Борисов откри офис на ”огромния финансов динозавър” ЕИБ

Откриването на офис на ЕИБ ще улесни максимално българския бизнес в представянето на своите проекти.

Обратно в новината

Коментари - Борисов откри офис на ”огромния финансов динозавър” ЕИБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съдейки по предишни твои постове, нямаш никакво чувсво за хумор! Това, което си написал, от твоята уста излиза като хвалба, но не и ирония, ако случайно си решил да сътвориш такваз...Но не се чудя, де! Обсебването ти от "многофункционалната" личност на гражданина Борисов е тотална, така че не се учудвам ако ближеш екрана на монитора, когато е публикувана негова снимка...Само му се обади и му кажи от време на време да пуска и снимки от към задната част на тялото си и малко по-ниско от кръста, че да ти е по-сладко...

Не се радвай, глупако, че една бан(д)ка е открила офис в махалата ти! Тя ще ти отпуска кредити, които трябва да се връщат...с лихвите, естествено, щото е бан(д)ка...Ти кажи що се разбягаха инвеститорите, от които имаш огромна нужда! От необходимите около 4 милиарда годишно, я има 200 - 300 милиона, я не...Е, кво прайм? Вземаш кредити от тая бан(д)ка, а кой и как ще ги връща не споменаваш, щото по "дефолт" са на гърба на всички данъкоплатци, демек на народа...Голяма гордост, че докара лихваря пред портата си, няма що! За да не тичаш до Брюксел за кредити, сякаш че с торби ще ги носиш тия пари...а може и да ги...в торбите...таковата...

Както казва Тръмп, няма да питаме колко струва сградата.

ЩО ЗА ЛЪЖИ И ПРАЗНИ НАДЕЖДИ ДРЪНКА ФЕОДАЛА???И СТО ОФИСА ДА ОТВОРЯТ У НАС ВСЕ ТАЯ,ДОКАТО ЛИХВИТЕ СА ПО-ВИСОКИ ОТ ЗАПАДНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ!!!ТОВА Е ФИНАНСОВ РЕГУЛАТОР НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ ПО РЕГИОНИ!!!ЗА НАС Е ЗАДНИЯТ ДВОР!!!НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ,СИТУАЦИЯТА Е ТРАГИЧНА!!!

Трагична е в Русия, виж лихвуте там :)))

някои смелшага , смелшаго , смелшаги "адвокати" да разбият пред европейският съд за права клаузата за обратно действия на законете в случай 10 годишен срок , макар тогава или вобще не е имало наказуемост , или си е било в обичайният , 2 - 3 - 5 годишният срок . ето , това ще си е "лакмус" за новата институция : преди да бием , да покажем че даваме . няма да хареса на германнският финансови Шюбле , но това ли е от значението , харесане ?

ако има осъдени под такъв претекст на обратното действие на законите при посочената обстоятелствена част : 1. бъдат освободени веднага 2. бъдат обезщетени по закон за държавничедка грежка (специалистите знаят какво) 3. бъдат възстановени в пълен обсег , доколкото възможно , правата си , или 4. бъдат обезщетени по действащите пазарните цени ето : това си е алиш-вериш .

тоз в Белград защо си е поискал статут на защитен (скрит) свидетел при САЩ-ианските ФБР ? А всичко това съвсем официолно ? това какво ни говори за комисията за отнемане на имущество , за законите вътрешните където една банка всъщност почти не се занимава с паричките по вътрешните влогове деиностите на гражданите , а вместо това си изработва пари на "международни" пазари ли ? въпрос по въпрос . отговори , щом не поставен въпрос , щом да има тогава отговори ?

"За да сме челното място на Европа означава, че българската администрация е на достатъчно високо равнище и добър капацитет"- просто брилянтно. Чудя се ББ за България ли говори или за Швейцария?

почва да зарибяват и бизнеса да и потекира .За да може да бъде "усвоено" от "правилните".

