ЕК предлага запорираното руско имущество да се използвано за възстановяване на Украйна

Около 300 милиарда евро от запасите на Руската централна банка са блокирани в ЕС и страни от Г-7

Обратно в новината

Коментари - ЕК предлага запорираното руско имущество да се използвано за възстановяване на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам с парите на руските мародери да се закупи оръжие за Украйна, което да може да обстрелва Москва.

Sm3hurk0

Само ще изкоментирам нещата от малко по-различна точка... Ако наистина се "усвоят" активите на руски граждани, което си е вид грабеж и това стане със законни средства, то какво би станало, ако някоя държава реши да национализира нечие имущество на голяма фирма.. филипс, нокия, или която и да е друга под някакъв измислен предлог облечен в закони.. според страната, която приватизира чуждо нещо... Подобни неща са ставали по време на фашизма и нацистите са искали да докопат парите на евреите ... - ВСВ . Америка подкупи продажните депутати в европарламента и те гласуват санкции, които са пагубни за населението на евросъюза и войната на САЩ в украйна ще бъде платена от ЕС, понеже сами си/ни отрязаха клона. Обаче, най-важното е, че евродепутатите са доволни и щастливи, понеже получават пари от Сорос.

ЕК предлага а дали ще го изпълни това е друго ако има на койй?????? И аз ви предлагам да на пълните сметките на нашите пред атели

Тези много се взеха насериозно и почнаха да разпределят чуждите пари,ама най-накрая ще ядат голямата какалашка и Еввропа ще се събори за радост на всички нормални хора. А САЩ кога ще санкционират заради Хирошима, Нагазаки, Сайгон,Пхенян, Либия, Ирак, Сърбия, Йемен итн.? Май пак играят с двойния аршин и този път ще си го получат по пълна програма ! РАзбий Европа и САЩ - освободи света от англосаксонско робство !

Изобщо няма да е радостно събитие, въпросът е да се опази идеята за обединение и да се премахне плявата ...

русията толкова не се е изцапвала....

Докторите също се "оцапват"по време на операции, ама след време пациентите им целуват ръцете за спасените животи!

Аз и българския народ сме съгласни. Да се изгонят всички с руски паспорти и да им се запорира имуществото защото руснаците са престъпници и всичко е придобито по престъпен начин.

Щерев, еби си майката!!!!!!!

да не съм руски педал.. само руските си ебават майките си .

И ти Щерев , и ти си педал.... ама асъл евроатлантически Пидал .

Да се избият "демократите" до крак, с труповете има да има 2 седмици гавра и след това да се дадат за храна на дивите животни.

Колко приятно е някой най-сетне да се нагърби с мнение от името на целият български народ! А тези които не са съгласни с единствено вярното мнение, да бъдат изпратени в специални лагери със специални пещи !!!

Няма да успеят, щото дотогава вече ще са увиснали по дърветата с изтичаща карантия. Няма по приятна гледка от изкормен "демократ" висящ по дърветата....

Еврогейският съюз май не знае на кой свят е!

Ще научи скоро като се разпадне....

Като банда разбойници.Как ще вземат чуждо имущество и ще се разпореждат с него както си искат.

ми как....много лесно бе,бахур. Все едно решават и те да направят специална операция ( като едни подчовеци ). Само че тяхната ще е финансова, а не военна :))) спокойно , все няк'ви кАпейки за вас , русоробите , ще се намерят. Едва ли ще забършат всичко.....все някакви огризки ще останат , достатъчно ви е......

Ще направят кражбата официална и законна ли? И при кой ще отидат тези пари? При западни строителни фирмички? Колко удобно.... А Украйна ще има ли? Щото всеки е за продължаване на войната. До кога!

Това вече беше предсказано от руснаците. Щатите не смеят да обявят Русия за страна спонсор на тероризма, че може и лошава да стане работата един ден. Обаче с кеф натиснаха европейските си слуги да го направят. И те светкавично го направиха. Тази глупава и нищо незначеща титла се присъжда с цел по лесно и уж законосъобразно да бъдат пипнати замразените руски активи на Запад. Оставеното в Русия обаче имущество на западните фирми също е около 300 мрд долара, така че работата ще стане танто за танто.

Национализира се всичко западно, чрез ГРУ се крадат западни активи ,криптовалути и се хакват банките им и после да не стане, че Русия е спечелила повече от колкото са ѝ взели запада?

Не само това, ами всички рубладжии да ги осъдят по бързата процедура и да ги пращат общаци да възстановяват Украйна.

Какво да му се възстановява на равно радиоактивно поле? Това е в случай, че украйна "победи". Иначе победителите не ги съдят.

Но преди тъова да избият всички "демократи" да ги разпорят и да висят по дърветата. Така ще стане скоро затуй бягайте на запад и лайте оттам. Но и там ще ви стигнем. СМърт на "демократите" - свобода на народа !

