ЕК не потвърди, че България ще получи ресор "Образование и култура"

Разпространеният документ с разпределението на ресорите на еврокомисарите не е окончателен, обяви Брюксел

Обратно в новината

Коментари - ЕК не потвърди, че България ще получи ресор "Образование и култура" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ни дадат ресор "Корупция" или "Асфалт".

Ще ни дадат ресьор "Образование" за да прочетем Bсички,.... ВИНЕТУ !!;))

Малкият е малък, а средният си е среден.

от ЕС това което винаги е получавала - един по-дебел отзад !!! наистина ли овчи мозъци си мислите че ЕС ви дава !? наистина ли сте толкова тъпи !!!???

И на какво основание да ни поверяват каквото и да било? Корупция отвсякъде, прости и необразовани политици, безотговорност и некадърност масово - какво можем да предложим? Нищо!

От Еврокомисията в Брюксел уточниха, че първо ще проверят дали България въобще е държава, второ дали наистина е член на ЕС, а на трето място ще видят какво е останало като най-нежелан ресор...

ние сме за ресор миене на кенефи и рекетиране

Какъв ресор "Образование и култура" с една прочетена книга от вожда??? Какъв ресор "Дигитализация" с хакната държавна администрация??? За нас е ресора "МОТИКА" за да я настъпваме пак, и пак, и пак, и пак... та белким от толкова удара в челото ни вкара и малко акъл в главата!!!

Тиквун е важно какво мисли!! Некакви си там еврокомисии и не знам си кви ще решават вместо тиквата, айде бе!! Образование и Култура- за какво са ни ако няма кво да се открадне чрез тях!!?? Ние си знаем всичко и сме много културни!!!

А не може ли без ресор за България, че да не вреди? Или нещо там по-семпло, чистота например?

Не съм много сигурен, но смятам, че Урсула е подсказала на Бойко да смени Габриел с някой по-подходящ. Съдя по това, че се чудят какво да правят с нея.

Най-неграмотната от всичките ни евродепутати пак ще бъде еврокомисар само поради факта, че е успяла да се лепне за един от най-приближените съратници на джуджето Дол.

много противно тъпо поколение израсна в тая държавичка, и западняците се отказаха да го спонсорират, ... "не хвърляй бисери на свинете щото ще ги погазят и ще те разкъсат, ..."

на западняците им умръзна да наливат пари на племе напълно лишено от добродетели, ... обзалагам се че ни един от четящите тук , може да изброи кои са дородетелите у човека, ... А наздраве!

ва различни изречения,различни хора ,не сте ли разбрали извода : "Само сиренето в капана за мишки е безплатно " Маргарет Т. "Страни като България ще стигнат нивото на 1990. г. сед 30-40 г." Бжежински ли беше , някой покрай него ли бе... "Всичко е писано във вестниците" ,накрая каза бащата на детете но лицето на С.С . С.П. "Блажени верующи" сам Господ ви го казал преди 2 000 г.

глупи, безплатни дарове е че си се родил и всичко което родителите са ти дали, безплатно е слънчевата светлина и всичко създадено от нея, безплатно е водата и въздуха, ... мразя прости материалисти като тебе марксисти и либерали

специалност Измиване на ресторантски чинии и прибори

lu4ka

Джоузеф Стиглиц беше икономически съветник на Първанов. След избирането на Първанов за първи път, Стиглиц беше поканен в шоуто на Слави. Там той каза " Нивото, което имахте през 1989 г. МОЖЕ БИ ще го достигнете след около 20-30 години, ако работите здраво." Не би.

lu4ka

До 2019-09-08 18:55:37 фалирала официално (нерегистриран) Разбери се със Стиглиц, душко. Той го каза, хамериканец е. Завършил е Мичигънския Университет, за разлика от теб.

Може и да са прави хората да ни дадат образованието.Най-голямата група цигани в ЕС е у нас и точно тя е неграмотна,без нито ден трудов стаж,без трудови навици!Това са около 1.2 млн.души които могат да работят единствено с лопата,метла и ръчна количка!Могат,но само ако поискат!А те не искат и няма да променят начина си на живот без принудителни мерки!

България ,ще получи ресор - обор !!!

Бойко става за смях, никакви ресори няма да получи. Държат ви там само за да гласувате, както поискат.