в BEGARIA има един такъв вирус , комуто няма антиботик . нарича се кражба-продажба , а после след изтичането на срок за годност : тефлонто ало-ало - Ние сме от швейцарският презастахователят. това си е подобно на Унгарците и техен Велик Орбан. Щом има каквото да се произведе , да се разработи , в Цюрих ще ти кажат как се виси и как се върви . Така че , Братята Бъгари от софийското , бъдете внимателно , щом обработвате кредитните карти издадени от ЕИБ : да не Ви излизе пренасолено , Братлетата .

Поредната европейска възможност за безхаберно харчене на европейски средства! Нека видят спортните зали построени по този начин в малките населени места ( Вършец, Белоградчик и т.н.) за какво се ползват и търси ли се сметка на някой защо пустеят. Защо никой не влиза в тях! НЕ ! За сметка на това Бойко с гордост тъси да харчи срества за ненужни неща! Стига ! Така сами ще съсипете Европа.

на ? няма манго у къщата , извинявай , у гарсионерата ти в софийското ли ? и сега ни пускаш поредната изповестявания за предстоящ скоро колапс ли ! абе , обади си на слави триконов , инженера от 6-тия етаж : той си отговаря за ел-таблото .

България трябва да се радва на чужди инвестиции в предприятия, които ще произвеждат тук и продават в чужбина, без ползващите български земни ресурси на безценица, като златото. Те ще направят България по-богата. Тези дето идват тук, за да печелят от нас и изнасят парите в чужбина ни правят по-бедни. Така че чуждите банки, хипермаркети и така нататък всъщност ни правят все по-бедни. Когато докарат чужда стока и я продадат, печалбата си заминава.

хаха новата опорна точка колко кредити даде Русия ??Да пикам да геройсството на тия кожодери дето ни заливат с кредити .

Русия предложи и продължава да ни предлага 3 милиарда кредит за довършване на Белене. Но не ни разрешават да го вземем. Предложи ни кредит за изграждане на Южен поток. Но пак не ни разрешиха. Предложи ни кредит за ремонт на Миг-овете - не. Предложи кредит за закупуване на нови самолети - не. Пазарна икономика как беше - свобода на купувача, да "гласува" с парите си за по-добрия производител ? Значи сме директивна икономика - каквато директива дадат от посолството, оттам се купува.

Борисо-о-о-в, много си надебелял, остарял, побелял, не го снимайте, хора.

Много сбърка, че не отиде президент. Винаги щяха да го изберат Няма сили вече за мин.председател. Сега само ще чака предсрочното сваляне на правителството. И накрая от три - нито един пълен мандат. А като президент щеше да изкара 2. Отдава му се, баш за него - баща на народа.

Досега се чудих защо се строят училища и спортни площадки в запустели села. Прави се модерна инфраструктура, прокарва се канализация, ток и вода. Въобще, пустото се превръща в рай, а райското в пустиня!Каква била работата. ЕС и НАТО приемат, че техните партньори не са българските граждани, а българската мафия. Впрочем, последната е доказала, че може да бъде на всяка страна, която плаща. В случая плащат американците!Балканите да се готвят за война срещу Русия!!! Изказването в тази посока на премиера съвсем не е безобидно. Той самият добре оценява последствията от думите си, които в крайна сметка целят да подготвят някак естествено психиката на гражданите за наближаваща търсена война. Проблемът е, че в България няма годно за война население!?От тук накъде. Има само един изход и той е възможно най-престъпният. Въоръжавахме и продължаваме да въоръжаваме джихадистите в Сирия да се бият срещу официалната сирийска власт и руската подкрепа. Снабдяваме ги с наркотици и оръжия от висок клас, а от тези сделки за хазната няма нищо, защото мафията трябва да се храни. Не гражданите, които в края на краищата ще "операт пешкира."Остава последен полезен хо! Да си докараме джихадисти /има достатъчно подготвени милиони такива/, които да се превърнат негласно в български граждани по "украински модел". Така вече войната срещу Русия ще се води от брадати главорези, чисти българи, които ще крещят в наркотичен транс Аллах Акбар и ще изколят не само руснаците. Не, че един сериозен руски полковник не ми сподели за специална операция в Украйна, след която са били изгорени телата на стотици "украински войници", които до последният били с африкански произход. Какви смели негри раждала майка Украйна!?Явно и в България ще се появят милиони джихадисти-негри и араби, които да защитят българските интереси, предвождани от българката мафия и под напълно демократичният натовски флаг и напълно престъпното ни държавно управление...

