17-11-2017 20-11-2018

Коментари

( Работна версия ;) ) А може би всичко това да е женска злоба - или мъжът ѝ е хойкал, или ѝ пречил да хойка ....

Ако тази прокурорка има някакъв морал поне капчица ,трябва веднага да си подаде оставката !

браво другарю Гешев

Абе, дейния, какво стана с аферата с 6-те апартамента на Цецо, а?! НИЩО не стана! И да ви успокоя - НИЩО няма и да стане! А акцията с кметицата си смърди отвсякъде. Изглежда тоя "посредник" е подставено лице с идеята да натопи кметицата, ама нещо не е успял да го направи качествено. И сега се оказва, че само той е пипал кинтите, а кметицата и заместничката ѝ дори не са знаели какво се случва.

Хванеш единият край, няма разплитане, такива са и българските институции, навързани като черва, а уж с корупция се борят. Такава е и тази прокурорка, че и като спец се е намърдала!? Не може да не знае, с какво се занимава съпругът й, но си трае, а уж истината търси!

нищо не се прави по високите етажи,щото там се пада отвисоко.За дребните ,знаем.

Ами човека събирал пари, за да може жена му да си купи пост в спецпрокуратурата, после тя прави повече пари от рушвети..... пари- пари прим... точно по капиталистически според чичко Маркс!

JUDES

А така. . .

Нищо не се прави срещу корупцията - ФАКТ Симулации има, разправа срещу неудобни има. КОЙ висш управник или партиец е влязъл в затвора за корупция?

Какво пък толкова е станало !? Преди две-три години един си назначи любовницата за Пиар на ВВС -то , дето имаме 6 самолета на кръст ! 12 летеца ...15 генерала ... 30 любовници - българските ВВС !

То ще излезе верен вица за държавните служители... Знаете ли защо държавните служители не правят секс помежду си? Защото всички са роднини.

Аз имам доказателства събрани със СРС-та по надлежния ред и е видно, че секса не е спирал, дори за миг.... Всеки е нае...... ! :))))

В случая смазаната машина не е на ГДБОБ а на самите дайаджии...

"Не разбирам твърденията и виковете, че нищо не се прави срещу корупцията у нас, каза Гешев и припомни няколко акции в последните седмици." Съберете доказателствата и напишете обвинителния акт по такъв начин, че съдът да не връща по петнайсет пъти делото на прокуратурата за изправяне на грешки; изкарайте някой обвинен в корупция виновен на три инстанции; пратете го за подходящ срок в затвора и му отнемете откраднатото. Пък тогава се правете на неразбрали. Бахти лемура тъп и нахален.

Значи!имаме специализирана прокуратура,специализирано следствие,специализиран съд и специализирани КРАДЦИ в правителството и парлаМЕНТА и ВСИЧКИТЕ "СПЕЦИАЛИСТИ" са гербаджии или гербаджийски креатури!!!НЕСПЕЦИАЛИСТИТЕ-демек народа да го духат!!!!!!!!!!!!!!

Тия от герб специалисти а от бсп девствени девици, останалите джендери, травестити и прочие. За днес си заработил за кофичката кисело, хай сега едно коментарче и за копейки за баничка.

Когато започнат да влизат в затвора тия намазаните ще повяравме!

Г-н Гешев, кога ще пуснете невинните даидижии?! Особено мъжа на прокурорката?! А колко ще ни струват обезщетеният им?! А висши политици ще има ли арестувани или те са чиста вода ненапита?!

Колко добре смазана машина? Като тази, която нахлу в Център Фонд за Лечение на Деца 2016-та и произведе едно голямо нищо? Ако има журналисти в България сега точно е моментът да изкарат справка колко дела е завела спец прокуратурата, колко от тях са били в срокове, колко от тях са завършили с осъдителна присъда и колко са стрували на нас, данъкоплатците, техните сеирджийски акции ...

За началника нямало доказателства... Предполагам вече е уволнен дисциплинарно? Или това всичките ти подчинени да са корумпирани не е атестат за тотална професионална непригодност?

Ежко, това го знаеме, че всеки задържан в каквато и да е акция има връзка с политика, съд, прокуратура, община, кметство и т.н. ОСЪДЕНИ искаме алоооо... искаме да ни покажете такъв влязал в затвора, не да ни показвате акции и задържани, искаме корумпета с присъди...

Служителите на Дай Благоевград са прибирали по 1200 евра на сен. Началникът им хабер си няма. А Гешев и БОП работят като добре омазана....ооопс смазана машина Купон да става.

ако една ,,цаца,, на месец яде 4000 lv...., един ,,паламуд,, или ,,акула,,... колко....???

една цаца яде много повече

Всичко зависи от големината на локвата или "хранителната среда";) Ако цацунгерчето се е уредило в подходяща локва, може да папка и по-качествено от акула без неговия късмет;) Да не давам конкретни примери, че ще изтрият;)

Маце така е с едно чорапче, щото ти казах да си слагаш жартиерити, ма ни слушаш.

