ЕК призна за валидни COVID-сертификати на Сан Марино и Ватикана, използващи "Спутник V"

Хората с такива документи ще се третират при същите условия като притежателите на сертификати на ЕС

Обратно в новината

Коментари - ЕК призна за валидни COVID-сертификати на Сан Марино и Ватикана, използващи "Спутник V" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОИТО ИСКАТ ДА ПОЛЗВАТ ВАКСИНИИ СПУТНИК ДА ЗАВЕДЪТ ДЕЛА СРЕЩУ ЗАБРАНАТА НА ЕК... ОТНОСНО ВАКСИНАТА И СЕРТИФИКАТИТЕ НА ВАКСИНИРАНИТЕ С СПУТНИК...... В САЩ ПРИЗНАХА ЧЕ РУСКАТА ВАКСИНА Е Н1.... ЗАЩО СЛЕД КАТО ЕДИН ПРОДУКТ Е КАЧЕСТВЕН Е ЗАБРАНЕН В ЕС??? И ЗАЩО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАЖДАНИ СА ОГРАНИЧЕНИ В ПРАВОТО НА ИЗБОР ОТНОСНО ВАКСИНА....????

Защото е рфективна, евтина, но не е демократична... За да печели чичо сам.

защо самите руснаци не искат да се ваксинират със Спутник .. а продават на врагът.

Спи народе и сънувай демокрация, а умните народи си гледат интереса!

не гледат руските интереси , я!

Значи,когато проф Чорбанов в предишния парламент предложи да доставят в РБ Спутник , скочиха и гласуваха против дпс, гербаджиите и сините комсомолци от дем бг с пяна на устата, да хулят,макар,че е доказано,че няма стр ефекти и е подходящо за хора с алергии,но те намесиха политика в медицината и отказаха на много хора,които би могли да се ваксинират с ваксина ,на която вярват,това е чист медицински фашизъм другари и другарки от дпс,гроб и дем бг, Бог да ви е сьдия,защото на ваша съвест са хората,които не са могли да се ваксинират заради алергии и не само, ето това е когато се правите на по големи католици от папата.

Австрия и Бразилия върнаха на ватниците всички ваксини. Просто споделям

ЗАЩОТО АНТИВАКСЪРИ САБОТИРАХА ХЛАДИЛНИЦИТЕ В КОИТО СЕ СЪХРАНЯВАХА И ТАКА СТАНАХА НЕПРИГОДНИ... А РЕЗНИ СОРОСИФЛИСТИЧНИ ДРИПНИЦИ КАТО ТЕБ СЕ ЧУДЯТ И МАЯТ И ОТ ГЪЗА С ВАДЯТ РАЗНИ СКАЛЪПЕНИ ПРЕРАЗКАЗАНИ МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ

Това е ЕС тъпи дебили, ако и сега не го разберете, си заслужавате мизерията! - Спутник 5 може за Ватикана и Сан Марино, но не и за България, Унгария .... и който иска - Северен поток 2 може за Германия, но Южен за България, Унгария ... не може И така Европа на две скорости - за богатите всичко може, за бедните дебили само един голям уй!

Много вярно човек! Когато излезе руската ваксина, много милионери и милиардери летяха в Русия и плашаха по 10000 евро за да си бият Спутник. Това обяснява много неща.

Ами те затова не обичат Орбан Хур( господин), но той им го каза каза директно преди няколко години: " Делите ни на такива-онакива, на първа скорост, на втора, на стари, на нови...но както е тръгнало това със сигурност ще стане- след 20 години ще има 2 Европи : стара западна- мюсулманска и источна- християнска"......

От Ватикана и Сан Марино сертификатите за Спутник V се признават, а от Унгария не се признават?!? Това е ЕС в действие с двойни стандарти и фашистки методи за политически решения, нямащи нищо общо с медицината, науката или желанието на хората. Но дебелите евродепутати мислят с коремите си, защото междуушието им е кухо!

ЗНАЧИ ПРИЗНАВАТ ВАКСИНАТА ЗА Годна.

