Джок Полфрийман сам поиска възобновяване на делото му за убийството на Андрей Монов

Адвокатът на австралиеца твърди в молба до главния прокурор, че се касае за неизбежна самоотбрана, а не за убийство по хулигански подбуди

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

при освобождаването на Полфриман само доказва какво е било "правосъдието" към него.

Горкия Джок случи на компанията на депутатското синче Андрей Монов. Тогава и много българи все още бяха в режим "СМЪРТ ЗА КАПИТАЛИЗМА" и ходеха да протестират без дори да осъзнават защо. Е днес виждаме че нещата може би не са точно такива каквито си ги мислеше обеството през 2009. Много е вероятно "злия капиталист" да се е защитавал от "добрия комунист".

Монов много добре знае, че колкото по дълго и сериозно му нарушават човешките права на толкова повече пари ще осъди България в Страсбург. Парите за кръвнина ще се приспаднат от това което всички ние ще му платим и така.

Аз не разбирам защо един човек ще носи нож в себе си? Кажете защо?

Ами (моя теория), може би защото знае, че се намира в държава с висока престъпност.

Не може ли електрошок или спрей... нещо, което не убива?

В интерес на истината - не е забранено, ако е 13 см, ако не се лъжа....

Ако те нападат до 13 човека е позволен 13 см мисля. Ако са повече може по дълъг.

.. допълни бащата на Андрей. Той каза още, че иска Джок Полфрийман да се върне в затвора поне за една нощ ... Джок разрови цялата мафия по затворите ... Монов знае че ако го върнат дори за една нощ ще е достатъчно.

... толко кофти хора събрани на едно място колкото има в българските "юридически среди" няма и в деветия кръг на ада

Не за един ден за една нощ иска... малък човечец ... ако искаш мъст сам не може ли да го направиш

Тоя бащата на Монов, дето иска справедливост, къде е бил, че е оставил отпадъка си, посред нощите да ходи пиян като гъз по софийските улици, с тумба идиоти и да налитат на бой и мятат камъни и павета по хората... Срам, срам и пак срам! В миша дупка трябва да се скрие тоя, не справедливост да иска, щото справедливост ако имаше, на всички щеше да стане ясно, че синчето му е един хулиган и отпадък...

Не говори така за един мъртъв човек, бе глупак!

"Моето семейство е много свързано с юридическите среди ...", допълни бащата на Андрей. Това и без да го казва в прав текст е ясно. То не бяха гимнастики на главните прокурори не бе чудо.

Къде е бил баща му ли ? Баща му като бивш сътрудник на държавна сигурност е бил на хранилка закачен директно към Станишевото правителство на пост "заместник-председател на Държавната агенция за закрила на детето". Като си спомням каква закрила на детето имаше Станишовото правителство можем да заключим че бащата просто е точил квото може, копувал джипчета и възпитавал синчето си как България е тяхна и могат да бият когото си поискат.

ООО неразумний юроде ,що е това право и имали то почва у нассс? Одговер; НЕЕЕЕЕЕЕЕ....

Тоя ше стане депутат на края! Само гледайте. В България всичко е възможно, щом един доказан мафиот, мутра и наркотрафикант е вече 10г Премиер.

Каква е разликата между доказан и недоказан?

Що за хора сте вие, които оплювате едно умряло младо момче?!

На тва умряло изчадие, не му е било работа посред нощите, с една тумба идиоти да ходят пияни като гъз, да налитат на бой и да замерят хора с камъни и павета!

Егати кръвожадните същества сте вие. Били пияни..., хвърляли камъни... Били ли са с ножове в себе си? Убили ли са някого?

Историята познава огромен брой лоши хора, които са умрели. Трябва да премълчаваме лошотията ли?

Вие познавахте ли починалото момче лично?

Този психолог май е за психиатър.

Срама е че 12 човека българи са излъгали в съда за да натопят и да лишат обвинения от единственото разумно обяснение за началото на конфликта, което поставя целия случай в една друга светлина. Срама е че никой в прокуратурата и съда не си е мръднал пръста за да го съдят Джок по фактите, а не измислената постановка която го представя като хладнокръвен психопат. Да не ги е нападнал с нож просто защото е решил да ги убива. Да гони ли са го преди това. Да били са цигани преди това и затова е започнал конфликта. Да били са с свастики по якетата си. И да хвърляли са камъни по него и са го обградили и нападали преди да се стигне до фаталния момент. Истината е от значение!

Той ги напада, той има нож, той ръга, за да УБИВА! Трябва да лежи в затвора доживот!

