17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да съдят автопилота.

безплатен бета тест

Няма кво да се сърдят на Тесла, ползването на опцията за автопилот изисква водачът да е на шофьорското място и ръцете на волана и/или готовност винаги за реагиране.. Напълно автономното шофиране като такова е все още някое и друго десетилетие в бъдещето при масовите автомобили, така че всеки който си остави Теслата или друга кола с подобна опция на самотек, да си понася последствията сам..

с автономните коли е същото като с ваксините, един 100000 стига да не си ти.... аз такава никога няма да карам или дса се возя, живея добре и така, още рискове не са ми нужни, риск срещу нищо!

Да се готвят гостите на космическия хотел :)

то в другите колко се трепят всеки ден... гадното в слечая е, че не си ти виновният

Дали е остнанал някакъв кокал или доказателскво, че вътре е имало хора?

Айде,биткойна пропадна

Автомобилът се е движел с висока скорост в завой Някой май е барал софтуера. Ако не и зададеш висока скорост, няма и да има.

А колко други без автопилот на Тесла се затриха днес? Няколко хиляди?

за да се возиш в кола, която не кара никой - не знам дали някога ще се доверя на такова нещо - хахаха

Zero

Пълни идиоти ! Ако НЕ ИСКАТЕ да управлявате кола - качете се на обществен транспорт ! Защо е необходимо да подлагате на риск не само собствения си живот но и този на останалите около вас ? Имам подозрения какви точно са били тези двамата “мъже” , но си ги запазвам за себе си .

Не мисля, че може да има мнение, което да олицетворява бай ганьовщината на народа ни по-добре от това. Защото само един перфектен Ганьо може да смята, че шанс 1 на милион( примерно) е прекалено висок за невероятния суперчовек, който е той.

не зависи само от мен, а и от другите водачи - това си е пътуване на тръни и под напрежение. Като знам компютъра ми колко често дава син екран и блокира ...

Щерев идвай бързо да защитаваш американското ,бързо търси руска връзка с този инцидент !

На тия утдавна ф мноу държави им е забранено да си именуват Круз кунтрола кат Афтупилот. Прупагандата ду туй води.

Чадо, не ти се рязбира нищо от бръщолевенията. Ганьовци, маньовци, нищо смислено не си казал!

Автономните коли са чисти роботи камикадзета! В бъдеще ще могат да ги атакуват и хакери,да се возиш в такава кола ще е винаги опасно...

съизмерими по абарите бензинови. затова и два пъти по-лесно катастрофират в завоите. Необходима е радикално нова конструкция на шасито и кормилната система, която да премества тежестта на колата странично към центъра на завоя !!!! Но е по-евтино Е-колите да се правят като значително по-леките бензинови коли

BajMihal

Вози се с каручката на село, уф и тя не е безопасна, че не е ясно магарето накъде ще тръгне...

Предоверили са се

BajMihal

Всъщност е алфа тест, защото все още няма абсолютно автономна кола, колкото и да ни се иска. Просто няма изградена инфраструктура за това.

минал е някой ъпдейт на уиндоуса ...

затова следва да се кара много по-бавно, особено в завоите Затова трябва да се направи нова конструкция, както е посочено по-долу, или мноо по-широки пътни платна...

Тесла, тесла - колко да е тесла ? Ами теслата е за дялкаме на дървета и вадене на пирони. А хамериканската тесла е за да подлъже оглупели те псевдо Ентелигенти да си трошат парите в биткоини, и уж технологични играчки и дори да се убиват като в този случай поставяйки се в ръцете на велможите на Света като глупави марионетки... Още си спомням една 200К левова тесла която остана без ток дървена на гръцката граница в една опашка на митницата заедно с двамина Ентелигенти при 36 градусова жега...

автопилотът не е автономност на автомобила, кухи лейки

Arcadium

Пример за мение на бай Ганьо. Задръстеняци, живеещи в 16 век.

Интересно защо се е запалела?!

Не виждаш ли идеално правите следи от гуми по тревата?

това не автономен автомобил, чукча

Това, че ти не разбираш, единствено означава, че по всяка ветовтност си кух като гадулка. За мен си доста добре разбиеаемо. Хора, сериозно, ако сте били не от най-можещите в училище/университет, по-добре си трайте за неща, които вса ви непонятни. И преди да обявиш, че някой друг е тъп щото не му разбирате мисълта, спомнете си къде сте учили и колко добри сте били и го карайте малко по-скромно. Елементарно бе, ако си бил прост на 18, ще си останеш прост и на 50 - генетика ;)

пълно е с инциденти с литиеви батерии, даже самолети задържаха на една камара места, заради литиеви батерии. Колко случая на самозапалване има на телефони забравени в колите. Аможе пожара да причината за катастрофата и да са пробвали да отклонят возилото...

