Джордж Флойд е починал от задушаване при натиск, експертиза доказа убийство

Независима експертиза, поискана от семейството на починалия афроамериканец, показва различни от официалните резултати

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е не! Не е загинал от задушаване! Просто полицая му помагаше да си подреме по добре на асфалта с ръце зад гърба и закопчани с белезници! Че така човек му е най-удобно да си дремва!

На тия им дай САМО ГРАБЕЖИ И ПАЛЕЖИ.После що белите били расисти - ми с такива НЕГРА КАК НЯМА ДА СМЕ!!!

"както и следи от интоксикация с фентанил и от неотдавнашна употреба на метамфетамин" Отварям новина на съседната страница и там двама младежи се отровили с фентанил от употреба на метамфетамин. Актьор и приятелката му. Ма там никой не вижда нищо подозрително.

Безплатни дудуци ли промотираш, Ахмед?

А ти Чорде, безплатни минети ли предлагаш?

българите обичат негри

ИСТИНСКИ ФЛОЙД , НЯМАШЕ ДА УМРЕ ОТ АСФИКЦИЯ - ПРОСТО ЩЕШЕ ДА Е ФЛЕКСИБИЛЕН ;)

На туй фашистска държава Оранджавия памперс ший последният призидент.

Под една или друга форма съм го разказвал тук, във форума, но обичам идеята му. Моля за извинение за повторението. СЪДИЯТА- Виновни или Невинни? НАЙ-ГОЛЯМИЯТ ОБВИНЕН ОТ БРАТЯТА- Па не сме виновни гусин судя. Оти те така стана.....Он залитна ама брато го подпре с ножо от лево- да не падне, другия го спре с лопатето от десно, а яз го фанах за грълото, оти да му се не строши шията. И он забрави да диша....

За да заемеш достойно място в обществото трябва да си до изработиш и заслузиш, без значение на раса, религия и политическа принадлежност. За това обаче е необходим образоватлен ценз или необикновен талант. Цветнокожите обикновено са с по-нисък образователен ценз, но имат талант в някои видове спорт, музициране, пеене, танци, а защо не и в медицината и науката. Такива хора никой не ги преследва, малтретира или игнорира. Това се случва с криминалогенния контингент, ковто в болшинството случаи е цветнокож и задължително малограмотени нискокултурен. Поради това, негрите и циганите навякъде по света са проблемни. Образование му е маѝката, а не политика или цвят на кожата или вероизповедание !!!!

в америка расизма преля чашата белите масово трепят черните

Ии що повтаряте като замаяни "белият та белият полицай", ако беше полицаят черен, жълт или розав, щяхте да квичите само "полицай", но не и на бял полицай?! Порбутвате тихомълком ненавист към нормалните бели хора да се чувстват едва ли не съучастници.

Повечето излизат вечер не да протестират а да се забавляват, като палят автомобили и сгради, които преди това щателно са плячкосали.

като в русия

болни мозъци са американските полицай избиват комплекси

стига спами бе галош

ей кавал прост

все още янките страдат от расизъм, няма изкореняване

Доларът довечера ще се продъни.

БЕЗСПОРНО САЩ СА ФАШИСТКА ДЪРЖАВА

обърна палачинката май

Ако бяха фашистка държава неграта щяха да си почиват в санаториуми като Треблинка, а не да безчинстват.

Ти кога се нашмърка бе, мамин? Пишеш, че САЩ са фашисти, после сам си отговаряш, че не са... Шизофренията ли те подгони?

Негрото е пукнало от коронавирус. При короната умираш от недостиг на кислород.

А Президентът напълни гащите и се скри като плъх в мазето.

Чернилката е пукнал часове след това в болницата. И е пукнал от всичко друго но не и от натиск. Едва ли някой лекар го е душил. Но със сигурност не са голекували. Никой не лекува смрадливи негра без пари.

за жалост америка все повече заприличва на русия по насилие

Регистрирай се.

И РУСКИТЕ ФАШИСТИ УБИВАТ ПРОТЕСТИРАЩИ АМА НИКОЙ НЕ ПИШЕ

пишат ги че са умрели от коронавирус

Ако случайния минувач е реагирал и се е притекъл на мястото и по някакъв начин се е опитал да възпре полицая, дори заплашвайки го с видеоматериал, предоставен на властите, човекът щеше да е жив. Но......не мисля, че да заснемаш безучастно смъртта на някого е човешко, по-скоро сеирджийско.

Я се пробвай ти. Там полицията има право да стреля на месо, ако някой се ПОЧУВСТВА застрашен. Най-много и теб да те пишат фира.

Ето заради такива хората изгубиха човешкия си облик, нали в щатите имало гражданско общество.