Някой беше написал,че ще ни предложат Ресор 'Кражби и Измами'

Този си го взехме сами, без да питаме никого.

lu4ka

Киберсигурност - НАП. Образование и култура - еднокнижен пожарникар.

А ресор суджуци и тераси?

lu4ka

Тоя е наш. 100%

България ще получи ресор "Европейски кенефи"

Няма значение ресьорът, важното е кинти да падад! Мара от Хаджидимово е дялан камък-нея ресьорите на я бъркат!

А , що? Парите тук още на се разпределени...

Вие луди ли сте, точно на нас ще дадат убразованието където ни куца :)

Браво на Мария Неделчева и политическа партия ГЕРБ! Достойно представяне!

Ха-ха-ха! Достойно?!

Добре си ,че дъпъсъ ни взе икономичеста власт,но народа отдавна прогледна,че и геп и бсп,а най вече и от ваз си патиме,не е на добро.

Тази селска мотовилка където и да я сложат, за нищо не става. Важното е, че е напориста.

нормално е нищо за не ни дадат

А Мая Манолова ще вземе София от Боко Тиквата ! Най-сетне лъчи светлина в гъстия ГЕРБерастки Мрак !

Габриел е дялан камък. Може да ни дадат и да отговаряме за свинската мас!

Не останаха прасета... Само онези свинИ в парламента и на държавната хранилка...

Мъжа на Габриел се дрънчал отзад.

айдееее бееее,ти откъде знаеш,да не ти е споделила Недялкова

Който и ресор да ни дадат сме на последно място. По-добре да отстъпим както от Шенген.

Чудя се доста. ГЕРБ няма ли кадри . Фандъкова и Габриел ли са само. Преди Цецка я бутаха за президент, депутат, министър. Накрая се уредила в евтини апартаменти и айде на село. Урсула иска мъж за комисар. Тя го каза. Ще избере мъжа ,оня Динчев става.

Ако имаха някакъвки кадърни кадри нямаше да сме на това дередже.... Освен това мацката нали за това се ''отказа'' от депутатстването си защото си знае че има бройка за запълване по ресорите и все някъде ще я огрее при такова надупване от нея и ментора и на всякакви глупости дето подкрепяха за да не си изпусснат властта дето са получили....

Не съм експерт ама Марийка като комисарче се изложи доста и то в нейния ресор. Къде е електронното правителство ? А Марийче ? От целия свят само нашия НАП пробиха хайваните. Не ставаш ма. Ти си провален комисар. Ще объркаш и учениците в Европа.

Да, веро. е.Пълна аматьорка съм, ама мъжа ми е с висок пост в ЕС и не мое и с топ да ме бутнете.

Не е честно да плюеме против сънародничката,АМА ТЯ КАТО БИВШ КОМИСАР НИЩО НЕ ПРОСЛЕДИ ,КАК ВЪРВИ ЦИФРОВИЗАЦИЯТА.ВЗЕХА ЕДНИ ОГРОМНИ ПСРИ И ОТ 15ПРОГРАМИ ПО ДОКУМЕНТИ ,СЕГА СА САМО 4 ПРОГРАМИ С ДЕКОДЕР.И БЕДНИТЕ,ДЕТО НЯМАТ КАБЕЛНА , нищо не гледат.Та Маро,дали няма да ни пробуташ джендър идеологията и да съсипеш и образованиети и НАЙ ВЕЧЕ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НИ .ПО ДОБРЕ НЕ СЕ ДОКОСВАЙ ДО НИЩО

Габриел да не се натиска , няма смисъл.

Междувременно вицепрезидентът Илияна Йотова направи коментар в социалните мрежи късно снощи. „Образованието и културата са изключително важни, но не са предмет на общностни политики. Отново големите и ключови ресори са в страните от Западна и Северна Европа“, пише Йотова, според която ресорът „не е най-добрият, който бихме могли да получим“. Пак добре ако получим въобще някакъв.Интерсно ми е ако ни дадат ресора Образование,пак ли другарката Габриел ще бъде еврокомисар,тя от всичко ли разбира.Видяхме докъде я докарахме с Дигитализацията,толкова сме "добри,че чак на цялата нация личните данни плуват свободно из интернет пространството.

Другар ката Габриел за всякакъв пост става. Освен това е с педагогическа квалификация. Явно Урсула е спазила обещанието си да има предвид квалификацията на кандидатите при определяне на ресора. Ако бяхме предложили по-силен кандидат, можеше и ресорът да е друг.