КОЙ хвърли атомните бомби над мирното население на Хирошима и Нагазаки? – Янките. КОЙ започна войната във Виетнам и изби 3 милиона виетнамци? – Янките. КОЙ използва напалм срещу живи хора въпреки забраната му от ООН? – Янките. КОЙ хвърли бомби с „обеднен“ уран срещу Сърбия? – Янките. КОЙ нападна Ирак с лъжлив повод и заграби нейния петрол? – Янките. КОЙ подкрепяше Садам Хюсеин, и, след като той стана непослушен, го обеси? – Янките. КОЙ уби Кадафи, разори Либия и сложи ръка на нейния петрол? – Янките. КОЙ въоръжи мюсюлмански бандити в Сирия и възбуди гражданска война? – Янките. КОЙ нахлу в Афганистан, за да заграби афганския опиум? – Янките начело на НАТО. КОЙ изнудва целия свят да изсмуква от земята шистов газ и да я превърне в пустиня? – Янките. КОЙ създаде генномодифицираните храни, за да изтреби всичко живо по земята? – Янките. КОЙ финансира криминалните елементи на киевския майдан и заграби чрез тях властта в Украйна? – Янките. КОЙ подтикна киевските превратаджии да извършват геноцид срещу русите в Югоизточна Украйна? – Янките. КОЙ шпионира всички и всичко по нашата планета? – Янките. КОЙ ограбва целия свят, включително Европа? – Янките. КОЙ има стотици военни бази по света? – Янките. КОЙ прибра златните резерви на Германия, Украйна и много други държави? – Янките. КАКВО е днешното име на Америка? – Световен жандарм. КАК се наричат лъжливата пропаганда, двойният стандарт, политическите убийства, гражданските войни, военната агресия, геноцидът? – Американска демокрация. КОЙ открадна руските пари в чужбина? ‒ Янките. Нека сега янките да дадат пари за всички поразии, разрушения и убийства, които са причинили на света!!!

Нали ги обещахте тия пари на Украйна? Защо не ги давате ? Щели да инвестират, та парите от печалбите да отивали за Украйна, Трохички са това, възстановяването от войната струва много повече от няколко милиона на година.

Зорлем ТЪПАНАРИТЕ от Европа си търсят атомна бомба

Земите си платите газта с тия пари, че ни знам кво ще праите другата година

Да не ви запорира после Путин вас????? Що не запорирате на американците нешо за Ирак,Иран,Виетнам и т.н.

Ко толкова си чешат главите. Да бяха питали комунистите как се краде частна собственост. Колкото и да го мажете и гримирате това си е. Не го мислете Путин, още със започването на войната той ги е отписал тия пари, както Абрамович който даде правата на управление на Челси в дена на инвазията. Но светът гледа, а Китай гледа най-добре. Досега Западът не си беше позволявал да краде така безочливо. Китай държи също огромни резерви в САЩ и от онова толкова уж ненужно злато. Дали тези резерви няма да започнат да намаляват? А кой ще остане да крепи доларът, ако Китай се дръпне?

Интересно,а какво ще стане със парите и имуществото на западните фирмите,което се намира на територията на Русия.Стойността на всичко това май може и да надхвърли стойността на запорираното от ЕС имущество на Русия.

абе пишете по-ясно, че то човек чак да се изплаши. Не става въпрос да се изхарчат тези пари, които са запорирани. Става въпрос да се инвестират, до момента в който ги върнат на Руснаците, и ще им ги върнат някой ден, но искат дотогава да са инвестирани в нещо - например в крипто - например додж койни и в акции на тесла---:), и като ги връщат на Руснаците, да са икарали някой лев, и с този лев да помагат на Украйна. Никой не говори да се харчат тези пари директно, защото се знае, че ще се връщат. Друг е въпроса, от международното право и техните договори, дали и това е позволено, защото всяка инвестиция крие рискове, и ако се окаже че ги инвестират в нещо кофти - например в щатски долари, пък те се сринат, и така вместо да има полза, ще има разход... Да живей биткойн :-)

Да ги оберат по-незабелязано.

Да не стане само като със самолетчетата :) Му ха ха ха :)

Ще пръднат на уя на Путин :)

Русия трябва да даде срок на ЕС за връщане на откраднатото и след това да пристъпи към конфискуване имущество и др. средства по света собственост на страни от ЕС.

Русия си определя цената на газа, Европа си определя цената на пералните.

Всички перални се произвеждат в Китай а в Европа лепят марката. Те определят цената.

Споко...400 млрд са руските дългове към Запада...държавни и корпоративни... Ще ги видят ония на 36...вие си изберете месеца...квото повикало такова се и обадило... Накрая руснаците са 100 млрд на далавера...

Така де, ама какво ще се случи после с инвестициите на частни компании в Русия? Или си мислите че руснаците няма да ги национализират?