Казваш русофобите са мафия а останалите не!! Тия които отбраняват Украйна от руската агресия са мафия А агресорите не!! -Колко рубли ти платиха за простотиите, които пишеш?

мутрата проста и неграмотна, тлъста и нагла, пак е рязал ленти, че то, от мачове на тигрите, фолкпевачки на фалкончето и пуйчене пред медиите, за кое по-напред. и да не забравите пак да гласувате за тиквата, зер, трябва токът да стане 15 евроцента нощната и 29 евроцента дневната рафира. приятен ден.

... дневната тарифа...

Баце е забранил при рязане на ленти да присъстват деца под шест години, защото вадели пистолети и стреляли по персонала. И току виж някой го уцелил случайно!

Гаден черен хумор, но е точен, за съжаление ...

мафията си осигури лапането,а на останалите ще бъде осигурено духането .

ВСИЧКИ РУСНАЦИ ЛИ СА ТОЛКОЗ ПРОСТИ КАТО ТИЯ ТУКА? оТВРАТ НАПРАВО! КАРУЦАРИ, КЕНЕФАДЖИИ!

ВСИЧКИ АМЕРИКАНЦИ са ТОЛКОВА ПРОСТИ. НО ТИ Си НАЙ-ПРОСТИЯ ЛАПАЧ. :))))))))

АВЕ т'ва официално декларираното от СветиняВи: - "Аз съм прост, и Вие сте прости" лъжа ли е?... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Ало, другари журналисти от подопечният на ГЕРБ сайт Дир.бг, днес и вие ли няма да работите като началника си?!От сутринта, през 2 часа, Борисов това, Борисов онова....Засрамете се, бе, не живеем, за да ви четем простотиите и наколенките, които правите на работодателя си!!До 22 часа, още 2-3 простотии, които е изрекъл бакянският селяндур и накрая завършете с "Лека нощ, другарю Борисов!!"Нещастни, долни подлоги сте вие, не журналисти, като онова мазно недоразумение по БТВ сутринта, същият слугинаж, как не му зададе един неудобен въпрос?!Боклуци сте вие!!!!

Мутра мафиот открива офис на динозавър. Щеше да е смешно, ако не е толкова трагично аз България.

Cамо, да не я "Oпраскат", като ктб!!;)

Българската БюроКрация, най- убавата во целио свет! И най-мощната! Хвала.

В България няма бюрокрация, има Бойкокрация!

РУСИЯ НИ БИЛА ПОДАРИЛА 500 МЛДР СЛЕД 1990! ХАХАА - ТОВА Е ПОКАЗАТЕЛНО ЗА ТРОЛОВЕТЕ! НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ И 1%!

КАТ ГИ ПИТАШ РУБАШКИТЕ ЗА РУСИЯ, ТЕ ТИ ОТГОВАРЯТ С ЕВРОПЕДАЛИ ИП Р... ОТКЛОНЯВАТ РАЗГОВОРА. а ТОЯ , ДЕТО НИ БИЛА ДАЛА РУСИЯ 500 МЛДР НАПРАВО НЕМАМ ДУМИ... С ТИЯ ПАРИ ЩЕ ЗАДМИНЕМ ШВЕЙЦАРИЯ БЕ!

Да си Чувал за швейцария на балканите? Тове е било по комунистическо, а не по Демократско време

СА ТИЯ СМЕШКИ БЕ? ПАК ИЗМИСЛЯМЕ! ПРУСАЦИТЕ НА БАЛКАНИТЕ БЕ, НЕГРАМОТНИК, И Е КАЗАНО ПРЕДИ 1944 Г! СЛЕД ТВА СТАВАМЕ РУСКИ НАКОЛЕНКАДЖИИ, КАТО ТЕБЕ!

