Елена Гунчева получила покана от "Продължаваме промяната" за преговори

Като ми изтекат болничните на 13 юли ще реша дали да продължа и как да продължа, добави независимата депутатка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов да върне биткойните!

Леле Психясалите Проститути окончателно изтрещяха...(ПП)

Киро не подбира

Какво ни занимавате с тази грозна руска подлога. И тя и Путкин да го духат!

Боже, колко Юди има в парламента! Как за едни сребърници и власт са готови да продадат достойнството и честта си, дори и децата си! Жалки подобия на хора , които вярват, че се издигат в очите на слепците. Вярват, че парите и позициите, киото овладеят ще им купят комфорт, просперитет и достойнство, жалки измети, нищо друго освен презрение и погнуса няма да получат! И тази заблудена овца си мисли, че е хитрушата на село, ма не би!

Ли говорим дето щеше да дава координати на Русия да изстрелва ракети по България? Явно е същата, понеже я канят да подкрепи програмно правителство, което има да реши жизненоважни и неотложни за България въпроси в тази перфектна буря от всякакви кризи, но тя е загрижена повече за руските дипломати, готвачи, градинари и шофьори. Тя е.

Киро и е обещал да я хване за парапета ;)

Връхта сам, ва!

хи хи ситуацията става изключително смешна тази булка преди месец даваше координатите на американското посолство да ги "бомбнат" руснаците видиш ли. Днес Киро - най-големият борец против русофилството в Европа я моли(пазари) да му пристане.... цирк, ако това са "младите" и "можещите" мерси ще им кажа. Управляват с БСП и ДБ(които на хартия трябва да са като огън и вода). С ИТН направиха огромен скандал, ама сега са готови да говорят с Тошко, ама ако се откаже от Слави Същите, да не кажа и по-големи схемаджии от боко и доган...

РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗАЩО ТАЗИ ДЪРЖАВА НИКОГА НЯМА ДА Е ДОБРЕ............ЗАЩОТО МАТЕРИАЛА Е ТАКЪВ..........СЪРДЕТЕ СЕ ПАК НА БОЙКО БОРИСОВ............ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА Е ИСТИНАТА........ НЯМА ЦЕННОСТИ ........ЧЕСТ, ДОСТОЙНСТВО И Т.Н.

Леле, снимката кърти

Хайде Ленче , твоя Шанс да Осъществиш мечтата си за да Помогнеш на България ! Костадин само говори и нищо не прави !

Крайно време е напускащите депутати да бъдат изгонвани от парламента. Те предават своите избиратели, които са им гласували доверие да подкрепят определена кауза. Тези въртиопашки стоят по-ниско и от труженичките на околовръстното шосе, които поне не крадат и не се облагодетелстват, като депутатите.

За външността - не коментираме. Гунчева (51 г.), има я на снимка в София по време на протестите на укробежанците организирани от "управляващите" ПП и ДБ в подкрепа на ОкраИна да развява байрака - националното знаме на Русия по жълтите павета като КОНТРАпротест на протеста на Продължаваме промяната - това са същите, които днес я "канят" да се иде при тях, при "бензиностанцията с ракетите"! Ми иди Гунчева ИДИ, нито душата ти, нито възрастта ти ще станат по-морално чисти, след измисленото недоволство срещу Костадинов. Всички отцепници ще бъдат запомнени като 12-те депутати на ПОЗОРА! Предателството е най-ДОЛНИЯ човешки порок.

ПП трябва да се именува партия на психясалите

АХ КАКВА ИЗНЕНАДА- ЩЕ РАЗМИСЛИ И ЩЕ ПОДКРЕПИ ИЛИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ В БОЛНИЧЕН...НАГЛЕДАХМЕ СЕ НА ЦИРКОВЕ И УЙДУРМИ

До Гунчева: Госпожо Гунчева, Вас не познавам, а на Костадинов и Възраждане съм фен. Независимото ми мнение е , че Вие постъпихте предателски. Като интелигентен човек би трябвало да прецените, че на Костадинов никак не е лесно да се бори срещу сган от продажници, предатели на интересите на българския народ, стремящи се да ни скарат с Русия. Това, че Ви е крещял по телефона за нещо си, би трябвало да прелистите, и да продължите да подкрепяте Въжраждане и да работите за тях. Ако е вярно това, което казвате, че поддържате принципите на партията. Но, честно казано, много хора се съмняват в искренноста Ви. Ако сте искрена, върнете се в партията, която Ви издигна за депутат, и се извинете на Костадинов, дори да не се чувствате виновна. Тогава хората ще Ви повярват. А сега са убедени, че сте купена, и сте ПРЕДАТЕЛ!