Левски е осъден на смърт за убийство с нож, на младо момче чирак, което при опит за грабеж влязло в стаята! Факт. Ако Левски беше нападнат от 12 човека на улицата, защото опитал да спаси някой от побой и след като го застигнали обградили и започнали да мятат павета и да го бият извдил нож и пробол един от тях в предната част на тялото турците нямаше да го осъдят на смърт въпреки революционната му дейност.

последно били ли са много пияни момчетата , щото ао са били много пияни и да тръгнеш с нож срещу много пияни хора не е геройство а си е чиста проба подло убииство ....реално не са били заплаха за никой , ако са били толкова пияни

Така, така. Те като са пияни "момчетата", паветата почват да тежат по-малко, а когато пиян прегази някого, го пускат да си ходи по живо - по здраво, защото "реално не е заплаха за никой като е толкова пиян".

А бре, ти не си просто "хаха", ами си пълен хахо, психо и пр. Две пияни хулиганчета наръгани с ОГРОМЕН БОЕН нож в сърдечната област откъм гърба, а малоумниците като теб изкарват тоя отявлен агресивен психопат герой?!

10

Виж на видеото как спринтират ... теб така като те подгонят 12 човека да не забравиш да ги тестваш с дрегер преди да мислиш за самозащита

Колко мазно и избирателно триеш... Ми изтрий всичко което съм написал ве офисен червей. Да не би кънев и комитета му да ви плаща дмс-та? нещастни платени мишоци.

Не, просто ръсиш откровени простотии по най-просташкия възможен начин. Две в едно, но на теб лесно ти се удава.

Джок въши много полезна работа за българското общество. Прочетете нещата в фейсбук които е публикувал.

Истината е, че едно момче от Австралия показа цялата уродливост на съдебната помия в тази мафиотска дължавица...И на какво основание ще го експулсират, при положение,че е изтърпял наказанието, правилно или непровилно му наложено??

Да си вземе виза и няма да го експулсират. Това да е проблема.

Е то вече се видя точно покрай неговия случай, че съдебните решения в тая държава с едно щракване на пръсти спират да се зачитат, ако не му изнася на някого, така че една виза едва ли ще ги спре да го експулсират, че да не вземе иначе да се разплита чорапът и да слушаме пак за корупция по високи места.

И не само това, ами показа, че има места по света, където неща като "за какво да се разправям, едва ли нещо ще се промени" и "преклонена главица сабя не я сече", са непознати.

За запознатите е ясно, че в европейския съд за правата на човека може да се подава жалба само след изчерпване на възможностите за правосъдие в съответната страна. Последната възможност е молба до главния прокурор за отваряне на дело отново ... в случая интересното е, че и главния прокурор има своите мотиви да иска ново разглеждане ... или поне се прави че ги има.

Всъщност, много лесно може да се установи дали Полфийман е действал при "неизбежна самоотбрана", и фактите говорят, че това не е било така! Представете си за момент, че се защитавате от няколко нападателя, и имате нож. Какво ще направите? Най логичното е да държите ножа с острието нагоре, и да го размахвате във всички посоки, за да държите нападателите си на разстояние! Но при това положение е почти невъзможно да намушкате някого от тях в сърцето, най вероятно е да намушкате някой от противниците ви в коремната област! От друга страна, за да наръгате някого с нож в сърцето, най вероятно трябва да държите ножа с острието надолу, и ударът да е отгоре надолу, а тази позиция е изключително неудобна за отбрана, особено ако имате няколко противника! А в този случай Полфрийман е наръгал едното момче в сърцето, а друго - в сърдечната област, и малко е останало да убие и него! Отделно, че се твърди, че момчетата са наръгани в гръб, което е несъвместимо с твърденията на Полфрийман, че се е отбранявал! Донякъде би било разбираемо австралиецът да нападне тази група, ако те биеха негов роднина или близък приятел, но той твърди, че ги бил нападнал, понеже те биели някакъв циганин! Толкова ли не е можел да се обади на полицията?! Отделно, че досега никой не е свидетелствал, че е бил бит от групата момчета тогава! И накрая, нека видим какви присъди раздават за подобни случаи в Западна Европа: Преди няколко месеца в този сайт имаше новина, че в Великобритания са осъдили на 12 г затвор нашенка, която ударила с чайник в главата вдовицата на някакъв английски режисьор, с когото нашенката преди това имала връзка! Значи, в случая, Полфрийман е трябвало да бъде осъден поне на 12 г затвор заради намушкването на момчето, което оцелява, а заради убитото момче е справедливо да бъде осъден поне на два пъти по дълга присъда, така че справедливата присъда за австралиеца в този случай е трябвало да бъде повече от 30 г! Така че е извращение на правосъдието този да бъде осъден само на 20 г, да бъде пуснат след 8 г, и на всичкото отгоре сега да претендира, че едва ли не не е трябвало да бъде осъждан!

