Джок Полфрийман сам поиска възобновяване на делото му за убийството на Андрей Монов

Адвокатът на австралиеца твърди в молба до главния прокурор, че се касае за неизбежна самоотбрана, а не за убийство по хулигански подбуди

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещата започват да си идват на мястото. Заради пияните ултраси, решили да набият 2-ма циганина, ще се наложи да плащаме отново стотици хиляди левове. Надявам се този път обществото да иска наказания за корумпираната шуробаджанащина в прокуратурата и съда. Както и съучастниците на убития Андрей да си излежат няколко месеца ефективно в затвора за лъжесвидетелстване и хулиганските им прояви.

Накрая нещата ще опрат до Хага и ще осъди България, защото се оказа достатъчно корав, не само да се опълчи на самозабравилите се наркоманизирани отрочета на овластени господа, но и достатъчно психически устойчив да оцелее в затвора. Това дело трябва да се гледа заедно и с делото за убийството на Милен Цветков и доста други подобни. Жалко, че не могат да осъдят Милен посмъртно, че е препречил пътя на наркоманите, ако беше оцелял, нямаше да му се размине! Безобразие!

Как да обясним на Австралия, а и косвено на света, че този е утрепал не 'български гражданин', а номеклатурен син, бъдеща звезда от Формула 1 България. Тези нищо не разбират. Имат един Уебър: Може ли той да изпие 2-3 литра ресторанстко марково алкохолче, после погълне половината Менделеева таблица, удари някого с поне 120 км/ч и до 10 мин не само не е в болницата, а е готов за нова сфирка от мисирка? Геройте на родината не загиват, защото те постоянно се борят за свобода... Този е загинал защото австралиеца го е нападнал подло и в гръб, плюс това камерата не показва невидимите стотина австралиеца с ножове, узита и стелт-танкове които са спомогнали за гибелта на нашият исполин.

Екстрадация на боклука и 10г забрана за влизане в България. ДА си заминава в Аустралията. Е.ах го в боклука!

Да ги подхваща олигофрени по европейските съдилища. Отровиха му живота заради синковеца на ДС..... То ясно че от моите данъци и на другите обикновени хора ще дойде обезщетението ама поне ще имаме черно на бяло документ, че българската прокуратура е престъпна организация.

Тоя вече тотално си прави 69 с българския съд. То и съдът му позволява де...

Ще се стигне до Хага, работата е ясна, но там не бива да се съди България, защото българският народ, също е жертва, трябва да бъдат осъдени някои конкретни, самозабравили се личности, инак за тях - какво толкова, нали народът пак ще им плаща масрафа!

Кой боклук за прокурорите ли пишете или за бащата на жертвата бивша мутра от ДС Щото австралиеца със сигурност не е боклук!

Естественно, платил е на жената на Панов и ся ако иска може и за Папа Римски бай Лозан да го канонизира

или да го пусне в Съдебната палата да снима порно клип

Ако бай Лозан беше шеф на Върховния съд на САЩ - оня полицай Дерек Незнамсикойси, дето удуши Негрото щяха да го оправдаят на мига Разбира се след като купи един мезонет в Манхатън за жената на бай Лозан

В Хага трябва да се съдят конкретни хора, а не държавата. Какво съм виновен аз, или ти, или съседа и ще плащаме стотици хиляди за обезщетения затова, че на Сульо недоносчето е вилняло по късна доба, ама за беда попаднало на Джок!

да беше черен, ще го обясним веднага

Просто сравнете тази статия със съседната, където лумпен с 58 акта е лежал 3 години за убийство на дете на тротоар. За да ви стане ясна картинката със "справедливостта" в България. Полфрийман в сравнение с повечето убийци в България е излежал предостатъчно. Защо за другите предсрочно пуснати убийци не се шуми така?

Дано хората с отношение към правосъдието в нашата страна да отделят внимание и да започнат усилена работа за да започнат нашите съдилища да правораздават, да се наложи и като практика вълшебната дума справедливо правосъдие.

Без да съм се набърквал навътре в нещата. Факт е, че носи нож. Факт е, че той напада и пробягва огромно разстояние, от където трудно ще е самоотбрана. Факт е, че ползва по-тежко оръжие. Факт е, че наръгва двама и то май в гърба. И най-вероятно ако не се бе намесил, нищо нямаше да стане. Факт е, че действа неадекватно. А че онези може да не са били стока, може да е напълно вярно. Но едва ли някого щяха да убият. Обикновени хулигани. Тук не е Австралия, където съседа може да застреля някой влезнал в имота на съседа. Непознаването на законите, не го оневинява. От където и да се гледа, по българското законодателство, той е виновен и това е неоспорим факт! И само въпросът е, за какво е виновен и колко трябваше да лежи в затвора! Само за това може да се спори.