Руските подлохи се тюхкат , че и сред тях имало предатели. Човек чакащ копейки си е предател по дефиниция. Да предадеш предателите е конструкция , която само извратен московски мозък може да роди .

Никога не е късно човек да стане за резил.

Ех,що не ми се обадят на мен! Златното ми пръстче е тук..... Упсссссс.....забравих!Аз съм зад борда..

Някой ще и се обажда на тая утрепаната.

На хубавата Елена и били връчили плик, с покана, и с финикийски знаци. Тя, обаче тъврдо отказала, защото мънките не били достатъчна бройка, за да 99-те процента да станат 100 процента. Въпрос към публиката: колко струва един процент за хубавицата на корицата?

Прибира всичко за себе си,ще се колебае жената.Коцето даже и от кинтите на сокола/сопола не и дал.

1 000 000 euro

Подбирай си думите , Извратеняк, епитета хубавата към болната хипофизна крава Гунчева ми идва много , ще ми навреди на половия живот и летните воности поне за седмица.

Борис 1 е казал : - " Властта е сладка Вуте, кога я имаш с акъл. Но завършва горчиво кога акъла не работи защото алчност я потиска".

Опитите за покупко продажба вече преговори ли се наричат, на евроатлантически демократично ориентиран език!?

Ли говорим дето щеше да дава координати на Русия да изстрелва ракети по България? Явно е същата, понеже я канят да подкрепи програмно правителство, което има да реши жизненоважни и неотложни за България въпроси в тази перфектна буря от всякакви кризи, но тя е загрижена повече за руските дипломати, готвачи, градинари и шофьори. Тя е.

Дето развяваше нидерландското знаме на Шипка.Мислела го за руско!

хахаха нееее бъркаш я с едни малоумни украинци дето публично изгориха нидерладското знаме , щото мислели че е руско. Виж там като ви раздават опорките , твоите да ги взимаш от някой с повече от една мозъчна гънка,че пропагандата на козяците е толкова ограничена и безинтересна , че губите аудитория и ще ви спрат заплатите.

се с тези знамена. А говорим за национално предателство. От народен представител положил клетва. Който дори няма срам да го крие. Нито страх.

Какво ни занимавате с тази дебилка!

Тази жена изглежда като да трябва да се погрижи за здравето си. Нека не се бърка в неща, които очевадно не разбира. Самият факт, че идва от продънена партия с психясъл водач... е достатъчно да бъде освободена от длъжността си. А и наистина изглежда болна. не зная какво лекува, но на нейно място бих обърнал внимание на здравето си! Парите после ще ги печели!

тази се опитва да си вдигне цената. На последните които попълват бройката се дава (обещава) най-много. И последните ако са гърмени преди това, искат кеш и мразят обещания за даване...Не я знам тая каква е, но ще си проличи скоро.

Като платиш на проститутка тя вече няма приоритети!

Ленче, притесняваме оня 1% дето си си оставила душко. Той обикновено накланя везните!! А дано си от тия "политици" дето не си затварят очите а си отварят широко ръцете.

Единият процент колебание е около мизата ли? Кариерата ти скоро ще свърши, едно е да дрънкаш, друго е да си с народа си и против това слабоумни правителство.

Тези боклуци да ги гласуват, да им набутате тлъсти заплати и сега Ви правят на маймуни.Българите са една тъпа нация.

Браво! Един достоен човек!

Която подкрепа за кабинет не се получава със стимули, получава се с много стимули. За съжаление точно от нея не го очаквах

Понеже всички напоследък станаха конституционалисти, пък Славчо особено често се позовава на Конституцията, ето един цитат: Чл. 67. (1) Народните представители представляват не само своите избиратели, а и целия народ. Обвързването със задължителен мандат е недействително. (2) Народните представители действат въз основа на Конституцията и законите в съответствие със своята съвест и убеждения. Дали по конституция народните представители дължат лоялност баш на Слави, а?

