Двоен убиец бе осъден на 12 години затвор

Бургаският окръжен съд осъди на 12 г. затвор 52-годишния Драгия Радневски, който през октомври миналата година застреля приятелката си и нейната майка.

Обратно в новината

Коментари - Двоен убиец бе осъден на 12 години затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Реалното наказание за убийство (не двойно, тройно, а "единично") е доживотен затвор или смъртна присъда. Всякакво друго наказание е гавра с ценността на човешкия живот. Не може да говорим за човешки права (включително правото на живот) и да даваме такива смешни присъди за отнет живот.

Започнах да си мисля, а дали за убийство на народен представител, адвокат, прокурор и съдия не трябва да се дава орден "Стара планина"... как мислите ?

Що за държава инарод сме след като може да извършиш убийство и след това да си признае, да заявиш, че съжаляваш и готово 5 -12г. затвор.

По 200 000 лева кръвнина поискаха децата на убитата Иванка - Анна Стоянова и Божидар Стоянов. Съдът обаче допусна само молбата на Анна, тъй като адвокатът на сина не представи необходимите документи, че го представлява.

Подигравка. В някои държави за едно убийство има смъртна присъда.

Употребата на алкохол трябва да е утежняващо вината обстоятелство.

Възмутително ниска присъда на български съд!!! Предумишлено хладнокръвно двойно убийство, за което убиецът се разкаял и съжалил...Е, как няма да има толкова много престъпления при такива "присъди"?!!! Искането на прокуратурата за доживотен затвор е много по-адекватно от съдебното решение! Наказателният кодекс на България е за основен емонт!!!

свекъра на бойко

безобразие! откъдето и да погледне човек - гнусотия дo шия .

Ами да ? "Колеги" са ? В МВР от такива бъка !

Двоен убиец бе осъден на 12 години затвор Абе "много" сте му дали.Да няма някаква грешка.За български съд ли става дума?

Пак добре, че убиецът е на 52 години. Докато излезе, току виж пукнал. Но ако беше някой 20 годишен пишлегар, може да излежи 3-4 такива присъди и да изтрепе 8 човека.

12 години за двойно убийство?!?!?!? Тези наистина полудяха!!!! Та този ще лежи половината и ще го пуснат за добро поведение,ако работи в затвора след около 6 - 7 години по закон излиза!! От къде на къде такива ще лежат няколко години и след това ще си живеят на свобода живота,този трябва или да изгние в затвора до края на живота си или смъртно наказание!!!!! Пропаднала Съдебна система от всякъде!!!!!!!!

Дайте му килия с изглед към зеленината на двора, застлана с килим и телевизор. Джакузито на директора на затвора да ползва 3 пъти седмично.

За двойно убийство в Щатите ще го осъдят на два доживотни затвора. За убиеца остава само избора, коя присъда да излежи по напред-тая заради майката или заради дъщерята. Значи признол си нещо, което и без това се вижда. След което се извинил на жертвите. Българският съд справедливост ли раздава или с подобни присъди само поощрява бандитите.

След 7-8г ще излезе на свобода, горе-долу по 3-4г на труп. Хванал е Съдебната система в промоция.

това е гавра с убитите.

Двойните убийци по света имат два вида наказания или 100 години затвор или доживотен затвор!!!!!!!!!!!! Но в нашата жунгла излиза, че мога да застрелям двама души, които си харесам и след 10 години мога да продължа с екзекуциите..........

След 7, колега,след 7. Дето се вика- лежиш само първия,втория ти е бонус от съдебната система в България.

По 6 години на човешки живот,значи. Излиза след 7 за добро поведение.