Сугарев приет в болница, 4 от децата му също започват гладна стачка

Поетът Едвин Сугарев, който вече 22-ри ден гладува, тази сутрин е приет по спешност в реанимация, съобщи една от дъщерите му пред БНР. Четири от шестте му деца също започват гладна стачка в негова подкрепа.

Обратно в новината

Коментари - Сугарев приет в болница, 4 от децата му също започват гладна стачка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз до сега не съм виждал, човек да умира от глад и особенно като стачкува ! Май почвам да ставам извратеняк, и ми се иска поне веднъж да видя наживо как се задейства системета за самосъхранение в човешкото тяло спрямо мисълта на мозъка за причиняване на гладна стачка. Оставете го .... па да видиме коя система в кой момент сработва и дали е заложено на човека да оцелее или да пребъде.

НАПИСАНОТО ЗА ЦЕНОСТНАТА СИСТЕМА НА БЪЛГАРИНА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОБИДНО - ЗАТОВА ЧЕ АЗ НЕ ХАРЕСВАМ ЕДВИН СУГАРЕВ -ТОВА НЕЗНАЧИ ЧЕ МОЯТА ЦЕНОСТНА СИСТЕМА Е АМОРАЛНА И ЧЕ ЛИПСВА! АМИ ГОСПОДА ЗАДАЙТЕ СИ ВЪПРОСА - ЗАЩО БОЛШЕНСТВОТО ОТ ХОРАТА НЕ ХАРЕСВАТ СУГАРЕВ И ПО БЕЗПАРДОНЕН НАЧИН ГО ОБИЖДАТ? ОТ 1989 ГОДИНА НАСАМ РЕДОВНО СЪМ НА ПРОТЕСТИТЕ И СЪМ ЧЛЕН НА ДСБ - И ТО С ГОРДОСТ ГО ЗАЯВЯВАМ! КАКВО НАПРАВИ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД СУГАРЕВ - ОСВЕН ДА ПИШЕ И ДА БЪДЕ ПОСЛАНИК В МОНГОЛИЯ И ДА РАЗКАЗВА КАК И ПИЕЛ КОБИЛЕШКО МЛЯКО - ДРУГОТО Е САМО НАПАДКИ И ОБИДИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ДСБ . ДА - АЗ НЕ ГО ХАРЕСВАМ И ТОВА Е ЛИЧНО МНЕНИЕ И НИКОГО НЕЗАДЪЛЖАВАМ С НЕГО!

Хора, не прочетохте ли новината че от вчера е захранен синковеца :))) Уж лекарите така принудително го захранили и женицата му и там цялата групичка дето уж гладуваше покрай него прояла официално :)))

До кога ше го показват тоя нечистоплътник бе...да си гладува там и да се оправя. Да не съм го накарал аз да гладува?

Ей Т,Живков ти си бил големо комунистическо говедо бе.Първо се научи да пишеш,а после да пишеш глупости.Мърша си ти,защото ти какво си направил бе мършо за тези години,а ЕСугарев е направил 6 деца и е изявен политик и писател,а ти мършо сигурно намаш и 1 клас.

Аз още навремето бех казал : Фъф нашта страна има млого талантлива младеж, обаче нема как да скриеме...че има така да се каже една част от младежта...коя спокойно може да наречеме "мръша"! Едвине ако съм знаел ква мръша си и ти, щех да те пратим у Димитровград да буаш тухли хо хо хо хо хоооо

Кой каза чифут? Еди, мойто момче, още си спомням кебапчетата и мазната хартия от банички, докато гладувахте преди 23 години, стига с цирка и се прибери тихо и кротко - от 6 деца се надявам Господ да те дари поне с 20 внуци - занимавай се с тях, пиши книги, прави каквото искаш, но не се показвай по медиите - доста отдавна си част от историята

Едвине за тая герберска свиня/И.Ф./ ли гладуваше? Сега КАК ще ме убедиш да гласувам за нея?

