Кристалина Георгиева: Номинацията е огромна чест за мен

Кристалина Георгиева определи като огромна чест номинацията й от българското правителство за генерален секретар на ООН. Там ще бъде изслушана идната седмица.

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева: Номинацията е огромна чест за мен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА Е ДОЛНО ИНАГЛО ЗА ТЕБЕ!!! ТИ НЕ СИ БЪЛГАРКА.... ТИ СИ НЕДОСТОЙНА.......... ТИ МОЖЕШ ДА ЛАПАШ ПАРИ ПО ДРУГ НАЧИН НО СПРИ ДА ИЗЛАГАШ ВЕЧЕ БЪЛГАРИЯ....ТИ СИ СРАМ И ПОЗОР..................

Бокова е с негативен доклад за дейността си в ЮНЕСКО. Става дума и за корупционни следи. Георгиева е спечелила възхищението на хиляди специалисти от ЕС - с перфектността, принципността си и способността да провежда промени за изчистване на лошите практики и налагане на добри практики. Естествено е комунистите да са за Бокова и против Георгиева! Та Герогиева не им пасва на манталитета уродлив! Толкова е ясно!

Кристалинке,надай се на пияни мъже.Твоето си е минация отвсекъде и ти го знаеш ,но не верваш още ,досега все си успявала СБ,ЕК, е сега не става. Русия и Китай не дават.

Изкуствена наредена номинация! Това, че сте съгласна означава, че сте по-т.па от тези дето ви издигнаха, а това е мнооого ни"з"ко ниво....мноооого низко!

Полезни идиоти ли са Евгени Михайлов и М. Андреев? Хора който уважавам, защото са демократи съдействаха на световното правителство в сянка да издигне кандидатурата на Кристалина. Ще разберем когато ни вкарат в Т.С.В.

Това не е чест ,а пълно безчестие от Кристилина и Бойко.Тези двамата са готови професионалисти за работо до катраненият БГ казан в Ада.Дано шефа горе на небето види тяхната неразумност и накаже справедливо.

Не само Русия, но и Китай ВЪЗРАЗЯВАТ и НАСТОЯВАТ за НЕдопускането на кандидатурата на Сталинка. Ето как : Фалстарт: Върнаха писмото с номинацията на Кристалина, Бокова на 4 очи с Оланд Кандидатурата на Кристалина Георгиева бе поставена на изчакване, а писмото на Даниел Митов върнато за изясняване, след като Русия, Уругвай и Малайзия отказаха да приемат номинацията. Причина за това е тексът в писмото, че Кристалина е единствен кандидат, при положение че Бокова не се е отказала. Очевидно неграмотните съветници на Митов не са спазили дори формата на документа като са написали нещо, което не отговаря на правилата на ООН. Това позволява на всеки един член на СС да откаже да приеме документа, с което фактически Кристалина чисто формално не е предложена. Издънката, от една страна, демонстрира пълната неграмотност на соросоидите, обсебили Външно. Но по-важното е, че чрез подобни процедурни хватки се печели време, което е най-голямата слабост на Кристалина. Ако я размотаят 3-4 дни, няма да има време да я изслушат, т.е. ще пропусне гласуването на 5-ти октомври. На него може да се окаже само Бокова. Обстоятелството, че членки на Съвета за сигурност започват да правят обструкции, вкл. такава с право на вето, е много лош старт за Кристалина. Междувременно стана ясно, че Ирина Бокова ще пътува заедно с френския президент Франсоа Оланд за погребението на Шимон Перес. Очевидно ще се обсъди и въпросът с номинацията и с бъркотията, която Бойко Борисов създаде. Малко преди да започне битката за ООН, Оланд даде на Бокова ордена офицер на Почетния легион, с което стана пределно ясно, че Франция е твърдо зад нея. Пълзят слухове за брожение сред някои страни (напр.Аржентина) за това, че подобни късни кандидатури нарушават прозрачността в избора. И Китай с нота срещу Кристалина, иска да не я допускат до гласуване След вчерашното предупреждение на Русия, която с процедурни хватки се опита да каже на Бойко, че Кристалина не става, днес още по-голям резил. Китай остро е възразил и е подадена дори нота срещу допускането на втората кандидатка до борбата. До часове ще стане ясно, информацията е предварителна от администрацията на ООН. Но ако някой подаде нота, това е много сериозен дипломатически акт, особено от втората икономика в света и страна с право на вето в Съвета за сигурност.С много среднощен труд на отчаяни соросоиди, Външно замаза гафа с руския жълт картон. Медиите услужливо почти нищо не казаха. Но ако китайците нанесат втори удар, това вече ще бъде съкрушително и за Кристалина, и за правителството ни във вътрешно политически план. Според слуховете, които стигнаха до нас, китайците са задали въпроса: От каква националност е Ирина Бокова, след като България има единствен кандидат? Добавили са, че е нарушена процедурата за издигане на кандидатури и са поискали тя да не бъде допускана. До 2-3 часа ще излезе и официална информация, твърдят нашите източници в секретариата на ООН

