Двама убити и седем ранени при един от редките антиправителствени протести в Сирия (видео)

Асад оцеля при последвалата гражданска война, но конфликтът донесе бедност, продоволствена несигурност и енергийна криза

Обратно в новината

Коментари - Двама убити и седем ранени при един от редките антиправителствени протести в Сирия (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

краварите им превзеха петролните полета в Източна Сирия, и сега вода газят жадни ходят, питам? Защо са там и под каква юрисдикция , при положение , че Руснаците са там но по желание на признатата от ООН официална власт във Дамаск.

Няма да се учудя ако краварите са спретнали протеста..

по желание на признатата от ООН официална власт в Киев ли са в Украйна?

са те

Верният приятел на Потин,Асад,май не е много долюбван в свободна Сирия.

Споко,руснаците скоро ще се изнесат от Сирия в Украйна,защото пушечното месо намалява бързо.

конфликтът? това беше война, обезглавяваха деца и качаха клиповете в нета, превърнаха Алепу в руини

Всемогъщите кравари. А да ти идва на ум как се живее в страна след гражданска война и блокирана отвсякаде?

"Жители и очевидци съобщиха, че демонстрантите са подпалили част от сградата. "... ми то у нас партизаните са щурмували "администрациите" за да горят архивите на данъчните, като ги гледам и в Сирия следват същия челен опит;)

Ако Путин и Асад не бяха сгазили джихаджистите, друзите щяха да бъдат избити до един. Сега няма начин Сирия да не мизерства, при положение, че американците в комбина с кюрдите им ограбиха богатите на петрол райони, а Турция и Израел правят всичко възможно и военните действия да не стихват. САЩ и Запада са в основата на бунтовете, защото махнат ли Асад с една стандартна вече "пролет", ще могат да ликвидират военните бази на руснаците.

1. щом се води гражданска война - значи хората с оръжие се убиват. Иначе те убиват теб. 2. Искам да питам, ако в демократичната САЩ някаква тълпа нападне с оръжие държавна сграда или нападне полицейски участък - какво ще стане, а? Май само двама убити и 7 ранени ще са малко. Ще има поне 100 убити и ранени.

не само друзите. ИДИЛ избиваше всички несунити и всички, които не признават техния халиф.

Нападнаха Капитолия горе долу същото! Не се изхвърляй кат ч.. на пясък!

Баси, тия са по-гнусни и от циганите, майна!

Ами ситуацията е тежка точно щото предните протестиращи "малко се поувлякоха" и направиха гражданска война. Протестърите са основните полезни идиоти на соросоидите , но и техните собствени държави пак протестърите ги осират. За разлика от Асад обаче, в Америка оставят протестърите да си палят и грабят на воля, така избягват прерастването на безредиците в гражданска война.

Нищо няма да стане, в щатите оставят протестърите да грабят и палят на воля.

Дори и да не са го спретнали пряко, тия 100% са джендъраски подлоги, като наще дето гласуват за ДБ и ПП

Защо не написахте, че петролните залежи на Сирия са под контрола на САЩ и кюрдите и за това има икономическа криза там ??? Каква гражданска война в Сирия е имало, вие нормални ли сте ? Това беше нападение от бившите наемници на САЩ - Ислямска държава, които тогава бяха подкрепяне от кюрдите!