Коментари - Две катастрофи с линейки в София - едната на Орлов мост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Блокадата на орлов мост такива инциденти никога не се случваха. Сега се сърдете на сеяните.

Ама болните с COVID ли са били?

Сега разбирате ли как ще останат българите без помощ? Продлжавайте да се радвате, че лекари можеха да заминават без преди първо да платят към държавата сумата за образованието си. Българският народ е пожертван от такива тулупи които ламтят за власт, но за тях винаги и ма лекари и легла. Ето до това положение е докаран народът особено през последните 10 - 11 години. Това ли искаше народът когато подскаше? За америте България е нужна като територия, не като народ. Вече и Господ Бог не може да опази българите, а ако Байдън спечели- както прогнозират, тогава се стягайте за война- това е сигурно.

Айде стига куха пропаганда! Висшето образование си е платено от години! Размерът на таксите е различен в зависимост от учебното заведение - най-вече от това дали е частно или държавно! Вместо да се борите медиците да имат достойно заплащане за труда им, вие се чудите какво още да се направи срещу тях! Срам и позор! Осигурете им нормално заплащане и нормални условия на труд и те няма да бягат!

Кой, Бойко ли да им осигури заплащане? Народт кучетата го яли, но за американски самолети- преплатено в брой. Този тип, ако народт беше нормален, отдавна щеше да нахлузи затворнически дрехи.

И кой ще им осигури достойно заплащане? Бойко, който пази мафията да печели колкото може повече и заплатита в БГ да са най-ниски в ЕС лил ГЛАДНИТЕ ЧЕРВЕНИ БОИКЛУЦИ, ДЕТО ВИКАТ ПО ПЛОЩАДИТЕ: СТАНИ ДА СЕДНА, ЧЕ СМЕ ГЛАДНИ! Докато не вдигнем стандарта на живот и ограничим мафията, нищо няма да стане. Може само Бойко и Радев, Домисчиев и т.н. да стават все по-богати. А лекарите се изнасят, защото са хора и могат! В Бг останхме само тъпаците!

стане война, че в тоя мир измряхме от какво ли не

да има 20 линейки??????????? абе боко тулупчо сладък, 2 милиарда за самолети, дето няма да ни трябват а линейки????????????????/

Дано съм лош пророк, но все повече инциденти ще има, защото кукловодите се самозабравиха. Случва се грип, хора, ГРИП. Антибиотиците вече не работят просто, защото сме изградили резистентност от прекомерна употреба. И това е много опасно. Приятел собственик на погребално бюро ми каза преди няколко дни. 14 починали? Миналата година това ми беше само в моето бюро до обяд бройката. Просто сега ви информират за всичко, за всичко. Не им вярвайте, не се паникьосвайте, носете си маски където има хора, мийте си ръцете, но не позволявайте да губите работата и живота си! Не мълчете, не си крийте главата - ПИШЕТЕ дори само ако трябва. Не слушайте побеснели лелки без семейства, които преди пандемията получиха странно много работа и пари сигурно и сега го играят инфлуенсърки на щат във властта. Не ги слушайте! Борете се! Аспирин в гореща вода, парацетамол с по 1/2 аналгин три пъти дневно, спрей за нос и сдълбока гаргара със сандрин след всяко излизане, по-чести инхалации с лайка и капки кармолис. Чай против кашлица от зелени големи кутии на някой си д-р, забравих кой. Всичко това още при най-първи симптоми и поне 5 дни. И смучене на тантум верде.

Пий си аспирина и пиши коментари!

*88888

''....Екипът на "Спешна помощ" е отивал на адрес и линейката е била с включена сигнална уредба. ...' Кой протестърски идиот не дава път на линейка с включена сигнализация? Идиоти нещастни- хората се борят със секундите, за да спасяват живота на други хора, а наглите протестъри имбецилно не им дават път... Протестърството като манталитет е новият мутренски манталитет и ще продължава да затрива животи на цели поколения...

Какви протести и протестиращи те гонят ?!? Задръстване и слаби шофьори са причините

Остави я тази ненормалната която си мисли, че е изяла разума на цял свят.

*88888

до ''2020-10-27 17:12:39 Бгх (нерегистриран) Какви протести и протестиращи те гонят ?!?'' КОЛКО ПЪТИ ПРОТЕСТЪРИТЕ НЕЗАКОННО БЛОКИРАТ КРЪСТОВИЩЕТО НА ОРЛОВ МОСТ, КОГАТО СИ ИСКАТ- ВКЛЮЧИТЕЛНО И КЪМ 16;30 Ч.? Ти откъде имаш данни, че онзи, който не е дал път на линейката, НЕ Е протестър и не е участвал в незаконните блокади на Орлов мост- щото само имбецилите - протестъри, когато се нашмъркат с ''бело'', яхват мпс-тата си и правят тъпотии..