Хайде, обърнахме и тази страница - кухоглавецът е навлязъл в другата спирала на лудостта си - сега вече иска да живее, но ... напук на червените боклуци. Затворете темата - не е актуална. Разбирам, че протестиращите не създават нови сюжети, ама толкова могат - кафе, баничка, кисело мляко - какво му трябва на "интелигента"?....

омръзна ми да слушам над 20 години за този тъпанар, замразяваше отмразяваше - да се маха хич и неща да знам за него!

все в подходящ момент се появява тоя сухар

"гладен" пищов не гърми... пък какво остава и 6 пъти...

Тибетската рецепта , по която гладува Сугарев включва 23 дни, а той се изложи на края. Как не удържа още един ден, жалко ! ... Ама виж , наплодил си е 6 деца ! Като юдеите... Браво !Нека са му живи и здрави!

Че той си е юдей бе! Затова е такъв психар, а децата му са същите.

Нищо лично, но на такива трябва да им се забрани размножаването

Тоя болен мозък за какво всъщнос се бори?

за малко телевизионна слава

Ако още не си разбрал за какво се бори Сугарев и хората на улицата ти не си българин.Бори се против неправдата,против лъжата,против заграбването и заробването на нашата Родина.Борил се е от началото на прехода,защото е истински българин,а не мекотело като теб,жалък родоотстъпник!!

НЕ разбрах за какво спорим,Но не съм сигурен че името ;ЕДВИН СУГАРЕВ: Е БЪЛГАРСКО...............

Разбрах-бори се за по-голям комат

Бори се от 23 години за едно и също - да се закачи на държавната баница

Не искам да виждам физиономиите на неуспелите седерасти - Едвин Сугарев, Найотицин и всякакви други вкаменелости. Съжалявам г-н Сугарев, но не си интересен никому, още преди 23години мина онази 90та година, когато ти пак се правеше на интересен гладувайки, да тогава стана депутат, сега няма да стане нищо - така че няма смисъл

Пак ли ще гледаме репортажите за кръвта и урината ?

Докога ще влачат по телевизиите такъв напълно изперкал неврастеник да излива антикомунистическата си параноя? На този изчерпан вампир самовнушил си, че е българския Солженицин или Мандела не трябва да му се обръща никакво внимание повече. Станал досаден с позьорските си рецидиви за опити за самоубийство - приом на жадни за внимание залязли филмови звезди е толкова жалък, че се питам защо трябва да се уйдисва на безумието му и да подяжда парите на здравната каса за да го спасяват. Колко по-правилно би било да го оставят без внимание, пък ако от инатлък реши да гладува докато ритне камбаната просто ще ни спести досадата.

Не плащай данъци нито ден по-рано от крайния срок. Подай декларация за намаляване на авансовите вноски по ЗКПО. Пазарувай храна от пазари и от село. Това силно ще ги затрудни , без да е нарушен закона.

,

еййй бугари... къфто ви йе едвина такъв ви и сугарева! чеп за зельйе не става от тоя чукундурин! и думата му за една стинка ръгява не чини! тоз поет е гюбре бре! жив да ви е! квито ви интелектуалците такъв ви и мат'ряла...

Не може некакъв тъпак ( явно доста богат, щом имацял куп дечурлига ) да сваля министър председателя с гладна стачка. утре може с гладна стачка да иска той да застане на този пост - и това ли ще му бъде предоставено ?!

Безинтересен откачалник изникнал отнякъде без да знае защо

Може да е боклук,но какво внимание намери тук-над 1000 коментара.С право се критикува комунизма,щом е оставил такива утайки да виреят

КАКВИТО СА НИ АНТИКОМУНИСТИТЕ, ТАКАВА НИ Е И ДЕМОКРАЦИЯТА!

Защо не си довърши начинанието?