.. трябва да се чете, а не да се повтарям тъпизмите на тъпия партизанин от Правец ... България ВИНАГИ е била на последно място по БВП на глава от населението на Балканите по комунистическо време (освен Албания и на равно с Румъния)

Я каква сюрия безработни безхаберници на снимката!?Бързо на бачкане, отрепки, кой ще ми изкарва пенсията,бе, канапи долни, суджук да плюскате, можете, вижте се как сте се наклали, дебели шопари, но ще ви дойде и на вас Коледата!!!!Долни фарисеи, бял ден да не видите, живей с пенсията ми от 420 лв. и тогава ми ги разпрявай с колко си увеличил доходите, долен, гаден, банкянски дембел, аз и 2 суджука не съм изял, ти 4 тона, безсрамнико!!

на останалите кредити по плана Юнкер. Едните лапат и не връщат ...обаче.

не е излязло.

КОЛКО МЛДР КРЕДИТИ ДАДЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗА 30 Г.?

500 милиарда. Защо? Само дето ни ги подари, а не ни набута с кредити

ОК! НЕ СПОРЯ БЕ, ПИТАМ!! И КОГА ГИ Е ДАЛА,Ч Е НЕ СЕС ЕЩАМ? ПОДАРИЛА ТИ РУСИЯ АВЕ НЕ ВИ ЛИ Е СРАМБЕ, ЛЪЖЦИ?

МЕКЕРЕ РУСКО ТРИЙ! ЩЕ ТЕ ПОМЕТЕМ!СКОРО!

СОРОСОИД помита. Ххахахаххааа Най-много пред вратата да пометеш

ДАДЕ НА БГ ДОСЕГА НАД 15 МЛДР, РУСИЯ КОЛКО НИ ДАДЕ?

"Отпуснатите" милиарди Организираните в Престъпната Група"герб" опоскаха и присвоиха, а "лошият мат'риал" ще трябва да ги възстановява в ЕИБ, защото нищо не се "дава даром" в Еврогейско (за Справка - "безплатните" магистрали, "безплатното" саниране и т.н., и т.н.)...!!! Дааа...!!!

ГЕРБ ЛИ ФАЛИРА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 1997, А ПРЕЗ 1990 - КУПОНИТЕ И ТОКОВИЯ РЕЖИМ? А КТБ?

Бравос, тъкмо ще има къде да работят уволнените в Костенец 180 човека. Пък транспорта ще им го плащат по оная ала-бала програма, дето я обясняват по телевизията, как щяла да бори и тя безработицата.

Каква осанка, какво излъчване! Баце, целият български народ ти пожелава успех и прасперитет!!!

Накъде повече. Свърши платЪ за костюми

Пожелавам на койчо и повече като него да се самозапалят в края на супер успешния му мандат. Дерзайте прости български свине ...

"Когато започне председателството и през този офис ще можем да говорим за Балканите като едно място за по-добро живеене" Не искам да съм хейтър, ама как едно събиране на висши чиновници за сметка на България и един офис на една банка, която прибира лихви ще направи чак пък целите Балкани "едно по-добро място" ? Аз мисля, че по-добро място ще стане, ако се намали несправедливия търговски обмен със запада, и се намали нормата на печалба на западните корпорации у нас.

Не се опитвай да мислиш много. Явно не ти се отдава. За теб...отявлена помощ по тези въпроси е само ако Кремъл ни анексира и обяви за своя територия. Тогава ще се чувстваш "помогнат" да си на по-добро място.

stan_posta@

Може би на вас ви се удава ? Да чуем - как едно чиновническо събитие и още един офис на банка ще направят Балканите "по-добро място за живеене" ? Да чуем вашето мнение, все пак вие сте независим човек !

Абе, тоя хитър селски бек на снимката, днес как и кога ще си изкара надницата!?!Сутринта, по слугинската БТВ, после тук лентичка, там лентичка, после тежка, безплатна софра, после да смели храната....Още го търпете и му се радвайте на този нагъл престъпник, сутринта го питат, нали обеща предизборно преизчисляване на всички пенсии, той мълчи, сега чакайте руските ракети, това са резултатите от управлението на ГРОБ, загробването на България....