дреме им на джигитите за линейката и че някой в този момент е на умирачка - тях както ковид ги не плаши, тъй им не требе някой да им казва какво да правят и какво да не правят; важното е на тях да им е удобно, пък другите - кучета ги яли, а даже ако на другите им е зле - по-добре се чувстват...като победители, някак си; нация от завистливи калтаци, която и след епидемията и след ерата борисов, ще си остане на дъното, че може и по-зле да стане

Кога такива дето блъскат линейки, карат пияни и друсани и грубо не спазват правилата за движение ще започнат да излежават дълги ефективни присъди? Кога???? За такива или затвор, или психиатрия! Колко човека още трябва да загинат, заради тези убийци и психопати, за да се вземат наистина адекватни мерки! Съд по бързата процедура, затвор+обществено полезен труд /колкото се може по-тежък/, за да си платят издръжката в затвора и най-накрая да има някаква полза за обществето от такива грешки на природата!

Ковид, несъмнено! Щом машинното масло го може, значи и линейките са се заразили! По пътя на логиката....

Народ дето блъска линейки и бие лекари заслужава да бъде затрит!!!

Абе яко ще се мре. Няма страшно. Нашия нов председател по професия е погребален агент. Заповядайте друхари при нас

Голям смях. Новия шеф на пресцентъра на Нинова бил гробар по професия. Супер яко

простаците не са научиха, че линейките при включена сигнализация са с предимство! Все бързат за някъде ганьовците, все гледат да нарушат правилата за движение! За оня свят ли бързате, боклуци прости - такива сте всички, които нарушавате правилата за движение? То не стига, че медицинския персонал и линейките са малко, ами и това сега! Е такива античовеци не трябва да имат право на медицинска помощ и това не трябва да е проблем защото те не са хора и не може да се раглеждат като такива!

Баси тоя корона вирус как унищожава здравната система

Първата е сутринта, а втората на Орлов мост. Две линейки пътували, особено третата Две линейки пътували, едната с включена сигнализация, другата на ляво

Как 20 линейк ибе, Мотафчийски преди месец два показваше едни чисто новички. Те къде са, или и те като самальотите - само на картинка?

Има господ и той гледа !

Извинявам се, но искам да попитам. Аз ли съм единственият дето минава Орлов Мост с 50 км/ч ?

за там и 50 е бързо

когато има трафик се движиш със скоростта на трафика (на останалите). Ако трафика се движи със 70 и ти се движиш със 70. Ако се движи с 20 и ти се движиш с 20. Когато няма трафик - движи се с колкото си искаш, стига да не застрашаваш останалите

Мама ви каруцарска ! Марш на село ! Като не даваш път на линейките , мри гнидо недна !

Каакво има за изясняване! Нали премахнаха предимството на светлинен и звуков сигнал. Някой настиган или разминаващ се с линейка сигнализирана да и е осигурил предимство! А дали отмениха глобите за превишена скорост от водачи на линейки. Правите си вълнички за да се клатите

Дано не караш кола......

Ludiamaus

Драги Лазаре,Лазаре явно си от някое забутано село за да репликираш написаното. От края ня АМ Тракия към Бургас колите след Джумбо се движат в две, понякога и три колони. И често ми се е случвало Линейката да е пуснала буркана и сирената а отпреде и слепи и глухи, тези в дясно си ползват предимството, и недопускат онзи отляво да се престрои. Ами по време на пожарите над Изворище, над Брястовец пожарните трябва да почнат да газят колите за да продължат това пък от Бургас към Айтос .... И това не е еднокрано

Без съмнение това е коронавирус! При ковид-19, както си седиш и можеш да тупнеш ... Не бива да се свалят маските, те спасяват човешки животи! Маските са еквивалент на автомобилните колани или на тези в самолетите! Тези медици не си носят маските постоянно - често ги свалят и пушат цигари!

Има два вида идиоти. Едните изпадат в паника при всяко кашляне и гледат новините с очи големи като малка палачинка. Другият тип са не по-малко опасни: те пък отричат всичко. Щом не са се разболяли лично - значи това не съществува. Няма как, ако не си го тествал лично, как да се довериш на другите. Същата идиотия, но с обратен знак.

От 20-те линейки отидоха две! Остават 18! Да видим до кога ще издържат.

20 екипа не значи 20 линейки.

ЗДвП, Чл. 92. (1) Водачът на моторно превозно средство със специален режим на движение може: 1. да преминава при забраняващ сигнал на светофара или да преминава, без да спира, при наличие на пътен знак, който изисква това, но само след като намали скоростта достатъчно, за да извърши това безопасно; 2. да надвишава разрешената максимална скорост на движение дотолкова, доколкото няма да застраши нечий живот или имущество; 3. да не се съобразява с организацията на движението, когато това се отнася до посока на движение и завиване в определени направления; 4. да паркира или да престоява независимо от разпоредбите на този закон; през това време той може да подава само светлинни сигнали. (2) Разпоредбите на ал. 1 не освобождават водачите на моторни превозни средства със специален режим на движение, както и водачите на съпровожданите от тях автомобили от задължението да управляват по безопасен начин.