Еди ти си велик българин.За втори път,в името на правдата залагаш живота си.Благодарим ти! Спомням си първата ти гладна стачка,когато комунистите искараха от затвора,затворник болен от рак,да направи контра стачка на твоята.Затворникът беше обречен и комунистите го жертваха за да те обвинят.Тогава постъпи мъжки и прекрати,а те се чудеха какво да правят с жертвата си. Помним,връщайки се назад,че тази партия,избивала и мачкала стотици хиляди,българи е готова на всичко в името на властта и парите.Не се е променила до ден днешен-лъжи,манипулации,кражби,популизъм.Народът надали ще разбере каква саможертва правиш в името на справедливостта,но мислещите хора оценяват и застават до теб.Бъди жив и здрав,защото останаха малко българи като теб.За БСП-тази терористична организация и нейните сателити човешкият живот няма стойност.Те са готови и сега да жертват,цялата си интелигенция,защото неграмотните и прости хора се управляват лесно.На простака му стига парче хляб и чаша ракия за да бъде доволен.Затова и сега управляващите повтарят непрекъснато популистките си решения,които удовлетворяват тези хора за които жълтите стотинки имат стойност. ЕДИ,БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ! ТАКИВА КАТО ТЕБ СА НУЖНИ НА БЪЛГАРИЯ!

колко жалко че си българка и ти и любимия ти Моет

Ти чуваш ли се Бе ? Ти си затворникх и са ти обещали облекчен режим, ако пускаш проправителствени коментари. Друго обяснение няма. Такива изроди като теб не се отглеждаха в България по живково време. По-късно някой те е създал. Господ да го накаже.

Това неговото е изнудване, но ако е нормален баща на шест деца поне на тях да каже, че това не е начин.

Стига с тия идиоти.Моля ви въздух

А стига ни занимавахте с този хамелеон, да почват, не ми пука! Крушата не пада по-далече от корена, Едвинчо за 3-и път гладува, догодина може да гладува и в подкрепа на БСП този Макиавели и платена гербаджийска подлога! Време е, водещи журналисти на сайта, да ни осведомите за кръвното на Борисов!!

Тези лекари са наистина мръсници! Да му нарушат на човека хубавата диета, как не ги е срам?!!! Еди, запали се!/Дали, ама надали!/

Едва ли някой очаква да се засрамиш, ама ти поне опитай! И ако обичаш, не се представяй тук с това име, ще помисли някой, че всички българи са такива катили като теб!

Едвин Сугарев пак героично гладува, и нощем топли банички сънува, да е депутат отново той бленува, и народните бедняшки гащи да събува... Но изведнъж се чу сирена на линейка, гладния герой Сугарев в болница офейка, и оказа се задавен с свинска флейка, пак не се осъществи мечтаната жалейка...

ЕДВИН СУГАРЕВ променя тактиката в знак на протест ще направи така, че народа ни да гладува. за коменсация на 22 дена привиден глад ще яде за 8 000 000 или ще изхарчи заедно на трапезата за него семийството му и кликата му

Този боклук търси наяин да влезе в медиите.Този изтъркан номер вече ни втръсна.

г-н сугарев за трети път праи този цирк с гладуването и за трети път фарсът свършва по един и същи начин! Жалък, агресивен начин за търсене на внимание от един неадекватен политик!

Жалко...... и никога до край!!!

Къв е тоя човек, бе, хора? Ква е тая воля? Аз ако моа да гладувам два часа поне, на манекенка шъ замязам.

На "критиците" на Едвин мога да кажа,че винаги ще има Луна/като Едвин/,която да свети,и кучета,/като тях",който да вият!

Кучетата искат да знаят, по каква клинична пътека се грижат в болницата за Сугарев....и защо трябва да се харчат народни пари за здравето на някой, който сам си го унищожава?

На Луната не й пука кой ще плати сметката.

да, ама луна!