Не ти ли прави впечатление, че "резила" идва от държави, в които правата на хората са поругани, деспотизмът е начин на управление, а икономиките държат хората в бедност и уродливост? Ако това не ти прави впечатление, то ти си част от него. А ако не си впечатлен, след като ти го казвам, значи си обречен да си част от него, което е кофти живот. Но всичко е от главата...

Доста "долна" позиция зае, г-жо! Твоята амбиция прилича на "болна" и показва нисък морал - какво ООН ще углавяваш , незнам!!! Много си подходяща за президент на БГ - в теб са въплатени качества типични за по- голяма част от българите!

Моралът на комунистите е безчестието, а безчестието се въздика да е морал. Така че по отнопение на честта на Кристалина коментарът ти го умножавам по отрицателно число, за да се получи верният резултат.

Еййй, кога я номинираха, кога подготви програма? Ебаси нагласената работа. Срам ме е пред колегите чужденци. Как да им обясниш, че тука е така. Важно е да е наш човек, другото нема значка.

За тебе чест, за нас позор.

МАЙНАТА ВИ ПОЛИТИКАНСКА-ДЪРЖАВАТА УНИЩОЖИХТЕ ОТ КРАДЕНЕ И ДАЛАВЕРИ.

Давай Кристалина !! Ти можеш!! Отвей тази комунистическа издънка. Хем е некадърна, хем е и голяма. Като не можеш, дай път на тази , която ще представлява Родината, а не твоята партия !!

Ако имаше закон за лустрацията и кака ти КирСталина щеше да лъсне. Аман от комунистическа пропаганда и подлоги, само и само да е техното на ГРОБ!!!

А бе ,,ДАВАЙ!!" ,ти къде живееш ?Кристилина е от върл комунистически род и е учила в САЩ по препоръка на славната БКП.

КриСТАЛИНА Георгиева е един празен човек, угоден чиновник, готов да служи на всеки който й предложи повече зоб. Преди 1989 това беше БКП и КПСС, сега е ЕС и САЩ. Комунистка до мозъка на костите си, не по-малко от Бокова.

Сталина няма никаквъ шанс.

Тази жена има ли достойнство?!!!

Бокова ли? Не!

Успешен провал госпожо гаднярке!Ще бъде " чест"!

Нали знаете защо българите в ада нямат пазач? Е точно затова!

"Номинацията е огромна чест за мен.." А НЕЩО КАТО СРАМ НЕ ИЗПИТВАШ ЛИ ЗА ТОЗИ РЕЗИЛ ??? ИЛИ ТОВА ТИ Е ЧУЖДО ПО ПРИРОДА? И без да сам фен на Бокова просто ме е срам за страната ми дето я резилите навсякъде ,вие г-да управлявашите !

Бокова ше бъде избрана категорично. Без българска подкрепа.

огромен срам за България.

Ако Кристалина е българка нека не приема поканата за генерален секретар на ООН , а като истинска българка подкрепи българското! (Бокова)

хич не си правя илюзия, че като стане ген.секретар ще има полза за България .- ама пусто ние чакаме все полза от някого. Не я познавам, но съм чувал че я уважават в Европейския съюз . Ама, че ще има полза за Бокова това сигурно. Досега успя като шеф на Юнеско да направи ЧЕТИРИ АПАРТАМЕНТА - ДВА В НЮ ЙОРК, , В ПАРИЖ И ЛОНДОН И ТО ИЗПЛАТЕНИ ЗА ПЕТ МИЛИОНА ДОЛАРА. Айде и аз холан - да има беден комунист?