той е трениран убиец и знаел къде мушка , ако е искал да убие ще убие, ако еискал да нарани и да уплаши е щял да нарани и и уплаши факт е че е сикал да убие

Така е! Специално е бил пратен тук от Австралия да убие лично министър-председателя и е смятал да се добере до него като е почнал от депутатското синче в компанията му интелектуалци. После е бил трениран да извърши едновременно преврат и саботаж и да направи България провинция на Австралия, от където австралийците да превземат отвътре целия ЕС. Ама българските младежи - привърженици на футболни отбори го разконспирираха още на място и го засипаха с павета, за да го спрат да не им избяга, а после честните български съдии с малко помощ от един български депутат предотвратиха пъкления замисъл на тренирания убиец и така спасиха целия ЕС!

"Отделно, че се твърди, че момчетата са наръгани в гръб" ... в съдебномедицинската експертиза е ясно записано че нараняванията са отпред

И че "младежите" са било толкоз пияни, че и люлински алкохолик би им свалил шапка. Интересно що не допуснаха свидетелствата на сервитьорите от заведението, в което "младежите" тихо и възпитано са си говорили на интелектуални теми преди това, да бъдат използвани в делото.

Къв е тоя минус бе. Или са отпред или не са.

Минусът е на същия принцип, по който Полфриман влезе в затвора - може и да е вярно, ама не ни изнася.

Време е тези двамата да си седнат на задниците и този сапунен сериал да спре. Този Джок размахващ ножове за да спасява въображаеми цигани породени от алкохолизирания му мозък какво повече иска? Уби човек, а това никъде не се отминава с лека ръка. Този Монов пък, от друга страна, разбираемо е, че човек е гневен когато убият сина му, но Полфриман вече седя в затвора повече време отколкото обикновено нашият съд присъжда в подобни случаи, освен ако убитият не е някой големец, разбира се. Да млъкват и двамата и да не ни занимават повече с тази история.

А, значи хем Полфриман е лежал в затвора не защото реално е виновен, а щото е убил син на големец и то при доста специфични обстоятелства, хем да си затрайва и да не повдига вече въпроса, а! Да не вземе да се развали нечий рахат, примерно на лъжесвидетелчетата от компанията на моновчето и на съдиите-приятелчета с татенцето, а?

Не съм казал, че не е виновен. Казвам обаче, че ако Монов не беше големец, Полфриман нямаше да лежи и половината от тези 11 години, които излежа. Казвам също, че дори и убийците заслужават справедливост. Колко хора с присъда за убийство лежат 11 години в затвора? Полфриман с нещо по-лош ли е от останалите?

Като те осъдят за неизбежна самоотбрана не те пращат в затвора дори да има убит бе, Гого. Тогава те признават невинен за убийството в условията на... и т.н.

Дрогираното австралийско лайно - кандидат за приза "Човек на годината" на червивия хелзински "комитет". По какво тази отрепка се различава от циганите убили с брадва проф. Калоянов?!

По това, че лежа в затвора 11 години, като начало.

На 23 май 2005 г. в столичния кв. "Захарна фабрика" група роми пребива до смърт 53-годишния професор Станимир Калоянов. Убийците му и до днес не са разкрити. Видният историк и археолог бил поканен на абитуриентски бал в заведение в квартала. Празнуващите обаче са нападнати от десетки роми, въоръжени с тръби, камъни и тояги, след като техен познат не бил допуснат в заведението.В мелето професорът е тежко ранен. Той е приет в "Пирогов" с хематом в мозъка и в критично състояние. След една седмица в кома в неврохирургията на болницата, на 31 май 2005 г. проф. Калоянов умира без да дойде в съзнание. дописката е с дата 23 Май 2017г Ало, защитниците на циганите, австралийските дроги и хомосексуалистите, нещо да кажете по въпроса?

... само, че си дебил!

Убийството е НЕРАЗКРИТО И ДО ДНЕС!

????

Ако успееш да обясниш какъв е въпросът, може и да кажем. Да не намекваш, че и ако професор Калоянов си беше носил нож, и той щеше да лежи в затвора, но сега да е жив?