"Борисов припомни, че досега ЕИБ е дала 4.8 млрд. евро кредити на българския бизнес, на малките и средните предприятия и че офисът на ЕИБ е два пъти по-голям от този на Световната банка" ????!!!!! Боце, ама наистина си изпушил. ЕИБ НЕ ДАВА пари на малки и средни предприятия, а на български банки !!! Те от своя страна дерат по 3 кожи с лихвата. ЕИБ дава пари на българските банки при лихвен процент ПОД 1%. А родните кожодери дори и за най-гарантираните кредити си искат едни 4,5-5% и се облизват мазно мазно от лапаницата.

13.5 % е лихвата за необезпечените кредити за малки предприятия.

Офис на ЕИБ---реже лентичка! Сграда на СРС---реже лентичка! Неудобни въпроси при хекимян----реже! ...Суджучец-----реже на едричко! ГОЛЯМО РЯЗАНЕ!:))))))))

ИСКАМ , КАТО ТОЛКОЗ СТЕ ОТВОРЕНИ, РУСИЯ, НАЛИ Е С НАЙ- ВЕЛИКИТЕ ОРЪЖИЯ И АРМИЯ, ДА НАЛОЖИ В СВЕТА РУБЛАТА И ДА Я ПЕЧАТА КАТО САЩ, ДА ИМА НАЙ- ГОЛЕМИТЕ В СВЕТА БАНКИ, ЩОТОНАЛИ МНОГО ГИ РАЗБИРАТЕ НЕЩАТА, И ТУК ДА НИ ОТПУСКА ЯКО АЕМИ ЗА ИНДУСТРИЯТА! АЙДЕ, ИЗМЕКЯРИ!

тъпак като офиса е хо -голям и по голям от този на световната банка това повече пълномощи ли и дава ?Ще се порят кой ее по по с по г офис ?

СЛАВА НА ЛЕНТИЧКАТА И ГЕРБ!!!

Най-големите мафиоти - ЕЦБ и МВФ. Скоро ще се посерат като започнат всички да се разплащат с криптовалути.

А бе тука не е нещо както трябва. Вожда и неговото ехо Цеци Гуменката разправят как всичко е е прекрано в Бустаня , едва ли не сме задминали какските и канцлера на 4-ят Рай ни завижда а 90% от народа ако го попиташ тоя филм за който говори Вожда даже не са чували за него. Били свалили безработицата до невиждани нива , фирмаджиите неможели да набират роби щото немало (демек всичко работят) а Вожда неказва колко жители на Бустаня са напуснали и напускат всеки ден Бустаня ? Съвсем нормално е като се изсели народа извън Бустаня безработицата да падне. Сега ще ми е много забавно как ще накарат децата на Манго да ходят редовно на училище и да завършат поне основно. Щели да им вземат помощите ? Ама той манго е спец в професията кражби него не го тревожи фака че ще му вземе държавата 200 лв помощи (или колкото са там) ако ще може да гепи през ноща някой друг метър кабел или да изтараши на съседа градината на село. Еееех Боце , Боце , немое изплашиш тия които няма какво да губят

Българите все се мъчим да прецакаме системата, пък после се оплакваме, че системата била прецакана.

Кажете ми друг министър-председател на държава членка на ЕС и НАТО, а дори и президента на САЩ, който открито да заявява, че в случай на военен конфликт, неговият народ и държава ще воюват срещу Русия! Такъв един човек дали ще срещне подкрепа от народа си за война, която категорично ще сложи край на живота на няколко милиарда човека на планетата? Това не са думи изречени от български политик и държавник, а на бандит, който иска политическа амнистия за извършени тежки престъпления, която да получи от силните на деня. Повече от видимо е, че на силните днес не им пука кой е престъпник и кой праведник. Единствената им ценност стига до това кой ги следва сляпо, а моралът им - до това кой е готов да умира за защита на напълно неясна цел...

А, вие какво искате? Членове сме на НАТО и ЕС, чиито най-голям враг е Русия???!!! Като всички комуняги...искате да взимате парите на Запада- Европа и САЩ, но да целувате заднте в Кремъл. РУсия е световен агресор и е нормално да сме на страната на цивилизования свят, а не на една алкохолизирана губерня, с управляващи- мафиотизирани, корумпирани типове с ядрено оръжие.