Пореден опит да махнат рижавия от овалния кабинет. Какво само не пробваха черните шапки: нон-стоп люто очерняне в пресата, заведено дело за руска следа в изборите, опити за покушение, то не бяха напъни за импийчмънт, измислени пандемии, локдаун с последващи сътресения за икономиката. А сега се разгръща познатия сценарий от Триполи, Майдана и Хонгконг. Не си спомням да е имало друг президент дето така неистово да са пробвали да махнат далеч преди изборите. Интересно колко ли глави ще паднат ако не успеят и в крайна сметка бъде преизбран?

Премистих си го...

Аз не съм измислено НПО!...Какво значение има цвета на кожата? Или си престъпник, или не си.? Черен, бял, жълт, червен, син , виолетов, оранжав или друго боядисан /разбира се, че намеквам за наши Партии, техните вождове, та дори и за техните босове и "организатори по места"/ няма значение. Всички престъпници -в затвора! Но, не и на бесилката! Всеки от тях има право на живот /колкото и да ни се струва тъпо и тъжно това/. Принципен противник съм на смъртната присъда. По много причини. Но главните са: 1. Прекалено е нехуманна 2. Прекалено е хуманна. Какво искам да кажа? Ами, стават съдебни грешки. Разстрелят човек и след 20 години кажат на близките- "Извинете, станала е грешка " . От друга гледна точаа тази присъда е доста хуманна, защото те пращат в един друг свят за секунда и ти нямаш време да осъзнаеш греха си. Прас-прас и край. Гледайте "Катин", или други та да видите как става..... Друго е, ако на 22 години си направил престъпение за... "До живот без право на амнистия и замяна". Ще падне мислене и вътрешен тормоз за греха- колкото години Господ му е дал. Категорично е сигурно, че никой никого не трябва да убива при арест или когато и да било! Моето мнение: Ако се докаже, че са го убили полицаите, то те са за затвора- за дълго мислене. Няма значение дали е бил престъпник..... Той е имал право на живот- дори в затвор.... Няма значение расата му! .... Знам, че се сещате за наши малцинства, турци и най-вече цигани. Много от тях правят от проблем до погром, но..... не всички. Има и различни сред тях. Да ги осъдим на смърт? Да ги трепем където ги видим или що? Съвет: Партийните Ви пристрастия си личат, набиват се в очи и Вашите политически наклоности. Седнете, отпуснете се и повтаряйте: Нямаааа дяснооо, няма лявоо, нямааа сини и червени. Аз съм си Гсподар и мисля сам. Даже съм вън от затвора, за сега..... :) :) :)

Смъртна присъда на белия педераст!

НЕ ТАКА!

ко викаш. накратко чи ни ми са чите.

Да читеш?

Значи смяташ, че всички престъпници-убийци имат право на живот, а жертвите им да вървят на майната си!!!!

Смятам престъпника да бъде наказан, а не помилван със смъртна присъда! Ако не го разбираш- помисли, ако пак не го разбереш, самозастрелай се!

Ясно е, че е починал от задушаване, няма нужда да повтаряте и потвърждавате. Белият полицай, му е натискал врата през цялото време, докато накрая го е оставил без въздух. Умишлено убийство. Двамата са се познавали!!!!

Грешка е станала, сори

мислите ли, че след всичките истъпления някой бял лекар би си направил труда да лекувал заразено негро? Между другото в САЩ черен лекар може да видиш само по филмите.

Няма връзка със статията и отделно е невярно...

Палежи разрушения агресия с това настройват хората срещу тях, нищо няма да постигнат по насилствен начин.

Защо не отидат да ‘протестират’на стадиона ами са в Манхатън до магазините ?

САЩ се разпадат с всеки изминал час а Президента се крие като плух по мазетата.

Само в Чикаго за последното денонощие има 21 застреляни без причина 18-21 годишни момчета и момичета. Предполаггм с бял цвят на кожата но ги е страх да го напишат за да не обидят неграта. Това е адски хунанно, няма що.

Няма значение какво е направил и как се е държал цветнокожият. Да душиш продължително време човек с белезници, без да обърнеш внимание на молбите му за въздух, направо не е човешко. Това е животинско.

Нищо не е направил...канел се да купи нещо с фалшива банкнота.

Ако е стоял мирен никой няма да го души, ама не, той е черен и има много правомощия ...

И без това най вероятно черния щеше да извърши убийство. Фалшиви пари, дрогиране.... ами то това следва

„щеше”... Ти нормален ли си!?

Уточнение - И двете аутопсии - стигат до един извод - че е убийство, насилствена смърт, въпреки различията за причините за смъртта му.

Сорок или гейтс стой зад тези протести.