... той си драска дежурно преди да мисли. Явно се изживява, като голям "националист":))))

Да ти кажа откровено, не успявам изобщо да загрея като какво се изживява и чия страна се мъчи да заеме. Тия несвързани безсмислици не знам дали и той си ги разбира и в какъв контекст ги ръси.

платени червеи на кънев сте! мръсни човекоподобни, за пари и дупе и майките си давате! Кънев, отречи бе миндил! Отречи, че му регистрира нпо-та, фирми с по 2 лв капитал, сдружения. Отречи бе маймуно! Защо му изтегли кандидатурата за човек на годината? Нали беше твоя? Тези мизерници дето ги държиш на заплата да плюят по форумите мислиш ли, че могат да повлияят на мнението на някого?!

Единственото което доказва е, че правозащитната ни система я няма никаква .... . И много убийце не получават това, което заслужават. Само, че на теб в главата ти е голям буламач.

Ако срещна по улиците австралийския убиец ще пищя за да му стане гадно. Ще крещя убиец! Кръвта на млад човек е по ръцете му!!!

Крувта на млад надрусан лумпен, който е нападал невинемн минувач е по ръцете му. Така ли не ти стана ясно, че групичката псевдо скинари около Монов-син предизвикаха проблема?

А ако тълпа пияни ултраси те съборят да те бият, тогава няма ли да пищиш, джендърче?

Да, убиец е, с кръв по ръцете. Който си е изтърпял наказанието. Пищи си колкото искаш.

Не си го е изтърпял! Пуснаха го в разрез с всички правила и с отрицателно становище на специалист, чиято работа е да преценява точно това! Пуснаха го по клиентелистки платен начин. Пуснаха го точно определени кръгове, които са трижди по-противни и гнусни от каскета и цацаратора! И всичко това платено с пари давани от америка! Както тези на нпо-тата, които Кънев регистрира на името на този убиец, за да му изгражда образ на затворчениски деятел... Кънев, отречи бе!

при самоотбрана е убит един и друг тежо ранен , май човека не търсил спасение, хем той тръгнал някой да спасява хем се бил самотбранявал , хем спасения не е присъствал, .......познайте тези които искат реформи в правосъдната система , какви реформи ще провеждат , ще ни правят жертвени агнета в собственат държава.... пример и тест за колонизация,дали обществото ще приеме колонизатора и коло резистетност има .....плаща се за това от рзни разузнавателни центрове които са вързани с чужди кропоративниинтереси на олигархични струтури със чужд произход

Ми ако обикаляте на тълпи с други ултраси с по 3 промила и дрога в кръвта да нападате хора посред центъра на София, а дано ви направят всичките "жертвени агнета", да.

нито е имало промили нито са били пияни , интересно вимето на какво разпространяваш тези отковени лъжи?

Експертизите бяха изнесени. Това, че ти не си разбрал или не ти изнася да си разбрал, не прави фактите лъжи.

Хипотетично - тумба цигани нападат българин в центъра на София. Един чужденец отива да го защити. Циганите нападат и него. Той намушква и убива единия. Та чудя се при тази ситуация как ли щяха да се развият после нещата? И какви ли щяха да бъдат коментарите?

Тумба цигани нападна с брадви и уби достоен българин и професор. Прибрал се наскоро от САЩ... Каква беше твоята реакция червей на кънев!?

Почина професорът, пребит от роми в 'Захарна фабрика' Проф. Станимир Калоянов (53 г.), който беше пребит от роми преди 10 дни в столичния кв. "Захарна фабрика", е починал във вторник вечерта, съобщава в. "Труд". Преподавателят в СУ "Св. Климент Охридски" и Нов български университет гостувал на абитуриентско тържество, когато присъстващите били нападнати от тълпа разгневени цигани. Къде бяхте тогава защитници на хомосексуалистите и циганите? Къде бе къневи хелзински изчадия?!

... и по-спокойно - нали това, коеот ТИ казваш съвпада на 100% с казаното от Полфрийман? Няма значение дали си циганин, българин или австралиец - всеки, който се самоотбранява при нападение и не е превишил пределите на неизбежната самоотбрана, зашитавайки се от нападателят/нападателите си и поради това ги е убил е невинен.

Лайно скапано, тези "защитници" на австралийския боклук се явяват защитници на същите цигани! Кънев, отречи бе!

Надявам се хората убили професора да са задълго в затвора. Но да използвам вашият пример и да опиша хипотетична ситуация - ако циганите не бяха въоръжени и професора бе убил един от тях, вие като принципни и последователни хора как щяхте да реагирате - да защитавате неистово нападателите и да оплюете професора????