Със сигурност...и не само тях...и дълговете няма да си видят... да си ги приспаднат от откраднатите 300 млрд

Kato stignat do laMansha kvo shte zaporit cila Europa

За това ли орките крадат де що видят и опразват болници и заводи в Украйна? Да избият парите? И за това ще плащат години напред!

Какво крадат бе, ти не знаеш ли какви мишоци са украинците, това не са хора, а цигани. Гледат само да смучат и използват.

Само дето това запорирано "имущество" от 300 млрд. евро са парите на нациите из Европа за вноса на руският газ. Пари за руски газ които Русия сигурно вече си е възвърнала от плащанията с рубли. Но както и да се назовават по-интересното е идеята странична организация да се направи, която еднолично да използва парите за инвестиции и каквото се сетят там. Ужким за набиране на повече средства за Украйна. Малко как Джо Байдан переше пари с финансовите почощи за Украйна чрез тяхна фирма, която гръмна като пирамида. "През май комисията предложи нарушението на санкциите на ЕС да се превърне в европейско престъпление и да се преразгледат и подобрят правилата за отнемане и възстановяване на имущество. Тези стъпки биха улеснили изземането на запорирано имущество, пояснява ЕК" Престъпление ли е когато всички лица и страни по даден казуса(политици, юристи, съдилища и прочие) са задружни за да могат да вземат огромна сума пари? Явно според ЕК отговора е НЕ. хахаха

С чужда пита помен да правят... Крадци и измекяри.

Ще изядат шпека скоро евроидиотиде...

70 години чакате.. ще почакате още толкова минимум.

Та те досега да не би да не са го дали на Украйна това което откраднаха от Русия???? Крадците от ЕК са се усъвършенствали и вече на кражбата вигат ''запор'' защото не им дреме какво е съдържанието на думите.. Докато европейското население ги трае все повече на гърбовете им ще се излива резултата от далаверите им

Затова пиша че Путин е прекалено мек със западните "партньори". Само пълното спиране на газ, нефт, метали, дървесина, конфискация на корабите заедно с житото, както и всички западни активи в Русия е решението на въпроса. Във военно отношение на дневен ред е унищожаването на цялата инфраструктура, логистични центрове, командни пунктове, имуществото и активите на жидомасонските олигарси. За съжаление това не се случва и се дават излишни жертви от руска страна.

Сериозно ли? Хайде сега разпродавай на свой Ора на 10% от себестойноста, а казвай, че правиш добро. АЙ АЙ САМО СХЕМИ И ЛИЦЕМЕРИ............................

Със запорирано чуждо имущество никой не може да се разпорежда....Ало в т,ва ес всички ли са малоумни...

СКОРО ЛИЦЕМЕРИ И СХЕМАДЖИЙ

"Руснаците,.. Винаги се Връщат... да си Търсят ...ПАРИТЕ"... !!;)... (казва го ... БИСМАРК,...преди повече от 100 години ) ...ТАКА, че ...ще ВИДИМ !!??;)

ЕК се изявява като пиратска организция,подчинена на Киев и като колониална структура на сащ.

Тя си е такава от много години...

Много скъпи ще излязат тези перални...

И защо ще ги дават на Украйна? За да ги окрадат Зеленски и олигарсите в Украйна ли? Ако това направят то тогава окончателно се срива доверието в ЕС и САЩ, а ще гледат на тях като на престъпна шайка разбойници.

на това му се казва пладнешки обир а американското ще го запорират ли за възстановяване на Афганистан, Сирия, Либия и т.н. или там може да отделят малко от крадения петрол?

Войни са започвали и за много по-малко пари! Глупаци!

Ами тази война без натовското оръжие щеше да е малка и кратка - с минимални жертви и минимални разрушения! Но като изсипвате оръжия към Украйна дали нямате принос за продължаването на войната и последствията от нея???

Американците " купиха" ли нещо от счупеното в Югославия и някой казза ли им нещо за поразиите?

Ми не много, ама щом смяташ карай да върви! Запориране равно на кражба, па как ще се използват парите са друга бира. Държавните пари са на народа, я не да бъдат за крадене. Ама вие така си можете, копайте дъното!

Бомбите ще пристигнат и в Европа като гледам какви ги мислят ръководителите. Не знам те дали са пробвали с мечка да делят дренки.

Тая мечка се оказа много пършава. Дренките вече са и взети. Сега се чудят кой ще ги изяде...

Като е мършава що всчики реват от нея? ти руснаците не ги мисли, те най-много оръжия произвеждат. Пази си "демократичната" куха глава като дойдат чеченците, че много хубави сувенири си правели от "демократични" глави. Така или иначе на "демократите" не им трябват - те не мислят.

ТАКА е СПРАВЕДЛИВО! Който ЧУПИ КУПИ! :)

Колко струва на жена ти оная работа, че направо е изкъртих от както почна войната?

Той няма жена, има мъж и неговия задник също изкъртихме....