Ти стойш

Нали са много отворени неграта, всичките по фитнес ите дремят помпат мускули, а накрая от един лек натиск и се задушават. Женички....

А ти си лайно. Викаш на черните негри, ти си вмирисано гнусно изсрано лайно, от най-големите.....хахахахааааа измет долна

ми на негрите им викаме негри, на тебе ти викаме олгофрен. съвсем точно.

Дреме ми за някакво муле някъде

Да си помисли, че заради този случай са всички тези размирици. Това не е нито първият, нито ще е последния случай в който бял полицай превишава правата си и убива чернокож. Всяка година има по 10 такива случая. Проблемът е друг, 2 месеца пълна карантина и над 30 милиона загубили работата си. Много голям процент бедни хора, т.е. работещи за под 60 хиляди на година и малък процент много богати. Хората протестират срещу социалната и икономическа несправедливост, просто този случай беше клечката, която запали бурета.

На ден средно поицията в САЩ убива 3 ма човека. За миналата годна общо са 1100. Позти няма полицай който да е осъден.

Има ред и когато полицията идва зад мене аз слагам ръцете на волана и не мърдам. И на ум не ми е дошло да се съпротивлявам...

Както и такива с доживотни присъди.

Много хубаво прави че убива всеки ден по няколко престъпници

Каквато и да е причината, каква е връката да се вандализират магазини и да се крадат голф екипировка или сърфове. Аз черен на сърф не съм видял. За какво му е този сърф?

Няма връзка...ти за eBay чувал ли си? Ще ги продават за долари:)

По-голяма глупост не съм чувал. Ти наистина ли смяташ, че някой продава в ибей крадена стока? Този трябва да е най-големия глупак. Нали веднага ще го хванат. Ти случайно да знаеш, че там не се регистрираш анонимно и декларираш банкова сметка? Боже, боже, колко си мало.умен

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в == Sexcris.Com

Майка ти там ли се подвизава? Вземи си намери истинска работа, да не се излага жената там да се показва, да те издържа на дръти години.

Да, да. Разбрахме вече. Нали затова под надслов: Не мога да дишам, опечалените тръгнаха да палят, чупят, рушат, разграбват, крадат, плячкосват всичко, което си харесат...Мамини сладки, вечните онеправдани великомъченици ! Но досадиха доста вече...

На такива видеа които започват от средата на случката, не вярвам. Още от баба си го знам

Добри новини от Белия дом: Тръмп е настоял губернаторите да активират националната гвардия срещу "протестиращите". При неизпълнение от страна на губернаторите, за пресичане на целия бардак Тръмп ще изкара армията на улиците.

Установи ли се виновно поведение у полицая, същият ще бъде съден и наказан. Хайде вече да сложим точка, че стана досадно вече... За Христос не са плакали толкова...Ох, забравих, че либерастките отрепки мразят Бог, а служат на сатаната, та е обяснимо защо сега врещят и ронят крокодилски, либерастки сълзи ..

Samo hristianin mozhe ds e tolkova sustradatelen.

Сравнението с убийствата на Чакъра и Чората се натрапва. И в двата случая булгаристанското "общество" не реагира, дори и на осъдителните присъди срещу Булгаристаня в Страсбург. А в Щатите гражданите скочиха. Затова САЩ са най-великата сила, а Булгаристан е КОЧИНА!

Да разграбват магазините всяка вечер...мърлячи...

Великата Френска Революция е дело основно на просяци и бедняци. Иначе палежите и нощните бунтове са само една част от реакцията, там скчоиха и учени, и юристи, и политици.

Да знаем ги тия прогресивни юристи и учени

Уф, добре. Разбрахме. Съжаляваме за безценния му живот. Всеки ден неговите братя убиват, изнасилват и ограбват бели, но никой от тях не го играе мъченик... Стига с тия либерастки истерии, че дотегнаха и имат обратно въздействие...Зорлем ще ни направите расисти. Също както и покрай безкрайните драматургии на педеругите, станахме хомофоби.

Значи не само у нас, но и в САЩ, полицаите нямат грам мозък в главата си.

Полицаят, предизвикал смъртта на Флойд, трябва да бъде съден за умишлено убийство. Полицаите в САЩ много пъти са убивали чернокожи младежи. По времето на Обама имаше няколко подобни убийства.

Ако Флойд не се е съпротивлявал щеше да е жив. При прилагане на сила стават грешки. Когато те арестуват просто прави това което ти казват, не е rocket science

Да, ще бъде съден. Успокой се и иди прегърни някой мангал.