до Gost: Пий хаповете и си лягай баце , като гледам що ти ражда главата се питам с коя глава мислиш че да драскаш подобни вицове :)

Може ли да те запиша в кръжока по поп фолк без да знаеш? И после ще обяснявам как трябва да плащаш На Пайнера, защото си в кръжока по поп фолк?

всички министър-председатели на държави членки на ЕС и НАТО, не само го казват ами извършват враждебни действия към Русия налагайки и тежки икономически санкций които унищожават благосъстоянието на руския народ, жалко за мурзилките пак ще ги налегне Гладомор

Какво ни каза агент Буда: 1.При евентуална война, той лично ще се бие срещу Русия! Като виден пожарникар от престъпния ъндърграунд той е велик полит-генерал, полит-пълководец, полит-стратег и полит-пророк в едно тяло. Съвършено като същност и простовато по съдържание! 2. Това простовато тяло било спряло подводниците и големите кораби на НАТО за учения в Черно море, защото това море е лично негово, а в централата на НАТО много внимават и слушат какво мисли по всички въпроси известен член и политически представител на престъпната групировка СИК. 3. Ще маха фирмите на входа и изходите на държавните предприятия от военната индустрия, които източват самите предприятия. Това ще го направи въпреки, че лично неговата санкция стои под договорите тези фирми да са на това място. Последствията ги знаете, както и рекетьорското присвояване на стотици български държавни и частни дружества. Неприемащите "офертата" се фалират. Добре дошли в държавата на СИК и техния агент Буда! Гарантирана от ЕС и НАТО! Срам господа евроатлантици, голям срам за пълната ви липса на здрав разум. Казано по-просто "кучи син, ама наш..."

нещастнико, ти си полковник от армия дето преди 30 г капитолира без да гръмне една пушка

Борисов, я като виден военен експерт пак ни обясни за войната и НАТО и руските ракети. И така поучително като ни говориш ми кажи кога някой от българите бе питан за нещо? Изключвах ходилите на инструктаж агенти на САЩ, които взимаха решенията? Обясни ни и като виден авиатор на самолетите как Грипените нямали въоръжение и как РАдев не ги разбирал работите. А може и като ядрен експерт да ни обясниш за АЕЦ-овете. Може да продължиш как българските ТЕЦове цунати на безценица от САЩ ни дерат още с високи цени. Обясни и как водата в София преди теб бе 58ст ама заради някакви си 20 млн. от ЕС, та сега е близо 3лв. И като говориш експертно като финансист ни обясни как така в РПУ-тата таксата от каса е 3-4лв и само една банка има клон там? А може и да продължиш като ни обясниш кога ГЕРБ ще върне 26 млрд?

каквото и да се случи в тази държава червените мекерета плюят по герб, десните, американците и европа. Е, няма да се върне комунизма и няма да допуснем путин да ни направи колония. НЕ.

А продажните глупаци дори държавата да загине ще продължават да са с мисълта да взема центовете пък ще ходя в чужбина. Ама в чужбина, глупако, си никой!

Какви центове, бе??? Запада и ЕС само наливат пари в България, инвестират и отварят работни места, а вашата азиатска кочина, само смуче държавата и я заробва с губещи проекти. Центовете сме брояли??!!! Ние центовете си ги изработваме, работейки в международни компании, а не като ни се плаща на пост в дир-а.

Нашия не може да се вреди от вашия Путин ):

Дано преводачите замажат положението. Няма ли кой да му каже на този простак, че не е учтиво да наречеш "динозавър" организацията чийто офис откриваш? Всъщност, къде да се научи на обноски, в пожарникарското училище или докато беше пазач на паркинга на бай Миле?

руските мекерета пак заглушават справедливия български глас, като през окупацията 1945-1989!

Кой глас бе? Динозавърския ли?

В доклада спешно да се поправи, че по-голяма опасното за държавата от ГЕРБ няма! И този да го пратят да целува с Ердоган за постоянно!

Има БСП.