ще съди за това ,че са го спрели да убие още няколко души ....бил е спрян, не е спрял по негово желание.....висшето същество, типичен колонизатор който мушка абригени колкото си исика така са правили май и през 20 век в цивлизована австралия...

Не знам кой ми е по-противен... кънев на нпо-то с името КОМИТЕТ или барба Ганьос фром Банкя? Раздвоен съм... ако имах само 1 куршум и трябваше кого дза избирам да гръмна... щях да ги поставя в колона! И пак щях да съм раздвоен кой да е отпред...

... виж се в огледалото - там ще откриепш наи-противния образ!

Пак пуснаха плюсове и минуси по целесъобразност. Смешковци

Има и още нещо за което трябва да иска възобновяване на делото ,освен несправедливата присъда и кръвнината която трябва да плаща на дъртият комунист Монов .

Тролове, не ви ли сменят опорните точки. Тук един и същ пише почти еднакви никове, в които хвърля плюнки по бащата на убитото момче. Сега наясно ли ви е какви хора го защитават. Да им се връщат плюнките на соросоидните безродници.

Християнският морал на Джок Полфриймън никога няма да бъде разбран от отрепките на крепостния комунизъм в България. Добре, че Господ знае истината и в дена на Страшния съд всеки ще си получи заслуженото по този случай.

Затова ли отказват канонизиране на Левски, дето уж утрепал някакъв май 24 годишен, дето изкарват дете, дето се е опитвал да го удуши? Иначе тук един си е сложил аватар на Че Гевара. А него като го утрепали, във вещите му са открили снимка на Левски. Хората имат разни идеали. Морала се оформя исторически и не е реален елемент. Например за ислямисти фанатици, да убиват християни ще е проява на морал.

да по християнски дедите муса убивали аборигени, между другото още прават им не са защитени в австралия, но той дошъл да се бори за правата тук....малко на отманец му прилиа логиката , които след като са колили и бесели са казвали ,че го заслужаваме . нацията ние болна щом позволява да има толкова защитници на Пол Сводния Човек, това си е прякор на каторжник от великобртиния....или така наречените затворници на майка Англия

то пуснаха под одъра, той се качи на одъра.

Това си подигравка с цялата ни съдебна система. Какви са тия безкрайни прецедури по екстадицията? Защо някакви трима "магистрати" могат реално да отменят присъда? Кой вярва на самотбрана, след като убиеца е въоръжен а убития няма оръжие. Кой го издържа този австралиец? ОСТАВКА на ВСС и на Минисъра на правосъдието!

Да наричаш нещата с правилните им имена. Не можете вечно да извращавате истината, не и когато потърпевш е целия народ, т.е. мнозинството. Мнозинството може да е глупаво, страхливо, апатично, но е мнозинство и в един момент просто му писва (или пък подтикнато от друг вълк, извън вашата глутница) с цената на жертви стадото се сурва и стъпква глутницата самозабравили се вълци. Разбира се далеч по-често вълците се самоизяждат едни други, в борбата за плячката.

Не маожах да схвана на какво да се науча, кой са "истинските имена", за какво мнозинство става въпрос. Май липсва връзка с главния мозък?

Как кой, Хелзинския комитет, ей ония гнусните антибългарски помияри, дето никога не са защитили българи от насилие. И разни изкукали реститутки, въртящи се около омразните на всички нормални българи пародийни платени защитници на чужди интереси, не на нашите.

ДА СЕ НАКЕФИ НА ХИПОТЕЗАТА " КАТИЛЪТ ДЖОК , ИСКАЛ ДА СПАСИ АНДРЕЙ ОТ САМОУБИЙСТВО" !!! ПАРАЗИТИРАЩАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА - " НОВ" БАРДАК СЪС СТАРИ ПАЧАВРИ !

Срам за бащата на този бандит. Вие си преценете за кой говоря.

петре, ти си правен с лъжица, от пода събиран.

Монов се засегна, хаха! Я виж как правилно разбра!

пете, не съм монов. свидетел съм как те събираха от пода.

Да, точно както бяха "свидетели" и наркоманчетата от компанията на моновчето.

Гнусляците от отдавна компрометирания хелзински комитет сега го насъскват да съди държавата ни и накрая да вземе и пари за убийството си. Какво значи неизбежна отбрана, защо не е звъннал на спешния телефон, за да дойде полиция, ами наръгва с ножаси момчето. И второ, кой от нас е ходил в чужда държава с нож в джоба, при това това не му е първият случай на наръгване на човек. И трето, влезте на страницата му, за да видите българофобите от платените отвън НПО-та, най вече Хелзинският комитет как хвърлят храчки по родината ни и как се лезят на чужденеца. Гнъс.....