Всички,кайто злобеят по адрес на Едвин са като едни смрадливи лешояди,който потриват алчните си ръчички и чакат той да умре,за да се нахвърлят върху трупа му и да грачат...жалки сте!

Всички го презират с дълбоко отвръщение!

Честно казано този човек е толкова безличен, остана в най-новата история с едно голямо НИЩО, така че не виждам човешка злоба по него - виждам просто това - на хората им писна от цирка на г-н Сугарев - вечния гладуващ

За всички тези мерзавци,който така цинично хулят Едвин народния поет е казал: "Не сте народ,а мърша..."!

аз не хуля сугарев, и имам правото да ви кажа, че вие сте част от този народ, приемето го. "народният поет" никога не е имал претенцията като вас да се изключи от него, затова кавичките, които сте сложили са много удобни за вас, но доста гадно подвеждащи

Едвине,не си заслужава да умираш за тези мерзавци дето ни загробват,те заслужават само всенародно презрение и гражданско неподчинение!

всички умират един ден и едвин ще умре, но със сигурност няма да е от глад

от Яд ще умре

с най гладната оста извика в лицето на народа ГЛАДЕН СЪМ, и децата му и те така научени и те с ГОЛЕМИ УСТИ КРЕЩЯТ В ЛИЦЕТО НИ, ГЛАДНИ СМЕ И СЛЮНКИ НА ГЛАДНА НЕНАСИТНА АЛЧНОСТ ПРЪСКА. НАХРАНЕТЕ ГИ ИНАЧЕ ЩЕ ОПЛЮЯТ ВСИЧКИ НИ. ДАЙТЕ ИМ, ЗАСИТЕТЕ АЛЧНОСТА ИМ, ЧЕ ПЛЮНКИ ЩЕ ХВЪРЧАТ

Но защо да умира Едвин,който е национален герой,да умират националните предатели,който са в парламента,те и без това вече са политически трупове!

Едвин е кумир и народен трибун,жертващ живота си за спасението на нацията,а вий...вий сте ИДИОТИ!

Изроди,които се гаврят със стоицизма и героизма на такъв народен водач,като Едвин заслужават само презрение и проклятие,защото са долни душици,негодни за такъв подвиг!

Едвин в очите ни гледа, Едвин ни води напред! Победа,победа,победа и ОСТАВКА,Олигарски проклет!

Другаю СУГАРИДЗЕ а защо две от децата Ви близнаците от първия брак не Ви подкрепят а?Изкарвате се света вода ненапита и по светия от папата а в същото време не сте си оправили собствената къща.Писна ми от такива ментори.

Ееееееее пак ли неуспешен опит.Вече не ти вярвам другарю СУГАРИДЗЕ.

Респект Сугарев!

ДА ОТИДАТ ДА СПАСЯВАТ ЗАТРУПАНИТЕ МИНЬОРИ. Да ама не, евреин миньор няма.

ЯЗЪК за китките и свещите дет ги купих за Едвинчо,ма то вече трети път се прекарвам.Хади бе Едвинчо,че китките ще увяхнат като СДС-то вииииииииииииииии

На панаир -- най - изпъкват лудите.Жалка и смешна история. Човечецът е за съжаление .

В случая ти си "човечец". И то от жалките и такива за съжаление. За жълти стотинки защитаваш господарите си, които карат джипове и не си знаят парите...

6969 - жалко бръмбарче, виждащо до края на пипалото си ... Но как да обясниш на слепия какво са светлината и цветовете ... Нахрани се, посети тоалетната и си лягай - хора като теб нямат други нужди ! Колко жалко наистина ...

След реанимацията и захранването му, спешно да го заведат при психиатър. И този човек, бе посланника на България в Индия. Много е важно, когато се мъти обществената вода да си припомним старите муцуни. Бих казал, че доста народ в България гладува не по принуда, ноникой не говори за тях. Винаги съм казвал, всеки който е и иска да е в уравлението и на държавен пост, прво на психиатър, да видят имали отклонения.