Сигурно си фен ма ВМРО и бълнуваш ьа България нс три морета.

С 30см мачете на гърба посреднощ. Е не пълен боклук, а пълен боклук на квадрат! Да не дава Господ, но аз бих го гръмнал не с един а с 3 куршума и задължително контролен в главата! Че Магьосниците от Пирогов да не могат да го върна от оня свят! Ни ме я хвали тая дрога. Станал на годините на Исус, че и превалил и какво е направил с живота си тая отрепка? Ама и другите били отрепки... Говорим само за него - УБИЕЦА дошъл от на майната си. С такива като него, с малко по тъмен цвят на кожата Родината ни е пълна! Не ни трябва още.

Абе престанете вече да ни занимавате с мухлясващи дела а се заемете с днесните належащи и реални а не да ми ровите преди десетилетие кой какво ''намерил и казал'' Писна ми да плащам за трудовия стаж на правораздавателните докато се ровят из предишните глупости.. На тоя май му ареса в България та за това не си заминава и продължава да се изявява че в собствената му страна ще да си ебез да му се чува името и да го показват по медиите..

Че онзи заслужава повече, е вярно, но едва ли е умишлено убийство и е познавал детето. Докато тук е с нож. Неумишлените, не за случаят, може да са по невнимание, но извършителят да не е престъпник в главата. Докато при умишлените е престъпник в главата. Затова при неумишлени дават дори условни присъди. И защото в затвора може да се превърне в истински престъпник. Докато този с умишленото, ако го пуснат, ще продължи с престъпленията.

ПИПО

Факт е, че не си запознат със случая. Факт е, че пишеш пълни глупости. Факт е, че много неща излязоха на яве. Факт е, че нещата не са такива за каквито ни ги представяха.

Вместо да предполагаш, кажи кое от горното не е вярно? Ето там и там не си прав, защото еди-какво-си.

Полифрийман дразни яко червената герберобесепардепесарска върхушка !

Той е изпаднал в неизбежна самоотбрана докато сам въоръжен с нож е преследвал невъоръжени лица.Между другото не му е първото убийството това, в Австралия е убил друг пак с нож, пак невъоръжен.

Хайде сега да помислим: защо след всичките тези "факти" иска възобновяване на делото? Ако е гузен и наистина виновен за това, за което изкара 13 г. в панделата - би следвало кротичко и без излишен шум да си изчака документите и с мръсна газ да бяга далече от тук! Ако обаче не е виновен за това, за което беше осъден и е убеден в това, което казва - жална ни майка , ако вземе и се докаже в съда - ще ни спука данъкоплатските трътки от дела за обезщетение!

Съдиите- калпакчии са си беладжии и за едни малки пари по семинари и писане доноси /доклади/ правят голяма пакост на родината и това е позорно обстоятелство. Съдията трябва да изглежда по друг начин и да има уважението на обществото, а не да се политизира и джендеросва и взима пари от съмнителни сороси или пеевски /все тая- дарители по принуда за да не влязат в затвора/. Мястото на коляча си е в затвора и басните как защитавал роми са натиск над държавата и политизиране. Гледам сега в щатите и се чудя там защо не са толкова либерални?

Имаше видео, на което се вижда как пробягва кръстовището към тях. Бе на поне 50 метра от тях. Само го бяха нарязали видеото. И накрая го даваха легнал, където бе охраната. Самата схватка не помня да я даваха, а преди и след нея. И кое са глупости? Че носи нож ли? Кой нормален носи нож в града? Като ходиш за гъби да, ама в града?

Монов не спря ли да ви налива парички бе, нещастник?

Факт е че е носил единствено нож. И аз нося навсякъде, голям, ловен нож, с компас, кибрит и разни други неща от първа необходимост в дръжката. Не го нося за да убивам с него, а защото ми е вършил много полезна работа, разъл съм кабели, клони и т.н., много е удобен в различни случаи.

А ти в колко далаверки и убийства си участвал посерко?!

Нито ги е преследвал той с нож, нито в Австралия е убил. Трябва да си пълен тъпак да продължаваш да лъжеш за неща, които се видяха на видео и лесно може да се проверят.

Крайно време е истината да излезе наяве и комуниста на закланото червено дришле да си получи заслуженото, дето се е налагал без да има никакво право да манипулира съда! Да плати от собственият си джоб незаслужено прекараните от човека години в затвора и да заеме неговото място, безусловно!