Ма що да не я осъди тая разкапваща се държава?! Разхожда се Джок посред нощ сам в центъра на София с огромен боен нож в торбата, вижда, че тълпа хулигани търчат насам-натам като откачени и ТОЙ хуква към тях, за да спасява от смъртна опасност едно невинно, беззеащитно дете! Той се изживява като Рамбо, полицай, прокурор, съдия и при ужким неизбежна самоотбрана, макар, че нападателят е той и определено не го заплашва смъртна опасност от тия хлапетии, наръгва В ГЪРБА един от "нападателите"! Само за ножа в "нормалните" държави ще го одрусат поне 3 години.

Точно казано, ама тия от Хелзинския комитет трябва да получават грантове, нали трябва да ядат, пък апетит дал Господ. Извратиха докрай понятието правата на човека, вече чуя ли го и виждам откачалката Горчева да каканиже глупости като латерна. Но, напълнила гушата догоре гавра с истинските права на човека. Бабите на село, насилени и ограбени нямат ли права ,бе боклуци.

Ами не е баш така, както го описваш обаче! Преди да се стигне до ваденето на ножа се вижда, че те след първоначалната разправия 15-тината "хлапетии" го гонят, настигат го, в един момент дори е на земята, вижда се как хвърчат павета. Съжалявам, но мисля, че всеки човек ако го нападнат 15-тина "хлапетии" (да си кажем направо - пияни ултраси вилнеещи из софийските улици), и го замерят с павета, докато е паднал на земята, ще се защитава с каквото може...

lu4ka

За неграмотните от Dir-а, потърсете в речниците по български език, за да разберете, че НЯМА такава дума “входиран”. ВНЕСЕ е думата, ВНЕСЕ.

Не съм запознат, но има си специфични терминологии и юридически. Както думата е невиновен, а не невинен, например при презумпцията за невиновност. Така че може да е юридическа терминология. Ако ползвам някаква програмна терминология, разни хора, няма изобщо да го разберат. Например, ползвай демон, за да не ти убият зомбито. Иди обяснявай после, че демон и зомби са типове процеси, а се трепат с програма убий на английски. ;)

lu4ka

Дори и юридически не е така. Невиновен е друга бира. Ако молбата трябва да се изтегли, какво ще кажат, изходиране ли? Това е нещо като неграмотното говорене, “придобило гражданственост” от изказванията в парламента. Такива примери са: ваканцуване, къмпингуване. Очаквам скоро и паркингуване, та да стане ясно, че ставаме все по-неграмотни и затъпяваме по график.

Може да идва и думата на английски Enter (вход), където я имаш като бутон на клавиатура.

Тоя ретард не може да пише. Поискал бил... Вдигат пушеци заради лозан педито. Делото е приключено. Свирено. Край. По същество може да повдигне ново дело, което да съди прокуратурата за скрити или недопуснати доказателства в съда. И ако я осъди чак тогава да иска отмяна на вече наложената присъда! А после чак да иска и обезщетение. Пак повтарям целта на тези молби е друга - спасението на педито лозан!

Тихо бе мрънкалник скапан. Адвокат ли си, къв си? Голям разбирко го играеш.

ебал съм всичките у вас. имам опит.

Нещо май хич не ти се иска да бъдат преразгледани фактите от делото, ама тоя път без разни депутатчета да подсказват на съдиите, а?

Дреме им на съдиите и прокурорите и депутатите. Те са недосегаеми, утре Полфриман ще осъди тая "държава" за тая пародия на процес, ама парите ще ги платим ние и никой магистрат няма да се окаже разследван за корупция, нито ще търсят отговорност от пияните ултрасчета на моновчето защо са лъгали в съдебната зала и как като депутатът Монов е първо приятелче с цял куп прокурори и съдебни председатели, никъде не се чу "конфликт на интереси".

Как си личи, че си платен трубадур на други държави. Монов е станал депутат след трагичния случай. Второ, щом много знаеш и не ти пука за смъртта на едно младо българско момче, ти пожелавам да се сблъскаш с подобен казус, не да загубиш дете, защото даже и боклук като теб не заслужава такава съдба, но да се сблъскаш с нещо подобно, ще ти видим как ще завиеш тогава. Изроди безродни и платени ......тутки.

