Новият вицепрезидент на Египет е бил нападнат?

Веднага след като Омар Сулейман бе назначен за вицепрезидент на Египет на 29 януари, срещу него е било извършено покушение, съобщи телевизия "Фокс нюз", цитирана от ИТАР-ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Новият вицепрезидент на Египет е бил нападнат? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно организираното нападение е случаен акт на мирни граждани"! Отвсякъде вони, че има външна намеса във вътрешните работи на Египет, но нашите медии тръбят за волята на тълпата". Тълпата е страшна, но кой е водач?! По българските земи водачът, който скачаше (за да не го познаят, че е комунист) беше марионетката (самонарекла се командир") Костов!... Осман е американска марионетка! САЩ официално поискаха той да бъде назначен на мястото на Мубарак, вместо да поискат нови избори! Костов не скачаше през 1997 г. от комунистически пълнеж, а от американски инжекции!... За тях има издадени 2 книги на разследващата американска журналистика в САЩ!... Народът на Египет се стреми към свобода, но ще получи или управление на ислямисти, или управление на гладни и корумпирани марионетки на САЩ (по-вероятно!). Ще съжаляват за миналото си, точно както нас!...

Явно организираното нападение е "случаен акт на мирни граждани"! От всякъде вони, че има външна намеса във вътрешните работи на Египет, но нашите медии тръбят за "волята на тълпата". Тълпата е страшна, но кой й е водач??? По българските земи водача, който скачаше (за да не го познаят, че е комунист) беше марионетката (самокръстила се "командир")Костов....

Осман е американска марионетка . САЩ официално поискаха той да бъде назначен на мястото на Мубарак, вместо да поискат нови избори. Костов не скачаше 1997 от комунистически пълнеж, а от американски инжекции. За тях има издадени 2 книги в САЩ на разследващата американска журналистика.

Не съм писал, че Костов е комунистическа марионетка, а че е бивш комунист (има разлика!). Ясно ми е че е марионетка на САЩ и силите, управляващи САЩ За Египет пиша, че има външно вмешателство (груба намеса от други държави) - коя, защо...можем дас гадаем, а виждам, че ти си сигурен - може и да е така, тогава кой организира покушението???! Когато атовете се ритат, страдат невинни!

Народът на Египет се стреми към свобода, но ще получи или управление на ислямисти, или управление на гладни и корумпирани марионетки на САЩ (по-вероятно). Ще съжаляват, защо за миналото си, точно както нас.

А времето ще е преобладаващо. Да живее международното положение!

Разказа го по-добре и от мен... Развесели ме. Благодаря ти :-)))))