Този случай много повече ме притеснява от този в Америка защото тук е убито българско момче!!!

И явно има нужда да си е носил нож. То се видя и още може да се види на видеото как пияната (с по над 3 промила, както показа експертизата после) тълпа ултраси го поваля и почва да хвърля павета по него. Ако не си беше носил нож, озверелите добичета начело с депутатското синче щяха да го пребият с камъни като истински изверги.

Май?

Човече, убил си човека с нож В ГЪРБА... Каква "неизбежна самоотбрана?!?

Не го иска той, а ония отрепки начело с Кънев и нпо-то ме, което ке казва "комитет". От мен ако зависеше отдавна да ги бях тикнал зад решетките половина заради антъдържавна дейност! Тези ГНИДИ заслужават разстрел за системно разграждане на държавността и съсипване на българското общество.

Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Като се движиш в пияни надрусани тълпи да нападаш хора и после татенцето ти депутат-приятел с председателя на ВКС да те отървава всеки път, все ще попаднеш накрая на неправилния човек и ще си получиш заслуженото.

В съседната статия се разказва за убийство с автомобил - над 90 км/ч скорост там където е разрешено 40. И не само е разрешената толкова, но и логичната е толкова. АКо това не е предумишлено убийство ко е? А тук - бой с ножове между ултраси и някакъв австралиец. Е австралица го е извадил по-голям и е бил по-бърз.

Аха, 20 акта за превишена скорост, и карал с 93 км/ч при ограничение от 40. Не е убиец викаш? Напротив! Човек, толкова брутално погазва правилата е убиец в главата си.

уефскари. потомствени гниди.

Този трябва да го експулсират незабавно и да не го пускат повече в ЕС. Инак ще докаже, че е било самоотбрана и ще плащаме пребогато масрафа, натворен от Монов-старши.

Няма никакъв начин да е невинен. Както казах, само може да се спори колко е виновен и колко е трябвало да лежи. В разни щати в САЩ и дори не знам за Австралия, можеха да го осъдят дори на смърт! Но да не прекаляваме. Той се е хванал със соросоидите и БХК. Много вероятно дори не той е искал този съд, а така са му казали и е организирано от предните. Както цигани осъдили България в Европейският съд, да не мислиш, че обикновен циганин може да го организира? Даже го предлагаха за човек или бе мъж на годината. Сега играе по свирката на НПО-та. В други държави, чуждо финасираните НПО-та се считат за ЧУЖДА АГЕНТУРА! Аз бих ги забранил. Те налагат чужди идеи на народа, което е антидемокрация, въпреки лозунгите за демокрация.

Ивао, съда работи с документи! Той не се интересува от този казал, оня рекъл - това е по принцип;) Остава ни все пак една надежда - нашият съд работи малко по-различно по определени дела. Това дело обаче ще бъде яко наблюдавано от всякакви организации и организацийки,, та ще видим...

Евала на момчето, смелчага! Не само му стиска да застане срещу пияна тълпа вилнеещи ултраси в защита на някой друг, ами сега и вместо да се спасява от тая "държава", иска да докаже, че той си е бил прав, а българското правосъдие в лицето на депутата Монов не е никакво правосъдие. Де да бяха българите като него, държавата щеше да изглежда по друг начин и нямаше бандитчета с чувство за безнаказаност да вилнеят по улиците, а вероятно и корумпираните съдии щяха да понамалеят.

Истината е че делото е за неизбежна самоотбрана ,на записа ясно се вижда кой кого напада ,банда пияни и надрусани ултрасчета срещу Джок ,ако жертвата не беше син на бившо ченге от ДС и после висш чиновник и депутат ,делото щеше да протече точно за превишаване на неизбежната самоотбрана ,сега естествено държавата ще бъде осъдена и ще плащаме доста големи обезщетения .

Нито е било в гърба, нито е било ей така да мине да го наръга без нищо.

С този криминален контингент в съдебната система, няма как да стане!

Какво,какво било убито? Moмче? Тва момче звучи малко като "деца събирали орехи в двора на старец, но той извадил въздушна пушка" Лекенцето си го е получило. Като нападаш човек заедно с още 16 футболни боклучета можеш да очакваш не нож в гърба ами и нож в г за! Просто на баща му, доносник от ДС, му не му стигнаха връзките да задържи австралиеца в затвора. А ти си измисли собствен ник скапаняко.

Що, да не е забранено да носиш нож? Или тълпи пияни ултраси и цигани или "охранители" да не нападат хора постоянно? Кой нормален човек НЕ носи нож в тая държава?