Коментари - ДБГ решава дали да оттегли подкрепата си за кабинета | dnes.dir.bg
назад

ДБГ решава дали да оттегли подкрепата си за кабинета

Ръководството на Движение "България на гражданите" се събира днес, за да обсъди дали ще продължи да подкрепя кабинета, след като ДСБ минаха в опозиция.

Обратно в новината

Коментари - ДБГ решава дали да оттегли подкрепата си за кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народе български, ти разбираш ли, че си се поставил в ролята на девета дупка на кавала, от която нищо не зависи. Освен, разбира се, електорално присъствие, което да осигури демократичен избор на несменяемите. Тези каки и батковци се групират, прегрупират, още не излезли от едни избори ( в случая местни) вече се целят в президентските. А това, че хората масово няма какво да сложат на трапезата си по празниците, че броят стотинките,, за да има подаръче за малчуганите от Дядо Коледа не ги интересува. Това са нагушени мерзавци, здраво яхнали народа. Да се събудим наи-после. Между нас има и по-умни, и по-образовани, и по-можещи. И на-важното - ПО-РОДОЛЮБИВИ. Да ги изметем.

ДбГ недейте да извършвайте глупости , стойте си до Борисов и му бъдете верни и лоялни и той ще го отцени , той уважава лоялните вижте Москов- държи се добре и премиера го цени и ще му позволи да си завърши реформите.Недейте да се разбутвате а работете за благото на народа , къде ще намерите по добър от Борисов ? Премиери като него няма под път и над път .

Следите на троловете водят към РБ.За Кунева не се щракат минуси на негативните коментари,няма ги и заучените фрази за мурзилки,рубли и антируската пропаганда.Т.е троловете платени от АЗБ нападат ,когато става въпрос за РБ,но не и за Кунева.Правете си изводи.

Много е трудно да останеш верен на принципите си , когато избирателите са ти дали 5% и си абсолютно малцинство. Москов, Танев а сигурно и останалите министри и зам. министри зарязват партиите си и са готови на всичко за да останат на власт. Гладът така ги е деформирал, че прекланят глава пред Боко, за няколко долара повече. За съжаление така става с всички в България ( сигурно и по света е така, но не и компромис с мафията ). Народът е дал цялата мощ на Боко и той владее всички власти в България. Всичко зависи от Боко, защото народеца е решил така. За да оживее всеки един от нас, вкл. политиците, трябва да работи за някого и получава пари. Е, Боко с цялата си структура от кметове, общ. съвети и министерства е главен работодател на всички, защото народа е решил така.

слушам Борисов как хубаво си работил с ДСБ???!!! след него неговото ехо Москов..търсеше заблудени души... Айде Медгено,опровергай всички които те хулят и подкрепи Радан Кънев!

щото са седерасти!

Кунева със маратонки, Москов с новички бутонки??

Петре, мани тоя шал...пробай моя анцуг!

когато си паднал, не се опитвай да риташ!

След задълбочен и обстоен анализ установих, че има два варианта: 1. Кунева напуска управляващото мнозинство и бива изместена от Пръмова 2. Пръмова се разграничава от ББ, но Кунева остава в правителството

Неразбрах само едно нещо, шизофренията теб ли е нагазила, или кривоустата еврейка?

дОХторе, излъгали са те! Не са ти махнали рогата, а онзи самотен ганглиен възел, който щеше да умре сам, от скука

триглавият змей : " Мен папата ме е галил и по трите глави "

Принцесата беше приятно изненадана, като разбра че на змея не само главите бяха три...

Предполагам,че царистите ще засвидетелстват привързаността си към ГЕРБ,като за правосъден министър Батюшка ще назначи Огнян Герджиков(той пръв заговори "да пазим стабилността в държавата").

некой да му каже на чувала с картофи върху филия с мас да умре по-бързо в кофите, съдба до която докара значителна част от населението на най- най- най- нещастната нация в света и най-бедната в евразия държава подтисната от мазния му, мразен, влакнест гниещ труп и раложена душа. Господарите му го смениха - оня рамазан нали го привикаха в столицата на империята и му казаха как ще продължи избиването на червеите на територията на провинция българия... - той е новия местен феодал, с благословията на месната империя - османската и далечната - Сиониканските Античовешки Щати... така че стой та гледай театро смотани ми народе. Гледай как рамазан те йхва изблъсквайки другия нерез от гъза ти и се кефи като свиня с 25 минутен оргазъм... и без друго нищо не става от тебе, лош материал, кучета държани изкъсо, овчъри за агнешко да бъде изядено в израхел и други реалности които си харесвате

Зеленогорски е най-великият съвременен политик - като каже - тези са добрите, търсете, кой се крие зад тях и защо лъже...

Са се оплели са се като пипалата на пиян октопод. Седнал - вече бивш, правосъдният министър да разправя, че замесването на Борисов било отвличане на вниманието. И с любезно изместени аргументи да ни обяснява как същинският проблем бил ВСС. Да, бе! Изпълнителната власт е натиснала съдебната като девственица в трабант, обаче това не е проблем. Те с премиера щели да работят чудесно. Искал да спечели доверието на премиера" И Лукарски запушва амбразурата с гол задник. Кунева не я чух, тя хитро се ошумулява. Реформа ли? Проформа. По повод - три папи са ми галили главата, две каки и една цъцъ са ми са качили на главата..

са ми галили главата, две каки и една цъцъ са ми са качили на главата..

КОЙ люлеи държавата? КОЙ? Всички на мегданя!