Депутат е станал след случая ,но преди това е бил офицер от ДС а по време на инцидента е шеф на агенцията за закрила на детето ,или иначе казано висш комунистически кадър ,в последствие избран за депутат от БСП с връзки и протекции навсякъде.

Това как Монов е станал депутат каква връзка има с това, което съм казал, а? Нито има връзка, нито го опровергава. А по въпроса за пожеланията ти, ако синът ми се превърне в същото дрогиращо се безнаказано лекенце, събиращо се с ултраси, и се сблъска с "подобен казус", да си сърба попарата. Всеки си има глава на раменете и ако е избрал да тръгне по лош път, вината му като срещне лош край си е негова. Иначе ти ясно си признаваш, че не те е грижа за справедливостта, ами за емоционалното решение - Монов-младши бил "българско момче" и "син", че и на "депутат, станал такъв след трагичен случай", та дайте сега да плюем на всякакви принципи и закони, че да го изкараме жертва и свестен на всяка цена.

Помнете ми думите. Това момче ще осъди Б-я и скоро ще бъде милионер. Пак ще духаме супата.

Него биха го осъдили във всяка държава за подобно деяние, включително в Австралия.

Да де, ама в Австралия точно не са го осъдили, както се опитваш да лъжеш по-долу. Вярно, че те все пак не са си имали депутата Монов да "подсказва" на съдиите!

Нещо си измисляш, не е баш така.

На изборите пак гласувай за партии на ДС и ще я духаш доживот. Не са ти но и децата и внуците ти.

/ Не само ти но и децата и внуците

Между другото на Полфриймън трябва да му се даде медал, че ни отърва от един самозабравил се софийски гамен и бъдещ наследник на баща си....

А на теб да се връчи медал за върховна тъпотия!

Монов, ти ли си бе? Или си от компанията ултрасчета на моновчето и сега ти треперят мартинките, че ако делото се възобнови, ще вземат да те питат едни неудобни въпроси с думичката "лъжесвидетелстване" в тях?

По-добре слушай какво ти казва човека, защото е прав.

Saschtitaval se e ot gamenitkoito sa go napadnali e ne e ubiez kollo sa bili napadatelite balgari a 4ujdeneza e bil sam.neschtata sa jasni stiga ste ni sanimavali

То и на видеото се видя, и по време на делото записите внезапно изчезнаха и свидетелите изведнъж взеха та си промениха показанията, които оневиняваха Полфриман, и татенцето е приятелче със съдии и жена му с жената на Цацаров, ама на, накрая пак Полфриман излезе виновен, че не се е оставил тълпа пияни хулигани да го убият с камъни, докато полицията в центъра на София се прави, че не вижда, щото си знаят на кого е синче тарторчето на хулиганската шайка.

И какво търси милият Джок при тая "тълпа пияни хулигани"?! Ясно се вижда, че в началото той тича към тях от ок. 20-25 метра, а не те към него!

В началото нищо не се вижда, или поне от момента, в който записите "изчезнаха", защото първоначално на тях се виждаше как е започнал инцидентът. Тичал е към тълпата хулигани, за да защити нападнат от тях човек.

То се виждаше как търчи от площад Света Неделя, пресича на бегом кръстовището на булевард Александър Стамболийски към Мария Луиза и продължава да бяга към входа на Булбанк. Само дето не извади Калашников. ;)

Стига се манипулирали, бе Горчева и компания. Хората ви ненавиждат, каквото и да дрънкате тук, скоро ще ви изметем, соросоидни негодници. За всичко лъжете, за пари отвън сте готови на всичко.

Само един нагъл тъпанар може да нарича манипулация факти, които и в момента могат лесно да се проверят в интернет, и гьонсуратски да си мисли, че няма да го хванат. Като някой бивш кадър на ДС, хаха!

Убиецът на Милен скоро ще докаже, че не го е убил в гръб, а се е забил в тълпа пияни шофьори преследващи невинен ром!

Сляп ли си,тъп ли си, ДС скапан трол ли си?

Достоен ход! Айде да ги видим сега тия които го нагласиха да лежи толкова години ! Лошото е че пак ние ще плащаме заради свинските истории на ДС агентурата !!

Истината е че делото е за неизбежна самоотбрана ,на записа ясно се вижда кой кого напада ,банда пияни и надрусани ултрасчета срещу Джок ,ако жертвата не беше син на бившо ченге от ДС и после висш чиновник и депутат ,делото щеше да протече точно за превишаване на неизбежната самоотбрана ,сега естествено държавата ще бъде осъдена и ще плащаме доста големи обезщетения .