На тая само снимката да й видиш стига. Снизана мазна комунистическа мутра, гнусна ченгесарска слива!

Леля Кристалинка-линка, 'мириканскаЯ калинка-линка! БКП-то не загърби-гърби, на ООН-ето ша се дърли-Ърли (too early).

Боковица във ООН.ето-ето, Кинти гепти и с ду.пето-пето, ПАРТИЯТА не за.брави-брави, 'Хапартаменти тя на.прави-Здрави.

Да, за Вас е чест, но....за другия е .....не-чест-но!

жената-мъж уж не била правила интриги,не е била замесена в тези игри и нямала нищо с тези неща ,а сега е толкова щаслива че чак сияе! коментарите са излишни.през цялото съществуване българия е била на колене от такива хора.

Българска му работа (в смисъла на определението на Иван Хаджийски). Ако политиците ни от различните партии бяха и малко държавници, вместо да се ритат по кокалчетата в стила на Гочоолу, Дочооолу и Данчо Хаирсъзина (непроменен от 130 години насам), с подходяща първоначална номинация можеше да стане така, че сега България да има едновременно трима висши представители в международните институции - един еврокомисар, един генерален директор на Юнеско и един генерален секретар на ООН. Но, както обикновено, профукаха благоприятните за нацията възможности.

Нищо не е порфукно, мечтаеш си небивалици. Русия не иска ерудит, а иска психопатична кукла на конци, Бокова.

Пфу! Кристалина и чест е оксиморон. Кристалина и българка - също.

Ако криСТАЛИНа бъде избрана за шеф на ООН това е знак че КОМУНИЗЪМА е попедил на всякъде!

Браво на г-жа Кристалина Георгиева.

За кое по точно?Да не си фен на помийната клоака изкукал дед?

КРАДЦИ

...Кристалинка (Сталинка) Георгиева, да се клонира колкото пъти е необходимо, за да може да заеме всички постове, които и се приискат още... Ей, т'ва болната амбиция е страшно нещо!... Не те напуска до края...

Сталинка е подла и двулична кариеристка!Такива хора са вредни дори за себе си!

Съгласна с това че е вредна, но не и за самата нея. Такива хора нямат друга кауза, освен да работят за себе си

Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята. Радой Ралин

Мега яко!... ;)

Преди да приемаш такава голяма отговорност, първо спри да пиеш и се излекувай от алкохолизма, къде се видяло чиновник без никакъв опит в дипломацията да се издига за такава важна длъжност за която са необходими богат дипломатически опит иносенето на огромна отговорност?

Урина Бок ще се ръга до физическото и изхвърляне. Така повелява Жужето.

Както се вижда още не си изтрезнял!А това че помагаш на външни икономичрски групировки да си играят с държавата ни говори че не си повече от " парцал"!

Само как тази г-жата говори за ЧЕСТ. Я да вземе да се скрие.

Вече никой няма да се учуди, ако кандидатът за Президент на ГЕРБ се казва Цецка Цачева ! На Бащицата по-лесно му е да назначава жени на отговорни постове, не за друго-а по-лесно да ги манипулира.Има достойни учители-единия от Правец, другия от Мадрид. Ай със здраве !

може да говори човек, който я притежава.

Реквием на ПоБелелия Вожд. Баш съм тъпо същество, мисля се за божество. Тръгнах селянче от Индиянкя, все мечтаех за луканка, но с филийката със мас, цял ден топка ритах аз, Не обичах хич школото, все я карах през просото, но добре че зарад' (ДС) татко, с кофпомпата подтичвах гладко И от БКП другарче, станах аз пъдарче. Мачках Тато, слушкам НАТО, туй на всички е познато. Не забравям Аз Цър-вула, шеФ взема ме в караула, и от мене да се отърве, General спуснА ме в МВР. БЕх и кмет, опъвах банка, веч преяждахме с луканка, а филийките със мас, запазете ги за вас. следва

Сетне партийка спретнАх, с Уши гепихме властта, сбрахме клоуни от кол и вЪжЕ, кинти да направим бърже. Ден през ден в ЕС-то, просим като циганета, Еврофондове чудесни, у(при)своявахме със песни. Километри ленти нарЕзАх, първи копки показвАх. Сетне, правих уж ограда, вкарвах орки до забрава. Слушках Шмеркел квото каже, тя пък ските ще ни маже. 'Фанах ОрФан мющерия, кинти пак успях да свия. В избори за президент, останАх без претендент, нищо, Уши пак шче пратя, бюлетини да печата. Брех, от тез милиони, тъпотията ме гони. Май от Януари, с моите другари Уши, Нуши и Винетка, шче потропваме с подметка. Баш съм тъпо същество, нямам сиво вещество.