Ще те питам, когато ПП започнат да се цепят. Ако не в този, то в другия парламент със сигурност!

тая дето ги взривяваше и казваше, че тона на Възраждане бил прекалено мек към киро... И точно тя сега отива да им лапа ... Тая шизофреничка добре, че се махна от Възраждане и без това само проблеми им съдаваше по медиите с тъпите си изказвания...

Напротив, казва точно обратното!

само след няколко месеца никой няма да я помни тая фотошопната бабка. само след няколко дни ще си е уредила жалкия животец завинаги-с няколко милики, които се дават на тези измекяри в момента, за да поддкрепят второ правителство на оф-то. п.п. бабката беше от тия, които се съдраха да плещят, че "бедните го духат" и трябва нещо да се направи. които не й попречи, да вземе парите на духащите бедни и то в огромни количества. нали нямате съмнения, че "почтените" боклуци не плащат на измекярите със свои пари....

"Зад мен са милиони!"

Е нали щеше да напуска парламента ??? Многоо бързо предаде четата.

Боклуци Бате

Една соросоидка - при другите соросоиди! Стягане на редиците!

Уникално! Преди две седмици говореше, че напуска НС, защото това било почтеното. Днес се оказва, че явно има нещо вярно в тези един милион причини, за които се говореше? Г-жо Гунчева, избирателите на Възраждане със сигурност не са ви дали мандат да подкрепяте правителство от национални предатели!

За съжаление причините станаха десет милиона още при предните отцепили се...

в бг политиката не означава нищо, утре ще каже че й е харесала програмата и ще подкрепи като нищо.

Възможно е да ѝ направят предложение, което да не може да откаже ...

На милион гущера кой ще откаже.

Тази за нищо не става ,нека да не се мисли за фактор!Ако иска след болничният направо да заминава след руските дипломати,тъкмо няма да и липсват!Те Възраждане и за боклук не стават….

бе фактор си е на - пп им трябват още 5 депутата преживели катарзис

надява човек че тая уфсъ била такъв голям гявол , ония глупаци шестимата де клъвнаха дет се казва на гола кука , ама тая е друга бира и бая ще опразни джобовете на Тъпия ')))

Баба ми казваше " Това е да си плюеш на сурата". Което означава "сам да си плюеш на лицето" или да изневериш на принципите си. Ноооо......ние си знаем, че това, което не става с пари, става с много пари. Гунчева е хитра лисица. Щом казва, че уж била на 99% че е против ПП, ама щяла още да мисли. И си оставя един процент нещо като отворена вратичка за да наддават за нея. С една дума ще чака до последно, че ПП ако опрат до един човек за набиране на бройката и ще платят тройна цена. Така както беше уж твърда, че няма да остане депутат и си пусна молбата в парламента. И хоп изведнъж размисли и си я оттегли. А Костадинов, който явно добре я познава спечели баса, че точно така ще направи. Има обаче една поговорка "хитрата лисана сама падна в капана". Така, че някои хора от много хитрост сами се прецакват. И Гунчева явно от това се притеснява, но пък и колко може да устои на предложенията - сами ще видим.

Америка за България корумпира България!

Олигарсите, Душко. Дубаецът, църното банкерче,браточките, медийния магнат и арестуваните през 2020 чалга- олигарси- Миньо, Вълчо, Банерите. Всички подсъдими по един или друг начин и сега искат да си осигурят комфорт и просто до направиха тяхно правителство. Понеже протежетата им излязоха калпави, сега трябва да напазаруват още ибрекчии да им свършват работата. Всички са дали своята лепта. Иначе откъде канадския голтак ще финансира мероприятието

Тетката хвали ли се, оплаква ли се, или търси помощ от публиката, за да си определи цената?

Госпоспожо Гунчева, консултирайте се с вашите избиратели дали те искат въобще да се срещате с ПП и да обсъждате каквото и да е било с тях.Имайте предвид,че сте избрана с гласовете на Възраждане коетп е антипод на ПП и ДС- Б както и ГЕРБ така че дори отиването на разговори с тези субекти противоречи на вашето присъствие в НС.

- Нашето предложение - безплатен абонамент за сервиза на мерцедес! - Ама аз не дойдох с мерцедес.... - А бихте ли желали да си дръгнете с мерцедес?