Тая натиска в България да се изучава сексуално образование за деца до 4 години. Лайнен ще и бие шута за Самоков

Абеее ей. На Габърчел и Ядрена физика да и дадете пак ще се справи. Както с Компютъризма. Тия да такива гъби. Нищо не разбират от Табърчел

Махайте я тая проскубана кокошка,грозна грозна. Мъжа ми я нарича крокозъбел Габриел.

А какво ще кажете да ни дадат ресор и- економика? Ухааа, те тогава и налъмите ще цъфнат....

Габриел има мъжка фамилия, прилича на мъж. Има адамова ябълка. Облича се като мъж. Може да се заключи,че е транссексуалвен. В Европейската комисия не са глупави.

Не критикувай видът на някого- никой не избира сам как ще изглежда, но резултатите от нейната ,,работа,, са под всякаква критика.

Най-правилно е калинката габриел, да получи ресор кражби и злоупотреби на европари.Там сне най-добри.Първенци и ще се справим най добре !

Адв. Елена Гунчева: Държава, затворила 1084 училища, поема ресор ”Образование и култура” в ЕС . Явно от Европейският съюз са преценили, че технологиите и киберсигурността са прекалено голяма лъжица за предлаганите от Борисов хора за еврокомисари. Даже и за земеделието не ни огря, въпреки, че Борисов нещо не го харесва, тъй като там парите били разпределени. Затова и получаваме най-незначителният ресор. И дори това го приемам като подигравка. Защо ли? Защото за 17 години сме закрили 1084 училища. След Освобождението на година се създават стотици нови училища. От тридесет години само закриваме училища. Почти вече няма малко село с училище. От една грамотна нация се превърнахме в тълпа от неграмотници. Учителската професия се превърна в непрестижна. Вместо да учат децата, ги накарахме да се превърнат в хардбюрократи. Държавата тотално се провали с намерението си за връщане на децата от малцинствените групи в училищата. Усвояват се едни пари, а резултат – никакъв. Армията на неграмотните се увеличава с всеки изминал ден, съответно пазарът на труда е ограничен – има хора без работа, но без образование и квалификация те не могат да бъдат назначени. Дадоха образователният ресор на държава, чийто премиер е прочел една книга в живота си, а вместо с книги, библиотеката му е пълна със снимки с Него. И това ако не е перфидна подигравка с нас.... А Марийка от Хаджидимово някак си не си кореспондира с този ресор. Дори само заради поглед, когато дискусията стане по-сложна от магистрали и суперкомпютри. Елена Гунчева

"Образование и култура" за еднокнижите полиглоти-илитерати от ГЕРБ?! Оле! "Всички ние тука парле ву франсе"... Начело с д-р Бойко. "Конграчулейшънс, г-н Борисов"!

Хахаха! "Ресор образование и култура" от необразовани и некултурни...смях...

А няма ли нещо като ресор "Киберсигурност". Хахахаха!

некултирни хора няма! има хора с културни особености които ти не приемаш. нарича се - друга култура

Вместо да пиша "тъпи и прости" все пак

А може и "Х'апартаменти и тераси" ?

Ако пуснем ЧЕЗ да си развява коня и да изнудва държавата и им изкупим инвестицията на супер далавера и Верчето ще ни свали наблюдението. Очевидно, че чехкинчето ни рекетира.

На Европа и е през оная работа за образованието и културата.

Тъй като в България всяко по-ново поколение е по-неграмотно от предишното, са ни предложили да предадем нашия опит и в Европа. Няма нищо чудно. Неграмотните избиратели са най- желани.

Културата за България. А ресор Европейско корабоплаване - за Унгария. Сещате се защо.

Защо? Защото Швейцария не е в ЕС ли?

а бе, ай ша им..... Ми те бетер Индия бе - не само на различни скорости, ами и на касти вече ще се делим в Европата. Спасението е едно - източвай им европейските средства, доИ ги като за последно, па те нека си се правят на аристократи и на найбързоскоростни! Бай Тошо кога кога още го беше открил тоя чалъм - точиш, доиш и им викаш ашколсун и евалла! Тъй, ами!

има ли значение? все некво ще се падне от лотарията. уин уин . къфто и ресор да се падне, тази грозната гурбавата с радост ще го поеме! гарантирано от герп

Вероятно и възможно е Мими,да бъде изстреляна към нещо много по-значимо и стойностно.Например . . .