцията, че ще стане депутат...

Всеки който се докосне до партиите от статуквото които всички са произлезли от една, става боклук.Никакви приказки и дитирамби за честност не могат да променят това, гледат се делата не устата.Жалко за иво христов харесвах го.

Елена Йончева от както беше осребрен параван на серГ.Е.Й,загуби уважението ми и като човек и като професионалист.

На тая , като й произведоха бебе, що поне не се прави на майка, ами е хукнала на дърти години да гони ....сещате се чий... Е, ненаяли се!

Елена Йончева застава начело на листата на БСП в Хасково.... в Хасково, забележете!

Какво показва тази снимка? Всички са спокойни , само двама бягат? Какво означава това? Постановка!! И как така докато бягат някой ги снима точно тях двамата? Много руски пропаганден журнализъм усещам тука!! Много нагласена работа.

то, тъй като гледа, мисля, мисля си Народе мой тоеа ще да е спасението ни от таквиз, червенотиквиничета, ' "умни и красиви" ', ситни дребни като камилчета ... Иначе, глад, бой, и ... другото не е смешно господа / другарииий !?

Каква промяна бе? Комунизъм ли пак ще строите бе изроди? Що не си заминете в родната русия?

Сега разбирам вицовете за блондинките.

Да, ама да си депутат не е съвсем същото като да хванеш един микрофон и да разправяш на хората какво виждаш наоколо! Или да го ръгнеш под носа на една майка и да я питаш "какво чувствате сега, като гледате трупа на детето си?" Елена има толкова квалификация за приемане на закони (след прочитане, осмисляне, сравняване с другите неща от бранша и с НК ... ), колкото и за балерина ... За второто може и повече да има - поне е гледала някой балет, а парламента само го е плюла от външната страна, а сега иска да седне вътре и да раздава акъл! А в Хасково дали е ходила някога, дали знае колко села и малки градчета има наоколо, и какви са проблемите там?! На какви езици говорят хората в региона, от какво живеят, с какви доходи, с какво се занимават?! Или тя ще отиде веднъж-дваж по времето на кампанията, ще ги омайва с празни приказки на тема "Дайте да дадете!" и това ще ѝ бъде целият ангажимент към тях, а другото време - партийните интрижки в централата на Позитано и в кулоарите на парламента - известна ни е тази история, гледали сме го този филм не един път вече! И всичкото това докато ѝ писне от глупости и пак я засърби и заболи да се метне в някоя си далечна точка на планетата, откъдето да ни разправя какви танкове вижда наоколо ... Ама борбата е сега за локомотивите, които да теглят листите на "социлистите", за да се позабравят малко старите муцуни и да се създаде илюзия за някакви нови лица - а те, като ги погледнеш - пак същите - от познатите фамилии, от известните компании на ЦК и Политбюро, от майките-рускини и бащите - комунисти, с приятелските кръгове само в техните си среди, в които идеите са, че този народ е прост и такъв трябва да си остава, за да могат лесно да го лъжат! Докато си разпределят евро-милионите от програми и целеви грантове - единственото, което ги интересува!

Яд та е, че дрогарагата комунистка се е вредила в парламента, а ти след толкоз слагане .... даже синковеца май не си успяла да пратиш в САЩ.... е да де ама дрогариките са отличнички и техните деца също... те са в САЩ!

Ще стане ли Сноудън подарък от Русия за Тръмп Според мен зад "смелата" журналистка се крие не особено умен и широкоскроен човек.

Не ми харесва този човек. Още повече че тя е мюсюлманка. А не искам мюсюлмани да управляват християнска България.

СЕСТРА ГАЛЕВА /МАНОЛОВА / И ТЯ ЛИ Е КАНДИДАТКА НА БИ СИ ПЕ ТО ,ВЪХ,КО ,ШЪ Я ПРАИМ.

помня каква помия се изливаше върху Мая Манолова. що не лаете срещу нея сега, а? сега срещу нея лае Топлофикация и оядените и адвокати

За "журналистката" Ел. Йончева: Командирована по време на войната в Ирак бъдещата депутатка беше се снимала пред повреден американски танк в предградие на Багдад и твърдеше: "Няма никаква атака, наоколо е спокойно." Било е спокойно, понеже битката за града бе приключила и амер. части бяха в центъра му.

ти там ли беше за да видиш, а боклук?

Не,бях пред телевизора

Дерзайте гробарски тролове! Още малко ви остана! На хората им писна да стоят на студено, да ги убиват паднали лампи, да слушат простотиите на мутрата. свърши вашата

Сега очаквай целата държава да падне.

От ''кандидат'' до ''депутат'' има голяма разлика ама те медиите от къде да знаят това:((((

ЕЛЕНА ,ЕЛЕНЧЕТО Е ЕДНО МАЛКО КАФЯВО ЖУРНАЛИСТЧЕ,ТОВА ,ЧЕ ,ЩЕ ПОДДЪРЖА ПАРТИЯТА НА СТАТУКВОТО И НА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ Я ПРАВИ ОЩЕ ПО ОТБЛЪСКВАЩА И ЖАЛКА.

Сгантъ тряба да се рани! Осигурете места за всички!