ЕК: Терористично съдържание задължително да се премахва от интернет до 1 час

Само през януари са разпространени 700 нови пропагандни материала на "Ислямска държава"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи така ще 'борим' пропагандата. С полу-истини и ограничаване от информация. ЖАЛКИ И СМЕШНИ. Що не оставите петрола в ръцете на т.нар. 'терористи', не се махнете от страните им и не започнете да следите собствената си пропаганда? А да - защото без доходите от ТЕХНИТЕ суровини бая 'известни', 'красиви', 'умни' и 'богати' бизнес-аристократи от ЕС ще трябва да живеят като нормални хора. Няма нова яхта и два нови острова всяка година. Няма приеми и велики слова какво е 'бизнес' и как 'помага' на '3тият' свят. Няма пари и за пропаганда и политици. А това е началото на краят на контролираният капитализъм.

Тогава веднага да се махат материали на Белите каски.

А картинката под заглавието на статията не попада ли вече под ударите на новите наредби...? Или понеже няма още час от публикацията- ще си я държите?

Това означава, че помиярската ви снимка вече трябва да е изтрита!

ЩЪ премахнете ДЕД...ВИЯ!

Заявленията на ГЕРБ за дейности през следващи години са чист тероризъм.

Така е! Когато не виждаме проблема, той вече не съществува ...

тероризъм = ужасяване , страх , мъчение нали ? Капитализма убива , унижава и ужасява над 80% от хората ! Този тероризъм са го кръстили "демокрация" демек същите тези 80% така им е кеф ! И каква е разликата с изнасилвач , който твърди ,че на жертвата така и харесва ?

ВНИМАВАЙТЕ! ПРЕДУПРЕДИХ ВИ! С ТИЯ НАЗНАЧЕНИ ТРОЛОВЕ ТУК - ОМРАЗА, АЛА БАЛА, АНТИЕВРОПЕЙСКИ ПРИЗИВИ....

Ми да! Чичко Сталин беше казал "Има човек - има проблем! Няма човек - няма проблем!" Това тук е същото.

Аз съм съгласен . Ама и еврогейовете да премахнат и до 1 час и терористите, които сами поканиха в държаваите и сега са плъпнали като чума.

Ето това напр. го трият непрекъснато та се забавлявам като го пускам на разни места: Ми това отвсякъде си е по учебниците на Гьобелс и Сталин за цензуриране и унищожаване на свободата на мисълта и на словото. Защото още по време на войните в Югославия, един американски генерал беше казал "Няма спечелена война докато СNN не каже, че е спече;ена". Според ЕК терористично съдържание е "материал, който подбужда към или пропагандира извършването на терористични действия, популяризира дейностите на терористична група или предоставя насоки за техниките за извършване на терористични нападения." И ето ви хипотетичен пример пример: Трябва да бъде свалена статия дори само заради едно заглавие като "В София терорист камикадзе от Ислямска държава се взриви в метрото". Защото: 1. Подбужда други джихадисти към терористични действия , защото дава пример за саможертва в името на Аллаха по пътя на джихада 2. Популяризира сред мюсюлманите сунити терористична салафистка организация Ислямска държава, унищожаваща кяфирите. 3. Дава технически насоки за извършване на терористични атаки - бомба, на място където се събират много хора и последвалата паника увеличава жертвите. В резултат се получава - Няма информация, значи няма тероризъм, а само някакви мръсници разпространяват неверни слухове. Държавата е стабилна, властта - спокойна. Отделно е простотията, че няма как до 1 час компетентен съд да се произнесе дали даден кнтент е терористично съдържание, особено когато става въпрос застотици и хиляди материали бълвани непрекъснато в интернет. Това може да направи само и единствено софтуеър за цензуриране по отделни признаци - думи, образи, източници и др. критерии, които се задават предварително от властите, но те не могат да подбират точно. И после идва една неграмотна но надъхана лелка като Румяна Бъчварова и казва, че който иска правителството да падне е екстремист извършващ подривна дейност - една от разновидностите на терирстичните действия. И до тук. Гражданите ще бъдат (дез)информирани единствено и само от "достоверни" (ха-ха-ха) източници - Труд, Дневник, Дума, бТВ, Нова, БНТ, ВВС, CNN и подобни. В резултат - цензураи нарушаване на правата на личността - правото да бъдеш информиран, да си съставяш мнение и да го изразяваш свободно. Добре дошли в света на Оруел драги граждани!

а пропагандата в джамиите ще си продължава, също и разпространяването на уахабизма от големия приятел на сащ- саудитска мангалия.

в ЕП приеха вече членове 13 и 11 в защита на "авторските права"; това означава, че сайтове като дир.бг (които събират "агрегират" новини от много други издания) ще изчезнат или фалират, защото ще трябва да плащат на източниците (вкл. и за снимките и линковете)...разбира се, ще пострадат и алтернативните медии, коментаторските блогове и т.н., т.е. свободата на словото и възможността за критика или друго мнение ще изчезнат...някои наричат това "края на интернет"

Точно така, ЕССР... продължавайте да е%ате майката на интернета.

дир няма да липсва на никого, освен на соросоидните НПО

Не се притеснявай. Няма да е краят. САЩ отдавна опитаха нещо подобно и се провалиха. И това на ЕС ще е пълен провал. Поредната безсмислица, която никой няма да спава. Ще стане същото, както с прословутата директива за правите краставици - има я, но никой не я спазва. Освен това, след изборите през май ще видим един нов Европарламент и тогава... Я камилата, я камиларят.

Всяко недоволство от или несъгласие с директивите на ЕК да се смята за Терористична дейност.

Ако искам да го начукам нежно на всички евроджендъри и най вече на бг.дупедавците,този приятен за тях акт за тероризъм ли ще се таксува?

е, трябва да се одобрят тези "директиви" на още 2 инстанции, но като гледах по тв-то вчера как мъцат бг депутатите по този въпрос...

Едната комунистическа власт, едвам я махнахме. Друга такава се появи ... всеки пост, всеки разговор да се записва, докладва и ако не съвпада с евреогейташките им мнения, да се накаже човека, без значение свободата му на слово. (нищо против хомосексуалистите). Държавата ни ще бъде вкарана в заеми, да изпалащме столетия напред, само и само да сме угодни в интернет следенето, записването на разговори, раздута полиция в IT сферата, софтуер да отговаря на техният насран такъв и т.н. Ние сне сме държава която ходи да бомбандира невинни хора в техните страни. Риск от теророзъм няма при условие че не пускаме нелегални емигранти. Риск да бъдат окрадени милиарди и много сънародници да се самоубият от мизерия, има реален и това е нещото върху което трябва да се съсредоточим.

Ще се отчете като желание и нищо повече.

Тия директиви се приемат главно под натиска на НЕМСКОТО издателство Axel Springer, т.е. това е война на демодираните книжни медии срещу електронната информация и совобода

пичовете, които си изкарват хляба като SЕО сигур треска ги тресе заради данъка "линк"

В Испания управлят социалисти-мигрантолюбци....

Даа, и в същото време цяла натовска Европа и САЩ съчиняват какви ли не лъжи и гяволъци и правят всичко възможно да отърват ислямистките терористи в Сирия от окончателното им унищожение от армията на Асад и Братушките. Че и "умерени" ги наричат!