Да бе, от първата до последната дума е лъжа на охранен соросоиден джендър.

Евала на момчето, смелчага! Не само му стиска да застане срещу пияна тълпа вилнеещи ултраси в защита на някой друг, ами сега и вместо да се спасява от тая "държава", иска да докаже, че той си е бил прав, а българското правосъдие в лицето на депутата Монов не е никакво правосъдие. Де да бяха българите като него, държавата щеше да изглежда по друг начин и нямаше бандитчета с чувство за безнаказаност да вилнеят по улиците, а вероятно и корумпираните съдии щяха да понамалеят.

Факта че научи много добре български и че се образова правно в затвора ,както и това че оглави организация за защита правата на затворниците говори ,че става въпрос за интелигентен и умен човек а не за агресивен рецидивист за какъвто го представяха.

Ами то само като го чуеш как говори и се изразява, и то хем не на родния си език, ами на такъв сложен като нашия, и ти става ясно как разликата между него и пияните лумпенчета, дето превръщат стадионите във военни зони и на глутници обикалят из града да си търсят жертви, е от земята до небето. Погледът му също един такъв нормален, не като навъсените гледащи лошо или кръстосали очи от дрога и пиене скинчета и други ултраси като компанията на моновчето.

Ти откъде знаеш всичко това, бе гнусна американска подлого, дружка на кънев и горчева. Лапай, лапай, убитите кучета ги яли, нищожество. Господ си знае работата, помни го, гнусен трол...

Пише ги в пресата, не знам защо така те друсна истерията? Не можеш да четеш и ти дойде изненадващо, или Монов не ти беше казвал и сега внезапно не ти стана хубаво да го научиш?

Този трябва да го експулсират незабавно и да не го пускат повече в ЕС. Инак ще докаже, че е било самоотбрана и ще плащаме пребогато масрафа, натворен от Монов-старши.

Човече, убил си човека с нож В ГЪРБА... Каква "неизбежна самоотбрана?!?

Нито е било в гърба, нито е било ей така да мине да го наръга без нищо.

"Съдебните експерти са категорични, че ударът с нож в гърба е бил силен, един-единствен и е стигнал до сърцето."

"Съдебните експерти са категорични, че младежите са били с по над 3 промила алкохол в кръвта и са употребили амфетамини".

А да носиш нож в себе си и да го забиеш в нечие тяло е по-невинно от това да си напит или надрусан?

Този случай много повече ме притеснява от този в Америка защото тук е убито българско момче!!!

Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Като се движиш в пияни надрусани тълпи да нападаш хора и после татенцето ти депутат-приятел с председателя на ВКС да те отървава всеки път, все ще попаднеш накрая на неправилния човек и ще си получиш заслуженото.

Какво,какво било убито? Moмче? Тва момче звучи малко като "деца събирали орехи в двора на старец, но той извадил въздушна пушка" Лекенцето си го е получило. Като нападаш човек заедно с още 16 футболни боклучета можеш да очакваш не нож в гърба ами и нож в г за! Просто на баща му, доносник от ДС, му не му стигнаха връзките да задържи австралиеца в затвора. А ти си измисли собствен ник скапаняко.

Крайно време е истината да излезе наяве и комуниста на закланото червено дришле да си получи заслуженото, дето се е налагал без да има никакво право да манипулира съда! Да плати от собственият си джоб незаслужено прекараните от човека години в затвора и да заеме неговото място, безусловно!

Съдиите- калпакчии са си беладжии и за едни малки пари по семинари и писане доноси /доклади/ правят голяма пакост на родината и това е позорно обстоятелство. Съдията трябва да изглежда по друг начин и да има уважението на обществото, а не да се политизира и джендеросва и взима пари от съмнителни сороси или пеевски /все тая- дарители по принуда за да не влязат в затвора/. Мястото на коляча си е в затвора и басните как защитавал роми са натиск над държавата и политизиране. Гледам сега в щатите и се чудя там защо не са толкова либерални?

Монов не спря ли да ви налива парички бе, нещастник?

Той е изпаднал в неизбежна самоотбрана докато сам въоръжен с нож е преследвал невъоръжени лица.Между другото не му е първото убийството това, в Австралия е убил друг пак с нож, пак невъоръжен.

А ти в колко далаверки и убийства си участвал посерко?!

Нито ги е преследвал той с нож, нито в Австралия е убил. Трябва да си пълен тъпак да продължаваш да лъжеш за неща, които се видяха на видео и лесно може да се проверят.

Полифрийман дразни яко червената герберобесепардепесарска върхушка !