Експерт: Ако Индже спечели ще си говори с Радев, Борисов ще е втори

Харизмата на Реджеп Ердоган е на изчерпване, а опонентът му от опозицията Мухарем Индже изкара много хора по улиците, каза Илхан Андай

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

случайно да знаете защо се дава дума на чужд елемент да агитира за чуждестранен кандидат президент и за нелегитимна партия на етническа основа,явно наште служби отдавна са заспали или некадърни

АКО , МИРИШЕ И ЦАПА ! КАК ТИ МИНА ПРЕЗ УМА ПОДОБНО НЕЩО ?

браво бе,за вас всичко е спам

Ердоган печели с 58%. Май пак ще си говорят с Б. Б.

Не може.Ръководителят на една държава (премиерът на България) разговаря с неговия равнопоставен който за Турция е президентът.Така или иначе могат да се правят предположения след изборите.Рибата още в морето той тигана размахва.Ако спечели друг освен ердоган ще има трусове в Турция и най малкия ни проблем ще бъде кой с кого ще говори.

Този експерт много червен бе! Веднага "видя" невиждан прогрес на ДПС и "задушевни" разговори със Зеления чорап. И този е от кокошките със мокри сънища!

Ердоган - 55% мухарем индже 25%.При 50% преброени бюлетини.Така че индже няма да говори нито с Радев нито с Борисов.

още един "експерт" експерт до експерт, мила моя лельо ьо! който и да спечели изборите в турция, ще си говори с премиера на държавата ни, който и да е той, щото президента ни, също който и да е, може само да казва "честита нова година сънародници"! време е " експертите" , а и не само те, да проумеят, че България е парламентарна а не президентска република!!

Кой го бръсне Радев за жив, бе, експерти смешни?! Той не може да решава дори в кой мол да пазарува жена му.

Наемниците на БСП се излагат на поразия... Надяват се Радев да ги изведе на власт. Радев и Доган.

Тази тиква става само за стенобитно оръдие

е, а ми то надеждата нали такова е ....почти безсмъртна, та нека се надяват!

резултатите от изборите в турция са ясни, та дано този "експерт " си е взел хонорара от бсп предварително, щото инак само дето е станал за кашмер, казано на майчин език!

Дядя, един коментар да напишеш----без да намесиш БСП------можеш ли го тоз героизъм бе, дядя?;))))

не съм ти чичо! мога разбира се , синко! прочети какво съм писал по темите където бсп няма намеса и ще се увериш сам!

Този много се изложи

Да ама не! Хората искат " манджа" не свобода затова и нас ни управляват Борисов и Радев

"журналистът" Илхан Андай не става ясно по какво е експерт- може би по челобитие- и как глуповато показва топлата връзка бсп-дпс-пинокио

Да де, ама султанът брои гласовете, не разчита на една гола харизма. Както е видно, може да брои. Честито, другарю Ердоган. Ваш Владимир Улян....ъ-ъ-ъ-ъ, Путин.

petrovito

не е важно кой как е гласувал, а как ще се броят бюлетините... пример - ГЕРБ

Ердоган ,като всеки диктатор тип БКП-БСП предварително е организирал всичко.Знаем ,че даже изборите премести с една година на пред.Вероятно е взел и съответният български опит наречен "Костинбродски"

задават се лоши времена