Чакайте да видим решението на Кунева...реформатори ли са или подлоги като Москов... Има време да ги оплюеме...

Кунева си е за оплюване още преди да се създаде РБ! За останалите от ДБГ - нямам общо мнение! Всеки е различен.

Само не разбирам за какви сенчести групировки става дума, при условие, че цялата държава е сянка. Това са структури и не са сенчести ами направо черно бандитски..

Шведския кабинет "Две с един" пак е пишелифш! Барна Мерано, зам. гл.журналЗка в кабинет

ДБГ ще се преименуват на България БЕЗ гражданите!

какво ще оттеглят тези подлоги! докато имат благинки ще мълчат и ще смучат! Нали заедно крадоха и при Кобурга!

РЕФОРМАТОРИТЕ СА БЕЗЛИЧНИ ХОРА ДОРИ ГОТОВИ ДА ПРЕМИНАТ В РЕДИЦИТЕ НА ГЕРБ ПРИМЕР МЕТОДИ АНДРЕЕВ.

отиват в герб...и от дясно и от ляво.

да се среща с докторите насаме... и влачи Баце за бодигард.

Москов излезе най големия путьо - много ми е чудно как ще погледне приятелите си в очите.Или и той като Бориов няма приятели

Борисов и Москов да са приятели. Пафкат си заедно пурички, пият хубави питиета и цакат картите. Какво лошо ? Дай боже всекиму ...

Лошото е, че Радан завижда ...

Баце най-после намери любовта. Беше казал преди няколко години, че ще става п.дал. Сега вече знаем, че е осъществил намерението си и е получил успокоение. Всичко е любов!

Няма какво да увъртаме, Петра повече хваща окото от Радка!

Москов във Фейсбук да беше пуснал някоя песен на Judas Priest(по ще му отива)а не на Франк

на снимки в пик ..в Пирогов днес , при откриването на ремонтираното неврологично отделение. Неразделни...Костадин и Миладин?

ДСБ в опозиция, Москов на позиция??????????????????????????

Лека полека всички риформатори ще се влеят в редиците на ГЕРБ. Очакваме ВИ!

Къде е д-р Михайлов ??? Да постави по една диагноза на реформаторите.

е реформатор бе! Той е много по десен от тях.

Тогава да се преглеждат заедно

Кой ги има за нещо тези ДБГ - дали Найден Зеленегорски, ненаправил нищо за Плевен или "десната"Кунева. Пародия на "полици". ГОСПОДИ СПАСИ НИ ОТ ИЗМЕКЯРИ....

няма да пусне кокала..

Кунева е по-умна от Радан.

ще ви видя Българи след още 10 години дали им смогвате на тия вампири в парламента :D или ще сте избягали от тоя ад

Ама кои бяха тия Реформатори бе? Тия ли,наследниците на ония,които не оставиха кьорав цех и фабрика работеща по тяхно време?? Сега остава да се консолидират и ако имат възможност-със страшна сила да ни доРеформират...

Добани концесията на Челопеч майнинг - оттам се изнасят 8 милиарда годишно.

Кунева ли ще е или обратно - Пръмова т.е. с Бойко(Живков)?

че партията на Кунева имат здрав разум в главата...и искат да имат политическо бъдеще. Оставайки в това правителство ,примирявайки се с провала в конституционните промени стават съучастници в това. Не вярвам да го направят, защото негласната коалиция на герб+дпс ще ги направят смешни в най- скоро време и ще ги ползват за параван.

Десните отново в любимата си поза. Люспи, пръски, мравки и хлебарки завзеха политичесното пространство.

"..решение като това на ДСБ - министрите им да останат в кабинета, а подкрепата за управлението да бъде оттеглена.." Нещо, като нищо - "дървен камък"!

Ръководството на Движение "България на гражданите" се събира днес, за да обсъди дали ще продължи да подкрепя кабинета Няма защо да се събират.Всички знаем , че юе подкрепят кабинета.

Реформаторския Блок се разпадна на съставните си Р и Б Р - хората на Радиан Б - хората на Бойко Яко, а?!

Меко!

Какво значение има, те ГЕРБ са си в коалиция с другата протурска партия ДПС, така или иначе, макар и да се правят че не са! Муха ги ухапала, дето се казва!

тези толупи, прости, некадърни, но алчни и крадливи, продължават своето пребиваване в паралелната реалност и занимават всичк и със себе си. изобщо не това е дневният ред, нито вселенската екзистенциална тематика, а какво става с 1. доходите 2. заетостта 3. престъпността 4. корупцията 5. циганите 6. "бежанците" 7. олигарсите 8. политическата върхушка т.т. 1-2 зависят от т.т. 3-8 другото е нищоправене на някакви папуняци, които се гаврят вече с изпростелия, оскотелия, обеднения и търпеливия електорат

... да се чете "тулупи", макар че смисълът е същият

...Простак,въпреки"титлата"...

съдбата на бойковото правителство. Не вярвам да е толкова политически късогледа като Москов.

Реформаторите са новите мутри, които искат да изместят старите

Лошо няма. Старите преядоха.

КуКунева мре да е във каквато и да е власт - точно ТЯ никога няма да каже НЕ . Мисис YES ...

Стига глупости и отвличане на вниманието. Всички искат да са във властта. 25 години се прегрупират и пак са там.

Министрите на РБ да останели в правителството на Борисов, но реформаторите да оттеглели подкрепата си за тях. Това било мъдро ... Хе хеее ... Радан е психясал и луднал

Умната, че след нова година народа ще преназначава!