не само че е годна, но и нещо много по-страшно за мафията - много по-добра от Phizer/Zeneka и това се доказа от резултатите и статистиката от прилагането ѝ вече в над 65 страни. Ефективна ваксина на много по-изгодна цена, като най-важното - без каквито и да било странични (д)ефекти. Примерно Министрерството на здравеопазването в Мексико (където прилагат няколко различни ваксини) още преди месеци пусна резултатите от доста обширно изследване, според което смъртните случаи след прилагането на Sputnik V са ... 0 "Mexico Ministry of Health released data of its vaccination program showing that Sputnik V is the only vaccine without registered serious adverse events. Table below shows another independent confirmation of Sputnik V safety advantage over other vaccines." https://pbs.twimg.com/media/ExGDJnmWQAMRY41?format=jpg&name=large

Ето статистика от Унгария, отново Sputnik-V с най-добри резултати - и като ефективност, и като най-малко странични ефекти: https://i.postimg.cc/R0Tq3tFR/sputnikv-hungary.jpg Факти, просто факти.

инфографика, показваща ефекта от ваксинацията със Sputnik-V в Сан Марино: https://i.postimg.cc/qRLmZ173/RDIF-Infographic.jpg

3евзек

А истинският източник на картинките какъв е?

'А истинският източник на картинките какъв е?' И питаш? Савушкинските инфо-говедовъди разбира се. Важното е че на ватю му харесва..

Имаше едно проучване, в което се питаше: Ще се ваксинирате ли, ако има достъп до Sputnik V, и 76% бяха отговорили с ДА; Имаше и втори въпрос - ще се ваксинирате ли, ако НЯМА достъп до Sputnik V, и там с ДА бяха отговорили около 27%. Та, щом зора е хората да се набожкат - защо просто не им се разреши да се набоцкат с това, което сами си изберат? Защо някой друг трябва да решава вместо мен, при положение, че и за едното и за другото - АЗ подписвам декларация, че поемем цялата отговорност????

Ватикана ползва Спутник? Тези защо не са изчакали решението на ЕМА? Къде им е евроатлантизмът? Предатели!

Поповете щом и е се бодат.... а не ряазчитат на Божията Милост, направи сметка колко са вярващи :)

Изобщо не коментирам връзката между попове и вяра. Щото такава няма. Ватикана е политика от самото си създаване.

Наскоро слушах т.нар. "пловдивски митрополит" как се хвали, че имал часовник за 50.000 евро на ръката си.... Колко ли "миряни" са пуснали левчетата си в касичката на църквата, за да може дедо ти поп да си позволи часовник за 50.000 еврака, и чистак ново Ауди да си разкарва попския гъз с него?

3евзек

За да им помогне и Бог, трябва първо сами да си помогнат. Ти още ли вярваш, че Бог ще ти помогне да спечелиш от тотото без да си пуснал фиш?

Ватикана не член нито на Европейския съюз нито на НАТО. За какъв Евроатлантизъм говориш? И въобще знаеш ли значението на думата Евроатлантизъм? В България никой не го знае.

Тази дума няма никакъв смисъл в България. За съжаление, нароихте се безброй, които четат думите, но не схващат смисъла на написаното.

Милионите антиваксъри с удоволствие ще свалят гащите ако се предлагаше и тук руската ваксина. ХаХаХа!

Явно кардиналите и швейцарската гвардия всичките са със свалени гащи. Баси дебилите има по света (визирам теб)!

ДИР, тази новина за Ватикана и руската ваксина Спутник V беше голяма грешка да я пуснете. Никакъв евро-атлантизъм няма в тази Ватикана, да вземат ваксина от врага на католическия свят - източно Православната Русия, какъв позор в сърцето на Европа - Рим.

Реалността, 'Реален', е че въпреки непрестанното пасивно-агресивното мрънкане от путинуидния коневръз не се намериха много желаещи уонаби-ватници за екскурзии до Расия и ваксинации с (уж) животоспасяващия Спутник. Повечкото най-вероятно тихо и кротичко се ваксинираха с ваксините на омразния Запад, както направиха и много от руснаците пребиваващи у нас, в 'агресивния блок на НАТО'.

Ватикана с руска ваксина... Ние не сме достойни явно. Според нашите политици де.