Да, но автономна кола се кара с готовност водача да поеме управлението във всеки един момент, а не да спи или гледа филм.

Едно време дядо ми се приби така. Коня решил да потича както на него му се иска и обърнал каруцата. Та те така.

Нещастник! Още от 2011 г. имах кола с полу автономно управление с която съм обиколил няколко пъти Европа. Сегашната ми кола паркира без шофьор в гараж или обществен паркинг. Ти ли ждрольо ще ми говориш за Ганьо, като дори не си чел книгата на Алеко ?

Че, за какво ми е, тоя пълен автомат, ако аз трябва да съм в пълна бойна готовност, всяка секунда?! По-добре да си карам сам! ; )

Теслата е абсолютно фламбе, какво ще и разследват? "Черната кутия", оцеляла ли е, щото от пасажерите и пломби от зъби не са останали.

И аз това се канех да напиша.

Ха, Педалите са сбъркали софтуера за Замята с този за Марс, ха, ха, ха... !!!

Към онези, дето не искат да шофират, а искат да се возят: ''Моля ви, ползвайте таксита! Оставете хората, които могат и искат да карат, на мира! Никой не ви е виновен, че сте неграмотни на пътя. То е като безсрамно да си признаете, че не можете да четете, ... и да се сърдите на онези, дето могат. ТЕСЛА - Автомобили за олигофрени! Колко народ се изтрепа, заради тях. За какво ми е тоя драйвърлес ТУЧ, дето ще ме убие, някъде?! От 20 год. шофирам, на Тесла, НИКОГА няма да се доверя - само като погледна Найлон Мъск и ми се повръща от гадната му самодоволна физиономия на тоя убиец, дето само за пари мисли.

Поредната награда на Дарвин. В инструкциите за употреба на Тесла пише, че водачът трябва да седи на шофьорското място и да е готов да поеме управлението по всяко време. Помните ли като деца как карахме колелата "без ръце"? Тези са се опитали да направят нещо такова. Само че с автомобил, който се движи бързо. Не се получи. По някаква причина не е успял да вземе завоя и се е блъснал в дърво. Не е ясно защо изобщо автопилотът е стартирал през нощта и липса на улично осветление (не съм сигурен дали е имало такова, но от видеото останах с впечатление, че нямаше). То е близко до акъла, че през нощта когато има слаба видимост се кара по-бавно. И не се разчита на експериментален автопилот, който вероятно е тестван при добро осветление.

Тая Тесла е имала пишман шофьори манипулатори на хардуера и софтуера. Първо Теслите не могат да пилотират сами ако няма маркировка от двете страни на платното. Тука платното няма такава маркировка. Второ не могат да пилотират само ако не си държиш ръцете на волана. Обаче понеже за ко тие да караш такава кола ако ще си държиш ръцете на волана постоянно почнаха да ѝ слагат джаджи които имитират поставени ръце. Пък когато дойде момента ще мислим как да сложим ръцете. Ама тия са избили рибата дори са си махнали задниците от седалките. Значи и датчиците на седалките са манипулирали.

1. Възниква пожар 2. Ттклоняват от пътя 3. Стъпват на тревата - виж дълбоките следи от гуми 4. Спирачния път на тревата е безкраен и следва удар 5. Изгарят като мишки в слама

кога е следващият тест на гърмящият бидон?

Годишно стотици хиляди загиват от катастрофи, ама сега защото е иновация и то не руска, или китайска, русифилите няма да си затворят вонящите усти.

Елън Мъск адептите се възнасят при всевишния...Хмм.. Мъск!?

Да е бакшиш цял живот и да иска часове от денят му да му минават зад волана вместо да прави пари през това време. Автономните коли ще дойдат и то по-скоро отколкото си мислите. А това дали можеш да шофираш не смятам, че е кой знае каква голяма работа, пре положение, че всички цигани шофират, ама повечето цигани и българи са неграмотни. Между другото ти можеш ли да програмираш? Можеш ли да оперираш? Знаеш ли отлично 4 чужди езика?

Някакви бракми за по 10 хиляди лева и се забиват в друга кола и умират на място или изибиват цяло семейство. В България ежедневно стават по хиляди катастрофи и умират сигурно стотици на пътя всеки ден, ама никой не го споменава.

причина е пожара, заради литиевата батерия, във видеото репортера обяснява,че е трябвало 4 часа и 23000 галона вода да спрат пожара, няма загасяне с тия батерии. Обаче се говори с половин уста за това, кой ще пусне видеото,че да разбере всичко, т.е. имаме манипулативна статия.