Господинът какво има да припомня. Прах в очите на хората. "Акции в последните дни" това само си съдържа развитието в бъдеще.Според мен това ще да е . 2-3 акции и всичко ще е в затишие. Условни присъди, нови хора на тези работни места, същите схеми. Старите вълци ще са с нови фирми пак в играта. Не се правете,че незнаете какво става в държавата. Просто отново се махат неудобните и малките рибоци. Хубаво да има такива акции но не да започнат в април 2018 ,а трябваше да са от 10-15 години за да можеше Бъглария нашата свята родина да е хубава и пременена, а не както в момента една на нищо не приличаща страна обезличена и скучна.

гешев ние не сме малоумни ,с трици маймуни ловиш!!!!!! поразмърдай тая гола тиква по суджук гейт и др бб,цц,дп -не ни заблуждавай с тия дребни рибета пич

Пилците се броят наесен - да видим колко от арестуваните ще гледат небето през решетки. Може да Ви повярва човек след като през решетки започнат да гледат небето Боко, Цеко, Пеевски и цялата им банда.

ДА ама не!И по темата да кажа тези не са си плащали по нагоре в стълбичката тоест бачкали са за себе си! А от коя партия са ???Бойко пак ще каже че неговите не пипат те лапат!!!

синджир марка, баце... куче влачи рейс.....диря няма!

Аз видех сигани да влачат локомотифф и релси нема

България никога няма да се оправи, хора спасявайте се кой на където види. Накрая ще остана само цигани и мошеници в тази държава.

Пълна порнография

Гешев, приличаш ми на умен човек, ще видиш като дойде ред на имитиращите борба с корупцията. Едно са 300 евро, друго са 300 милиона евро - сещаш ли се? Това, че лижеш задника на Бойко няма да те спаси, както и останалите продали душите си на дявола!!! Арестувай Бойко, Цветан, Пеевски и пак ще говорим, всъщност тогава ще имаш и какво да кажеш, а не като сега да се плюнчиш пред микрофона!!!

мрежата за ,,дребните,, риби ,,големите,, я прескачат ??? само ,,цаца,,...!!!

Важен е и резултата, не само броят на акциите!!!

Важен е и резултата, не само акциите!!!

Ами сега , кво ша праим ?? Как да го оправяме, момчето ??

Тц тц тц тц ццццц

А кой ще се осмели да каже, че заради многото и в голямата си част откровено идиотски изисквания, бизнесът не може да работи, а оттам и да дава хляб, да плаща заплати, данъци и осигуровки? Администрацията са длъжни да спазват закона и да налагат глоби, но ако го правят съвестно, бизнесът ще бъде смазан от глоби! Не ги оправдавам, но тази схема е един вид работещо решение. НАМАЛЕТЕ АДМИНИСТРАТИВНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ БИЗНЕСА!!!

не е проблема само в този бизнес! Ако се изпълняват изискванията по един закон, то той е в разрез с изискване от друг закон! Ако спазваш изискванията по всички закони, то тогава не можеш да развиваш дейност!

браво борецо срещу корупцията. Кога да очакваме акция срещу страшно корумпираните зарзаватчии или контрольори в Градския транспорт? Да знаете то не се търпи тяхното вече. Не е лошо да обърнете внимание и на ВиК инкасаторите. Може би този път не един, а цели двама заместници на началниците ще бъдат задържани от отряда за борба с тероризма?

Щом началника не знае това което всички знаят не става за началник.

Никой не казва, че не знае. Той просто не вземал... А дали? Или... по партийна линия той пренася парите от едрите превозвачи към Партията - майка, а в дребните пари се не меси.

въпрос. Вопъла на г-н Гешев. Дето се чуди ама как така?!? Те ловят инспектори, аптекари, магазинери, деловодители, счетоводители, катаджии и селски полицаи, дори районна кметица и ... о боже - стигат дори до заместник началници ... а обществото негодува, че няма борба с корупцията.

Значи, г-н Гешев токущо ни обясни как в ДАИ правили фиктивни проверки за да отчитат дейност и след това каза: "Не разбирам твърденията и виковете, че нищо не се прави срещу корупцията у нас", давайки за пример текущата акция към ДАИ, от която става ясно, че единствено директора на институцията не взима подкупи, но иначе всички негови подчинени взимат. Та, никой ли не вижда сходсво между начина на действие в ДАИ и Спец прокуратурката??

"Всеки ден били прибирани между 1000 и 1200 евро." Аз, като човек с инженерно образование, много уважавам числата;) 20 раб. дни средно * 1000 евро дневно = 20 000 Е, приблизително - 40 000 лв. 10 човека в ДАИ Благоевград -арестувани за схемата. Месечно тези юнаци са прибирали под формата на "такса спокойствие" по 4 000 лв. ВСЕКИ - айде зам. шефа да е прибирал повече, но да кажем средно! Значи всеки един юнак е вземал средно на месец като заплата 800 лв.+ 3000/4000 лв. "Бонус";)) Да, съгласих се - малки са им заплатите, но какви възхитителни бонуси вземат само, а?!;)

А дали са вземали подкупи изобщо? Силно смърди на поредната постановка организирана от този тъпигьоз с бръсната тиква!

Ами .. ще видим. Аз лично видях с очите си как един такъв юнак си просеше едни пари в евро с определен цвят ;), но съда го оправда... и той пак проси по пътищата с бадж на ДАИ, възстановен на работа!