До сега си мислех, че Кристалина Георгиева е прагматична и с песимистичен, но верен поглед на обективната действителност. С нейната кандидатура и пионерско-комсомолското и изказване във Фейсбук, разбрах, че това не е така. Явно, и тя няма обективен поглед върху собствените си възможности, но като цяло едва ли ще стане Генерален секретар на ООН. По-голяма простотия от тази, която направиха Бойко Борисов-генерал пожарникар и един дето е толкова дипломат колкото и космонавт.

СЛЕДВА НОМИНАЦИЯТА ЗА ПРЕЦЕДЕНТ НА ПРЕСТЪПНА КОСТИНБРОДСКА ПАРТИЯ ГЕРП

Сталинка болна легнала от пусти върли мераци за постове и мангизи, а Боко Сталинку думаше 'Сталинке, Калинке дебела дебела , още трътлеста, що си ми , Сталинке ревнала да станеш Голем началник, да комадориш Европата, Европата , още и другите, защо се Сталинке не видиш, в огледолото на стената, па си Сталинке, пОмисли, може ли туй нещо , що гледаш, че огледало пусто не лъже, света да командва и всички него да слушат? Защото Сталинке трътлеста, трътлеста още глупава , каквото огледало ти каже, отдругите няма да чуеш!

Мен щеше да ме е срам.

Бойко побързай с хъбчето - червено гъзите рубладжий газ пикаят

Посерко!

сега е само мюре, но това е кандидатката за президент на герб

Няма да те шибам дори дърта мазна пача долна ....продажен боклук ...

Тая нагла госпожа е лакома като свиня , но Коледа и за свинете пристига и тогава "всички прасета стават на мезета". Голяма излагация настана, за съжаление предизвестена - при такива управленици вървим смело към закриване на държавата. Ами май ще е по-добре - ще има територия и народ , а т.нар. "каймак" - на боклука или да се гушкат с пришълците, които пуснаха в страната.

Държава която се оставя да я манипулират нагли интересчии няма как да прокопса!Или да се продават на дребно е още по лошо!А тук изнудването е явно и натиска и интригите бяха огромни!Но винаги има начин да се преодолее,ако човека е умен!Изобщо този политически инженеринг по имаскаряване трябва да се обяви за престъпление защото се използва от задкулисието да намърда свои хора които да му служат и така докато има пролука уж демократично продължава до безкрай,а обществото губи!

АЛЬО , КОМСОМОЛЦИТЕЕ , НЕМА ЛИ ДА СПИТЕ ВЕЧЕ ИЛИ ПАРТИЙНОТО ПОРЪЧЕНИЕ ВЕЧЕ Е ДА БАЧКАТЕ НА ТРИ СМЕНИ ДО ИЗБОРИТЕ ?!!

Ние не спим бе , европедали долни ....корави сме ,и няма да позволим тази мазна ,долна свиня , криСТАЛИНКА да ни оправя генофонда ... ТЯ ОСВЕН ДА ГО ГЪЛТА ,ЗА ДРУГО НЕ СТАВА ... НИЕ СМЕ КОРАВИ , ЩЕ И НАПЪЛНИМ ЛАКОМОТО ГЪРЛО ... ВИЖ ЗА ВАШИТЕ ЕПИЛИРАНИ ГЕЙСКИ ДУПЕТА МАТЕРИАЛ НЕ ХАБИМ ... РЕЗНЯЦИТЕ СА ЗАД ВАС ...ТЕ НЕ ПОДБИРАТ ...

Малее,имала "чест" че и щяла да направи света" по добро място",ма на кой ги разправяш и как ще стане пакбс мръснишки номера ли?Потрес!Добре дошли в новия стар свят на корупция и мерзост на Сталинка!По скоро ще го върне или затрие,ще се врътне и ще каже " ама това света ли беше,е много важно" аз нали съм генсек!Както помогна за наводненията,за бюджета,малко снимки,разходки,а мангизите за бедствията къде отидоха,в кой джоб?