Няма значение кой какъв е а аз какъв съм. А аз съм бял и съм на страната на моя вид преди всичко. Все едно лъвовете да застанат на страната на убита от лъв хиена докато се е опитвала да навреди на лъвче

Точно. Само малоумните либерастки отрепки не могат да проумеят това. Те са днешните, съвременни наследници на Юда. И заслужават екзекуция. Защото те са основните виновници за унищожаването и унизяването на расата ни. Всичко това се случва с тяхното съдействие, което е отвратително. Тия откачалки нямат дори инстинкт за самосъхранение и не мислят за собствените си деца и тяхното бъдещо съществуване..

ne snam kakuv ti e vidut, no ne e choveshki.

Ох, Tupcho, ма наистина си много тъп...

Дано час по-скоро Тръмп обяви ANTIFA за терористична организация. Последиците от този ход ще бъдат пресичане и осветляване на финансовите потоци, захранващи целия този бардак. Тогава ще светнат и Сорос, и Клинтън, и Байдън, и всички активно работещи срещу действащия президент на САЩ в момента. Тръмп трябва да извади от играта тези финансови потоци преди 03.11.2020г.

Антифа е ултра лява терористична организация, която се ползва от либерастките правителства. Левите ултраси са далеч по-опасни от всички други. На път са да глобализират света, превръщайки го в мулти култи кочина...И като гледам, успяват. В Германистан са особено брутални наркоманите и откачалките от Антифа...

“Случващото се в САЩ през последните 72 (96) часа изпраща сигнал не само към повече от 300 милиона американци, но и към целия свят! Коронавирусът вече уби над 100 хиляди души в страната, 40 милиона загубиха работата си! В период на огромно социално напрежение бруталният арест на чернокожия Джордж Флойд, довел до неговата смърт беше искрата, която доведе до безредици от Ню Йорк до Маями! Протестиращи атакуват полицейски участъци, скандирайки последните думи на загиналия Флойд: “НЕ МОГА ДА ДИШАМ!”. Но насърчавани от официалната власт през последните години в омразата си към медиите, които критикуват и Тръмп, хиляди хора атакуват и гурналистическите редакции, и репортери, които отразяват събитията! Атаките срещу журналисти се редуват, и от полицията, и от протестиращи. Фотографка беше простреляна в окото с гумен куршум в Минеаполис, екип на CNN беше арестуван в петък, телевизионен репортер беше нацелен със сълзотворна граната в Кентъки, докато предава на живо, а кореспондент на Фокс, заедно с неговия екип бяха нападнати директно пред Белия дом! Всичко нова се случи само в рамките на 48 часа! Междувременно в Атланта централата на CNN беше обсадена от хиляди протестиращи, които се опитаха да нахлуят вътре. Дами и господа, Съединените Щати навлизат в дълбока икономическа криза, чийто измерения все още не са известни. Или както коментира “Ню Йорк Таймс” днес, нашата нация е на ръба, опустошена от нестихваща зараза, ударена от икономически колапс, разделена е на такива, които трябва да останат в къщи и такива, които не искат, сега отново ще се делим на расов принцип! А това е опасно! Защото светът, знаете от историята, че никога не е бил мерно-бял, нито пък човешката природа може да бъде черно-Бяла! На този фон президентът Тръмп не обединява, а разделя и подхранва напрежението! Той насажда крайности, насърчавайки улични протести срещу корона мерките, наложени от собственото му правителство, заплашвайки социалните мрежи, заради маркиране на негови публикации, като възхваляващи насилието! И всичко това е лоша новина да Европа! Асо нестабилността в Съединените Щати продължи да се задълбочава, в икономически, социален и политически план, възстановяването на европейските икономики ще стане още по-трудно! Европейският съюз планира да инжектира милиарди в страните-членки, разчитайки предимно на Германия и Франция, но все по-непредсказуемата картина отвъд океана ще повлияе на икономиката на тези страни, особено след като китайските пазари взеха да се свиват през последните месеци. Коронавирусът в Европа затихва, но световната икономика навлиза в период на хаос, без никаква ясна картина. Нито за дълбочината, нито за продължителността, нито за социалните ефекти, на които ще станем свидетели!” Светослав Иванов

Соросоид....

Светльоооо, Светльо.. Ти Ню Йорк Таймс ли четеш бе. Всичките им читатели са като тебе - плиткоумни "разбирачи" от другия край на света. В Америка почти никой не го чете този вестник. Пардон, уебсайт. Печатниците им фалираха отдавна. Само един експеримент да ти предложа. Влез в архивите им от, примерно, 3-4 години назад. Виж дали ЕДНО нещо са успели да предрекат правилно. Айде, пиши ми.

Най-накрая някой умен и грамотен. Браво!

Ми да! Едва ли е починал, от това че е решил да си полегне и да подремне!